Header
View tracker

Hej, gott nytt år!

Just nu sitter jag på No-lektion och ska skriva om konsumtion, men jag orkar inte och dessutom känner jag mig typ klar. Det är första lektionen efter lovet och det känns typ redan som att vi gått jättelänge. Vi har fortfarande vårt gamla schema, det nya börjar V.4. Enligt det nya slutar vi 16.35 på torsdag! Jag orkar inteee! De andra tiderna är typ samma, vi slutar 5 min tidigare. Hur går det för er?

Likes

Comments

Hellu, hoppas att ni har det bra och att julen och nyår varit bra?!!
Jag har haft det jättebra. Jag fick en ny mobil i julklapp, och den 27/12 åkte vi till Spanien. Vi hälsade på släkten och firade nyår tillsammans.

När vi kom dit, dagen efter var det 16°c varmt, så himla fint väder.

Detta var första dagen, då skulle vi gå från lägenheten där vi bodde till El Corté Ingles. För er som inte vet vd det är, det är ett jättestort köpcenter. Det finns överallt i Spanien, man ser det vart man än tittar typ😂 Det finns en massa märkeskläder, smink, mat osv.

En dag gick vi till ett köpcentrum. Vi hittade en butik som bara sålde Belgisk choklad😍

Fick smaka en bit, så gott!

Paella😍

Detta var på nyårsafton och nyårsdagen. På nyårsafton var vi 15 personer och vi åt och sedan åt vi vindruvor vid varje klockslag som man gör i Spanien.
Dagen efter åkte vi till min farbrors hus utanför Madrid och firade där, och då var vi ungefär 30 pers.

Detta var typ de bilder jag tog, och vi kom hem i onsdags.😄

Likes

Comments

Min vardag

God jul allihopa! Hoppas att ni hade en bra julafton igår och att nyår också blir kul. Jag hade i alla fall en bra dag, jag fick bra presenter och åt god mat. Jag fick en väldigt cool anteckningsbok där papperet är handgjort som jag önskade mig, och så fick jag tajts, en ryggsäck och vi fick nya mobiler:)

Så idag åkte vi till Nordstan för att fixa iordning dem. Jag är jättetrött nu, asså jag orkar typ inte prata och mina ögon är såå trötta! Jag är fortfarande förkyld, kommer inte ihåg om jag skrivit det förut. Jag har i alla fall ont i halsen och är väldigt täppt.

Hur har ni det då?

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att det är julafton imorgon!! Är det bara jag??

Jag har ingen julfeeling alls även om vi har julgran, lyssnar på julmusik och har bakat både pepparkakor och saffransbröd. Det är kallt men ändå inte outhärdligt och det finns ingen snö! Ingen julkänsla alls!

I alla fall, idag har jag bara kollat på Youtube och filmer och serier, jag kollade om hela Twilight-serien, men inte bara idag, jag såg sista filmen idag. Sedan har jag sett några avsnitt av serien "The secret Life of the American teenager" och kolat på en massa annat:) Jag kollade också på livestreamen som gick i onsdags på tidningen Fridas Youtube-kanal där The Fooo Conspiracy, Anton Hagman, WilmasBeauty och De Vet Du gästade.

Vad har ni gjort?

Likes

Comments

Min vardag

Just nu är jag så jävla arg!! (Ursäkta språket)

Min mobil har fuckat upp sig heelt, touchen hakar upp sig hela tiden och jag skulle starta om den men då funkar inte touchen så nu har skärmen fastnat. Bilden visar hela tiden den här bilden när man stänger av mobilen, ni vet vad jag menar! Den har varit så i mer än tio minuter, och den kommer antagligen att fortsätta vara så till man gör något åt det, typ tar ut batteriet eller nåt! Jag dampar sönder på den, jag kommer inte få en ny mobil förrän typ min födelsedag antagligen, OCH JAG FYLLER ÅR I AUGUSTI!!!!

Jag borde inte klaga för det finns dem som inte har någon mobil eller dem som är på lagning, men jag vet att jag inte kommer få någon ny så då vet jag inte vad fan jag ska använda för något. Jag kan inte ringa, sms:a, jag kan inte använda sociala medier! Jag kan egentligen använda datorn till typ instagram och Facebook, men inte snapchat!! jag har över 150dagar med någon1!!

Likes

Comments

View tracker

MyExperiences

Idag var jag på Tubecon, och det var såå kul! Jag träffade flera av mina favorityoutubers och träffade folk jag kände som också var där. Jag såg också Omar från The Fooo men hann inte säga hej😕 Jaja, det var jättekul och hat fått en massa bilder😄

Likes

Comments