Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

02.30 stod alarmet på idag och klockan 04.00 körde vi mot flygplatsen för att åka vidare till Mallorca. Typiskt bara att man är så förkyld att inte ens smaken vill stanna kvar hos en. Detta innebär alltså att varken mat eller alkohol har smakat någonting, tråkigt men kan inte göra något åt det mer än att ta nässpray och alvedon. Vädret hade vi inte heller någon vidare tur med idag då det både regnar och åskar här nere. Fast tycker ändå att det är ganska mysigt nu när man är lite halvkrasslig! Hotellet är i alla fall superlyxigt och fint så på det finns det inget att klaga över. Hopps att vi i alla fall slipper regnet i morgon!

Likes

Comments

Sovmorgon, skön musik och god frukost. Jag mår så himla bra. Just nu håller jag på att bygga upp mitt liv så som jag vill leva det och det är den bästa känslan. Jag har även börjat gymma ordentligt igen, för nu har jag tid till det. Det innebär också att jag måste få tillbaka mina gamla rutiner att äta mer och att äta hälsosammare mat. Denna förmiddag har jag suttit och fixat saker på min stream och på min youtube och ska snart göra mig klar för att åka och rida hos min svärmor. Ska bli superkul! Sedan får jag se vad som händer ikväll, kanske kommer dra till gymmet och sedan kolla serie med mamma ikväll.

//Long morning, nice music and a good breakfast. I feel so good. Right now, I'm building my life as I want to live it and that's the best feeling. I've also started to gym again, because now I have time for it. Which means that I need to get back to my old routines with a lot of food and healthy food. This morgning I've been fixing with my stream and youtube and will soon get ready to do horse back riding with my mother in law. It's gonna be superfun! Then I'll have to see what's happening tonight, maybe I'll go to the gym and later on watch series with mum.

Likes

Comments

Had a great dinner with my besti! ❤️

Likes

Comments

Sorry for the boobaction in this video haha! Hope you like it!

Likes

Comments

Here's a new vlog for you! Hope you like it and don't forget to subscribe!

Likes

Comments

YouTube
Siri Josefina