Ja hej på er igen, det var ju typ 2 dagar sedan, så får det ju inte vara...

Har gjort läxor och sånt men har iaf gett er 7 day challenge videor så jag har inte glömt er helt smiley

Jag har tagit bort dem påbyggda naglarna för dem hade växt ut mycket och dem hade börjat få såna luft bubblor i sig så det var inte fint. sad

Satt precis på nagellack kändes jätte ovant att måla naglarna har ju inte gjort det på typ 3 eller fler månader... haha men det vara baa att köra, tog essie "top diamond" faktiskt fint.  finns här att köpa Likes

Comments

Vet i fan vad som hände med den i mitten när jag pratar men kan ju inte göra om filmen i efterhand... Lul

Likes

Comments

Ska snart åka hem igen ifrån landet och eftersom att jag inte har något internet i bilen så blir det ingen bloggning på ett tag sen när jag kommer hem ska jag kanske träffa veriis, men jag bloggar mer hemma puss heart lulLikes

CommentsJag hissar vita jeans, det är så snyggt att matcha med någon fin tröja speciellt på våren och sommaren.

Har själv ett par som jag älskar.

Dessa på bilden hittar ni här


 

 

Jag hissar superman tröjorna, vet att dem är ganska gammla men jag gillar dem skulle lätt kunna ha denna med ett par fina jeans.

Denna hittar ni här

 

 


Vintern är en stor fett diiiss, så skönt att det är över, kul vid jul och när första snön kommer men asså nu vill man ju bara ha vår hihi.


 Jag dissar dessa "boyfriend" jeansen" fattar inte vad folk gillar med dessa, tycker inte att det är fint, vissa personer passar i dem, ja men om man inte passar i dem ska man inte ha på dem haha.

Om ni vill ha just dessa för att ni passar i såna lul så finns dem här 

 

Likes

Comments

Yeeeeay det är vår häör på landet hoppas att det är det i malmö också smiley

Nu kan man verkligen gå i skinnjacka och converse utan att få dem "blickarna" typ "asså fattar hon inte att det inte är vår/sommar"

Men nu bitches kan ni inte säga å längre så haha, bara för att jag skriver detta kommer det säkert att börja regna i malmö eller något men jaja det är vår väder nu när jag skriver detta så det är det som räknas.

Bara för att jag är på bra humör så ritade jag en bild på en sol i paint hihi colling va?Likes

Comments

Ja jag går i vatten haha lul. Munkar, äpplepajoch gått i vatten vilken trevlir dag hihi Shopping också ju :D

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån Bo Ohlsson hihi standard här på landet ju lul.

Handlade inte så mycket blev en film, godis, smink så ja men slänger in några bilder ifrån kameran smiley

Har varit med om att folk har tagit mina bilder vilket är konstigt imed att min blogg är väldigt liten haha lul men jag folk vill väl ha mina bilder så ska därför börja skriva namn på alla mina bilder så ni vet det nu.
Har faktiskt tagit alla dessa bilderna själv vilket man ser på vissa med blixteen, men den bilden med tugummina blev ju bra, har bara beskärt dem för att golvet inte skulle komma med lul.


                                           Likes

Comments

Eftyersom att jag har tråkigt så fixade jag en ny design, ny bakgrund och stil och allt sånt. Header också hihi, för eran skulle för jag är så snäll.

Jag ändrar design ganska ofta men känns roligare då att det känns fräschare än att ha samma i typ 1 år haha.

Bild från i början av sommaren kolla vad brun jag var och det hade bara gått typ 2 veckor med sol, aaaaaaah jag saknar sommaren ska steka riktigt mycket denna sommaren och bli brun som in i helvete och vara med mina kompisar, träna så jag håller mig i from lul, äta gått och shoppa mycket, vill ju åka på en resa också gaaaash vet inte hur jag ska hinna allt kan det inte vara sommar lov i typ 3/4 månader istället haha för i dumma sverige så är det varm i 1 månad och på resten av sommarlovet regnar det haha lul stupid sweden...

Likes

Comments