Header

bara Bea, bara Siri, listor

Idag firar vi ett år!! Fatta att vi har bloggat nästan varje dag i ett helt år nu. Och det känns bara roligare och roligare för varje dag. Vi har samlat våra bästa (och värsta) ögonblick.

Årets bästa inlägg

siri: en dag med oss i somras på Eknö. Alltså mycket här på bloggen blir ju lätt romantiserat, men just det här inlägget är typ inte ens det? det är typ precis sådär härligt som det ser ut. blir både helt gråtig och lyckligt varm av att titta på det.

bea: från Island , skulle vara svårt att göra ett dåligt inlägg därifrån för att allt var så fantastiskt coolt.

Årets värsta inlägg

siri: ajajaj. har lite extra mycket ångest över ett av de första inläggen, frozzypack.

bea: självklart gör det ont i hela kroppen att läsa de första inläggen, och så måste väl det få vara. Men jag får lite ångest över detta inlägg; som var för oroväckande kort tid sen.

Årets gif

siri: nyss hemkommen från Thailand, brun, nya skor, hade en hel månad i skärgården framför mig.

bea: haha vet ni hur många gånger om dagen jag kollar på denna gif eller?

Årets text

siri: hmm. har inte skrivit riktigt så mycket texter som jag hade velat, men iris är nog den jag gillar mest. hoppas på att skriva mer det kommande bloggåret :)

bea: min favorit är texten jag skrev till alla killar i hela världen. Läs här ! PS läste nu igen för första gången sen jag skrev texten. Inte alls så bra som jag kommer ihåg den. Betyder det att jag har utvecklats i mitt skrivande? Hoppas!!

Årets bild

siri: älskar den här bilden från det här inlägget, den liksom fångar hela sommarstockholm på något sätt.

Årets bästa outfit

siri: den här outfiten hade jag typ varannan dag hela hösten. alltså den översta i det här inlägget. bästa outfiten jag kan tänka mig verkligen!

bea: allt är bättre på sommaren men framför allt mina outfits. Kollade igenom arkiven och märkte att jag inte alls visat vad jag har på mig så mycket.? Måste bli ändring på! Och det här är bara början, så vi har massor med tid.! Puss och Kram och grattis till oss! /Siri & Bea

Likes

Comments

bara Siri, mode & skönhet

hej :) söndag :)

idag har jag hängt med Bea och Kajsa, snackat och ätit pannkakor.

hade på mig min nya COS klänning, blå och långärmad i ull = det bästa som finns.

över hade jag min grå COS tröja och min rosa & other stories halsduk, hallå hur fin färgkombo??

puss å kram! /Siri 

Likes

Comments

bara Bea, 3 ögonblick

Är uttråkad, och det händer inte så mycket. Varken roligt eller tråkigt. Men har i alla fall lyckats skrapa ihop 3 ögonblick från de närmsta veckorna.

När jag och Siri var i Mood gallerian. Bilden fångar verkligen den dagens känsla: trötta och sura.

På julafton när vi var i kyrkan på midnattsmässa (heter det väl?) och Kajsa hade på sig sin finaste julklapp. Påminde oss om kyrkscenen i säsong 3 i skam. Ni vet vilken jag menar.

När jag var på väg till Axels födelsedagsfest med ballonger där det stod Axel 17 år. Hahah vi fyller 17 år detta år. Stört ju. Puss! /Bea

Likes

Comments

bara Bea, texter

Det var kanske exakt en vecka sedan mamma dog och jag var i Italien med min familj. Vi rymde från alla sms från människor jag aldrig träffat som beklagade sorgen. Vi rymde från begravningsmöten och blanketter som skulle fyllas i. Men mest rymde vi kanske från Stockholm, mammas stad.

Jag simmade ut i vattnet, bort från stranden tills det bara var en person som var längre ut i vattnet än mig. Jag la mig på rygg och blundade. Visste att jag skulle få lock i öronen, men struntade i det. Ännu ett lock som isolerade mig från omvärlden.

Jag visste - att när jag klev av planet i Sverige skulle en ny epok börja. Troligtvis, den värsta i mitt liv.

När jag var i Italien kände jag ingenting. Jag kommer ihåg att jag aldrig var hungrig. Jag ville inte äta någonting och fick tvinga i mig pasta som inte smakade någonting. Men det var ingenting fel på pastan, vi var ju i Italien.

Det var precis innan solen gick ner så berget var lite mörkare mot solen än vanligt. Vattnet var nästan ljummet mot hela kroppen och det enda jag hörde var mina andetag, som var tyngre än vanligt tillsammans med det där bruset som uppstår under vattnet.

Det var där ute, långt bort från alla solbrända människor på stranden som lugnet innan stormen fick en ny innerbörd. Jag visste att det ögonblicket skulle bli något som jag skulle komma att längta tillbaka till. Så jag tvingade mig själv att suga in varenda detalj, för i framtiden skulle det vara det ögonblicket som hindrade mig från att drunkna. I lugnet innan stormen.


TÄNK att det är slut nu, och att det faktiskt gick bra allting. PUSS!! /Bea

Likes

Comments

bara Siri, inspiration, mode & skönhet, tips

ni vet den där första dagen då man kan lämna jackan hemma? när solen värmer ens bara anklar, näsa och kinder. när håret glänser lite i solen och vinterns grus sopats bort. den dagen kan få komma nu tycker jag. jag vet att den är en bit bort. men nu vet den i alla fall att den är välkommen! tills dess kan vi väl peppa med lite solig pin-inspo.

kom nu. Puss! /Siri

Likes

Comments