Något jag verkligen fastnat för det senaste året är stjärnor! Jag tycker det är så snyggt med skor och kläder med stjärnmönster. Det ger något extra till ett vanligt plagg och vem älskar inte något extra till en tråkig Basic outfit? Här får ni lite inspiration om ni också skulle tycka om stjärnor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har varit världens härligaste! Jag slutade skolan en timme tidigare än vad jag egentligen skulle slutat så det vas asskönt. Efter skolan så åkte jag direkt och mötte upp min kompis Anna på Gärdet, så gick vi från Gärdet till Karlaplan och in på Fältöversten. Siri kom efter en stund, då gick vi och köpte lite gott tills ikväll! Vi ska bara mysa ikväll, se på youtube osv. Jättenajs<3 Siri kommer åka hem och käka men jag och Anna som vi då är hos, tänker laga något och ha en liten tjejmiddag! Myyyys♡

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag efter skolan så svängde jag och min pojkvän Wille förbi Liljeholmen och Gina Tricot! Jag fick med mig en höstigare tröja, i en nudefärg ish, med volanger osv! Sen så köpte jag en mössa som verkligen var behövligt till hösten/vintern. Mössan är svart med silvrigt glitter tyg. Efter det så åkte vi hem och gjorde ingenting i typ en timme, efter det så gick vi och träffade min kompis Mathilda som bor typ 3 min från mig! Så det var jättemysigt att catcha upp lite. Vi satt ute i 2 timmar ungefär och bara umgicks, vilket verkligen var behövligt!
Nu ligger jag och Wille i min säng och kollar gamla säsonger av Svenska Hollywood Fruar, jag har verkligen fått dille på det programmet<3 Alltid älskat allt drama men samtidigt all lyx! Så det är väl det vi kommer göra tills vi somnar. Godnatt finisar❁❁❁

Likes

Comments

Hej, idag så är jag allmänt ganska trött typ. Jag vet inte varför för somnade runt 12 igår! Det kan vara för att jag inte har druckit en redbull idag haha, jag har fått in i min hjärna att om jag inte dricker någon energidryck på morgonen så kommer jag vara trött hela dagen. Men i alla fall, dagen började med sovmorgon till 10.20 sen tog jag tuben till skolan och hade psykologi. Just nu så är det rast, jag kommer inte hitta på något ikväll för jag jobbar från 15,30-19 (ish). Efter det kommer jag möta upp min pojkvän och sen bara dra hem till mig. Alltså kommer det inte finnas något jätteintressant att skriva om. 

Likes

Comments

För att lära känna mig bättre så tänkte jag inleda min blogg med 5 saker om mig själv!

1, När jag var yngre så tävlade jag ibland i höjdhopp, men jag kom aldrig över det lägsta hindret. Jag var bara med för att få gratis hamburgare.

2, Jag hatar allt med vintern, snön, skidor, kylan osv.

3, Min favoritstad är New York.

4, När jag var ca 4/5 år så bodde jag och min familj i Minneapolis i 9 månader då jag gick på ett judiskt dagis (??)

5, Jag är helt besatt av redbull, powerking, nocco allt sånt där! Jag kan inte gå en dag utan koffein.


Likes

Comments