Hoppas tomten kommer med detta i år!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Missa inte deras lucka nr.3, 400kr presentkort tom 24/12 in och shoppa på www.alequi.se rabattkoden hittar ni om ni klickar in på ett utav tränsen.
Då kan ni klicka hem detta underbara pannband med en rabatt på 400kr, vilken lycka!!

Likes

Comments

Sparkad kanske är ett hårt ord, till puttad kanske är ett bättre! Igår när jag skulle hämta ston till skritten så ville ingen komma in.. Som vanligt och börjar en så börjar alla. Pojkarna är så mycket lättare, de kommer till en istället för att springa iväg. Jaja till saken, det slutade med att ett av stona tappar balansen typ och puttar till mig så jag ramlar. Jag känner verkligen "im going down for real" och sen ligger jag bara där. Har ju problem ned knäna innan men då alltså jag kände bara hur allt gick sönder. Nu har ju jag en smärtgräns på noll också men idag gör det ont haha ååh sånt här med hästar, skritten och jagis i hagen. Ingen vidare bra kombo är jag rädd!
Poppe längst bort och Chrille närmast.

Likes

Comments

Jag har ett julklappstips till dessa människor som man inte vet vad man ska ge dom eller varför inte alla man ska ge julklappar till?! UNICEF har olika paket som man kan klicka hem typ som en tröja men som skickas till behövande länder. Bara ett julklappstips till alla er som inte vet.
Det är så roligt att ge någon något som dom sedan i sin tur ger till någon annan! ❤
https://unicef.se/gavoshop
Sov så gott, imorgon är en ny dag!

Likes

Comments

Förlåt för en smutsig häst men när jag började göra ren han så började jag med svansen, sen la han sig demonstrativt ner och jag fick snällt gå och göra chrille fin istället. Dessa underbara djur!

Likes

Comments

Idag tvingade jag Linnea att rida Cobbler så jag fick filma honom lite. Han är ju ganska fin ändå!!

Likes

Comments

Är sååå himla sugen på detta pannband från PS. Men vill även ha deras Chameleon Narrow Revolution träns!
Jag ser så många ryttare med saker till sig själva och hästen för flera flera tusen och jag förstår inte hur de har råd. Jag vet inte men jag är väldigt glad för att de kan köpa de grejer dom vill ha. Det är enligt mig så himla mycket roligare att hålla på varje dag när man har fina grejer. Även roligt enl att kunna spara och känna att detta förtjänar vi nu efter att ha väntat så himla länge. Vet inte om jag skulle uppskatta dessa enl dyra grejerna om jag bara kunde klicka hem dessa utan någon eftertanke!
Jag hoppas ni får en fin dag i solen☀

Likes

Comments

Nytvättade sängkläder och ny duschad vad slår den kombon? Inte jätte mycket, så med det sagt så godnatt alla ni⛄

Likes

Comments

Kommer aldrig baka kladdkaksmuffins utan bär igen. Alltså hjälp vad goda de blev, är kär!!!😍

Likes

Comments

Julpyntar men är ju såå gräsligt dålig på det så vågar inte lägga upp någon bild på det. Håller även på att experimenterar med mina chokladmuffins och lägger i lite blåbär i dom. Just nu håller jag andan och hoppas på det bästa!

Likes

Comments