SIs

Livet är bara orättvist och behöver ingen snack om detta och vårt syfte är att bara kämpa för sig själv för att leva bättre liv men detta behöver en drivkraft som för dig fram till ditt mål med handling och det ärrr tålamod. Om du tappar den hr du tappat det allra viktigaste saken som gör dig glad till slut, har jag haft tålamod svaret är nej och blir deppig varenda gågn jag kommer ihåg hur jag messade allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja!!

Idag vaknade jag med huvudvärk som inte går över och vet ej vad det bero på. Antagligen bero det på ångest som jag upplever det sistone och vet inte hur ska jag handskas med. Jag är i det sista skedet i skolan och har det stressigt att jag hinner inte med allt. Ibland dyker det upp tankar att ge upp ,världen kommer inte gå under för att du inte har gjort bra av dig.

Likes

Comments

OOOOOOHHHHH!!! Jag vet inte varför jag skjuter upp allt jag borde göra och vill göra allt som krävs inför sista minuten. Jag vill släppa allt och vill flyga eller sova resten av mitt liv, min känsla för tiden.Tidsuppfattningen är oerhört det svårast av allt och stressar skiten ur mig.

Likes

Comments

Har jag nåt att prata om eller prata med nån här inne som kan befria mig från min börda. Jag är så trött och har ingen riktning i livet och är deppig att jag inte vet vad jag vill eller gillar. Men jag tänkte såhär genom skrivandet kan du bli fri från all börda man har inombords och skriva fritt utan att nån bedömer mig utifrån hur jag är som person. Med detta tycker jag att det är tillräckligt tydligt med vad jag vill säga och det kommer andra dagar där snacket kommer vara oavbrutet.

/ JOJO


Likes

Comments