Header

Bästa juicen, latten och bageln i stan!

Kyssar, Siri

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen har gym life börjat igen och jag unnar mig med det godaste i världen, avokado och grapefrukt. Har börjat äta väldigt mycket mer veganskt än innan nu och det känns så jäkla fräscht. Ska snart börja göra mig iordning inför kvällens bravader som ser ut att starta med lite förande hos mig och sedan vidare ut.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Idag var jag på ett alldeles nytt ställe på Avenyn med finaste Liza. Det var verkligen 10 utav 10! Det var alltså en bar längst upp på dom höga husen. Det var så nice att få se något nytt som jag inte hade någon aning om att det fanns. Om ni gör som jag och besöker ruby roof top rekommenderar jag starkt deras Pina colada.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Jag fick en fråga av en följare ifall jag kunde göra ett inlägg om hur det var att börja gymnasiet. En fråga som säkert många födda 01 går och undrar över just nu.

Nu har det nästan gått ett år sedan våran bal i nian och självklart gör det lite ont i hjärtat att scrolla förbi alla dessa bilder. Detta har ju varit mina vänner man träffat varje dag under under sin grundskoletid.

Vår bal var jätte lyckad och alla hade det jätte trevligt fram tills avslutet då det blev världens gråtfest. Det tuffaste var att ta farväl utav lärarna, kompisarna och skolan som blivit ens everyday thing. Jag minns att jag kramade alla hårdare och längre än jag någonsin kramat en människa innan. Nu lämnar vi tryggheten och påbörjar våra nya liv och det är verkligen inte lätt att veta hur man ska förbereda sig för det.

Vem ska jag vara, hur ska jag klä mig, vilka mer ska börja där, vad kommer folk tycka om jag börjar där? Det är bara några utav dom frågorna som cirkulerades i mitt huvud under sommaren 2016.

Vi alla förändras så galet mycket hela tiden så tänk inte på sånt, var dig själv! Jag var precis som ni jätte osäker på allt och jag är oftast en väldigt självsäker tjej. Men det är något med gymnasiet som har förstorat upp sig och gör så att alla känner sig livrädda. Var inte det, alla som sitter i samma klassrum som er är precis lika nervösa.

När jag sitter här ett år senare är jag precis samma person som dagen jag tog farväl utav kullaviks skolan. Iallafall på insidan är jag ju samma tjej, samma intressen och har samma känslor som innan. Vi alla förändras ju på vägen såklart men du är fortfarande du och du ska aldrig förändrade dig till något du tror ser bättre ut i någon annans ögon. Jag var lika osäker som alla andra i början jag kom ju t.ex. från ett helt annat ställe än alla andra och hade ingen aning om som var accepterat och inte.

Nu är jag jätte tight med alla mina klasskompisar och jag tror inte att någon fortfarande är osäker på vem dom ska vara eller hur. Det är okej att vara nervös för fasen, vem var inte det?? Men haka aldrig på strömmen och låtsas vara någon du inte är fast än det kan kännas lätt att slippa visa vem du själv är egentligen. Jag lovar, du kommer bli accepterad.

Jag är jätte nöjd med mitt gymnasieval och har fått så mycket nya vänner som jag är toppen glad att jag har fått chansen att träffa. Och mycket roligare blir det ju eftersom att alla kommer ifrån olika ställen.

Kyssar, SIri

Likes

Comments

Detta har varit en väldigt lång men väl utnyttjad dag för min del. Toppen helt enkelt! Jag älskar när man hittar på saker istället för att åka hem och sova efter en lång dag i skolan, man missar för mycket när man vilar bort sin tid.

Var i skolan ungefär någon timma idag då vi slutade tidigt. Då tog jag och ett par kompisar en glass och shoppingtur runt kungsmässan, fick med mig nättröjan jag har på översta bilden hem. Som jag har letat och äntligen är den min.

Jag och Johanna har lagat super god middag, fikat fyra gånger hehehe.. Och åkt fram och tillbaka till Åsa för att hämta Johannas skolgrejer. Jag behövde detta!

Nu ska jag och Johanna äääntligen sova efter en sprängfylld dag.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Åter igen har livet lyckats komma emellan. Det är så fruktansvärt synd att det påverkar mig så mycket att jag måste ta en paus från sociala medier som jag brinner så mycket för. Men nu hoppas jag att allt är som det ska igen så att jag kan fokusera mera på mitt liv

Här har ni lite bilder från mina senaste äventyr, måste säga att dom senaste dagarna har varit riktigt grymma trots omständigheterna.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Jag är så himla glad att jag äntligen är uppe på hästryggen igen efter min långa paus och Legolas skada. Men nu kan jag i alla fall lova er att ni kommer se mig en del tillbaka.

Eftersom att Legolas haft en skada ett par månader så fick vi ta det väldigt lugnt och endast skritta och trava. Men det känns bra för mig att inte gå för hårt på nu utan ta det rätt lugnt och komma in i ridningen som förr igen.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

I helgen firade vi Matilda och Wilma på deras födelsedag! Jag köpte var sin present ifrån Gynning Designs så att mina fina vänner är väl förbereda nu när tiden snart är inne för att flytta hemifrån.

Det var super gott och helt klart en resturang jag kommer att besöka igen.

Kyssar, Siri

Likes

Comments

Igår träffade jag Klaudia på en fika i väntan på att våran bio skulle börja. Ni alla har säkert hört talas om den nya "kong" filmen. Den var väll helt okej men tyvärr var det en nyare variant av den första king kong filmen som var tusen gånger bättre. Men det var mysigt och trevligt att få träffa Klaudia igen.

Goda nyheter! Ikväll får vi äntligen internet så då återgår jag till kamerabilder igen.

Kyssar, Siri

Likes

Comments