Jag tror inte att alla fattar när man är ledsen. Det syns kanske inte alltid på utsidan fast insidan är ett svart mörker. Man kan inte koncentrera sig på enkla uppgifter. Man försvinner in i sig själv. Visst kommer det stunder när jag jag skrattar, men jag är inte glad. Just nu är det omöjligt att vara glad.

Vissa dagar är bättre än andra. Men sen kommer en sån där hemsk dag. Jag överlever skolan, som egentligen är ganska onödigt att jag går till. När tankar på dig är det ända som finns i mitt huvud kan jag inte jobba. Inte koncentrera sig. Sen kommer man hem, men ett ton läxor man måste göra men allt man orkar är att krypa upp i sängen och dra täcket över huvudet en stund. Stänga ute världen.

Den känslan, när man saknar någon man älskar som man vet att man aldrig kommer träffa igen. Det är det värsta som finns.
När man går bland människor som inte vet vad som hänt, som inte också är totalt krossade av sin sorg. För det är inte bara hjärtat som är krossat i tusen bitar. Hela du. Man undrar hur de fortfarande kan gå där, skratta och vara glada. Vara som vanligt även fast världen precis rasat samman. Livet stannar upp, när alla andra försätter som vanligt. För det går inte att vara utan dig. Jag har klarat mig i 27 dagar. Men det går inte. Jag kan inte acceptera att du är borta. Att jag inte fick säga hejdå. Att jag inte får träffa dig igen.
För mig är du fortfarande kvar hemma hos dig, snart kommer du hit på ett besök. Dricker te med oss, och jag får krama dig igen. Men innerst inne vet jag att det inte är sant. Du kommer inte komma hit igen. Du kommer inte dricka te med oss i tv-rummet. Jag kommer inte få krama dig igen.

Man sitter ensam, vill inte ha sällskap, för att sörja dig. Dag efter dag. Saknar dig. Tänker på de minnen jag har med dig, och det får mig att gråta ännu en gång.

Den känslan är det värsta som någonsin kan drabba någon.

Jag älskar dig
18/08-1948 ~ 10/01-2017

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Just nu är jag i Älvdalen med sju vänner från simklubben för att ha ett träningsläger. Igår var första dagen och vi samlades vid klockan två på simhallen för att packa in i bilar och åka. Väl framme vid Älvdalens simhall hade vi ett träningspass på en och en halv timme. Riktigt jobbigt men sååå kul!
När vi var klara gick vi de fem minuterna som vi hade till hotellet. Där packade vi upp våra väskor och valde säng mm. Tillsammans har vi tre hotellrum, uppdelat i ledare, tjejer och killar. En av killarna är min blivande klasskompis, vi ska börja samma klass till hösten då vi börjar sjuan.

Till middag åt vi någon sorts kycklinggryta med banan. Att tillägga vid det här är att jag avskyr banan!

Efter maten gick vi upp på rummen, några hämtade pengar för att gå till Ica och andra stannade kvar på rummen för att packa upp mer och bädda sin säng. Jag var en av de som gick till Ica, bara för att köpa en Aloe Vera. Mango är klart den godaste smaken!

Hela kvällen satt vi sen i samma rum för att köra sanning eller konka och för att titta på tv. Eftersom att min säng står i "tv-rummet" så var hagen sista som bäddade klart för att alla satt i min säng.

Vi la oss tio, och alarmet började tjuta vid 7. Det är så jobbigt att gå upp tidigt på morgonen! Oftast brukar jag sova till tio när jag är ledig...

Tidigare i veckan har jag hunnit med att vara med mina kusiner( som kom upp från Uppsala förra onsdagen), badat och sovit i min sommarstuga. I söndags simmade jag också Vansbro ungdommssim för första gången. Det var väldigt kul men också väldigt kallt. Mitt ansikte kändes som is efter loppet på en kilometer.

Förra måndagen åkte jag och pappa ner med tåg till Stockholm för att gå på Rihannas Anti World Tour. Mer om detta och en massa bilder kommer i ett senare inlägg.

Jag vill också tips om youtube kanalen Halin för alla er hästälskare som läser det här. Det är min bästa kompis Elin(som har skrivit något i ett gammalt inlägg) och hennes kompis Hanna som startat en kanal. De tar han om två hästar som heter Isabella och Lavendel i några veckor nu så deras youtube kommer handla om det antar jag.

Ett nytt inlägg kommer komma upp ikväll eller imorgon för att berätta om den här dagen. Följ mig gärna på insta och snap(inte för att jag lägger upp så mycket men men..) någonstans på sidan här har jag länkat dit. Någonstans finns även några av mina bilder ifrån insta.

Hejdå!!

Likes

Comments

Hej! Nu är min sista skoldag på Bjäkenbacken slut, imorgon har jag bara skolavslutning.

Vår match mot lärarna gick mycket bättre än vad jag trott, vi vann!
Som jag lovat badade jag i sjön Ile bredvid skolan. Det var väldigt smutsigt vatten men inte så kallt eftersom jag hade våtdräkt på mig. Min dräkt var simmare.

Nu ska jag hinna äta innan jag cyklar iväg till min träning som börjar klockan 16. Börjar bli ont om tid nu, men efter imorgon har jag tio veckor av ledighet!

Likes

Comments

Hej!
Idag är sista skoldagen för alltid på min skola och som sista aktivitet kör vi en brännbollsmatch, sexorna mot lärarna. Båda lagen är utklädda till valfria personer/saker och resten av skolan står bredvid för att titta på.
När vi vinner kommer jag hoppa i sjön vid vår skola, med min dräkt på. Jag kommer vara en ...

I tisdags och igår hade vi elevens val, temadagar. I tisdags paddlade jag och Elin kanot i Venjan med tolv andra elever och två lärare. Vi paddlade hela dagen, och gjorde lunch i skogen.
Jag lärde mig en hel del och kan nu paddla, hade aldrig gjort det innan. Det var ett gäng med myggor som bokstavligt talat försökte äta upp oss och hela jag är helt täckt av myggbett nu. Tror det värsta ställena att få myggbett på är i arm eller knäveck. I alla olika leder egentligen, som typ fingerlederna. Det är riktigt jobbigt när man försöker använda händerna då.
När vi kommit fram till vårt slutmål badade vi. Vattnet var ungefär femton grader.
På grund utav risken att tappa telefonen i vattnet lämnade jag den hemma, så jag har inga bilder från i tisdags. Fast jag har några bilder jag tagit från internet.

Igår satt jag och skrev hela dagen. Jag fick klart lite uppgifter som måste vara klara innan vi slutar på fredag, och så skrev jag på en berättelse jag jobbar med. Mycket idéer och inspiration kommer från hunger games av Suzanne Collins, divergent av Veronica Roth och the selection av Kiera Cass. Några få detaljer kommer också från bokserien om Percy Jackson av Rick Riordan, men det är bara småsaker. Inget som ändrar på handlingen särskilt mycket.
På appen Pinterest finns det massor av tips och idéer, vilket jag haft stor nytta av i mitt skrivande.

Likes

Comments

Hej!
Till hösten byter jag skola, vilket jag ge lite blandade känslor för. Jag vill ju byta för att få en ny miljö och nya vänner. Men jag har trots allt gått på min nuvarande skola sen jag var sex år!

I måndags (30/6) fick vi reda på klasserna, och jag blev rätt nöjd. Förutom de från min nuvarande klass känner jag bara en person men har hört talas om några till. Elin och jag hamnade i samma klass, vilket jag är jätteglad för. Vi ska gå i 7A tillsammans med 22 andra elever. William ska gå i samma klass som oss också. Han är en kille som går i min klass som Elin och jag börjat vara mer och mer med det senaste året.

Dagen efter, på tisdagen(31/6), besökte vi skolan och klassen för första gången. Såklart åkte vi buss dit och blev försenade till samlingen. Bra första intryck...

Vi var där ett tag. Gick runt i skolan och pratade. Innan lunch var vi redan tillbaka på min nuvarande skola igen.

Likes

Comments

Hej! Här kommer del två av min klassresa, läs gärna del ett innan den här.

När vi kommit tillbaka till stugorna efter ridturen packade vi en badväska som vi tog med till middagen för sen skulle jag, Elin och My bada.

Badhuset i Idre är verkligen inte stort och är ganska dåligt. "Äventyrsbad" vet jag inte riktigt om man kan kalla det för, det var bara två kanor och en liten grotta man kunde simma in i. Och det var så fullt att allt man kunde göra vara att gå runt i vattnet. Poolen var inte tillräckligt stor för att gå att simma i, vilket jag som simmare tycker var dåligt. Det var inte ens 25meter och ena kortsidan var jättegrund fast den andra sidan var så djup att jag inte bottnade.

På kvällen lekte vi lekar, med typ hela klassen. Vi kom verkligen närmare varandra och det är nästan synd att det är så lite kvar av vår tid i samma klass.
Efter sommarlovet blir vi uppdelade i fyra klasser på en ny skola.

Elin och jag hittade under fredag eller lördag kväll en fäbod med lite olika djur. Där fanns det också en snöhög, fast det mesta hade redan smält.
Jag passade på att kasta på henne mesans jag hade chansen. Fast snön var ganska hård och smutsig så det blev bara en snöboll.

Likes

Comments

Hej!
Jag vet att det gått ett tag sen jag skrev senast, men om ni kollar förra inlägget förstår ni varför. Nu är jag på klassresa på Idre fjäll. Vi startade klockan 9 på skolgården på fredagen, kom fram ca två timmar senare. Vi såg två renar på vägen, och fler senare på dagen.
När vi kom fram åt vi lunch och gick till en skyttestig.

Det var en bana med olika stationer där man testade att skjuta med olika saker, som till exempel paintball och bågskytte.
Mina favoriter var bågskytte, knivkastning och blåsröret men de olika geväret var inte lika kul. Jag gillade inte heller slangbella så mycket, men det var okej.

På kvällen hade vi lite lekar och vi gjorde upp en eld som vi grillade korv över.

På lördagen gick vi upp jättetidigt, för att äta frukost åtta. Gääsp.. Sen fick vi skynda oss iväg till skogen, där höghöjdsbanan väntade. Vi fick träna på marken lite med hjälm och säkerhetssele innan en efter en klättrade upp i det tio meter höga tornet som var vår startpunkt. Efter det gick vi ut på banan som bestod av olika hinder på vägen, ibland gick vi på däck och ibland på en smal lina. Men selen som satt fast runt oss kunde man hålla i hela tiden.

Vid en punkt fastnade vi, för att selen var svår att dra igenom en säkerhetsplatta sär vi kunde välja mellan den lätta eller svåra vägen. Jag tog den lätta, lagom svårt för mig ändå. Den svåra var högre upp och vägen man gick på var vingligare. Tror vi satt fast där uppe på samma plats i ungefär tjugo minuter, ingen bra tidpunkt att säga att man är riktigt höjdrädd... Själva banan tog ett par timmar.

I slutet av banan åkte vi zip-line för att komma ner till marken igen. Det var tre stycken sträckor att åka på, den första var längst och därför roligast. Den sista var bara några meter, så den var inte lika kul.

Efter att alla kommit ner från banan och efter vi ätit lunch delade vi upp klassen. Några gick för att bowla, andra(inklusive jag) gick iväg till stallet som var ganska nära.

Vi hade förbokat en westerntur på fjället. Jag blev tilldelad hästen Zeb, han var jättesnäll men ville äta hela tiden.

Vi red i tre timmar innan vi kommit tillbaka och ridturen var slut. Jag fick ont i mitt högra ben, antar att jag vred det konstigt i sadeln.

Likes

Comments

Hej! Jag älskar att skriva och fixa med saker. Till exempel brukar jag göra "att göra listor" och en massa annat. Ibland gör jag försök till att måla också, men vad jag än gör ser det bara ut som ett stort kladd. Det är bara att konstatera, jag kan inte måla.
Men när jag har gjort klart typ halva av det jag gör, så kan jag inte fortsätta. Antingen får jag total skrivblockering eller så startar jag på något nytt som är typ likadant. Man skulle kunna säga att jag är rent utav en perfektionist när det gäller sånna kreativa saker som att skriva eller måla. Håller på med typ 20 olika historier just nu och jag tror inte att jag någonsin kommer bli klar med de.
Dessutom blir jag så arg när det inte blir som jag tänkt mig, vilket händer typ 99% av gångerna.
Att jag faktiskt kan publicera färdiga blogginlägg är ju bara det ett litet mirakel.
Det här har blivit värre det senaste halvåret, vilket har märkts på antalet blogginlägg. Förut postade jag flera inlägg i veckan, nu har det blivit typ tre sen jul.
En annan anledning till att det är färre inlägg är att jag har varit upptagen med annat. Som till exempel skolan(typ bara 60 dagar till sommarlovet nu!), och så har jag börjat skriva med en tjej i Irland. Vi har aldrig träffats ansikte mot ansikte men vi började skriva med varandra för att vi båda är medlemmar på sidan Hunger Games Wikia. En sida för hungergames fans där man diskuterar och får nya vänner.

•OBS REKLAM•
Jag försöker komma igång att skriva mer och har därför börjat skriva med hjälp utav appen Wattpad, en app där man helt enkelt skriver. Det är världens största skrivarapp, och man kan läsa allt som andra läser. Man kan skriva vad man vill, och läsa vems historier man vill. En väldigt bra app som jag nästan är beroende av efter de här två veckor jag har haft den. Om du gillar att skriva så rekommenderar jag absolut (appsolut) den här appen.

Jag ska försöka skriva mer, och det blir väll lättare när sommarlovet börjar och jag blir ledig.

Likes

Comments

Hej!
Jag har gått och funderat på att göra det här inlägget ganska länge nu så jag gör det nu. Min blogg har varit ganska flummig sen jag startade, jag bara skriver och skriver utan att riktigt veta vad jag skriver och ni som läser har knappt någon aning om vem jag är.
Så jag tänkte berätta för er vem jag egentligen är.
Jag föddes den andra maj 2003, så jag fyller 13 i år. Min familj bestod då av mina föräldrar, min treåriga syster Elin och vår katt Nisse.
Från ett till fem års ålder gick jag hos dagmamma istället för dagis och fick bland annat lära känna min ett år yngre vän Matilda, som idag simmartränar med mig. När jag var sex år började jag förskoleklass och mötte världens bästa vän, som också hette Elin och vi hänger ihop än idag. Trots att vi båda är så blyga började vi prata med varandra och efter det blev vi som en person. Jag började kalla henne MinKompisElin för att inte någon skulle blanda ihop henne med syrran när jag pratade om någon av de. Så småningom bytte jag namn på Elin till syrran och MinKompisElin kunde få ha sitt namn igen. I trean började jag spela blockflöjt, jag tyckte egentligen aldrig att det var så kul men jag fortsatte nästan ett helt år. Jag tränade egentligen aldrig hemma, men klarade ändå mina låtar varje vecka.
Någon gång mellan ettan och tvåan började jag simma, vilket har varit en av de viktigaste sakerna i mitt liv efter det. I oktober 2013 var en av de jobbigaste perioderna i mitt liv, då Nisse dog i cancer.

Under sommaren 2014 byggde vi ett hönshus och köpte våra första höns. Vi döpte hönorna i alfabetisk ordning. Agda, Betty, Cissi, Diisa och Brasse fick de heta. Under den sommaren började jag skriva på min bok Guldbarnen, eller som jag mycket hellre kallar den The Story Of The Golden Kids. Första skoldagen i fyran åkte vi till en kompis till mamma och pappa och kom hem efter ett tag med vår nya kattunge, Findus.
Det var också vid den tiden jag läst The Hunger Games för första gången och fastnade totalt. Jag såg filmerna med Elin, det var faktiskt hon som tvingade mig att se den första filmen. Hade hon inte lyckats hade inte jag varit den jag är idag. De är helt klart de bästa filmerna jag någonsin sett(och de bästa böckerna jag läst). Fast Hitta Nemo och Shrek är ju svåra att slå.. Ska se Hitta Doris när den kommer på bio i år!

Nu är det 2016, jag går sista terminen på min skola och efter sommaren börjar jag i högstadiet. Sen måste jag byta ut att springa till skolan fem minuter innan vi börjar till att åka buss eller cykla minst en halvtimme innan skolstart. Självklart kommer Elin och jag fortsätta vara med varandra lika mycket som nu, och jag ska göra allt för att vår vänskap aldrig ska förstöras. Hon betyder så mycket för mig så att föreställa mig ett liv där hon inte skulle vara en del av mig är omöjligt.

Alltså, jag är en 13årig tjej, som snart ska börja sjuan. Mitt liv består utav ett hav av människor som jag älskar och en och annan höna eller katt. Jag är en simmare. Jag är en tribute(stort Hunger Games fan). Jag är så beroende av Hunger Games att jag kallar karaktärerna för mina vänner.
Jag bor i Sverige, och har gjort det hela mitt liv. Jag skriver och drömmer om att bli författare, jag spelar The Sims och har gjort det sen maj 2014.
Det är inte så mycket mer att skriva, förutom att det här är jag.

Likes

Comments

Hej! I torsdags släpptes Mockingjay part 2 på DVD här i Sverige. Det tog två dagar, men nu har jag köpt den. Hunger Games är verkligen SÅ HIMLA BRA! Den serien är mitt liv, jag ser filmerna nästan varje dag och läser böckerna om och om igen. Jag har alla tre böcker i en stor guldig pocketbok, den boken är nästan helig för mig. Jag åker inte ens till skolan utan den boken i väskan. Det syns ju på den att de är använd... Omslaget har blivit småvikt på vissa ställen, några sidor är solblekt/solgula efter att jag glömt boken uppslagen i solen.
Jag är medlem i The Hunger Games Wikia, en sida där fans kan chatta med varandra om hunger games. Själv har jag hittat en vän där för inte så länge sen.
Jag skriver egna Hunger Games historier och så skriver jag om hela Susanne Collins berättelse fast från Peetas perspektiv. Det är riktigt kul att få vara en del av fanfiction-skrivande! För er som är beroende av filmer eller serier borde testa, riktigt underhållande och man får en mycket bättre förståelse för vissa karaktärer.
Det var faktiskt tack vare Elin som jag började kolla på Hunger Games. I början var jag ganska tveksam, men hon tvingade mig att se på den. Och tur var väll det, för serien kom att bli en stor del av mitt liv!

En annan bokserie jag har läst ut(och totalt älskat) är Divergent, en historia på tre böcker (och en extrabok) skrivna av Veronica Roth. Den sista filmen kommer faktiskt ut snart, hade varit kul att se den men då måste jag se de två tidigare filmerna först.

Likes

Comments