Header

Jag måste bara säga att sitta på tullen med massa vänner och bara prata om allting måste vara det mysigaste som finns! Helt sjukt att vi kan sitta i fem timmar utan att märka det själva och bara prata. Idag har jag haft min sista ''gotte'' dag och ska börja träna ordentligt som jag brukar för att komma i form innan Grekland. Hur har eran dag varit? Min var som sagt amazing.

Kyssar, Siri

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blev så himla glad när jag kom hem till lägenheten och såg att hela vardagsrummet var rosa utav solnedgången som speglades in. Så vackert!

Kyssar, Siri

Likes

Comments

​Idag hade jag en wonderful eftermiddag vid Askims badet med Liza. Tyvärr var vi inte ute i så god tid så vi fick inte jätte mycket färg men vi ska tillbaka till havet imorgon i tid och redo för en hel dag utomhus. Kan ni tänka er att mer än hälften av lovet har gått och det känns som att vi inte fått gjort någonting? 

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Hej igen kompisar!

Idag åkte vi in till Köpenhamn igen för att kolla närmare på staden. För att få reda på mer om Köpenhamn åkte vi med en båt dessvärre fick vi väldigt otur med vädret då det började spö regna när vi satt oss ner. Som jag sagt innan tycker jag fortfarande att Köpenhamn är en utav de vackraste stader jag besökt. Idag har jag passat på att shoppa sista gången innan vi åker hem till Sverige, bilder kommer. Imorgon ska jag nog passa på att sola sista dagen vi har här, ska dock bli så skönt att komma tillbaka till alla kompisar i Sverige.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Danmark är ett jätte vackert land med jätte många fina restauranger att besöka men en sak jag reagerat på är att danskar är så fruktansvärt otrevliga, Är det bara jag eller har någon annan också blivit bemött så dåligt så många gånger i samma land? Skötsamma. Allt är jätte vackert och maten är jätte god.

Häromdagen hade jag och Pam tjejkväll på Resturang Krabben som ligger 10 min promenad ifrån där vi bor. Som sagt, otrevligt bemötande men super fint ställe att äta på.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Idag var jag väldigt noga med att ta med mig kortet till kameran så att jag kunde fota denna fina stad. Dessvärre blev det inte så mycket shopping för min del, köpte ett jätte fint underklädes set på hunkemöller men mer än det lyckades jag inte hitta. Åt iallafall jätte god lax på ILLUM rooftop bar. Hoppas på bättre shopping tur nästa gång vi åker in.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

​Idag är det som sagt 4th of july och det firar vi ju så klart eftersom vi är på resa med släkten ifrån USA, Ikväll har vi umgåtts vid villan och grillat korv. Ett perfekt avslut efter massa gående i Köpenhamn. Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag har.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Jag har verkligen sån otur så det finns inte, nu när vi skulle in till stan i Köpenhamn första dagen så märker jag att jag har glömt kortet till kameran när jag kommer in till stan?! Så typiskt men som tur är ska jag dit och shoppa imorgon med så idag får jag posta mina kamera bilder.

Anyway, staden är helt fantastisk. Vi gick igenom hela Köpenhamn till Nyhavn och åt. Helt lovely ställe och verkligen en stad jag snart kommer besöka igen.

Kyssar, Siri

  • Resor, Food

Likes

Comments

Hej mina fina.

Jag kom nyss fram till Köpenhamn med familjen och mina släktingar från USA. Känns helt sjukt att äntligen få träffa dom igen efter tre år!! Förstår ni hur länge det är? Anyway villan vi hyrt är amazing, ser verkligen fram emot att få spendera alla dessa dagar här.

Idag ska vi bara ta det lugnt och ha en så kallad Paulsrud barbecue som jag uppskattar väldigt mycket. Stranden är helt fantastisk så jag hoppas på att åka dit eller in till stan för shopping imorgon.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Heyy guyyyys!

Idag har jag verkligen tagit det super lugnt men jag träffa fina Mathilda på en kaffe innan jag hämtade ut mitt paket ifrån Nelly.com. Så jävla glad över att det kom innan jag åker till Danmark. Lovar att ta bilder på plaggen jag beställde sov jag skrev men nu har jag bråttom inför en utgång, ha en grym kväll!

Kyssar, SIri

Likes

Comments