Header

Har äntligen införskaffat mig en ny Kat von d foundation då min är på gränsen till slut. Nu när alla tror är slut så är det jätte kul att kolla på alla nyheter i butikerna.

Jag och Melina prövade en ny Le pain resturang som vi kikat in lite tidigare. Och jag som älskar Le pain tyckte ju att det var super fräscht där inne. Älskar inredningen, allt ser så klyschigt ut.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Igår kväll träffade jag två tjejkompisar över några glas vin på magasinet. Älskar att sitta ute vid värme lamporna och bara kunna prata om allting. Denna torsdagskvällen fick tio poäng av mig.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Shit så jag saknat Viktor! Denna fredagen spenderas över en kaffe och massa prat.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Jesus christ jag börjar verkligen känna mig som en kaffe latte mamma. Igår fikade jag tre gånger med olika sällskap, har aldrig druckit så mycket iskaffe förr.

Idag ska jag och några kompisar åka till Noahs land i Varberg så jag ska försöka lägga upp så mycket inlägg som möjligt.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hej hjärtan.

Igår kväll besökte jag och min vän Wilma Le Pain francais festvåning. Jag diggar verkligen det stället till 100, sjukt snygg inredning och goa drinkar.

Efter att vi förat lite begav vi oss mot bergakungen för att se fifthy shades darker, wow vilken film alltså.
Har laddat ner alla låtar från filmen till min Spotify lista nu hehe.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

När jag vaknade utav den starka solen imorse så var klockan rätt tidigt, så jag bestämde mig för att gå ut och ta en promenad längst våran gata.

Som ni vet så ska jag flytta för andra gången i mitt liv nu så jag försöker ta vara på den sista tiden så mycket som möjligt. När jag flyttade första gången så var jag fortfarande rätt liten, ungefär 11 år. När man är så liten så förstår man inte riktigt utan man tänker bara framåt på vad som ska hända och inte på vad som har varit. Men nu när jag har blivit äldre så är det tvärt om, det känns inte lika roligt längre. Det är här på nr 15 som jag har levt mina dagar som tonåring och skapat dom absolut bästa minnena i mitt liv.

Det är på nr 15 jag fick min första häst, fick helt nya vänner, har haft tjejmiddagar, bruncher, och haft dom hemma festerna jag egentligen inte fick (förlåt mamma och pappa). Det är mina dagar som tonåring, och dom är snart över i alla fall på detta stället.

Så när jag gick längst våran långa gata var det som att jag fick en känslobomb kastad rakt på mig. Jag minns allting som jag har gjort här och la märke till saker jag aldrig ens har tänkt på, det är så synd att det är över nu. Jag trodde att det skulle vara så här för evigt när vi flyttade hit och nu ska jag lämna mina hem trakter för ett bra tag.

Det känns nästan som att jag går igenom en 40 års kris när jag inser att allt inte varar för evigt och nu är det tyvärr slut här för min del.

Hejdå nr 15, Siri

Likes

Comments

Idag slutade jag och Johanna tidigt så vi tog en liten shopping runda på mässan efter att vi promenerat lite på torget. Köpte en del spontan köp som jag faktist är riktigt nöjd över.

Just nu sitter vi på Espresso house och avslutar förmiddagen med en kall Snapple. Nu ska jag iallafall bege mig hemåt och träffa Jacob, idag har det verkligen varit en toppen dag.


Kyssar, Siri

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kväll fick jag besök utav min bästis @lovisaheuman.
Jag ordnade en tre rätters middag och som ni ser på bilden åt vi brie, kex och marmelad till förrätt. Lax och potatisgratäng till varmrätt. Och självklart semlor till efterätt. Muuums!

Kyssar, Siri

Likes

Comments