Hästis'

Saknar honom så galet mycket. Fina killen som lärde mig allt jag kan o stod ut med mig under fyra långa år.

Jag <3 Dig

Kramisar Siri

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är verkligen en sååån vintermänniska, jag verkligen älskar snö o kallt. Julen är ju enkelt den bästa årstiden, eller hur? Har ju (självklart) redan börjat lyssna på julsånger och möjligtvis kanske även dragit fram jultröjorna hehe.. Dessutom är det en så mysig tid att ha häst, håller ni inte med?

Kramisar Siri

Likes

Comments

Gott och blandat

.. För både mig och Aradis pga att jag blivit sjuk. Supertrist när inte hälsan vill vara med hela biten. Hade ju så mycket inspiration och var riktigt taggad på att sätta igång igen till helgen då hon hade en väldigt lugn start på veckan. Jaja, får väll tagga om och se framemot en mer fartfylld vecka! Har redan lite ideér och övningar som jag hoppas kunna testa:)

Har faktiskt inte så himla mycket planerat annars, nästa helg ska jag jobba och spela fotbollsmatch. I veckan har jag en del plugg som behövs göras:/ Men men, utvilad nu iallafall efter att ha spenderat bokstavligt talat HELA söndagen i sängen framför min dator. Blev sjuk redan igårkväll efter jobbet så inte gjort så superduper mycket på hela helgen.

Hoppas ni har en härlig (iallafall ok??) vecka framför er.

Kramisar Siri

Likes

Comments

Måndag: 

Vila, jag är sjuk:(

Tisdag: 

Längre uteritt med mycket trav!

Onsdag:

Arbete för hand + longering.

Torsdag:

Markarbete, trav och galopp bommar!

Fredag:

Kortare uteritt med klättring, muskler ska byggas. Avslut med trim på banan och mycket tölt..

Lördag:

Löshoppning!

Söndag:

Jogg på banan, lugnt avslut på en ganska lugn vecka..

MÅSTE bara tipsa om en superbra app (inget sammarbete eller liknande) som jag använder varje vecka för planeringar och loggar av passen. Nämligen Ztable! Där kan du planera din vecka och sedan logga passen med bla intensitet och känsla under ridpasset. Du kan även "lägga in" skoning, vaccination osv. Stort tips för er som vill ha koll på eran träning!

Kramisar Siri

Likes

Comments

Aradis från Gjusgrund

I söndags tog jag och Aradis titeln harbymästare, det är en liten klubb tävling som varje år går av stapeln någon gång på hösten.

varje ekipage tävlar i fyra olika grenar och den med högst poäng och placeringar vinner totalen och blir "mästare". I år höll jag och min kompis Emilia i planeringen, inköpen av priserna och allt runt omkring vilket har varit så himla kul!

Grenarna iår var:

- Tävlingsgren! Dvs, T8,V5 osv..

- Agility

- Öltölt

-Vägspeed

I år blev jag faktiskt placerad i alla grenar och vinst i agilityn, öltölten samt tävlingsgrenen (!!!). Aradis var Såå fin och lyssnade på mig otroligt bra, hade en härlig känsla under hela dagen.

Resten av veckan kommer bli ganska lugn då hon har gått ganska hårt på sistone och jag ligger hemma sjuk:( Planeringen kommer kanske senare, om jag hinner få upp den.

Kramisar Siri

Likes

Comments

Aradis från Gjusgrund
Måndag:

Trim på banan med fokus på traven.

Tisdag:

Klättring m Emilia och Viking!

Onsdag:

Vila

Torsdag:

Pass på banan, töltövningar

Fredag:

Longering

Lördag

Uteritt

Söndag:

Heldags kurs för Amanda Andersson. Tänkte lägga mycket fokus på traven och mina signaler till henne:)

Kramisar Siri

Likes

Comments

Aradis från Gjusgrund

Godmorgon hörni!

Nu i skrivandes stund ligger jag i sängen igen, börjar halv ett på fredagar. Såå skönt! Var dock uppe och pigg redan halv sju idag då hovslagare skulle koma redan klockan åtta. Ambitiös som jag är tänkte jag såklart att jag skulle hinna morgonfodra och longera innan dess. Lilltjejen var så fin idag, inga konstigheter var så avslappnad och trampade på riktigt bra. Ville bara att hon skulle joggas lite efter gårdagens ridlektion som dessutom gick helt okej, jag var slut efter en lång skoldag men Aradis var jätteduktig.

Snart ska jag upp och göra iordning mig för att sedan käka lunch och dra till skolan. Ikväll har jag inga speciella planer utan ska bara fika med en kompis efter skolan och sen får vi se:)


Kramisar Siri

Likes

Comments

Gott och blandat

.. MEN det finns ljuspunkter. Jag har några roliga grejer planerade nu i september och oktober som jag hade tänkt ta och dela med mig av. Nu när mörket börjat lägga sig är det viktigt att ha något att längta till:)


17 September ska jag på en superrolig ridkurs för Amanda Andersson! Både jag och lilltjejen kommer förhoppningsvis få så mycket tips och roliga övningar. Längtar!!

29 September så har min kära nya skola sin inspark med tema hippie (hur så inte originellt tema?). Men jag tror det kommer bli skitnajjs och roligt iallafall!

31 Oktober så säger jag bye-bye till underbara(?) Svearike och åker en vecka till Spanien! Närmare bestämt till Palma som jag gissar ligger på Mallorca. Har aldriv varit där innan, endast en weekend i Barcelona så ska bli så underbart.

Kramisar Siri

Likes

Comments