Det här är mitt allra förta inlägg på den här bloggen. Varför skaffade du blogg Siri?? Du är väll för ung för det här? Vet du änns hur man bloggar?? Dem där frågorna kan jag inte svara på men jag ville hitta nått nytt så varför inte börja blogga, och jag lär mig nog mer o mer för varje gång. Jag tänkte nog skriva om lite allt möjligt här, eller jag har inte tänkt alls men ni kan ju skriva lite tips för att min blogg ska bli så bra som möjligt nere i kommentarerna :)

Idag har jag varit i skolan men gick hem efter typ en timme för att jag hade jätte ont i magen. Jag mådde bättre när jag hade ätit och vilat så nu ikväll ska jag o familjen ha taco myyyys :)

Usch!! Jag hatar verkligen att vara sjuk, jag har varit det i en vecka nu och missat såå mycket som min lillebrors födelsedag, fotbolls läger och att åka till Göteborg o shoppa på hem vägen i Jönköping. Är det bara jag som är så himla taggad på skolavslutning om 1 vecka!? Det ska bli så skönt att slippa skolan och läxorna ett tag men sen börjar jag sjuan. Under sommarlovet ska jag åka till Ullared med min syster, mormor och morfar och sen bara chilla, sola o bada :) Och blogga såklart! Vet inte riktigt hur ofta jag kommer uppdatera här men vi får se. Om ni har några bra tips på vad man kan köpa i Ullared kan ni skriva det i kommentarerna :)

Kram!!

Likes

Comments