Header

Dom senaste dagarna har jag inte kunnat sluta kolla på olika tatueringar då alla mina kompisar gör något nu och jag själv är så himla sugen på att göra något. Så jag har börjat kolla och fantisera om allt möjligt jag kan tänka mig att tatuera och som jag kan stå för hela livet. För mig är kvinnors rättigheter och girl power något som är och kommer alltid att vara något jag håller nära hjärtat. Det är det som har format mig att bli den människa jag är idag och det är jag oerhört tacksam över att jag blivit fostrad med. Gillar även texten "never a victim forever a fighter" som är så oerhört fin och som jag kan relatera till varenda dag som går. Vi får väll se vart mina planer slutar och det lär jag visa er.

Kyssar, Siri

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna helgen var förmodligen den mest händelselösa någonsin men trots det var den faktist rätt så skön ändå. Har spenderat mycket tid med Liza vilket alltid är lika roligt och träffade Alicia som jag saknar så super mycket. Vi gick till mitt favorit fik här i Kungsbacka aka tullen och jag köpte mig en kaffe medan vi pratade ikapp oss om allt som hänt sedan vi senast sågs.

Idag hade jag lite söndags ångest då jag har haft en oerhört vit vecka och bara haft fokus på skola så det känns liksom som att jag blivit lite kompis sjuk och måste träffa alla mina vänner nu på en gång. Så idag gick jag till Kungsmässan för att köpa en ny concealer men det slutade istället med att jag köpte med mig en ny jacka hem. Spontant köp men det var verkligen love at first sight så jag kunde ju verkligen inte låta bli. Tro det eller ej men det ska nästan bli skönt att komma tillbaka till skolan imorgon så att jag får träffa folk!!! I need to get out of my apartment.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Canada and new york

Som jag berättade skaffa vi oss några vänner på båten som var från Canada och New York och dom var nog de hääärligaste människor som jag träffat, Varför har vi inte fler som dom i sverige? Vi pratade om allt möjligt i flera timmar och när båtturen var slut så gick vi vidare till min favorit resturang där krökandet fortsatte och vi fyllde på magen med mat. Perfekt dag!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Day party

Detta var förmodligen det mest fantastiska med hela resan. Vi var alltså på en båt hela dagen i åtta timmar där vi åt, sola, drack, snorkla och badade om ni inte har testat detta så kan jag lova er att det är något ni bör göra innan ni dör. Vi snorklade alltså in i en grotta vilket var det coolaste och läskigaste jag gjort och jag hoppas att jag får göra det 100 gånger igen. Och havet.. ni ser ju själva hur vackert det var så det behöver jag inte kommentera. På båten skaffade vi oss vänner ifrån Canada och New York som vi fortsatte att kröka med när båtturen var slut och det får ni läsa om i nästa inlägg mina vänner<33

Kysser, Siri

Likes

Comments

Donut poolparty

Kolla den söta donuten jag köpte (nyktert köp) som jag gled runt på med massa drinkar i handen hela dagen. Så kan livet gärna vara oftare. Lovely!!!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

First days

Tjabba guys!

Nu är jag tillbaka i Sweden och det första jag gör är att ladda upp alla bilder från resan. Som ni ser var havet det vackraste jag sätt och maten så fruktansvärt god (drinkarna med). Första dagen satt vi på en båt i tre timmar på väg till Naxos så då var det inte så mycket mer att göra än att kröka och sedan nana när vi kom hem. Andra dagen spenderade vi på stranden och pressade en del timmar i solen innan vi bröt av för att käka lunch och dricka mojitos. mmuuummmss. drömmer mig redan tillbaka.

Kyssar; Siri

Likes

Comments

Looooooook at this ocean!!!! Ska skriva massor med inlägg mer specifikt från resan när jag kommer hem och har fungerande internet men just nu får jag bara posta vad jag har på mobilen. Imorgon väntar en båttur på 3 timmar och senare en flygtur på 4 timmar så just nu är jag så oerhört otaggad på att åka tillbaka och vara uttråkad så länge. Har ju inget utrymme heller så jag kan ej ladda ner låtar att lyssna på..

Men men jag har haft en super vecka så jag är nöjd och glad oavsett. Talk tomorrow, Love u!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Alltså hur typiskt? Har försökt ladda upp flera inlägg här i Grekland men hotellets internet vill inte samarbeta så inläggen kommer inte upp. Är förbannad.. Och idag när jag var på stranden och hyrt en stor solbädd insåg jag att jag glömt kortet till kameran på hotellet. Asså kan jag få mer otur nu? Ska försöka koppla upp mig till något annat wi-fi men för stunden får vi nöja oss med kamera bilder..

Likes

Comments

Godkväll hjärtan.

Jag kom nyss hem från en lång men jätte trevlig pw med mamma och det var faktist inte ett dugg jobbigt utan bara underbart att få komma ut och gå länge och få prata av sig om allt. Känner att jag äntligen har kommit i form igen för tränings säsongen. Mamma håller på att hjälpa mig med ett schema över vad jag äter vilket känns skönt eftersom det är den viktigaste delen utav att min kropp ska må bra. Ska försöka röra på mig så mycket jag kan i Grekland men det blir svårt att hålla igång det på semestern och speciellt att lägga bort all bacon.. men men nu ska jag lägga mig så jag är i bästa form för att avsluta skolveckan.

Kyssar, Siri

Likes

Comments