KJÆRLIGHET, TYRKIA, HVERDAG

Det er selvfølgelig helt forferdelig med avstandsforhold, men når man skal ha det sånn i en stund, må man bare prøve å tenke positivt 😃

Her er noen positive ting:

- Man får en helt unik kommunikasjon! Ingen andre par som er sammen hele tiden snakker så mye som par som bor langt unna hverandre. Lange telefonsamtaler der man snakker om ALT i flere timer av gangen.

- Man får tid til egne hobbyer.

- Man får mer tid til venner.

- Man får tid til å virkelig savne hverandre.

(Mehmet greier aldri å være normal på bilder!)

- Man får tid til å tenke over forholdet.

- Man lærer å bli selvstendig.

Blir spennende å se hvordan det blir å leve sammen i Norge. Nå har vi jo hatt over 130 dager og netter sammen in real life. Vi har sett hverandres uvaner og levd sammen som et par. Døgnet rundt har vi vært sammen og da får man virkelig se om man passer sammen. Det skal sies at vi er et av de parene som er klistra sammen når vi er alene. Når vi er med andre er jeg mer tilbakeholden og sjenert. Jeg syns det er kleint å være rundt de parene som sitter og kliner med andre folk til stede. De som omtrent har forplay så alle kan se det.. Holde hender og et lite nuss i ny og ne er mer enn nok for meg.

Jeg håper jeg ikke blir den jenta som bare vil være med kjæresten, for hvor kjedelige er ikke de jentene?! "Sorry, skal være med typen.." Selvom det mest sannsynelig blir sånn.. Når man har vært fra hverandre så lenge, så er det vel bare naturlig at det blir sånn.
Jeg skal prøve ihvetfall da, å være flink til å sette av tid til venner! 💜

- Siri

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments