Nyttårsfeiringen tok av!! Vors fra 20.00, og maxitaxien som kom 23.15 kjørte oss opp på Varden. Der var det kaos. Jeg fant en type som jeg bestemte meg for skulle være nyttårskysset mitt, og holdt han fast til klokka ble 00.00. Når mamma endelig henta meg 02 var jeg klissvåt og alt for full, flaut. Rakk heldigvis hjem før jeg begynte å spy. Fant ut i dag at blåmerkene jeg har på kroppen har kommet av at Anette, Henri og jeg falt ned trappa. I tillegg slo jeg til en fyr som gjorde meg passe forbanna. Hånda mi er fortsatt hoven, men det var verdt det!

Likes

Comments

I år har jeg ikke hatt julestemning i det hele tatt! Det har jo omtrent ikke kommet noe snø, og på dagen jobbet jeg, så det ble ikke tid til Tre nøtter til Askepott som jeg egentlig hadde håpet jeg skulle se... I år feiret hele familien på mammas side julaften hos mormor. Veldig koselig. God mat. Flott tre. Mange gaver. Glade ansikter. Bra stemning rett og slett. Julenissen kom tilogmed!!
1.juledag har jeg ikke gjort noe mer produktivt enn å spise opp godteriet jeg fikk i julestrømpa og se på serier på Netflix, rett og slett.

Likes

Comments