Header

Alltså igår var jag så himla lycklig! Jag kom inte ens ihåg senaste gången vi hade så fint väder här i Sverige.

Eftersom solen sken på så promenerade jag till Linneplatsen medan jag väntade på bussen hem.

Eftermiddagen spenderades med en springtur och sedan proteinpudding som jag åt på våran altan och njöööt utav kvällssolen. Måste även tipsa om en film jag såg igår som var galet bra "no escape".

Kyssar, Siri

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså kolla på all denna maten vi åt igår!
Som ni ser var jag med Oscar, Elliot och Alice igår och åt super god mat. Efter det hade vi en mysig road trip hem tillsammans.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att mamma ska komma hit för att vi ska åka och fixa mitt pass. I eftermiddag ska vi även åka och köpa färg till mitt nya rum och garderob.

Jag har en fruktansvärd huvudvärk ifrån denna helgen så får hoppas att det blir bättre senare så jag orkar med dagen.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Jag känner mig oerhört dum som sitter inne nu i det fina vädret. Men å andra sidan är det rätt blåsigt så det känns rätt ovärt att gå en promenad och ändå frysa pga blåsten.

Idag var jag i skolan som vanligt och det kändes rätt okej för första gången på länge. Förutom att jag håller på att få en väldigt seg halsfluss.

Jag planerade att ta outfit bilder när jag kom hem men tyvärr så var min kamera död så det fick bli mobilbilder. Jag har en känsla utav att gult och grönt är mina färger denna sommaren, älskar plagg i färgglada färger kombinerat med någon mer bas färg som svart eller vitt.

Just nu planerar jag lite inför helgen som kommer, tror det kommer bli grymt.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Före
Efter

Jag fick precis ett typiskt Siri ryck när jag måste göra någon slags förändring med mig själv. Så jag tänkte, varför inte klippa mitt slitna hår? Just nu väntar jag på att mitt naturliga hår ska växa ut så att det inte är så färgat och slitet längre. Nu när jag tänker tillbaka så undrar jag varför jag ens färgade det från första början.

Eftersom att jag var tvungen att ha en förändring NU och inte om en dag så la jag förtroendet i mammas händer och lät henne klippa mig. Bara topparna men det känns fortfarande som en stor förändring att bli av med det slitna.

Jag ska besöka min frisör snart så att hon får klippa till både min lugg och längd på håret. Ser ni dom hemska uppklippningarna i mitt hår? Jag hatar det verkligen och längtar så mycket tills allt mitt hår har växt ut och är i dess naturliga form igen.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Herregud silken tidsoptimist jag är, det är verkligen skamligt.

Nu är jag iallafall på tåget som jag fick springa till efter att jag köpt min iskaffe. Och jag kommer till och med i tid till mitt möte;) händer väldigt sällan.

Efter mitt möte såhär tidigt på morgonen ska jag hem och vila ut mig samt fräscha till mig för att senare träffa Jacob och Cassandra på bar foxx.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

I eftermiddags träffade jag Cassie över en fika på magasinet. Jätte mysigt att träffa henne igen, toppen tjej!

Imorgon är jag ledig ifrån skolan vilket betyder att jag måste hitta på något tidigt så att jag fått nyttja den dagen.

Snart så ska jag och Jacob lägga oss och sova så att iallafall han orkar med skolan imorgon.
Godnatt hjärtan.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Idag tycker jag att vi ger varenda tjej vi pratar med en kram eller kyss och uppskattar varandra för att vi är så oerhört grymma som tjejer.

För mig hyllar jag min mamma, mormor och farmor lite extra mycket.

Kyssar, Siri

Likes

Comments