I dag har vært en utrolig fin og koselig dag!
Våknet av meg selv rundt halv elleve.
Dro rett til mamma. Koste oss ute i sola før vi tok turen til Jessheim for en matbit og shopping.

Da vi kom hjem igjen poppa vi popcorn og så på film 🤗
Føler meg heldig som har så godt forhold til min mor. Hun er min alle beste venn og jeg forteller henne alt. Hun støtter meg i alt og er her for meg dag og natt.

Nå skal jeg legge meg i rent sengetøy i helt ny seng her hos mamsen og papsen. Beste som finnes 😍

- Siri

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Nå er det 8 dager siden jeg kom hjem fra Side. Føles ut som jeg har vært hjemme i flere måneder.
Tiden der nede gikk så forferdelig fort. Var bare 9 dager denne gangen. Alt er jo bedre enn ingenting, men dette er første gang han har jobbet mens jeg har vært der nede. Han har jo alltid hatt fri når jeg har kommet ned. Så dette var veldig uvant. Vi så jo hverandre hele døgnet, men han jobbet fra 8-18 ish og da kunne vi jo ikke bade og kose oss sammen.
Han er beachboy, så jeg lå på stranda han jobber på. Han kom bort hele tiden bare for å snakke eller stryke på meg, helt sjuk etter å sette seg ned med meg og være med meg hele tiden.
Timene han ikke jobbet var gull verdt. Vi nøt hvert eneste minutt.

Tenkte skrive mer om turen min en annen dag. Akkurat nå ligger jeg på terrassen og soler meg. Sykt varmt her på Østlandet i dag.

Koser meg her nå. Fri både i dag og i morgen! Dette er velfortjent etter 5 tunge arbeidsdager.

- Siri

Likes

Comments

Hei hei! Nå er det lenge siden jeg har blogget. Har hatt en telefon som kamera var ødelagt på, så har ikke fått tatt ordentlig bilder. I dag fikk jeg min iPhone 6 plus, så nå blir det masse blogging fremover 😁

Starter med blanke ark fra i morgen av.

- Siri

Likes

Comments

Det er jo ikke til å legge skjul på at jeg er veldig babysyk. Jeg blir helt på gråten hver gang jeg ser en baby ❤
MEN vi skal selvfølgelig vente til vi bor i samme land!
Vi snakker mye om barn. Mehmet vil jo helst ha 10 barn, men det skjer ikke 😉

Tenker på hvordan de kommer til å se ut. Kommer de til å ligne på Mehmet? Eller på meg? Får de araberkrøllene til Mehmet eller det rette håret mitt?
Mehmet er jo faktisk lysere enn meg. Han har grønnbrune øyne og jeg har mørkebrune. En ting er sikkert er at våre barn vil være verdens vakreste i våre øyne 😍

I dag har jeg bladd i album og mimret tilbake ❤ Det er jo så koselig!

-Siri

Likes

Comments

Hallo!

Nå befinner jeg meg i mamma og pappas hus. Jeg skal være her i 3 uker. De er i Thailand, så jeg skal være barnevakt for Zita og Bella. Det er da altså hunden og katten. Haha.

Forrige uke var hektisk, jeg jobber typ 58 timer på 6 dager. Jeg var så sliten på søndag kveld, jeg sovnet før klokken ni på kvelden og våknet dagen etter klokken tolv, 15 timer (!!!!) søvn gjorde susen det altså.
Jeg har jo en infeksjon i kroppen de ikke finner ut av. Det er noe som er galt med blodet mitt og jeg har "fettern" til kyssesyken som herjer i kroppen min. Dette gjør at jeg blir ekstra sliten og trøtt. Feber så og si annen hver dag ish.
MEN, jeg nekter å la det styre livet mitt. Jeg elsker å jobbe, så jeg tar på meg alt jeg kan.

Denne uken har jeg hele tre dager fri. Det føles godt, men om de ringer, så greier jeg ikke si nei. Haha.

I dag har jeg ryddet, vasket og pakket til de tre ukene jeg skal være her. Pakket ut og rigga meg til.
Jeg har virkelig tatt igjen tapt søvn, kost meg med mat og godis. Sett på serie og youtube.

Jeg har også tatt meg et varmt bad med masse skum. Det har jeg savnet etter jeg flyttet ut, det å kunne ta meg et bad når jeg er kald og vondt i kroppen.

Skal smart legge meg, må bare se litt til på favorittene på youtube!

Har du noen favoritter på youtube? Tell me!

Likes

Comments

Veldig godt å kunne jobbe masse. Da slipper jeg alle vonde tanker og savn for noen timer 😊

Jeg dro rett på jobb etter jeg kom fra Istanbul i går.
Har så mange fine og gode kollegaer, så det hjelper på humøret!
Denne uken jobber jeg 6 dager. Blir muligens mer også. Svisj, så er det ny uke.

Har forresten bestemt dato for neste Tyrkiatur! 24.april ❤ 61 dager igjen. Det klarer vi med glans. Tiden går fort 😉 Gjelder å være positiv!

Likes

Comments

Noe av det verste med å være i avstandsforhold er helt klart når man må dra fra hverandre. Har grått så mange liter med tårer på Atatürk airport..
Hundrevis med klemmer og kyss. Går inn i passkontrollkøen med klump i magen og tårene renner. Så hører jeg "Sirimo!". Han bryter seg frem blant alle folka for å gi meg siste kysset og forteller meg hvor høyt han elsker meg. Hjertet mitt blør bare enda mer.
Folk glaner. Ser sympatien i øynene deres.

Føler meg så tom. Så kald. Savner han etter bare noen minutter. Føler meg alene. At alt er i mot oss. Kjærlighetssorg.

Men godt å tenke på hvor sterke vi er. Godt å kjenne hvor høyt han elsker meg. Hvert kyss og hver klem er så varme. Måten han ser på meg. Måten han alltid passer på meg. Slipper aldri hånda mi. Han ser når jeg blir usikker og redd. Holder rundt meg enda hardere og kysser meg i panna.

Han vil helst sove inntil meg hele natta. Han våkner om natta bare for å se at jeg sover godt. At jeg har dyna på meg. Klemmer meg. Holder rundt meg.
Vekker en sur og morgengretten Siri med fine ord og kyss. Umulig være sur da.

Er ikke dette kjærlighet så vet ikke jeg..

Hjertet mitt dunker ekstra hardt hver gang jeg ser på han. Når han kysser meg så svever jeg.
Oss to. For alltid.

Likes

Comments

Er det noe jeg elsker så er det lange frokoster med Mehmet.
Han lager den beste maten og vi sitter fort en time ved frokostbordet 😊
Spise og skravle. Noe vi er gode på, haha.

Jeg er heldig som har en mann som liker å lage mat! Han lager mat og jeg vasker opp. Helt perfekt.

Det kommer jo ikke til å være tid til lange frokoster når hverdagen våres starter i Norge. Men er jo alltids lørdag og søndag 😉

Hjemmebi Norge blir det som regel bare knekkebrød med makrell i tomat.. Så nyter hver dag med altfor god frokost  🙈

Er mannen deres flinke til å lage mat?
Hva liker du best å spise til frokost?

Likes

Comments


Det er mange ting som jeg reagerte på da jeg ble sammen med Mehmet. Nå er jeg så vant til det at jeg ikke tenker no over det før noen andre sier "hæ, kødder du?" når jeg forteller noe.

1. Jeg syns det var veldig rart at vi måtte ta av oss skoa utenfor døra til søstra og ta på slippers/sandaler med en gang vi kom inn i gangen. Nå gjør jeg det uten å tenke over det.

2. Jeg ble provosert da mannfolka bare gikk fra bordet før vi jentene var ferdig med å spise. Blir fortsatt litt forbanna, men ikke like mye som før.

3. Jeg tenkte "Åh herregud, lage mat på gulvet!! Noe så ekkelt!". Mens nå er jeg med på å lage çiğ köfte på gulvet.

4. Det å skulle spise på gulvet var også helt bak mål for meg, mens nå tar jeg alltid på behagelige klær når jeg vet at vi skal sitte på gulvet og tenker ikke no over det når hele gjengen setter seg ned. Haha. Hva man ikke blir vant til 😂

5. Første gangen jeg skulle møte søsteren til M og familien så var vi der ved 19.30 tiden og de sa at Haktan (nevøen til M på 4 år) lå og sov. Så sa jeg at det var godt å høre at han la seg tidlig. Neida, han hadde ikke lagt seg, han sov DUPP klokken halv åtte om kvelden 😂

6. Dette var også en av de første gangene jeg var hos familien hans. Vi skulle dra hjem, klokka var jo nesten elleve på kvelden. Tenkte det var frekt å være lenger. Men i det vi skulle dra, ja da kom det vel fem-seks stykker som var bedt på te. Tenkte bare stakkars søstra hans som må varte opp disse til langt på natt. Mens nå syns jeg det er rart at vi drar hjem så tidlig som klokke  23 😅

7. "Milkmama". Første gangen M fortalte meg om milkmama så trodde jeg han tulla og bare lo av han. Men det viste seg det at det faktisk er sant. Hvis mødre ikke har melk  og ikke får ammet, så sender de bare bud på ei som har det, så de kan amme barna.
M hadde en milkmama som han så fint kaller det 😂 Dette er da i Sanlıurfa hvor han er fra. Vet ikke om det er sånn andre steder i Tyrkia.

Kommer med flere punkter etterhvert!

Likes

Comments

Merhaba!

Tenkte å komme med en liten oppdatering fra Istanbul.

Flyet mitt gikk 12.10 fra Gardermoen på mandag. Tok som vanlig en beroligende tablett 30 min før boarding, sånn at jeg skal sove på flyet og slippe unna verste angsten.
Greia var at jeg jobba søndag kveld og sov ikke et eneste minutt natt til mandag, så jeg var helt i ørska da jeg kom meg på flyet. Var skikkelig ubehagelig. Følte meg rett og slett drita full😂 Sovna heldigvis etterhvert og våknet 15 minutt før vi skulle lande.

Passkontrollkøen var som alltid lang. Stod der sikkert i 1 time. Det er så pining det.. Jeg står der mens jeg vet at Mehmet står bare noen hundre meter unna meg.
Kom meg omsider ut og der stod kjekkasen min. Ble masse kyss og klemmer før vi tok taxi til leiligheten.

Helt vanvittig godt å være med han igjen. Greier ikke å la være se på han, klemme og kysse han. Åh ❤ Er bare så forelska. Haha.

Jeg våkner hver natt av at han jamrer seg over at jeg bare dytter han unna når han skal klemme meg og sove tett inntil 😂 Litt for vant med å sove alene.. Haha.

Vi har brukt disse dagene på å bare være sammen. Hele tida ❤ Spist god mat, snakka, latterkramper og kosa oss.

Nå ligger vi her. Vi ser på tyrkisk komedie. Han oversetter hver eneste setning til meg 😂

Skal poste flere bilder når jeg kommer hjem. Nå skal vi bare nyte ❤

- Siri

Likes

Comments