View tracker

Idag har jag:
- slutat tidigt
- städat rummet
- tvättat
- gråtit pga skoltrött
- försökt plugga historia
- bytt till en iPhone utan sprickor (kan äntligen se vad klockan är igen så jag slipper komma sent)
- kollat Shameless
- klippt i min lugg (Britney 2007?)
- öppnat första luckan i chokladkalendern

XO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det 3 veckor kvar tills jullov och till Stockholm!! Ser faktiskt fram emot att åka hem och fira jul och nyår, ska bli kul att träffa min familj (inte träffat mina syskon sen i somras) och mina kompisar <3

XO

Likes

Comments

View tracker

.. gör att jag saknar min säng hemma i Sverige extra mycket :( Igår när jag gick hem från skolan mitt på dagen köpte jag med mig smoothie, nudlar och kakor hem och sen pratade jag med mina bästa vänner på Skype <3 Idag var planen att försöka ta mig till skolan, men lyckades sova igenom mina alarm och vakna några timmar sent hehe.. Ska komma upp ur sängen och gå på en viktig historielektion senare i eftermiddag dock!

Saknar Linnea<3 (och värme!!)

XO

Likes

Comments

Fredag: åt middag med många tjejer från SSP, tror vi var 11 st? Vi åt på en restaurang som hette Benedict och låg i marais, väldigt najs!
Efter det var vi några stycken på Ida och Agnes (som var här och hälsade på i helgen) hotellrum, och hängde kvar i stan resten av kvällen.

Lördag: Chilldag, gick en promenad och pratade med Julia ett tag.
På kvällen var det dags för "inspark" 3 månader senare. Temat var "hemmafest hos Paris Hilton" och jag klädde ut mig till KimK:) Var väldigt kul att hänga med alla från SSP utanför skolan. Många hade satsat med utklädnaderna också. Bland Paris Hilton, Britney Spears, Tyra Banks, Kanye West, Barbie & Ken, Karl Lagerfelt osv. Vi dansade typ hela kvällen och när det var dags att gå hem hade jag bara en kort promenad hem eftersom vi var nära mig i nanterre.

Söndag: träffade Daphne, Ida, Agnes och Clara för brunch. Vi åt på Paperboy som ligger vid république/oberkampf. Jättenajs brunch och killarna som jobbade där var snygga!
På eftermiddagen åkte jag hem till Harriet för att fira första advent. Vi var kanske 10pers som åt lussebullar, pepparkakor, drack glögg och julmust, jättemysigt!
På kvällen hade jag skype-date med Jackie och Carro <3

XO

Likes

Comments

Min geografi var inställd idag, hade endast en timme svenska och slutade redan 10.15!
Daphne har nu köpt gymkort på samma gym som jag, så nu slipper jag träna ensam hela tiden. Vi bestämde oss för att gå på ett bodybalance-pass i la defense. Har inte vågat gå på pass innan eftersom det är på franska och jag var rädd för att vara ensam och förvirrad hehe.
Det gick faktiskt väldigt bra och var kul! Tänkte knappt att det var på franska eftersom jag kunde kolla på instruktören och härma det hon gjorde. Vill prova fler pass på gymmet nu, tycker det går bättre att träna i grupp.

Efter det åt jag och Daphne lunch på någon oklar italiensk restaurang i köpcentret bredvid, sen träffade vi Ida och fikade lite :)

XO

Likes

Comments

Nu i veckan är det 3 hela månader sen jag flyttade hit. 3 månader låter så himla mycket, tiden går för snabbt!! Känner mig redan stressad angående att flytta härifrån i juni.. älskar att bo här.

Andra stressiga saker:
- Skolan. Måste ta tag i mina betyg..
- Att jag fyller 18 år om 80 dagar. Vill inte bli vuxen??

XO

Likes

Comments

Har haft en extra härlig måndag!
Förutom matteprovet som jag hade klockan 8.15 imorse, kan verkligen vara värsta tänkbara sätt att börja veckan på..

Resten av dagen hade vi inga lektioner eftersom vi skulle på studiebesök till Louvren, mycket roligare än vanliga lektioner. Sen satte jag Clara och Louise oss på Starbucks och satt och pratade och skrattade i flera timmar medan resten av caféet satt helt tysta och undrade vad vi höll på med. Vi gick i lite affärer på vägen hem också. Det var så varmt idag på eftermiddagen, 17 grader stod det i appen!
Nu är jag hemma och ska precis åka in till stan och äta middag hos Harriet :) yayy

XO

Likes

Comments

Fredag: Bästa Gabriel fyllde år vilket firades med en soirée/hemmafest hos honom. Så snällt av hans värdfamilj som lät honom dra hem massa kompisar. Hade sjukt kul tillsammans med många SSPare. Sen drog vi in till stan och hade kul. När det var dags att åka hem delade jag och Clara en uber-pool vilket var så billigt(!)

Lördag: Började kolla på black mirror på Netflix, sjukaste serien! Tog det lugnt hemma, sen hängde jag i la defense (haha) ett tag, hamnade på julmarknad, mysigt! Kvällen avslutades med Skype med Jaki<3

Söndag: Mötte Clara för lunch/brunch vid république, vi båda hade sjukaste beslutsångesten och gick in och ut på massa restauranger innan vi hamnade på något härligt ställe med goda hamburgare. Sen joinade Daphne och vi satte oss på ett mysigt Café och drack te med matteboken öppen bredvid.
Läskigt var dock att det var värsta demonstrationen i hela stan, var massa piképoliser överallt.

Så härlig helg, hann göra lite av allt, fest, plugg och umgås med kompisar samtidigt som jag hunnit sova väldigt mycket:) Lyckades dock spräcka hela mobil-skärmen :(

XO

Likes

Comments

Kom till middagsbordet och en chokladkalender låg på min plats, så gulligt 😊😊😊

XO

Likes

Comments