Header

Hellu, hur mår ni då?! Jag mår helt okej, jag har ont i huvudet och har börjat få lite ont i halsen igen men annars mår jag ok👌 Jag sitter på biblioteket och försöker plugga men glömde penna så jag får göra nåt annat. Just nu har vi ovanligt mycket läxor och prov tycker jag. Vi har Samhällskunskaps-diskussion inorgon och jag har spanskaprov på fredag. Sedan har vi matteprov nästa vecka och en labbrapport som ska in. Veckan därefter har vi idrottsprov och vi ska lämna in en Genteknik-uppgift och engelskauppsats, en krönika i svenskan och säkert nåt mer😂 Känner att listan blev lång😂👌
Har ni n en bra studieteknik? Är ni bra på att plugga? Jag suger på det och måste skaffa nån teknik men vet inte alls hur. Kommentera snälla!!

Likes

Comments

Min vardag

I förrgår var det Alla❤Dag, firade ni? Kanske var ni med någon kompis eller med er partner, vad ni än gjorde så hoppas jag att ni hade det bra! Själv var jag i Gbg:s konserthus och spelade fiol i Sportlovsorkestern. Det är en orkester som spelar varje sportlov, kom precis på att jag redan berättat om det😂 I alla fall, jag har åkt in till Götet varje dag vid 08.00 och så slutar vi kvart i 3. Först har vi 2 stämrep och sedan ett tuttirep(med hela orkestern) och imorgon ska vi göra tvärtom, tuttirepet först och stämrepen efteråt. På lördag har vi komserten som ni gärna får gå på om ni har tid. 60kr/biljett och det går att köpa på GSO.se (Göteborgs Symfoniorkester, deras hemsida.)
Jag har precis duschat och är nog lite borta, jag tog balsam istället för schampo, två gånger! Och i eftermiddags när jag kom hem hade jag ont i huvudet och var så trött så jag somnade och sov i kanske 1h. Till middag åt vi pannkakor, och jag har med mig pannkakor till lunch imorgon till sportlovsorkestern. Snart är sportlovet över och skolan börjar igen, hela förra veckan var jag ju hemma för att jag var så förkyld så det ska nog ändå bli ganska skönt att komma tillbaka.
Så vad gör ni på lovet? Åker många skidor? Min familj har aldrig varit en skidfamilj, jag har knappt stått på några skidor eller åkt på riktigt så...😂

Likes

Comments

Min vardag

Halloj! Hur är det idag? Med mig är det som igår, jag har ont i huvudet och har ont i halsen och hostar. Kan inte andas med stängd mun typ och har feber, eller jag misstänker att jag har feber när jag svettas som en gris fast att jag är utomhus och fryser ihjäl. Jag var i alla fall hemma idag igen, jag testade att gå till skolan men kände sedan att jag hade feber och allt vad det är så jag drog hem. Imorgon hoppas jag kan gå i skolan för på kvällen ska jag och min gudmor gå på konsert med Göteborgs Symfoniorkester så då vill jag ju inte ha feber och ont i huvudet. Jag kommer ihåg förra gången jag var där, det var i september och då invigdes deras nya stolar så då gjorde vi ljudtest.

Snart är det sportlov och jag längtar för då ska jag vara med i Sportlovsorkestern som jag var med i för första gången förra året. Det är en orkester som bildas varje sportlov och man får spela med musiker ur Gbg:s orkester. De är våra stämledare. Förra året satt jag i 2:a fiol men detta året blir det 1:a fiol. Vi ska spela musik ur "Peer Gynt" av Edvard Grieg, musik ur "Carmen" och Nurnberg. Det ska bli väldigt kul. Om ni inte har något för er lördag den 18/2 kl. 15.00 så kan ni ju gå på vår konsert! 60kr/biljett:) I konserthuset i Gbg:D

Vad ska ni göra på lovet?

Likes

Comments

Min vardag

Idag var jag hemma från skolan för att jag var sjuk. Jag har ont i halsen och nu har det gått ner så jag fått hosta. Jag har ont i huvudet och är täppt, frös typ ihjäl i morse och hade feber. Kul dag idag!!
Jag missade musikalen som estettreorna hade idag som min klass skulle gå på vilket var såå synd för jag hade så velat gå. Det stod om dem i tidningen.
Jag hoppas att jag kan gå imorgon, och så kan jag typ inte missa fiollektion och
f-linjen för jag var inte där förra veckan så då måste jag komma imorgon!
Hur har er dag varit??

Likes

Comments

Min vardag

Jag är såå trött, det är helt sjukt! Jag vaknade vid 6 på morgonen när mobilen ringde och sen snoozade jag till kvart i sju. Nu sitter jag på svenska-lektionen och håller typ på att somna. Vi håller på att snacka om reklam, och vi skulle skriva en enkel reklamanalys i grupp. Vi slutar nu och ska ha samhällskunskap efteråt. Vi håller på att jobba med samhällsekonomi, det var typ det som fick mig att bli intresserad av samhällskunskap för det har jag inte gillat innan;)

Jag slutar halv fem och sen har jag musikal i två timmar! Imorgon har jag 1 lektion bara för att mina musiklektioner är inställda och det känns så ovärt att komma till skolan, men, man ska inte skolka!!

Har ni en bra dag?

Likes

Comments

Min vardag

Jag skrev inget igår! Dåligt av mig, förlåt!
Jag gjorde ändå inte speciellt mycket, jag var i skolan, på idrotten spelade vi basket. Det var kul. För dem som inte vet har jag spelat basket, men det var typ bara en termin😂
Efter skolan hade jag kör, och jag spenderade resten av kvällen till att skriva på min bokanalys som ska in idag. Vi har haft ca. 3 veckor på oss men jag sköt såklart upp det till igår. Jag är i alla fall klar nu och väldigt nöjd, men jag vet inte om den är för lång. Den är 3,5 sidor. (dataskrivna) Jag kanske måste korta ner den men jag har redan tagit bort ganska mycket!
Ikväll ska jag på mina kompisars konsert, det ska bli kul! Vad ska ni göra?

Likes

Comments