Header

ja nu händer det, eller rättare sagt nu händer det igen. Jag har ju faktiskt haft några halvgjorda bloggar innan som bara legat och dammat på internet, men NU ska jag försöka på riktigt. Jag har ju faktiskt ett syfte med denna bloggen också, då det är så att jag drar till Asien i två månader och måste på något sätt skriva ner vad som händer under denna tid.

INFLIKAR: att det seriöst känns som att jag sitter och skriver en svenska uppgift. Det var väldigt länge sen jag ens bildade en mening som inte bestod av "lol" "hahahah" "massa dåliga förkortningar" osv. Och med det vill jag säga att NEJ, jag kommer inte alltid skriva grammatiskt korrekt. Så please mom don't even comment on my grammar.

Jag kommer inte heller att presentera mig själv särskilt mycket då jag först och främst skriver till mina nära och kära som förhoppningsvis inte behöver höra "hej jag heter Siri, är 19 år och gillar att rita ". MEN det kommer nog komma fram vem jag är hur som helst under tidens gång.

Så det ända ni egentligen behöver veta är 1: Bali en månad 2: Thailand en månad. SPÄNNANDE VA?
Det är ganska intressant hur "lätt" det egentligen var att uppfylla det omöjliga. För det känns ju ändå ganska omöjligt hela den här grejen med att åka till Asien när man är 19 bast. Omöjligt är nog fel ordval, men det jag menar är att jag tror att många inte ens tänker tanken att man faktiskt KAN dra till Asien direkt efter skolan. Så var det för mig när jag var liten iallafall, rätta mig om jag har fel. Man såg folk som klättrade i berg, klättrade ner i vulkaner, levde som Indiana Jones, backpackade i Asien och "levde livet". Medan man själv klättrade i klätterställningen, värmde en Billy pizza efter skolan och kollade youtube på kvällarna. Det såg ut som att det bara var kenza och kompani som hade råd med sånt, man visste liksom att det inte bara var att sätta sig på ett plan med 75 kronor på kortet. Det krävs planering, planering, pengar, pengar och mer pengar. MEN om man vill, så kan man! Dock så ska jag inte sticka under stolen med att jag jobbat hela sommaren och fick fantastiskt stöd från min släkt på studentdagen.  Alltså seriöst, jag har jobbat HELA sommaren, har typ inte ens haft råd med en bulle på 7eleven för jag la undan ALLA pengar. Men jag är ganska säker på att det lär vara värt det.

Ja det blev ju ett långt inlägg, jag som satt och sa till Frida och Alice (de jag ska resa med) att jag "ABSOLUT INTE KOMMER ATT SKAFFA EN BLOGG, NEJ DET FINNS INTE PÅ VÄRLDSKARTAN". Men ärsch det här blir skoj och framtida inlägg lär nog bli mestadels bilder. Vem vet jag kanske blir sponsrad av nån lokal Thai-kedja i Thailand och blir Thailands största bloggerska. Eller så gör jag bara 3 inlägg, de återstår att se.

/Siri


Likes

Comments