Stress, stress och ytterligare stress!
Herregud vad det är mycket som händer just nu. Ovan kan ni se de tre böcker jag har som uppgift att läsa i skolan just nu, varav två är från samma kurs (!!!) får lite panik på det. Utöver det har jag också massa annat jag måste plugga och saker som jag måste göra som inte rör skolan.

Mitt sätt att hantera stressen har inte direkt varit så bra, för hela den här helgen har jag suttit och tittat på TV när jag egentligen borde ha gjort lite plugg. Jag hade inte ens behövt plugga mycket, men en liten stund bara för att beta av en del av mitt plugg. Men men, turligt nog så har jag ju i princip lediga dagar på måndagar så jag kan ju plugga en del idag också.

Därför ska jag nu ta itu med lite städning på mitt rum och sedan sätta mig ner och faktiskt plugga! Får nog tänka lite såhär; lite plugg nu, mindre stress sen

Likes

Comments

Hej på er!

Wow, det var ett tag sen jag faktiskt skrev något här. Helt sjukt.
Nu är jag i alla fall här och det känns som att jag har sjukt mycket att skriva om och mycket inspiration så jag ska ta och skriva några tidsinställda blogginlägg samt göra lite "back-up" inlägg som bara handlar om något man kan lägga upp lite när som.

Men men, nu är det 2017. Ett nytt år med mycket som händer mycket möjligheter och sådant. Just nu har jag TRE datum jag längtar efter så sjukt mycket.

Om 155 dagar tar jag studenten!! Herregud tänk att det äntligen är dags. Tiden går så otroligt snabbt och det känns inte alls som att det var så länge sen jag var här på skolan första dagen i ettan.

Om 59 (!!!!) dagar, alltså ungefär två månader ska jag till Rom med klassen. Vi ska vara där i en vecka och man kommer missa en del i skolan men skit samma, det går att ta tag i. Det är bara att ´ta reda på vad man ska göra, och göra det. Svårare än så är det ju faktiskt inte.

Om 41 dagar ska jag åka till Köpenhamn med några kompisar. Det är alltså på vårt sportlov och planen var från början att vi skulle gå på konsert, men tyvärr blev den inställd. Så nu blir det till att mysa och hitta på andra roliga saker.

Dagarna räknas och dagarna går, och snart är jag där. Det är bara att leva och snart är vi där!


Likes

Comments

Som ni ser på titeln på detta inlägg, känner jag mig inte riktigt på topp idag.

Vaknade tidigt för att ta ett tåg redan vid klockan 6.43 på grund av mitt kursprov i spanska, men redan när jag vaknade kände jag mig inte riktigt helt hundra.

Det slutade med att jag tog tåget hem mitt under dagen på grund av huvudvärk, rinnig näsa och misstankar om feber.

Och nu ligger jag hemma i sängen, febern är bekräftad och jag ska stanna hemma även imorgon. Dock har jag en hel del plugg som måste hanteras imorgon så får kämpa med det även om jag har feber även imorgon, men hoppas verkligen att jag mår bättre då.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör och att ni har haft en bra dag, kram.

Likes

Comments

Det är svårt att missa att Beyoncé är en av de mest kända och omtalade sångerskorna i världen och med hennes vackra röst är det inte speciellt konstigt.

Här kommer en liten bekännelse, jag har aldrig varit ett jättestort fan av Beyoncé och förstod aldrig riktigt varför hon var så himla speciell. Självklart har jag hört en hel av hennes hits, det är ju ganska svårt att missa hennes låtar när de ofta blir så oerhört kända. Och det jag hört har jag tyckt om, men har inte riktigt varit ett fan.

Hur som helst, valde jag att lyssna på hennes nya skiva Lemonade som släpptes den 23 april i år. Men jag valde att göra det genom att titta på Lemonade filmen, som kommer på köpet när man köper skivan på både iTunes och i cd-format.

Eftersom jag inte visste om jag ville köpa skivan eller inte, frågade jag en kompis som har skivan om jag skulle kunna få lyssna på en låt i hon sa genast ja och erbjöd mig att se filmen och jag måste säga, direkt efter det köpte jag själv skivan och har haft den på repeat sedan dess.

Oerhört bra skiva och oerhört bra film. Extremt värd att köpa skulle jag säga.

Vad säger ni? Har ni hört skivan eller sett filmen?

Likes

Comments

Jag tror inte det är många som missat faktumet att Kylie Jenner har släppt en helt egen kollektion med läpprodukter och namnet på märket är Kylie Cosmetics. Iallafall är det svårt att missa om man, som jag, är sminkintresserad.


Kylie säljer alltså Lip Kits som består av en läppenna och ett liquid lipstick. Dessa kit kostar 29.00 amerikanska dollar styck och om man vill ha internationell frakt kostar det ytterligare 14.95 dollar. Allt i allt kostar det ca 360 svenska kronor att beställa ett kit till Sverige.


För lite mer än en vecka sedan hade Kylie en så kallad "re-stock" vilket innebär att hon fyllde på lagret och då valde jag att försöka få tag i ett av kiten. Eftersom de är så otroligt populära vågade jag inte ens tänka tanken att jag kanske skulle få tag i ett och därför var lyckan stor när jag insåg att jag hade fått tag i färgen jag var intresserad av.


Den färg som är på väg hem till mig är Candy K som är en jättefin nude nyans. Det är det Lip-Kit jag verkligen velat ha och längtar nu ivrigt efter att det ska landa hemma hos mig. Självklart kommer det komma upp ett till inlägg efter det med lite recension.

Likes

Comments

New York är lätt en av städerna i världen jag bara måste besöka innan jag dör! Står definitivt med på min bucketlist!

Likes

Comments

Det står högst upp på önskelistan i år, för en sån har jag velat ha länge. De är så underbart häftiga och jag älskar konceptet att det bara finns en enda kopia i hela världen på just den bilden. Men jag har sån beslutsångest och har ingen aning alls om vilken färg jag ska välja. Det står just nu mellan tre stycken men jag kan inte bestämma mig mellan de tre och det är så otroligt frustrerande.

Färgerna det står mellan är vit, blå eller svart och jag har jättesvårt att veta vilken färg jag vill ha. Så typiskt mig haha. Får ta och bestämma mig snart så jag kan ta och skriva upp det på önskelistan! 

Likes

Comments