Hallå hallå.

Har varit ledig idag. Eller ledig och ledig....... Hade en plan i morse om vad som skulle göras idag. Men den planen sprack ganska snabbt. Först invänta sotaren som skulle komma och fixa med ventilationen sen göra sig i ordning och ta mig till Örebro. Blev ett besök på Stadium Outlet och ett besök på Netonnet för att köpa en ny fjärrkontroll till Tv:n som gått sönder. Men det blev oförättat ärende då de inte hade vad jag behövde. Slutade ned att jag fick beställa en från nätet när jag kom hem, det blev en universalkontroll, så det blir spännande att se om den fungerar till min tv när den kommer.

Inne i butiken ringde äldsta dottern och ville komma och fika vid 14 - tiden på eftermiddagen eftersom jag visst fyller år idag, inget som jag brukar fira dock. Aja stress stress, klockan var mycket (ca 12.00) och jag skulle hinna veckohandla och laga mat innan de kom. Hade bara 2 timmar på mig. Men jag hann både köra från Örebro till Kumla (tar ca 20 minuter), handla, äta mat (värmde vars en paj i micron) och svänga ihop en tårta. 5 dagen på en vecka som jag äter tårta 😜 Dottern som bor hemma fick hjälpa mig att dammsuga och gå ut med hunden. Ibland är det bra med tidspress man hinner massor på kort tid, ibland mer än man hinner på en hel dag tom.

Nu har jag faktiskt slagit ner ändan i soffan och tänker sitta här resten av kvällen man måste ju vila lite också när man är ledig ellerhur. Ska mysa till Morden i Midsommer klockan 21:00.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Här får man följa en snygg herre av rasen engelsk springer spaniel och hans familj som består av mig och min 15-åriga dotter. Om man ska tro vad andra säger så är jag en person med många järn i elden. Jag pluggar till Uska och jobbar som vikarie på en gruppbostad för funktionshindrade, tränar Nose work med hunden, bakar, lagar mat, umgås med dottern, flänger och far hit och dit.

Denna veckan har varit heeelt galen med massa jobb, bara midsommar helgen (fred, lörd) har jag jobbat 22,5 timmar. Tur dottern har kunnat vara hemma med hunden när man jobbar så himla mycket. Hade lite (läs mycket) dåligt samvete igår på midsommarafton att behöva jobba hela dagen, tyvärr kan man inte påverka sitt schema så mycket när man är sommar vikarie! Jätte trist verkligen 😔 Vi får trösta oss med att det bara är 3 pass kvar innan en efterlängtad minisemester på 9 dagar. Ska bli sååå skönt.

Under ledigheten har jag anmält mig och hunden till ett Nose work läger på brukshund klubben, det ska bli riktigt kul och avkopplande.

Mitt i allt detta "kaos" kan jag behöva hoppa in och vara barnvakt åt barnbarnen som väntas få en lillasyster vilken dag som helst 😍 Har skojat med dottern och sagt att hon får pricka in en dag som jag är ledig när hon ska föda barn 😜 Haha vi får väl se hur det går med det!

Som sagt här är det fullt ös....... Häng med.


Likes

Comments