Header

Min vardag

Morgon!

Det började helt okej, sedan gick allt utför. Det började med att ca. tio i nio skulle jag gå hemifrån till bussen. Jag skulle larma huset men vi har ett nytt larm och jag vet fortfarande inte hur jag larmar helt och hållet för jag gör det väldigt sällan. Så var jag tvungen att ringa mamma eller pappa men ingen av de svarade för de pratade redan i telefon, antagligen med varandra! Tillslut fick jag tag i pappa som berättade hur jag skulle göra och då var klockan fem i. När jag var på väg nerför backen såg jag skolbussen som jag hade tänkt ta åka förbi. Då var jag seriöst nära ett sammanbrott och skulle kunna börja gråta om något mer hände. I alla fall, jag fortsatte gå och då kommer den vanliga kommunala bussen och jag börjar springa. Som tur är stannar den för att busschauffören ser att jag springer så jag hinner med den. Det var ingen fara om jag skulle missa bussen, jag börjar ändå klockan 10 men det är segt att missa bussen med bara några sekunder liksom. Aah, dagen börjar verkligen inte bra. Dessutom har jag inte spelat en enda gång på fiolen och läxan, dock för att jag har haft fullt upp med musikal från torsdag till måndag men ändå!

När en dag börjar på detta sätt vet man att resten av dagen kommer gå likadant. Jag lovar att jag kommer komma hem med ett brutet ben eller något!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min vardag, MyExperiences

Hej halloj!
I helgen har jag haft fullt upp med musikalföreställningar och rep. I torsdags repade jag efter skolan och samma sak på fredagen. På lördagen repade jag från 11 till halv 8 på kvällen! Jag hade sååont i fötterna och var så trött efter den dan. Det var i alla fall kul och det gick bra. Alla hade sina kostymer på sig och vi sjöng och dansade och umgicks samtidigt. Det var på Aranäs så jag spenderade alla dagar förra veckan på skolan😂
På söndagen var det genrep och en öppen föreställning för föräldrar och kompisar och sånt. På måndagen hade vi 3 föreställningar för skolor. Alla föreställningar tyckte jag gick ganska bra, det blev små tabbar här och var men bara en riktigt stor som märktes jättetydligt.
Det har varit väldigt kul men utmattande, idag var jag så himla trött. Jag orkade ingenting, min hjärna var mos och jag orkade knappt röra mig. Jag ville sova på Samhällskunskapen och hade kunnat det om inte läraren var i rummet😂
Har ni lätt för att somna på offentliga platser? Har ni somnat på skolan/jobbet någon gång?

Vi åkte skridskor på gympan också, inte jättekul men skönt att bara åka omkring och inte behöva prestera något. Jag kan inte åka men skulle vilja kunna😣😂😂

Hoppas att er dag och helg har varit bra så hörs vi!

Likes

Comments

Min vardag

Hej och förlåt så mycket att jag inte skrivit på ett tag. Jag skulle väl inte säga att jag har varit mer upptagen än vanligt men jag har väl inte gjort nåt speciellt. Jag sitter och äter frukost och det är så skönt att slippa stressa för jag har studiedag idag.

Nu på söndag har jag musikalföreställning och samma på måndag förmiddag för skolklasser. Det ska bli riktigt kul eftersom det är första gången för mig. Jag är inte nervös än men kommer bli det, antagligen mer nervös än vad jag någonsin varit😂
Helgen efter det ska jag ha konsert med kyrkokörerna i Vallda, Onsala, Kullavik och kanske någon mer?? (Bra Koll)
Jag måste öva på allt sånt och dessutom fiol och läxor och ha tid för att träffa kompisar👌
Vad har ni för er den här veckan?

Likes

Comments

Min vardag

Sitter och kollar på mello, som alltid👌 Tycker att majoriteten av detta årets bidrag har varit bra, vissa bättre och vissa inte bra alls. Självklart hejar jag på FO&O som den foooer jag är, och jag gillade Anton Hagman och Benjamin Ingrosso också! Nästa vecka är det redan semifinal, det går väldigt fort.
Clara Henry och David Lindgren passar bra som programledare👌
Idag har jag spelat med Concentus och sen har jag sovit lite och slappat. Imorgon ska jag plugga och slappa, och sedan börjar skolan igen.
Hur är er helg hittills?

Likes

Comments

Min vardag

Hellu, hur mår ni då?! Jag mår helt okej, jag har ont i huvudet och har börjat få lite ont i halsen igen men annars mår jag ok👌 Jag sitter på biblioteket och försöker plugga men glömde penna så jag får göra nåt annat. Just nu har vi ovanligt mycket läxor och prov tycker jag. Vi har Samhällskunskaps-diskussion inorgon och jag har spanskaprov på fredag. Sedan har vi matteprov nästa vecka och en labbrapport som ska in. Veckan därefter har vi idrottsprov och vi ska lämna in en Genteknik-uppgift och engelskauppsats, en krönika i svenskan och säkert nåt mer😂 Känner att listan blev lång😂👌
Har ni n en bra studieteknik? Är ni bra på att plugga? Jag suger på det och måste skaffa nån teknik men vet inte alls hur. Kommentera snälla!!

Likes

Comments

Min vardag

I förrgår var det Alla❤Dag, firade ni? Kanske var ni med någon kompis eller med er partner, vad ni än gjorde så hoppas jag att ni hade det bra! Själv var jag i Gbg:s konserthus och spelade fiol i Sportlovsorkestern. Det är en orkester som spelar varje sportlov, kom precis på att jag redan berättat om det😂 I alla fall, jag har åkt in till Götet varje dag vid 08.00 och så slutar vi kvart i 3. Först har vi 2 stämrep och sedan ett tuttirep(med hela orkestern) och imorgon ska vi göra tvärtom, tuttirepet först och stämrepen efteråt. På lördag har vi komserten som ni gärna får gå på om ni har tid. 60kr/biljett och det går att köpa på GSO.se (Göteborgs Symfoniorkester, deras hemsida.)
Jag har precis duschat och är nog lite borta, jag tog balsam istället för schampo, två gånger! Och i eftermiddags när jag kom hem hade jag ont i huvudet och var så trött så jag somnade och sov i kanske 1h. Till middag åt vi pannkakor, och jag har med mig pannkakor till lunch imorgon till sportlovsorkestern. Snart är sportlovet över och skolan börjar igen, hela förra veckan var jag ju hemma för att jag var så förkyld så det ska nog ändå bli ganska skönt att komma tillbaka.
Så vad gör ni på lovet? Åker många skidor? Min familj har aldrig varit en skidfamilj, jag har knappt stått på några skidor eller åkt på riktigt så...😂

Likes

Comments