Hej!
Idag så red jag lektion på Winner, det gick jätte bra, jag är så himmla nöjd 😍 det gick så himla bra! Vi hoppade typ 120cm som är typ mitt rekord.

Kan helt enkelt inte säga mer
😍
Hejdå
❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag inte ridit utan jag longerade saga och sedan så körde vi lite trix. Det gick ganska dåligt för att hon var inte alls fokuserad på mig.
Sen kom pappa och hämta mig och så gjorde jag läxor i 1,5 timme, kul 😢
Ni med islänningar: vad ska jag göra Mot grisspass? Blir jätte irriterad på det men det är ty sagas "naturliga" gångart. Tipps?
Godnatt ❤️

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en bra helg 🙂
Idag var det skola och det var så himla tråkig (som vanligt).
Jag är så himla blyg i skolan så att jag blir irriterad på mig själv. Haha det var så pinsamt för att en kille kom och skulle fråga mig något på lektionen och jag bara stod där och fakeskratta när han försökte fråga en engelska grej 😂😖
Idag ska jag förmodligen upp till Saga (min häst) men känner mig inte så sugen för att jag är väldigt trött. Men hon vilade två gånger i rad förra veckan så... hon är ju så fet och omusklad också för att hon blev riden så lite i sommar.
Hejdå ❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag heter siri och är 15 år gammal. Jag har en egen islandshäst som heter Saga som också är 15. En gång i veckan rider jag på en skimmel som heter winner men han är till salu och jag vill gärna köpa honom. Men eftersom jag bor i Kanarieöarna och åker förmodligen nästa år till Sverige så skulle jag behöva ta med honom så jah funderar fortfarande. Desutom tycker inte min mamma att en bra idé.

Detta är winner. Han är en 8 årig angloarab 🙂❤️

Likes

Comments