Header

Tror inte det finns någonting som kan stoppa mig ifrån att shoppa, har hjärnskakning atm men var så jävla trött på att ligga inne och bara försöka bli frisk. Så det var jätte skönt att få ta en sväng bort till kungsmässan och kolla på kläder samt hämta löne papper ifrån Indiska. Kikade in snabbt på Melrose och fick med mig en t-shirt ifrån Limitato hem. Men efter detta MÅSTE jag spara pengar till London, Ska försöka få med mig en väska ifrån Louis Vuitton om den inte är slutsåld i deras butik men det tror jag och hoppas jag inte iallafall.

Ska försöka få i mig någonting att äta nu innan jag fyller i mina löne papper och tackar ja till massa arbetspass. Men sen har jag lovat mig själv att stanna inne och bli frisk för en gångs skull.

Kyssar, Siri

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

''Detta är sista gången jag talar ut i sociala medier om vad som hände mig och sedan ska jag försöka, försöka att gå vidare.''

Dom flesta som läser detta inlägg vet vem jag är, ni vet också att jag är en väldigt glad och ödmjuk tjej med mycket skinn på näsan. Jag är vanligtvis inte den personen som sitter ner och skriver ett sånt här inlägg men när jag kollar på hur saker har förändrats sen den femte augusti 2017 så vet jag att något är fel och att jag kan göra någonting åt det. Det är verkligen inte lätt för mig som många tror, det är inte lätt för mig att berätta det som jag ska berätta för er. En del av er vet redan om men ni andra har ingen aning vad jag har gått och hållit inom mig.

Den femte augusti blev jag våldtagen, och det var inte av en man i en gränd på väg hem klockan 02:30. Utan av en kille som jag trodde var min vän, min dåvarande killes bästa kompis. Killen som jag aldrig trodde kunde sätta ett ont finger på mig, men det hände och nu är det jag som måste dras med det hela mitt liv. Och sorgligt nog går historien som dom flesta utav mina tjejkompisars gör. Jag hade varit på en fest med mina kompisar och full som jag var åkte jag vidare till några killkompisar. Vi satt och pratade ett tag innan alla började röra sig hemåt, men jag var fast där tills mina bussar började gå klockan 05 på morgonen. Jag ställde att alarm på min mobil så att jag skulle vakna innan bussen började gå, sedan däckade jag i en säng. Jag vaknar upp av att jag har en smärta som satt ända upp i magen och ett par händer som håller fast mina höfter mot honom och när jag blivit medveten om situationen kommer tårarna. Jag var så jävla rädd, jag hade en kille på två meter bakom mig som trängt sig in i mig när jag var medvetslös och som mest hjälplös och framför mig hade jag en till kille som är betydligt mycket större än vad jag är. Så jag grät medan killen bakom mig fortsatte med vad han hade startat, jag trodde då att båda killarna var med på att våldta mig, vad har jag för chanser mot två killar som är två gånger så stora som mig? Men min enda tur i den stunden var att killen framför mig som jag trodde var med på detta sov och visste alltså inte om vad som hände. Så jag räckte mig efter hans hand och tryckte ner mina naglar i hans hud för att han skulle vakna. Jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt för det du gjorde för mig då, du gjorde någonting jag aldrig trodde en kille kunde göra mot sin killkompis. Resten av historien är oviktig, du hjälpte mig där, då och nu. Om inte du hade hjälpt mig då vill jag inte ens veta hur min natt hade slutat och den var redan det värsta jag någonsin har upplevt.

Du polisanmälde honom och vittnade om vad du sätt han göra mot mig, något som av någon konstig anledning är så svårt för så många människor att göra. När jag fick reda på att du anmält honom var jag livrädd och grät för att dom första tankarna som kom upp i mitt huvud var ''ingen kommer tro mig'' ''folk kommer tycka att jag är äcklig'' ''ingen kille kommer att vilja ha mig''. Jag sov inte på flera dagar och när jag väl gjorde det vaknade jag mitt i natten för att det satt i benmärgen, det låg i bakhuvudet hela tiden och JAG kände skuld för det DU gjorde mot MIG. Jag vet inte varför jag gjorde det, men under hela mitt liv har jag hört och sett tjejer som fallit offer för den vidriga våldtäkts kulturen blivit kritiserade istället för förövaren vilket är jävligt märkvärdigt.

För två veckor sedan postade jag ett inlägg på Instagram som nästan alla har sett, folk jag aldrig tidigare hört talas om har skrivit till mig, släktingar har skrivit, mina kompisars små systrar har skrivit. Vissa av dom hade en egen historia att dela med sig om till mig, vissa tackade mig, andra sa att jag inspirerat dem till att äntligen våga öppna upp sig om deras sexuella övergrepp. Eftersom att min polisanmälan tyvärr lades ner efter ett antal förhör där jag även hade ett vittne så var min enda lilla rättvisa i det hela att försöka påverka andra tjejer som varit med om samma sak. För jag har ju insett nu att jag inte är ensam och det är inte heller du som läser detta. Det var inte uppenbart för mig till en början att felet inte var mitt men sedan växte jag lite som människa och äntligen vågade jag stå på mig. Trots att jag har fått väldigt mycket positiv respons har jag även fått fruktansvärd också, jag har blivit tillsagd att jag ska sparkas av huvudet, skrattats åt, och folk som inte känner mig har kommit fram till mig i grupp och sagt att ingen tror mig och sagt att jag ljuger. Jag har aldrig bett om detta, mitt liv har förändrats helt det senaste halvåret, jag vaknar fortfarande om nätterna och gråter när jag tänker på vad som tagits ifrån mig. Hur fan kan jag bli så spottad på som är offret, det var jag som blev utnyttjad inte han. Han visste exakt vad han gjorde och han kan neka det hur mycket som helst min i slut ändan av dagen vet jag att du sitter hemma i ditt rum och ifråga sätter dig själv varför du gjorde det. Min hämnd mot dig är att möta dig eftersom vi olyckligtvis går på samma skola, jag möter dig varje dag och jag bryr mig inte om du eller dina kompisar säger att ni ska sparka av mig mitt huvud, jag kunde inte bry mig mindre om er. Jag kommer inte vända i korridoren för att du står där lutad mot ditt skåp med dina kompisar som är lika dumma i huvudet som du själv är, jag kommer inte backa ett jävla steg ifrån dig.

Jag kan sitta i två timmar till och skriva om detta men nu tror jag att jag förhoppningsvis nått fram till några fler tjejer som förhoppningsvis inte längre känner att dom av någon anledning ska tystas ner. Och till er andra som fortfarande tvivlar på mig, tänk om det var du? Eller din syster? Hade du fortfarande sagt samma sak om mig då? Ni vet alla vem det är jag pratar om så ställ er själva frågan vill du verkligen vara vän med en kille som är kapabel till att utsätta någon annan för det här? Är det inte bättre om alla ger han vad han förtjänar? Att isoleras ifrån världen.

Med allt detta sagt kan jag äntligen säga att detta är sista gången jag talar ut i sociala medier om vad som hände mig och sedan ska jag försöka, försöka att gå vidare.

Jag bad aldrig om detta.

Siri

Likes

Comments

Idag var det min sista praktik dag på Indiska inne på kungsmässan. Det ska självklart bli skönt att gå på lov men det är ju samtidigt tråkigt att lämna alla kollegor och butiken bakom mig. Jag var ju på indiska förra året också och praktiserade där ni i två månader och blev anställd i Varberg annandag jul. Men nu känner jag att det kanske är dags att lämna indiska bakom sig och pröva på andra valmöjligheter. Men jag fick en super fin hejdå present utav mina kollegor och det var den snygga kudden på bilderna! Passa på att åk dit och köp den om ni gillar den..

Atm sitter jag på mitt andra jobb som ligger inne på ishallen i Kungsbacka, jobbar alltså i hockey caféet för att få in lite sköna pengar. Slutar vid 21:00 så jag ska bara träffa Albin när han slutat jobba och förmodligen ha filmkväll. Imorgon finns det väll inte så mycket mer än jobb på kartan för tillfället. Så denna helgen kommer alltså bestå utav bara jobb till största del.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hello allihop! Vet att det var ett tag sedan jag skrev någonting här och jag kommer att förklara varför i ett senare inlägg.

Just nu är jag i Kungsbacka och spontan bowlar med några kompisar, måste påpeka att Johanna suger och jag äger. Vi har varit på jobbmöte och sedan små shoppat och fikat innan vi blev medbjudna på en spontan bowling. Lät ju jätte roligt och det fanns inte så mycket mer att hitta på en torsdags kväll. Snart blir det väll att åka hemåt och städa lite innan jag lägger mig, ska upp tidigt och jobba hela dagen imorgon.. kul fredag!!!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

​Hej kompisar! Jag antar att inte någon utav er har missat #metoo kampanjen som är över allt på sociala medier för att upplysa kvinnor och hur stort sexuella trakasserier är, jag älskar tanken och jag vet att väldigt många killar faktist har börjat inse problemet vilket glädjer mig. Härom veckan hittade jag denna Instagram sidan @metoo.takeno som är en grupp gymnasie tjejer i lund, dessa tjejer pärlar armband och säljer dom för att bidra till kvinno jouren i Lund.​ Och självklart vill jag ju bidra med något så jag beställde hem ett av deras fina armband! Vilken insats och vilket fint budskap från så unga tjejer, bra jobbat!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Kolla hur snygga jag och Johannes var på halloween, Damon från vampire diares och en super läskig leopard. Vi var iallafall hemma hos Alicia ett stort gäng under hela kvällen. Jag hade hjälpt till Alicia att fixa inför hennes födelsedags fest dagen innan så allt var jätte fint fixat. Kvällen avslutades på Esters i Kungsbacka med andra kompisar.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Guys.. I did it.
Den sitter precis under bröstet och så nära hjärtat den kunde. Älskar den hur mycket som helst. Tatueringen står för feminism och kvinnors rättigheter vilket är något jag alltid har kämpat för hela livet, så för mig är det en stor och viktig del av mig.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hello! Längesen jag uppdatera nu.
Sitter just nu hos mig och förkrökar med Liza innan vi skall vidare på fest i Kullavik. Imorgon är det andra äventyr i Billdal med massa gamla vänner. Ha en bra kväll!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hahaha gissa vilka som köpte en hamster i helgen? Jag och Liza, Är ni förvånade? Inte jag iallafall. Hon heter alltså Gucci och är en super söt liten dvärghamster. We are a belåning family<3

Kyssar, Siri

Likes

Comments