Header

Köpenhamn

Denna resa är redan bokad och klar och är något jag ser fram emot som mest just nu. Pappa har hyrt en villa precis vid havet som vi ska bo på en vecka i Juli med våra släktingar ifrån USA. Det ska bli jätte kul att få träffa dom igen, denna resa är precis vad jag och mina bröder behöver just nu.

Helsingfors

Just nu håller jag på att planera en resa till Finland med min mormor och kusin Ida, precis som när vi var små. Eftersom att mormor är finsk och jag gärna vill besöka den staden åtminstone en gång i mitt liv så var det väll det som fick oss att vilja åka just dit.

London

En stad som jag velat besöka så länge men aldrig har blivit av. Vad jag hört och sett så är detta en helt fantastisk stad med underbara människor. Jag hade antagligen åkt dit en lång helg och besökt min kompis Wilma som nyss flyttat dit. Super mysigt, bara hon och jag och så en massa shopping.

Marbella

Jag ÄLSKAR denna staden och vill tillbaka jätte mycket, denna gången med ett kompisgäng. Marbella har allt från shopping, fina stränder, nattklubbar och mysiga restauranger. I vilket fall som helst så vill jag åka på någon form utav solsemester med mina kompisar.

Way out west

Detta året kommer Lana Del Rey till way out west och det är tillräckligt för att jag MÅSTE dit.

Summerburst

Summerburst hade nog varit något utav årets höjdpunkter om jag bokar biljetter. Samlar massor utav mina vänner och förar hos någon för att senare bege oss till summerburst.

Coldplay/The weeknd

Finns inte ord för hur mycket jag vill gå på dessa två konserter när dom kommer till Sverige.

Känner på mig att 2017 äntligen kommer att bli mitt år.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma från skolan pga mensvärk som var värre än någonsin. Så dagen har gått åt till att packa upp kläder som mamma lagt undan när vi hade visningar.

För att känna mig lite fräschare har jag haft min ansiktsmask på mig efter jag tagit en lång skön dusch, målat naglarna och klippt till min lugg som var alldeles för lång.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hej hjärtan.

Just nu sitter jag på Condeco i Göteborg med Leia och Bella. Jätte mysigt att träffas och prata ikapp om allt som pågår i livet. Har äntligen införskaffat mig ett par nya hörlurar så jag äntligen kan lyssna ordentligt igen.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår fick vi äntligen helg vilket jag verkligen har sett fram emot. Gårdagen spenderades i skolan som vanligt och på lunchen gick vi till yoghurt bar som är det godaste jag vet, känner mig som en ivrig tolv åring när jag går dit.

Kvällen spenderades hos Alicia med mina närmre vänner. Super trevligt!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Har plockat ut några utav dom bästa stunderna från 2016. Även om 2016 var ett sämre år så har jag haft stunder med dom personerna jag älskar mest som jag aldrig kommer att glömma. Allt från Spanien med Emma, kvällar med tjejerna, halloween, nyår, balen osv.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hej på er.

Idag har jag varit hemma ifrån skolan pga att jag är något fruktansvärt sjuk, så istället för att göra som jag brukar göra och trotsa sjukan så stannade jag hemma.

När jag vaknade imorse så tog jag mig en varm dusch för att känna mig aningen fräschare och mer än det har jag nästan inte gjort förutom att jag la mig direkt i soffan och läste bloggar hela dagen.

Jag har unnat mig med en riktigt go middag framför tvn som inte var särskilt svår att göra alls. Sätt in så många laxbitar du vill ha i ugnen, koka upp lite ris, skär upp en citron bit och blanda ihop en dillsås medans laxen är i ugnen. Recept till dillsås hittar du här.

Något av det värsta med vintern är att ljuset på bilderna blir så rosa och mörkt. Pga att det ständigt är så mörkt ute så måste jag nästan alltid använda mig utav blixt, så jag ber om ursäkt för kontrasterna.

Kyssar, Siri

Likes

Comments