Header

Kolla hur snygga jag och Johannes var på halloween, Damon från vampire diares och en super läskig leopard. Vi var iallafall hemma hos Alicia ett stort gäng under hela kvällen. Jag hade hjälpt till Alicia att fixa inför hennes födelsedags fest dagen innan så allt var jätte fint fixat. Kvällen avslutades på Esters i Kungsbacka med andra kompisar.

Kyssar, Siri

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Guys.. I did it.
Den sitter precis under bröstet och så nära hjärtat den kunde. Älskar den hur mycket som helst. Tatueringen står för feminism och kvinnors rättigheter vilket är något jag alltid har kämpat för hela livet, så för mig är det en stor och viktig del av mig.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hello! Längesen jag uppdatera nu.
Sitter just nu hos mig och förkrökar med Liza innan vi skall vidare på fest i Kullavik. Imorgon är det andra äventyr i Billdal med massa gamla vänner. Ha en bra kväll!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hahaha gissa vilka som köpte en hamster i helgen? Jag och Liza, Är ni förvånade? Inte jag iallafall. Hon heter alltså Gucci och är en super söt liten dvärghamster. We are a belåning family<3

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Look how beautiful!!

Idag hade jag och Liza photoshoot i en park här i Kungsbacka och fick så fina bilder med de röda löven som jag verkligen älskar. Kändes skönt att hitta ta ett par nu innan dom ligger sönder trampade på marken:( Känner dock att jag inte får några bra bilder då mitt hår är så fruktansvärt ofräscht och rått färgat. Måste till en frisör asap efter jag kommit hem från Spanien.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas verkligen att ni har en bra fredag och är lika taggade på kvällen som jag är. Idag hade jag bara en lektion i typ 30 min och jag var den enda som kom till lektionen, plus poäng till mig! Så efter skolan gick jag till kungsmässan och köpte en ny parfym som jag kikat lite på, och tro mig den är värd priset gånger tusen. Kommer garanterat köpas igen.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Detta vädret är så jävla opassande just nu när jag har min shopping säsong och ofta strosar runt emellan Göteborgs gator. Men det är väll det man får ta med hösten antar jag.. Anyways igår var jag som jag skrev i tidigare inlägg i Gbg med johanna för att fika, samt shoppa och dricka drinkar och vi alla vet hur svag jag är för just dom tre sakerna. Fick med mig tre fina diadem hem och hade gott snack med fin fina Johanna på ett av mina favorit fik Da matteo vid domkyrkan. Vi avslutade med drinkar på Le Pain och jag måste verkligen be er gå ditt och beställa en Melon drink, kan vara bland det godaste jag har druckit.

Idag mötte jag upp en gammal vän på var sin Cola för att snacka ut om en del gamla intriger och efter att allt var utrett vandrade vi oss igenom stan för ytterliggare en shopping tur, kunde inte hålla mig ifrån att köpa ett till par byxor. Båda dagarna har varit underbara!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Börjar med att be om ursäkt över mitt vidriga smink och dom gräsliga bilderna, tyvärr har inte mamma dom bästa foto skillsen.. Idag var jag i Göteborg med Johanna som hade köpt super fina diadem när vi möttes på fika och jag blev så himla sugen på att köpa några själv då jag är lite utav en diadem fantast. Så vi gick in på glitter och detta var första gången jag faktist hittade uuurgulliga diadem till mig själv. Så om ni är sugna på nya diadem för att lysa upp hösten som mig rekommenderar jag er att klicka er in på glitters hemsida eller gå till närmsta butik. Är super nöjd!

Kyssar, Siri

Likes

Comments