Header

Jag sitter och tittar på Idol, är dock liite efter😂 Asså shit vad Greg och Rebecka är duktiga! Hennes framträdande med Neon Light av Demi Lovato och Gregs framträdande👌👌 Asså de är mina favoriter än så länge😂 Vad tycker ni då?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Hallå!

Ville bara snabbt tipsa om en film innan jag går och lägger mig.

Across The Universe!

Beatles-låtar och utspelar sig under något krig, tror det är Vietnamn. Såååå bra!

Nu måste jag sova! :)

Likes

Comments


Jag vill tipsa om två låtar som jag tycker är sååå bra och som har så bra budskap!

Den första är "Scars To Your Beautiful" av Alessia Cara. Jag tycker att melodin och själva musiken är väldigt bra, och när jag lyssnar på låtar så försöker jag att alltid lyssna på texten också. Den här låten handlar om att alla är vackra precis som man är och att man varken behöver vara smal eller bära smink för att vara snygg. Denna sången är mest riktad till tjejer för i sången så sjunger hon: "To All The Girls That Hurting..." men den är såklart lika mycket för killar men i andra situationer kanske. Hon sjunger också: "You don´t have to change a thing, the world should (elr could, vet inte riktigt:D) change its heart." Lyssna på den vetja! ;)

Den andra låten heter "I Want You" av Oscar Zia. Enligt mig är låtens budskap att man ska få älska vem man vill, man är inte konstig eller mindre värd för att man gillar någon med samma kön eller är bisexuell! (Att man gillar båda könen) Oscar kom ju ut för ett tag sedan om att han är homosexuell och gillar killar. (Om jag inte har helt fel!) Han sjunger: "We were meant to love, not be cover up. Can I really be the only one. Tired of wasting time, trying to read your mind. Why don´t we just say what we want." Och sen kommer refrängen.

Vet inte alls om texten är helt riktig, skrev bara vad jag hörde när jag lyssnade på låten:D Ja, ni förstår nog budskapet. Lyssna på låtarna!!

Ps: Detta är hur jag tolkar låtarna, inte hur det är! Ni får tolka låtarna på ert sätt:)

Likes

Comments

Idag har jag varit på bokmässan i Göteborg. Det var väldigt kul, det var så mycket folk och nu är mitt huvud helt slut😂 Jag köpte lite saker, ett par pennor och sudd med noter på och en "OhMyVlog-tidning"(Julia Stars) av Manfred Erlandsson och Johannes Gustavsson. De kom dit och var där i typ 2h så jag fick deras autograf och tre bilder😊 Man kunde vinna en fikadejt med dem men jag vann inte😕😂 Men det gör inte så mycket, jag blev glad att jag fick träffa dem! Jag ska gå på Tubecon-turnén när de kommer till Kungsbacka och då kommer jag ju träffa en massa andra också som Hampus Hedström och Thomas Sikelius😍 Längtar!!

Jag tror jag ska hem nu, jag ska i alla fall till Kungsbacka. Den måste jag plugga och spela fiol och en massa annat😂 Typ titta igen lite program👌 Hoppas att ni har en bra helg!

Ni är så himla härliga❤❤ Ses på Tubecon!! (Även om ni antagligen inte läser detta😕😂😂)

Likes

Comments

Hellu! Hur mår ni?
Jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt skriva, men jag måste bli bättre på att uppdatera så därför skriver jag nu😂
Nu är det 3:e veckan tror jag som vi går efter schemat, och det är kul! Jag älskar musiklektionerna, och mina fredagar är de bästa! Jag slutar halv tolv!! Jag har haft 3 fiollektioner och det har också varit kul. Just nu spelar jag Schendler's List. Det är meningen att jag ska testa på en massa olika musikstilar som t.ex. filmmusik.

Några jätteroliga saker som hänt sedan min "Life Update", jag har köpt biljetter till Shawn Mendes i Norge den 19/5!!! De börjar ju egentligen säljas imorgon men jag köpte på presale👍 Det ska bli såå kul, första gången jag ser honom live. Jag har sittplatser och ska gå med min syster.😊
Jag har också bokat en språkresa till Brighton👌👌 Längtar typ redan till nästa år😁 Och till nyår ska jag till Spanien med familjen för släktträff! Typ första gången seriöst som släkten samlas sådär, åtminstone som jag kommer ihåg😃 Älskar att träffa släkten❤ Även om jag knappt kan snacka med dem😂
Just det, jag kommer att blogga från språkresan så ni får se allt jag gör! Det är nästa år i slutet av juli så det är ett tag tills dess men säger det nu ändå!
Glöm inte att gilla, kommentera och följa👌

Likes

Comments


Hej allihop!

Dt var längesedan jag skrev en "Mina Tankar" och nu har jag ju börjat gymnasiet så jag tänkte skriva lite om det. Jag skrev om det för ett tag sedan, hur jag kände innan och vad jag tänkte då.

Jag kommer inte exakt ihåg vad jag skrev i det förra inlägget, men jag var väldigt taggad men samtidigt nervös innan jag började. Jag hade väldigt höga förväntningar, och på söndagen innan jag skulle börja tänkte jag att jag hade alldeles för höga förväntningar. Jag tänkte, tänk om det kommer att bli jättestelt i klassen och att ingen kommer våga snacka med någon. Var ska jag sitta i matsalen om jag inte hittar någon att umgås med?! Tänk om det kommer ta jättelång tid innan jag ens får en vän?!

Vet ni hur lång tid det tog innan jag började snacka med någon? Några minuter. Det tog någon minut innan vi började prata med varandra. Några i klassen kände jag sedan innan, och några hade jag träffat på inträdesprovet i våras. Det var inga problem alls, och första dagen tyckte jag levde upp till mina förväntningar. Jag berättade ju om första veckan för er i ett annat inlägg, och jag tycker att det var jättebra att vi hade den där första veckan. Då lärde vi känna varandra bättre som klass och fick också en chans att träffa de andra musikeleverna och de andra esteteleverna i de andra årskurserna. 

Jag får en känsla av att många lärare tycker att estetklasserna oftast har väldigt lätt för att börja prata med varandra och att de inte är så blyga av sig. Det var någon lärare som sa att i de estetklasserna han haft så har det aldrig varit något problem med att eleverna varit rädda för att svara fel på en fråga. Vi är pratsamma helt enkelt😄

I alla fall, de här 2 veckorna som gått har varit väldigt roliga, och det gick så fort att skaffa vänner. Efter att ha spenderat typ flera år med klasskompisar som jag aldrig känt så bra och varit så nära kompis med känns det bra att det var lätt att få kompisar nu! För er som oroar er för det här med kompisar som egentligen varit den största anledningen till att jag längtat så mycket till gymnasiet, ni behöver verkligen inte oroa er! Människorna som ni träffar på gymnasiet kommer vara så jäkla sköna! Såklart inte alla, det går inte, men många! Precis som lärare och andra vuxna säger, de vännerna du får i gymnasiet är de vänner du kommer ha för resten av livet! Otroligt, eller hur?!

I fredags gick jag och ett gäng från klassen på bio och det var jättekul. På lördagen träffades vi igen och hängde runt i Kungsbacka och vi snackade och umgicks. Det är lätt att hänga med de här människorna, de flesta verkar avslappnade och lätta att snacka med!

Ok, jag vet inte riktigt om detta gav så mycket, men det enda jag egentligen ville säga var att du inte behöver oroa dig för kompisar på gymnasiet! Det kommer att gå jättebra! Btw, för er som inte vet, jag går estet- musik!

Hoppas att ni haft en bra helg och att ni kommer att ha en bra vecka!💗

Likes

Comments