Ikväll var jag och pappa iväg till klubben och tränade lite inkallning och lydnad med Isac. Det öste ner men ja så himla roligt alltså!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan har inte skrivit något sedan mars. Så en liten update om vad som har hänt. Vi har fått en ny familjemedlem och han kom 11/4. Han heter Isac. Han är en liten flatkille på nu snart 5månader.

Likes

Comments

Idag kommer min fina stora syster hit. Vi ska äta lite lunch sen ska jag rida för henne på min nya prins. Vi får se hur det går. Tänkte även ladda upp ett par filmer från förra veckan när jag rider på min lilla röda.

Likes

Comments

Hugo har infunnit sig som barnvakt. Nu väntar vi på mamma som är påväg hit.

Likes

Comments

Igår överraskade vi Felicia med en födelsedagsfest och idag är det alla hjärtansdag den har börjat bra med en körtur och prom med hunden.

Likes

Comments

Har hittat super billiga tur och retur biljetter till Nerja i augusti. Ska bara försöka hitta ett sommarjobb.
Igår träffade Hugo mallans Kingen för första gången. Gick mycket bättre än väntat lite morrande osv men nånting man får räkna med.

Likes

Comments

Idag har vi tagit en 40min prom och vart ute ett par ggr. Har dock haft världens slö dag idag. Har varit skönt. Den fortsätter ikväll med film mys och träffa mitt hjärta.

Likes

Comments

Nu ligger han här så fint på en filt på golvet vid mina fötter medan jag och tova kollar på en film.

Likes

Comments

Igår kom fina Hugo hem till oss. Det är så mysigt att ha han här. Vi kom nyss in från sista promenaden för idag. Vet inte vem som är snöigast, jag eller Hugo. På onsdag ska vi pröva åka längd tillsammans, längtar!

Likes

Comments

Det har hänt ganska mycket sen sist. Jag har nu flyttat ut till min lilla lägenhet på Alnö. Lovet är över och snart kliver jag på fyra veckors praktik. En sak till, jag saknar Nerja så himla mycket. Spanien, kunna gå utan en vinterjacka och få sola och bara känna att man orkar kliva upp på morgonen.

Likes

Comments