Veldig godt å kunne jobbe masse. Da slipper jeg alle vonde tanker og savn for noen timer 😊

Jeg dro rett på jobb etter jeg kom fra Istanbul i går.
Har så mange fine og gode kollegaer, så det hjelper på humøret!
Denne uken jobber jeg 6 dager. Blir muligens mer også. Svisj, så er det ny uke.

Har forresten bestemt dato for neste Tyrkiatur! 24.april ❤ 61 dager igjen. Det klarer vi med glans. Tiden går fort 😉 Gjelder å være positiv!

Likes

Comments

Noe av det verste med å være i avstandsforhold er helt klart når man må dra fra hverandre. Har grått så mange liter med tårer på Atatürk airport..
Hundrevis med klemmer og kyss. Går inn i passkontrollkøen med klump i magen og tårene renner. Så hører jeg "Sirimo!". Han bryter seg frem blant alle folka for å gi meg siste kysset og forteller meg hvor høyt han elsker meg. Hjertet mitt blør bare enda mer.
Folk glaner. Ser sympatien i øynene deres.

Føler meg så tom. Så kald. Savner han etter bare noen minutter. Føler meg alene. At alt er i mot oss. Kjærlighetssorg.

Men godt å tenke på hvor sterke vi er. Godt å kjenne hvor høyt han elsker meg. Hvert kyss og hver klem er så varme. Måten han ser på meg. Måten han alltid passer på meg. Slipper aldri hånda mi. Han ser når jeg blir usikker og redd. Holder rundt meg enda hardere og kysser meg i panna.

Han vil helst sove inntil meg hele natta. Han våkner om natta bare for å se at jeg sover godt. At jeg har dyna på meg. Klemmer meg. Holder rundt meg.
Vekker en sur og morgengretten Siri med fine ord og kyss. Umulig være sur da.

Er ikke dette kjærlighet så vet ikke jeg..

Hjertet mitt dunker ekstra hardt hver gang jeg ser på han. Når han kysser meg så svever jeg.
Oss to. For alltid.

Likes

Comments

Er det noe jeg elsker så er det lange frokoster med Mehmet.
Han lager den beste maten og vi sitter fort en time ved frokostbordet 😊
Spise og skravle. Noe vi er gode på, haha.

Jeg er heldig som har en mann som liker å lage mat! Han lager mat og jeg vasker opp. Helt perfekt.

Det kommer jo ikke til å være tid til lange frokoster når hverdagen våres starter i Norge. Men er jo alltids lørdag og søndag 😉

Hjemmebi Norge blir det som regel bare knekkebrød med makrell i tomat.. Så nyter hver dag med altfor god frokost  🙈

Er mannen deres flinke til å lage mat?
Hva liker du best å spise til frokost?

Likes

Comments


Det er mange ting som jeg reagerte på da jeg ble sammen med Mehmet. Nå er jeg så vant til det at jeg ikke tenker no over det før noen andre sier "hæ, kødder du?" når jeg forteller noe.

1. Jeg syns det var veldig rart at vi måtte ta av oss skoa utenfor døra til søstra og ta på slippers/sandaler med en gang vi kom inn i gangen. Nå gjør jeg det uten å tenke over det.

2. Jeg ble provosert da mannfolka bare gikk fra bordet før vi jentene var ferdig med å spise. Blir fortsatt litt forbanna, men ikke like mye som før.

3. Jeg tenkte "Åh herregud, lage mat på gulvet!! Noe så ekkelt!". Mens nå er jeg med på å lage çiğ köfte på gulvet.

4. Det å skulle spise på gulvet var også helt bak mål for meg, mens nå tar jeg alltid på behagelige klær når jeg vet at vi skal sitte på gulvet og tenker ikke no over det når hele gjengen setter seg ned. Haha. Hva man ikke blir vant til 😂

5. Første gangen jeg skulle møte søsteren til M og familien så var vi der ved 19.30 tiden og de sa at Haktan (nevøen til M på 4 år) lå og sov. Så sa jeg at det var godt å høre at han la seg tidlig. Neida, han hadde ikke lagt seg, han sov DUPP klokken halv åtte om kvelden 😂

6. Dette var også en av de første gangene jeg var hos familien hans. Vi skulle dra hjem, klokka var jo nesten elleve på kvelden. Tenkte det var frekt å være lenger. Men i det vi skulle dra, ja da kom det vel fem-seks stykker som var bedt på te. Tenkte bare stakkars søstra hans som må varte opp disse til langt på natt. Mens nå syns jeg det er rart at vi drar hjem så tidlig som klokke  23 😅

7. "Milkmama". Første gangen M fortalte meg om milkmama så trodde jeg han tulla og bare lo av han. Men det viste seg det at det faktisk er sant. Hvis mødre ikke har melk  og ikke får ammet, så sender de bare bud på ei som har det, så de kan amme barna.
M hadde en milkmama som han så fint kaller det 😂 Dette er da i Sanlıurfa hvor han er fra. Vet ikke om det er sånn andre steder i Tyrkia.

Kommer med flere punkter etterhvert!

Likes

Comments

Merhaba!

Tenkte å komme med en liten oppdatering fra Istanbul.

Flyet mitt gikk 12.10 fra Gardermoen på mandag. Tok som vanlig en beroligende tablett 30 min før boarding, sånn at jeg skal sove på flyet og slippe unna verste angsten.
Greia var at jeg jobba søndag kveld og sov ikke et eneste minutt natt til mandag, så jeg var helt i ørska da jeg kom meg på flyet. Var skikkelig ubehagelig. Følte meg rett og slett drita full😂 Sovna heldigvis etterhvert og våknet 15 minutt før vi skulle lande.

Passkontrollkøen var som alltid lang. Stod der sikkert i 1 time. Det er så pining det.. Jeg står der mens jeg vet at Mehmet står bare noen hundre meter unna meg.
Kom meg omsider ut og der stod kjekkasen min. Ble masse kyss og klemmer før vi tok taxi til leiligheten.

Helt vanvittig godt å være med han igjen. Greier ikke å la være se på han, klemme og kysse han. Åh ❤ Er bare så forelska. Haha.

Jeg våkner hver natt av at han jamrer seg over at jeg bare dytter han unna når han skal klemme meg og sove tett inntil 😂 Litt for vant med å sove alene.. Haha.

Vi har brukt disse dagene på å bare være sammen. Hele tida ❤ Spist god mat, snakka, latterkramper og kosa oss.

Nå ligger vi her. Vi ser på tyrkisk komedie. Han oversetter hver eneste setning til meg 😂

Skal poste flere bilder når jeg kommer hjem. Nå skal vi bare nyte ❤

- Siri

Likes

Comments

Nå er det kun elleve små dager til jeg drar til Istanbul ❤ Herregud, jeg gleder meg så sykt. Føler meg helt "høy" på sommerfugler og forelskelse!

Vi skal endelig feire Valentinsdagen sammen. Dette er noe andre kanskje tar for gitt, men for oss er det stort. Vi skal også feire 2 år og 5 måneder ❤

Skal susse og nusse han her halvt ihjel.

Gleder meg også ekstremt mye til å se familien hans igjen. Blir nok mange klemmer der. Skal endelig få møte Emine Canan, nye tilskuddet i familien. Kose med bebek 😍

Skal bare være der seks dager, men de seks dagene skal utnyttes til det fulle. Gleder meg til å våkne midt på natta av at M drar meg inntil seg og hvisker meg i øret "jeg elsker deg, Sirimo".

- Siri

Likes

Comments

Har du ikke sett Homeland, så MÅ du det. Beste serien jeg har sett hittil. Hver eneste episode er like spennende og du blir hekta.

"Serien handler om CIA-agenten Carrie Mathison som, etter å ha gjennomført et uautorisert oppdrag i Irak, blir satt på prøve og tilordnes til CIAs antiterror senter i Langley, Virginia. Da hun var i Irak ble Carrie advart av en fengslet terrorist på dødscelle at en amerikansk krigsfange hadde blitt snudd av al-Qaida.
Carries jobb blir plutselig mer omfattende når amerikanske styrker reddet Nicholas Brody fra fangenskap hos terroristen Abu Nazir, en amerikansk marinesoldat som ble erklært død etter en militæraksjon 2003 i Irak. Carrie tror at Brody er den amerikanske krigsfangen som hun ble informert om. Men både staten og hennes overordnede i CIA anser Brody som en krigshelt.
Etter å ha innsett at det ville nesten vært umulig å overbevise sjefen hennes om å plassere Brody under overvåking, går Carrie til den eneste personen hun kan stole på, sin kollega Saul Berenson. De to må nå jobbe sammen for å undersøke om Brody er en trussel for nasjonen og forhindre et nytt terrorangrep på amerikansk jord."

Hentet fra google.

Jeg er allerede på sesong 2.
Vurderer å starte på sesong 1 når jeg drar ned til Istanbul i februar. Så blir kanskje Mehmet hekta også 😅
Selv om jeg tviler på at han har ro i rævva til å se en hel tvserie!

- Siri

Likes

Comments

Alt tyder på at vi bare burde gi opp. Gi opp hverandre. Men faen heller, det skjer ikke. Gud brakte oss sammen for en grunn. Det er test etter test for forholdet og vi blir sterkere for hver eneste negative nederlag.
Vi prøver å oppmuntre hverandre så godt det lar seg gjøre. Det har vært noen jævlige måneder og jeg er så forbanna sliten av å hele tiden kjempe.
Tenk at det skal være så vanskelig å få han til Norge på et jævla turistvisum.
Kjenner det koker i topplokket.

Nå ser vi fremover. Vi prøver noe annet og håper det funker. Han SKAL hit.

Ser frem til å blogge mer i fremtiden.

Rart med det, jo mer jeg jobber, jo mer effektiv er jeg med ting. Haha. Burde jo være omvendt? Når man er sykmeldt og har all tiden i verden, så blir ingenting gjort. Men så fort jeg begynner jobbe fult får jeg alt unna i en fei!

Wow. Rotete innlegg.

Godt nyttår, forresten 💙

- Siri

Likes

Comments

Tiden går altså så fort.. Så teit å si det, for det er så klisjé.. 😅
Dagene bare renner bort!

I dag har jeg vært på skolen. Sirkulasjonssystemet. Hjertet, blodårene og blodet. Veldig interessant og lærerikt 😃

Etter skolen gjorde jeg noen ærender for mamma, spiste middag med de og så hentet jeg min nye støvsuger, mikrobølgeovn, strykebrett og strykejern. Måtte prøve selvfølgelig prøve støvsugeren med én gang jeg kom hjem 😅 Love it!

Nok en gang på tide å si god natt. Jeg er helt skutt etter dagen, så nå skal det bli godt å lalle ❤

God natt!

- Siri

Likes

Comments

Åå, som jeg koser meg her i leiligheten MIN 😍 En helt ubeskrivelig følelse da jeg hadde min første natt her.

Ting har tatt tid, mamma brakk beinet og jeg hjalp til hjemme med det i noen uker. Har også brukt mye tid på å male alt jeg vil male. Har virkelig verdens beste huseiere ❤

Nå er jeg snart i mål med alt. Mangler bare litt rot og skrot jeg må finne plass til 😉 Utrolig hvor mye ræl man har.. 24 år i esker! Det blir en del det.

Tenkte vise dere et av rommene nå. Soverommet mitt. Elsker hula mi. Det er ganske stort. Stoooort garderobeskap og har enda plass til to store kommoder og 1.80 seng 😄

Så fornøyd med alt her inne. Akkurat sånn jeg har sett for meg! ❤ 

Gleder meg til Mehmet skal sove her med meg når han kommer i desember!

- Siri

Likes

Comments