Header
View tracker

Mob och Ritsu som feminina cistjejer. I guess.

Hade svårt att bestämma vad för frisyr att ge Mob. Han ska ju lixom vara lite halvt töntig som kille med sin pottfrilla men sen är det även ganska vanligt med det för barn i Japan så det är inte super töntigt. Såå han fick typ det han hade när han klädde sig som tjej i serien fast längre. Sen funderade jag på att ge honom en superkort lugg (hade en sån när jag var liten, har mixade känslor om den haha..) eftersom det kan ses som lite töntigt men jag vet inte riktigt är honom :^/

/Shrugs/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Har sett lite mp100 age swap!AU på twitter och tumblr, det är rätt gulligt. Reigen skulle nog vara en ganska jobbig unge haha. Han skulle säkert tvinga Mob göra massor med saker och få ut honom ur sin comfort-zone 👀

^ Dimple, Reigen och Mob från Mob Psycho 100

Likes

Comments

Har bestämt mig för en design för Rukas pojkvän. Han är en såndär no-face, helt vanlig. Han arbetar med proteser (rita och designa etc) men har ingen själv.

Okej, han kanske inte är helt vanlig om han faktiskt går med på att göra sakerna som Ruka vill *host*. Men annars så.

^ Daichi och Ruka, OCs


Det är egentligen större längdskillnad mellan dem men vi säger att Ruka står på tå eller något.

Likes

Comments

Har tänkt ganska mycket på en Ajin fan-karaktär som jag har och bestämde mig äntligen för att rita honom ! Sen spenderade jag även hela kvällen med att skriva om honom på charahub, så där kan ni gå och kika om ni är lite intresserade :^)

^ Ruka Kawada, Ajin OC (och hans IBM)

Likes

Comments

Tjo. Eftersom jag inte lagt upp något på ett tag tänkte att jag kunde lägga upp en skiss som jag troligtvis inte kommer göra klart. Det är någonting iallafall.

Jag hade även inget internet i min studentlägenhet hela förra veckan och jag Led. Rip...

^ Bull, Aatos (min inkvisitör) och Dorian från Dragon Age Inquisition

Likes

Comments