Drizzle, Toppen

I helgen har det inte hänt något spännande. Jag har ridit mina hästar, mockat och tagit det lugnt.
Mina ponnys har varit duktiga och det har varit skönt att rida för att vädret har varit👌 Idag har det varit 20°c. Varmt med såååååå härligt.

Hästarna tycker nog att det är precis lagom eftersom dem har klippts. Drizzla klipptes i torsdags och Toppen i fredags. Man blir överraskad varje gång man ser vilken färg dem har under. Toppen blir nästan vit!!! Ska försöka komma ihåg att ta bilder imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Drizzle, Tävlingar

I söndags så red jag och Drizzla första omgången av Elitallsvenskan. Det laget vi red med var Vkrk.

Drizzla var duktig. Hon gjorde allt hon skulle förutom ett enkelt byte som blev ett missförstånd. Men om vi inte hade haft det hade vi fått en individuell placering. Visst retar man sig men samtidigt kan man nöja sig med tanken att man var nära😂

Laget blev 4:a vilket är super eftersom det var första gången vi var med! Nästa gång är i Malmö och det är om två veckor😄

Likes

Comments

Drizzle, Toppen, Träningar

Idag har det varit en lugn och faktiskt mysig dag. Inte så mycket regn och blåst.

Först när jag kom hem red jag Toppen. Jag red honom väldigt kort för att för någon dag sen kändes han lite seg och vi bestämde oss för att han ska få ta det lite lugnare i några dagar.

Sen åkte jag och träna för Carina med Drizzla. Vi jobbade mycket med formen, lösgjordheten och bärigheten. Hon tyckte det var superjobbigt men hon var superduktig! 🌟:or till båda!

Imorgon ska Toppen vila och Drizzla rida rätt så "normalt" pass🌟

Likes

Comments

Toppen

Idag har jag ridit båda hästarna men den här gången har Toppen blivit fotad.

Det blev dressyrpass för båda. Drizzla jobbade jag mycket med lösgjordhet och Toppen mycket enkla byten och förvänd galopp.

Imorgon ska Drizzla vila och förhoppningsvis ska jag hoppa Toppen om vädret vill det...

Likes

Comments

Drizzle

Idag har det inte hänt så mycket. Har varit hos tandläkaren och sen åkt till ridhuset för att rida Drizzla. Hon var duktig! Jobbade mycket med ställning i öppna och samlad galopp.

Imorgon ska båda hästarna ridas🌟

Likes

Comments

Toppen, Tävlingar

Igår tävlade jag Toppen i Flyinge. Han skötte sig exemplariskt trots att det regna heeeeellla tiden...

Första klassen var han nog kissig eller något för han gick inte riktigt på. Det var inte något som syntes men fick inte den perfekta känslan. Men han var superduktig och vi vann på hela 71.111%, nytt rekord!!

Sen red jag en LA:P1 och hoppades att få in mitt andra kval till nationellt så jag kunde rida någon nationell innan jul. Han hade nog kissat för han var mer "vaken" i LA:P1. Men det blev en liten miss men supernöjd ändå. 67.763 och vinst😍 Nu är vi kvalade till nationellt!!!

Så glad! Han blir bara bättre och bättre! Ska tävla någon regional tävling till innan jag rider min första nationella med honom.

Nästa helg är det första gången i Elitallsvenskan, då blir det Drizzlas tur!😄

(bilderna nedanför är priserna, har tyvärr inga bilder utan bara film. Men filmerna blev så dålig i kvalité så vill inte visa dem)

Likes

Comments

Drizzle

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag kom hem och sen åkte till ett konfirmationsmöte. Det jobbiga är att det krockar med vissa tävlingar, viktiga tävlingar. Jag vill liksom båda men samtidigt konfirmerar man sig nu eller aldrig. Hmmm jag vet inte men måste bestämma mig...

I alla fall så kom jag hem och det regnade... Men jag red ändå på utebanan. Det var blött, väldigt blött med Drizzla var duktig ändå. Är i alla fall bra träning😄

Det var det som har hänt idag!

Likes

Comments

Toppen, Träningar

Igår tränade jag för Carina  (min tränare) med Toppen. Han var jätteduktig och vi jobbade med samling och ökningar i både trav och galopp. Lite öppna och sluta övade  vi också på.

Det finns mycket som är bra men man märker hur mycket som inte är det😂

Men vi kämpar på här hemma!

Likes

Comments

Drizzle, Toppen

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har ridit mina hästar.

Med Drizzla så jobbade jag henne i skritt bara för att mjuka upp henne och ta det lugnt efter den hårda tävlingen i helgen. Vi jobbade med öppnor, slutor, halter och bakdelsvänningar. Hon kämpade på bra och känner superfin!

Med Toppen så körde jag ett hårt pass och övade mycket öppnor och slutor för han tycker det är väldigt jobbigt.

Imorgon ska Toppen träna för min tränare och Drizzla ska vila😄

Likes

Comments

Uppdatering

Hej! Jag tänker att jag ska börja blogga igen. Har tagit en lång paus och känner nu att jag vill börja igen.

Det här hänt väldigt mycket och det här varit ett så roligt sommarlov! Kommer berätta det viktigaste i ett annat inlägg.

Hoppas ni vill börja läsa min blogg igen!
Hörs😄

Likes

Comments