Nu är det dags för allra sista skolveckan med lektioner för min del, och måndagen är redan avklarad. Idag hade jag bara ett italienska prov och sedan gick jag lite på stan för att kolla efter skor och klänning och studentpresenter(!!) Men alltså helt ärligt, det är så himla svårt att komma på vad man önskar sig. Jag har jättesvårt för det verkligen.

Men men, resten av veckan har jag skola tisdag, onsdag och torsdag. Efter det har jag officiellt haft alla mina lektioner på gymnasiet, en tanke som är så konstig att tänka haha.

De kommande två veckorna då jag inte har skola är tanken att jag ska koppla av, fixa allt det sista och antagligen ska jag försöka få in lite jobb också. Men idag ska jag klicka hem den klänningen jag vill ha till sista skivan!! Den är så sjukt fin, ska skriva ett inlägg om det lite senare. Men när det gäller just skolan med lektioner och så är det dags för slutet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det känns helt sjukt att det redan gått ett år sedan jag tog ut tandställningen jag stod ut med i 5 år, help. Det är konstigt att tänka tanken faktiskt haha. Nu fuskar jag lite och förbereder det här inlägget några dagar (typ en vecka) i förväg men det är fortfarande en konstig och härlig känsla.

Det här är den första selfien (utom alla snapchats jag skickade haha) jag tog efter att ha tagit bort skiten och jag kommer verkligen ihåg vilken underbar känsla det var!! Jag kunde knappt sluta le för att jag var så glad.

Nu efter ett år av att inte ha någon tandställning känns det helt främmande att se mig själv på bilder där jag har den. Lite coolt ändå hur snabbt man vänjer sig vid olika saker 😊

Likes

Comments

H&M's kampanj 3 för 2 när det kommer till nagellack från deras eget märke är något som gör mig väldigt svag haha. Jag älskar nämligen deras nagellack då jag tycker de är väldigt bra, speciellt för att inte vara speciellt dyra, så jag var lite tvungen att springa in på H&M idag och kika om jag hittade några fina och gick självklart därifrån med tre nya nagellack.

De här färgerna köpte jag och alltså herregud vad fina de är!! Färgerna heter (från vänster till höger) milky tea, rose umber och mushroom.

Mushroom var den första färgen jag plockade på mig, just för att jag tittat på den ett tag och velat ha den. Sedan valde jag den rosa färgen för att jag tyckte den var himla fin och sen kände jag att en påfyllning av milky tea skulle sitta rätt fint för den färgen är to die for och mitt gamla börjar ta slut så det var lika bra att passa på liksom haha.

Det här är färgen mushroom när den är på!! Väldigt nöjd! 😄

Likes

Comments

Haha, måste börja detta inlägg med att säga att det är sjukt pinsamt att mitt senaste inlägg heter back in business och postades för typ 3 veckor sedan. Ja sure, Siri, vi säger väl så. Men, vad har hänt nu dessa 3 veckor som passerat sedan jag bloggade senast?

Jo, det första och viktigaste är att jag fått körkort!! Äntligen är jag färdig med allt teori-plugg och all övningskörning, jag kan ta bilen själv! Underbar frihetskänsla! Och det firades med en tur till Gränna med brorsan

Utöver det har jag även mer eller mindre haft ett konstant One Tree Hill maraton! Haha, jag har faktiskt aldrig sett den serien innan, men är HELT betagen och kär i karaktärerna! Så bra och härlig serie

Och så i helgen har jag varit med släkten och firat min mormor som fyllde 70 år (!!) i fredags! Gud vad det har varit mysigt att träffa alla! ☺️

Likes

Comments