Så där då, nu har jag startat mig en ny blogg. Jag har inte bloggat på flera år, men jag har haft en blogg tidigare som jag använde flitigt.

Så nu har jag tänkt att göra ett försök och börja skriva lite då och då, för det är faktiskt himla kul att ha och se tillbaka till med åren.

Så vart i livet är jag just nu..

Jo jag bor i en etta i vigelsjö på 44 kvadrat, som jag köpte för 2 år sedan. Här bor jag nu tillsammans med min kärlek som jag träffade för snart ett år sedan. Det mesta med oss har gått rätt fort, men allt med honom har bara känts så rätt ❤️ Så varför bromsa. Jag tror att det finns en mening med allt. (Eller jag har svårt å se en mening med alla hemskheter som händer, men vissa påföljder kan ibland kännas som en anledning till vissa saker, beror ju lite på hur man vrider å vänder påt självklart och också vad man vill tro.)

Vi har iaf varit tillsammans i 11 månader och har redan köpt ett radhus ihop i Solbacka som vi väntar på ska bli färdigbyggt. I mitten av september räknas det vara klart för inflyttning.

Vi går även i väntans tider på att våran lilla bebis ska färdig bakas å ta och komma ut till oss.❤️ Vilket är beräknat det 26 juli ❤️ Det kom som en liten överraskning, men inga är gladare än vi att vi ska få en liten mini. Så förväntansfulla och så spännande, vem är du lille krabat som buffas runt där inne i magen? Hälften mig och hälften min älskling ❤️
Likes

Comments