Header

Hellu! Jag undrar bara om någon vet hur man tar bort sin blogg här?! Jag vill göra det men vet inte hur, och sedan skulle jag vilja ha tips på andra sidor som man kan blogga på?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Sommaren har kommit äntligen och ser ut att vara här för att stanna! Idag var andra dagen som konfirmationsledare och det gick bättre än igår. Gruppen kändes lite bekvämare än igår och vi fick dem att prata lite mer. Dessutom pratade jag själv mer och tog mer plats vilket också är bra. Det är faktiskt väldigt kul, även om jag absolut inte är där än så har ledare osv. en viss auktoritet. Jag tror inte att jag har något emot att folk tittar på mig när jag pratar och att de lyssnar på vad jag säger. Jag är som sagt inte där än men det kommer nog.
Det kanske är som med Hal i "Broderbanden". Hal gillar inte alls tanken på att vara ledare och ta befälet över ett broderband men slutar upp med att trivas riktigt bra och vara en naturlig, duktig sådan.😁

Likes

Comments

MyExperiences

Detta är en ärlig fråga: Vem krökar eller festar innan en konsert? När man är så gammal så att man fått grått hår! Detta vill jag ärligt ha svar på för jag vet inte!
Jag är alltså nu på Ullevi för att gå på I❤Musicals med min familj och framför oss i kön står en äldre man som är så full att han går in i mamma 2 eller 3 gånger. Dessutom skriker han rabdom saker och hoppar omkring och sånt vissa gör när man blir full! Ha, och vuxna som klagar på ungdomars beteende! Ärligt talat tror jag att den yngre generationen är ärligare, mognare och bättre på många aspekter och ur många perspetiv!


Nu är det tisdag, jag skrev som bi förstår aldrig klart. Konserten var sjukr bra! De sjöng otroligt och det var roligt mellansnack. De sjöng låtar ur "Sound Of Music, Phantom Of The Opera, Chess, Miss Saigon, Wicked, Hair, Les Miserable" osv. Det var dessutom så bra väder och passade perfekt för konserten.

Likes

Comments

Min vardag

Äntligen är det sommarlov och jag har gått ut 1:a året på gymnasiet. Det har varit väldigt roligt och jag har fått väldigt fina kompisar. Jag hade höga förväntningar på gymnasiet och ville bara komma bort från grundskolan och min klass och redan första dagen på gymnasiet fick jag kompisar och nu ett år senare hänger jag med ungefär samma människor. Att jag går på estetprogrammet gör allt vara roligare, att ha musik nästan varje dag och slippa läsa matte i 2:an och 3:an är great! Angående att jag fick A i matte though?!! Jag trodde inte att det var sant och var tvungen att fråga läraren om det stämde. Vi får betygen hemskickade och de kan komma om några veckor men jag vet redan alla 6 betyg. 2 A, 2 B och 2 C, haha, stabilt!!👌
Just nu sitter jag på ett studentkalas och det håller på att dukas fram dessert. Hoppas att ni får en bra sommar!!❤

Likes

Comments

Brighton

Än så länge har det inte hänt så mycket. Jag reser med STS och jag och mina föräldrar var för några veckor sedan på ett avresemöte med information om själva resan, om vistelsen på plats och annat som man ska veta. Avresemötena finns på några ställen i landet och det finns också onlinemöten om man inte kan komma på ett "riktigt" möte vilket jag tycker är bra eftersom alla inte har möjlighet att komma in till de större städerna för att det kan vara för långt bort.
Vi har fått info på MyPage om flygresan nyligen. MyPage är en personlig sida där allt om ens resa står, flyg, vilka val och kurser man ska ha och några veckor innan avresa kommer information om värdfamilj eller om man valt att bo på ett annat sätt. Jag tror inte att det har hänt så mycket mer än, jag kommer skriva mer längre fram👌

Likes

Comments

Min vardag

I övermorgon är det äntligen sommarlov för mig! Nu har jag klarat av 1:a året och det har varit kul men också ibland tråkigt. Kören repar inför avslutningen och på eftermiddagen ska min familj på studentfest. Dagen efter ska vi gå på "I❤Musicals" och det ser jag faktiskt fram emot, jag älskar musikaler. Jag hoppas att de sjunger låtar jag känner igen! På sommarlovet ska jag vara konfirmationsledare i tre veckor och sedan ska jag åka till Brighton på språkresa. Jag kommer att blogga under resan!

Likes

Comments