Herregud, så sakte tiden går.. Jeg vil dra ned til Mehmet NÅ! Jeg er velt bare pent nødt til å vente de siste 15 dagene. Nå har jeg ikke sett han på altfor lenge. Det tærer skikkelig på og det kjennes ut som det er flere år siden jeg har sett han! Det er ca. tre måneder siden jeg så han. Tiden har jo gått fort.. Og det har vært uaktuelt å dra ned til Tyrkia når jeg har vært så dårlig.
Gruer meg allerede til flyturen, men heldigvis så skal jeg dra sammen med mamma ❤️

Vi tre skal ha ferie sammen i Side i åtte dager og så drar vi til Istanbul i noen dager før mamma drar hjem til Norge. Mamma skal få hilse på familien som bor i Istanbul. Det blir såå koselig ❤️
Jeg blir igjen noen ekstra dager.

Mens vi er i Istanbul kommer også verdens beste Anna og Kadir ned. Bestekompisen til Mehmet og min bestis fra Sverige. Da skal vi kose oss 😍

Vi skal også på ultralyd 13.oktober i Manavgat og da får vi kanskje se om det er en prins eller prinsesse! Mehmet er veldig lei seg for at han går glipp av så mye av graviditeten når jeg er i Norge, så da tenkte vi at det var koselig å få vite kjønnet sammen 😊

GLEDER meg til å ligge på stranda/bassenget og få litt farge på kroppen igjen. Håper vi er heldig med været og ikke bare får regn!

Nå er det altså 15 dager til jeg drar og jeg har igjen 12 vakter å jobbe. Gi meg styrke til å holde ut siste dagene før ferie 😅

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skal ikke legge skjul på at de tre første månedene har vært tunge.
Først sjokket over at jeg faktisk var gravid. Så mange tanker. Første var jo at "Herregud, Mehmet får ikke vært med på fødselen!"
Jeg var fryktelig dårlig de to første månedene. Jeg var så kvalm og jeg hang over doen omtrent hele døgnet. Jeg har vært og er fortsatt veldig hormonell, noe som har gått utover Mehmet. Jeg har vært skikkelig drittkjerring og han har fått høre ting han ikke engang fortjener å få slengt i trynet.
Jeg har vært så usikker på meg selv. Jeg har vært så redd. Vi skal få barn. Et lite uskyldig barn. Mehmet sier hele tiden at jeg kommer til å verdens beste mamma. Han har oppmuntret meg og prøvd å holde meg oppe.
Samtidig har han hatt litt panikk. Han er veldig lei seg for at han ikke får vært med meg på fødselen og for at han ikke får sett barnet sitt før den er typ to måneder.
Nå begynner ting å gå seg til og vi gleder oss så mye. Vi er så spente og gira.

Nå vet jeg at jeg kommer til å bli en god mamma og Mehmet kommer til å bli en god pappa. Vi skal få det så fint, vi tre ❤️


Jeg snakker med bebis hele tiden. Jeg stryker på magen og jeg elsker allerede den lille bebisen vår. Tanken på å skulle miste nå gjør meg livredd. Jeg bryr meg ikke om det er gutt eller jente. Jeg ønsker bare at den er frisk og at alt er bra.

Her om dagen satte jeg på julemusikk og plutselig satt jeg og gråt. Så for meg jul med ungen vår og jeg gleder meg sånn til å gi han/hun de samme gode og fine tradisjonene jeg har fra jeg var liten.

Nå begynner formen å bli bedre også. Jeg er ikke like kvalm, men jeg er trøtt. Hele tiden. Kunne sovna stående. Kjenner det er tungt å jobbe 100%, men jeg er så glad i jobben min at det gjør ingenting.
Det blir ihvertfall ikke bedre av å kun være hjemme og ligge i senga.

Dette ble et veldig rotete innlegg, men måtte få ut litt tanker.

Likes

Comments

GRAVID

Kommer nok ikke til å legge ut hver uke, men kanskje hver 3.uke! 😊

Uker: 16 uker (15+6)

Dager igjen til termin: 172 dager.

Kjønn: Vet ikke enda. Finner det ut etter 10.otkober. Jeg er sikker på at det en liten gutt da!

Navn: Ikke bestemt.

Kontroll: Venter på innkallelse til jordmor. Ultralyd i Tyrkia i oktober og ordinær ultralyd 2.november. Så blir det jevnlig kontroller etter det.

Bevegelser: Har ikke kjent noe enda. Gleder meg til den dagen jeg kan kjenne den lille sparke!

Vektøkning: Har gått ned 7 kg.

Vann i kroppen: Ikke som jeg har merket noe til.

Strekkmerker: Jeg har noen fra før av som er helt lyse nå. De syns ikke. Ingen nye 😊

Tungt: Jeg føler meg lettere faktisk. Ikke så rart kanskje, siden jeg har gått ned 7 kg. Det som er tungt er at puppa har vokst sikkert 3-4 størrelser. Jeg kan ikke bruke bh med spile for det gjør så vondt!

Cravings: Melonyoghurt, peanøtter, all slags middag. Morsom ting er at jeg kan lukte på lang avstand hva folk skal ha til middag 🙈 På jobben går jeg rundt og ser hva folk har til middag. Blir alltid tilbudt en smakebit og jeg sier aldri nei takk 😂

Plager: Altfor store pupper og vond rygg!

Humør: Veldig lettrørt! Gråter av alt og ingenting.

Fødselsforventninger: Jeg har allerede panikk. På grensen til skikkelig angst. Snakker mye med ene søstra mi og hu beroliger meg. Hva jeg er redd for? At jeg skal revne og bli helt ødelagt.. Er også veldig redd for at noe skal skje med bebis under fødsel.

Innkjøp: Vogn er i boks og litt klær. Er heldig og har fått arvet litt av hvert også <3 Starter med de større innkjøpene litt senere.

Fine vogna 😁

Likes

Comments

Dere MÅ gå og følge Marthe (min kjære søster❤️) her inne og på instagram.
Hu er utrolig dyktig med interiør og stæsj.

Bloggen hennes er HER
Instagrammen hennes er HER


❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Nå greier jeg ikke å holde meg lenger, JEG ER GRAVID ❤️ Mehmet og jeg skal bli baba og mamma. Er helt sykt å tenke på!
Sjokket kom 14.juli. Dro på apoteket for å kjøpe test. Mensen var sen, men tenkte bare var pga jeg var stressa for papirer osv som skal sendes til UDI. Puppene var også forferdelig ømme. Men man har jo gjerne disse symptomene før mensen.
Tok testen og ventet på at den skulle vise negativ. Testen viste positiv. Trodde ikke helt på det, så sendte bilde til bestevenninna mi og hu ringer meg.
Andrea: Den er positiv, Siri!
Jeg: Nei, det kan ikke være mulig.... *Begynte å gråte og stresse*

Så gikk jeg opp til pappa (var hjemme hos han siden mamma var i Tyrkia). Gråt og gråt. Ba han se også, han sa også at den var positiv.
Så dro jeg på apoteket og kjøpte 3 tester til. Kjøpte de som viste hvor mange uker man er på vei. Alle 3 var positive. Jeg var i sjokk. Ringte Mehmet, han trodde ikke på det først, trodde jeg tulla. Så viste jeg han testen. Tyrkern besvimte 😂

Nå har sjokket gått over til glede og kjærlighet. Vi gleder oss. Snakker ikke om noe annet enn bebek i magen! Eller babyene... Min mamma har nemlig i alle år spådd i kaffekoppen at jeg kommer til å få tvillingjenter. Så jeg er så nervøs. Tenk om det er 2?! Første jeg tenkte var: Hvordan skal jeg klare å ta med 2 babyer til Tyrkia alene?!
Det er vel egentlig det minste problemet 😂

På torsdag skal jeg på Ahus. Da får vi vel se om det er en eller to inni magen ❤️

Tenk at jeg skal bli mamma i mars 😍❤️

- Siri

Likes

Comments

I dag har vært en utrolig fin og koselig dag!
Våknet av meg selv rundt halv elleve.
Dro rett til mamma. Koste oss ute i sola før vi tok turen til Jessheim for en matbit og shopping.

Da vi kom hjem igjen poppa vi popcorn og så på film 🤗
Føler meg heldig som har så godt forhold til min mor. Hun er min alle beste venn og jeg forteller henne alt. Hun støtter meg i alt og er her for meg dag og natt.

Nå skal jeg legge meg i rent sengetøy i helt ny seng her hos mamsen og papsen. Beste som finnes 😍

- Siri

Likes

Comments

Nå er det 8 dager siden jeg kom hjem fra Side. Føles ut som jeg har vært hjemme i flere måneder.
Tiden der nede gikk så forferdelig fort. Var bare 9 dager denne gangen. Alt er jo bedre enn ingenting, men dette er første gang han har jobbet mens jeg har vært der nede. Han har jo alltid hatt fri når jeg har kommet ned. Så dette var veldig uvant. Vi så jo hverandre hele døgnet, men han jobbet fra 8-18 ish og da kunne vi jo ikke bade og kose oss sammen.
Han er beachboy, så jeg lå på stranda han jobber på. Han kom bort hele tiden bare for å snakke eller stryke på meg, helt sjuk etter å sette seg ned med meg og være med meg hele tiden.
Timene han ikke jobbet var gull verdt. Vi nøt hvert eneste minutt.

Tenkte skrive mer om turen min en annen dag. Akkurat nå ligger jeg på terrassen og soler meg. Sykt varmt her på Østlandet i dag.

Koser meg her nå. Fri både i dag og i morgen! Dette er velfortjent etter 5 tunge arbeidsdager.

- Siri

Likes

Comments

Hei hei! Nå er det lenge siden jeg har blogget. Har hatt en telefon som kamera var ødelagt på, så har ikke fått tatt ordentlig bilder. I dag fikk jeg min iPhone 6 plus, så nå blir det masse blogging fremover 😁

Starter med blanke ark fra i morgen av.

- Siri

Likes

Comments

Det er jo ikke til å legge skjul på at jeg er veldig babysyk. Jeg blir helt på gråten hver gang jeg ser en baby ❤
MEN vi skal selvfølgelig vente til vi bor i samme land!
Vi snakker mye om barn. Mehmet vil jo helst ha 10 barn, men det skjer ikke 😉

Tenker på hvordan de kommer til å se ut. Kommer de til å ligne på Mehmet? Eller på meg? Får de araberkrøllene til Mehmet eller det rette håret mitt?
Mehmet er jo faktisk lysere enn meg. Han har grønnbrune øyne og jeg har mørkebrune. En ting er sikkert er at våre barn vil være verdens vakreste i våre øyne 😍

I dag har jeg bladd i album og mimret tilbake ❤ Det er jo så koselig!

-Siri

Likes

Comments

HVERDAG

Hallo!

Nå befinner jeg meg i mamma og pappas hus. Jeg skal være her i 3 uker. De er i Thailand, så jeg skal være barnevakt for Zita og Bella. Det er da altså hunden og katten. Haha.

Forrige uke var hektisk, jeg jobber typ 58 timer på 6 dager. Jeg var så sliten på søndag kveld, jeg sovnet før klokken ni på kvelden og våknet dagen etter klokken tolv, 15 timer (!!!!) søvn gjorde susen det altså.
Jeg har jo en infeksjon i kroppen de ikke finner ut av. Det er noe som er galt med blodet mitt og jeg har "fettern" til kyssesyken som herjer i kroppen min. Dette gjør at jeg blir ekstra sliten og trøtt. Feber så og si annen hver dag ish.
MEN, jeg nekter å la det styre livet mitt. Jeg elsker å jobbe, så jeg tar på meg alt jeg kan.

Denne uken har jeg hele tre dager fri. Det føles godt, men om de ringer, så greier jeg ikke si nei. Haha.

I dag har jeg ryddet, vasket og pakket til de tre ukene jeg skal være her. Pakket ut og rigga meg til.
Jeg har virkelig tatt igjen tapt søvn, kost meg med mat og godis. Sett på serie og youtube.

Jeg har også tatt meg et varmt bad med masse skum. Det har jeg savnet etter jeg flyttet ut, det å kunne ta meg et bad når jeg er kald og vondt i kroppen.

Skal smart legge meg, må bare se litt til på favorittene på youtube!

Har du noen favoritter på youtube? Tell me!

Likes

Comments