Header
View tracker

Min vardag

God morgon!

Jag funderar på en grej. Jag funderar på att göra ett inlägg per dag, minst, där jag enkelt skriver om vad jag gjort under dagen hur ointressant det än varit?? Eller är det för ointressant? ;)

Anyway, igår var jag i skolan, som vanligt. Jag hade spanska och fick tillbaka provet som vi hade gjort för en vecka sedan. Det gick faktiskt jättebra, mycket bättre än vad jag trott. Sedan hade vi ensemble och då spelade vi jullåtar. Vi är två ensembler i 1:an och min grupp ska göra ett medley med 3 elr 4 låtar:) Jag spelar fiol eller piano i ensemblen.

Sedan ´åt vi mat, det var spaghetti och köttfärssås.

Sedan hade vi engelska. På engelskan har vi fått i uppgift att i grupp välja ut en scen från en film, bok eller serie och spela upp den. Antingen kunde man göra det live eller spela in en kortfilm. Man fick välja grupperna, så det var skönt:)

Sedan hade vi svenska. Där håller vi på att läsa en skönlitterär bok som har koppling till de mänskliga rättigheterna. Till nästa år, första dagen på vårterminen ska vi ha en presentation av boken, så jag och min kompis som redan hade läst ut våra böcker började att skriva på detta.

Sedan hade jag körövning inför Lucia nästa vecka. Det ska jag ha hela dagen idag, så idag har jag inga lektioner!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tips

Helluuu!!

Jag älskar julen, det är min favorithögtid. Det finns så mycket att gilla med den. Jag tycker att det är så mysigt att sitta inne i värmen medan det är kallt ute. Man lyssnar på julmusik, pyntar granen eller julpysslar. Man bakar kanske pepparkakor eller lussebullar, köper julklappar och slår in dem i fina papper och skriver eller gör fina kort. Julafton är också väldigt mysig med "Kalle Ankas julafton" eller vad det heter med Musse Pigg och Piff och Puff, Tomtens verkstad osv:)

I alla fall, med tanke på att det snart är jul och jag älskar musik, tänkte jag göra en lista på några jullåtar som jag tycker om!

1. This Christmas/Jingle Bells - Anthem Lights

2. All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey

3.Grown-Up Christmas List - David Foster

(Vet inte vem som gjort originalet men låten är otroligt bra!

Sjöng denna första gången i skolkören i 9:an)

4. Santa Tell Me - Ariana Grande

5. Last Christmas - Ariana Grande

Ha en bra fortsättning<3

Likes

Comments

View tracker

En sorts "Haul"??

Shoppa, shoppa, shoppa, måste shoppa när det reor är😂😂
Idag och i fredags köpte jag lite kläder och har gjort mig av med mer än 600kr😨
Men det var snyggt och värt det😂

Byxorna är ett par mörkblå kostymbyxor som är vida vid fotlederna. De har en stor rosett på framsidan och är otroligt sköna. Passar bra till tightare tröjor eller toppar😊 Byxorna var på rea eftersom att det var Black Friday så de kostade bara 99kr och jag vet inte originalpriset. De är från Zara.

Hoodien är svart och på ärmen står det squad👌 Den är väldigt skön och känns väldigt cosy! Köpt från BikBok och det var rea på den, den kostade 175kr tror jag.

Tröjan är röd och väldigt skönt tyg, den passar bra till kjolen jag har på mig. Den kostade 75kr från H&M och det var rea.

Kjolen köpte jag precis som tröjan idag från H&M. Den är helt svart med en liten dragkedja där bak. Den kostade 149 kr, ingen rea.

Klänningen är köpt från CC, vet inte om det är en kedja eller om den bara finns i Kungsbacka. Oroligt snygg och perfekt till jul elr nyår👌Tyget är väldigt stretchigt. Kostade 399 kr men värt det.

Likes

Comments

MyExperiences

Jag har precis kommit fram till Helsjön. Det är läger för jag utbildar mig till konfirmationsledare...

Nu är det lördag😮😂😂

Igår fick vi info om vad vi ska göra på lägret och lekte lekar, och de nya ledarna, typ jag, blev invigda. Hela helgen går ut på att vi i grupp ska få planera ett lekpass och en andakt☺ Så idag har vi haft en massa lekar och andakter, ätit tacos och fikat och gjort en massa annat. Alla grupper fick ett tema till andakten, min grupp fick sorg. Imorgon ska vi ha en till andakt innan vi städar och åker hem tror jag.

Nu är jag hemma, och hela helgen har varit jätterolig. Fick nya kompisar och träffade kompisar i en annan miljö. Jag har sovit lite nu hemma och ska packa upp.

Hur har er helg varit? Vad har ni gjort?

Likes

Comments

Min vardag

Asså min helg har varit bra men ändå inte! I lördags var jag ju på öppet hus på min skola och sjöng med kören inför lucia. Då blödde jag näsblod det första jag gjorde på morgonen. På söndagen var det fars dag, och halv två fick jag reda på att jag skulle repa med Concentus och då hade repet börjat och det blev lite kaos. I morse försov jag mig, bussen gick tjugo i 8 och jag vaknade tio i 8!! Paniiik!! Kom 20 min sent! Inte världens bästa start på dagen.
Sååå, hur har ni haft det i helgen?

Likes

Comments

Min vardag

Hola! Idag har jag varit på öppet hus på aranäs, jag övade inför lucia med estettvåorna och det var en öppen repetition så de som gick på öppet hus som ska välja gymnasie i vår kunde lyssna. Det var typ det jag gjort idag☺ När jag kom till skolan började jag också blöda näsblod, bra start på dagen👌
Nu har jag varit hemma i några timmar och inte gjort så mycket. Jag har bara kollat på youtube och program😊 Imorgon är det fars dag, och vi ska inte göra något speciellt. Jag måste dock plugga spanska imorgon😕

Likes

Comments