Blogg mote

Heii!


I skrivende stund sitter jeg godt plantet i sofaen i den nye leiligheten min! Er så deilig å ha et sted for seg selv som man bestemmer helt over. Jeg har tatt over leiligheten etter broren min, så jeg slapp heldigvis å kjøpe alt nytt, eneste jeg har kjøpt er vel interiør, sofa og seng. Det negative er at man merker det blir veldig dyrt og det kan fort bli stusselig.

Sofaen er bestilt på Trademax.no, det samme med sengen. Puter og den svarte lysestaken er fra Kid. Syntes det blir litt lite med bare den sofaen så innkjøp til en sofa puff eller stol vurderes. Er fortsatt ting og tang som mangler men det kommer seg. Er i hvertfall stor fornøyd <3

Sjekk ut denne kjolen fra Nelly, syntes den er så fin!

<3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skjønnhet mote

Hei!

Nå er det endelig fredag og det er så deilig å vite at jeg ikke skal gjøre noe annet enn å slappe av i helgen.
I dag var jeg innom Cubus å så at de har fått inn Make up Revolution London. Jeg kjøpte både Ultra eyeshadows og cover & conceal. Jeg syntes de fargene vår så fine og det øyeskygge palettet hadde flere av fargene jeg bruker konstant så det passet perfekt. Hvis jeg husker riktig kostet hvert av palettene under 200kr. Og det syntes jeg er rimelig.

Nå skal jeg snart spise middag og blåskjell står på menyen. Det har jeg aldri prøvd så er spent!

<3

Likes

Comments

Inspirasjon mote

Hei og god morgen!

Eller det er kanskje ikke god morgen for mange men i dag har jeg hatt fri så jeg har utnyttet sjangsen med å sove lenge. Forrige helg så dro jeg til Edinburgh. Det vil komme et eget innlegg om Edinburgh turen om ikke så lenge.
Nå skal jeg fortelle om en bok jeg oppdaget for litt over en uke siden. Det er en bok av bloggeren Eirin Kristiansen. Jeg begynte nylig å lese bloggen hennes, og den er så utrolig fin og inspirerende å lese. Og når jeg så hun hadde gitt ut en bok, så ringte jeg overalt for å høre om de hadde den boken inne. Det var heldigvis ett sted i Moss som hadde den så dagen etter fikk jeg kjøpt den. Den heter Miss Independent! Og det er virkelig en sterk anbefaling fra min side. Hun skriver om så mye som mange sitter å kanskje tenker på hver dag, alt fra personlige ting til mer hverdagslige ting.

Jeg leste ferdig den boken med engang, innholdet var så spennende og inspirerende at jeg bare slukte hele boken. Så denne er en stor anbefaling fra meg dersom man vil lese om hvordan bli inspirert til blogging, karriere ,mote ,skjønnhet og mye mer!


<3

Likes

Comments

Hei og god lørdag!

Merker når jeg er vandt til å stå opp tidlig hver dag i uken så våkner jeg tidlig på lørdager også. Utrolig irriterende. Jeg skal på en reise i natt, gleder meg sikkelig! Noen som klarer å gjette hvor? Må ta fly dit.

Nå skal jeg skrive om mine anbefalinger til hud rutinen min. Jeg har slitt veldig med dårlig hud så lenge jeg kan huske, men det siste året så har jeg gått på en kur som har gjort at huden min har mistet alt av nuppere og kviser. Men dessverre så var den kuren på 6 mnd, og dum som jeg var sluttet jeg på den etter 3-4 mnd. Og hudlegen sa man kan få tilbakefall, og jeg har ikke fått det helt enda, men merker hvis jeg er i sollys så får jeg tilbake nuppere. Så utrolig viktig å bruke solfaktor!! Så jeg skal vise mine anbefalinger til rutinen jeg bruker hver morgen og kveld. Nå bruker jeg ikke maskene hver kveld eller dag, men veldig ofte.

Den første her er en rensevann som er fra Clinique Anti-blemish solutions.
Dette rense vannet fjerner overflødig olje som kan føre til urenheter, renser porene. Den roer ned synlig rødhet og irritasjon. Den kan svi litt hvis man har sår, men den hjelper til å tørke ut kviser og fjerner alt av bakterier og støv som vi får på huden i løpet av dagen. Jeg bruker denne morgen og kveld.

Denne masken fra Origins er kjempefin. Jeg kjøpte denne for 2 dager siden så har brukt den 1 gang tidligere så har ikke fått sett ordentlig virkning av den enda, men mange skryter av den så håper den er like god som den sier.
Fakta: Dette er en 2-1 maske som eksfolierer huden for å få frem hudens fine struktur og booster gløden. Denne kremen dyprenser huden men den fjerner urenheter og olje fra porene. Den fjerner også døde hudceller.

Denne masken hjelper til å fjerne alt av skitt, toksiner og rydder i porene for at huden skal virke helt ny igjen. Dette er en maske man skal bruke 1 gang i uken eller etter behov.

Denne masken elsker jeg. Hvis jeg har veldig tørr hud etter å ha brukt en urenhetskrem så smører jeg med denne. Og den lukter så sinnsykt godt.
Fakta fra Kicks.no sine sider: 90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende. Men i løpet av dagen mister huden vital fukt. Jo mer travelt du har det, jo mer fukt mister du. Denne intense fuktmaske med avocado og aprikoskjerneolje går straks dypt ned i huden og gjenopbygger fuktreservene, og bygger et reservelager til morgendagen. Japansk tang reparerer hudens barriere for å forhindre fremtidig dehydrering og tegn på for tidlig aldring. ANVENDELSE: To ganger om uken eller som ønsket, masseres lett på ren hud ved sengetid. Tørk av overflødig produkt.


Håper dere likte innlegget og kom gjerne med anbefalinger til meg. Nå skal jeg snart ordne meg for jeg skal på kamp. Ha en god lørdag videre!

  • 210 Lesere

Likes

Comments

Hei !

Nå er det mandag igjen, og jeg føler jeg bare skriver innlegg på mandager men uken går så fort så før jeg vet ordet av det er det en ny uke alt!

Nå i helgen så var jeg ute en tur og søndagen bestod av å spise usunn mat og slappe av. Beste med søndager er at da har man "lov" til å ligge på sofaen hele dagen og se film eller serie uten å føle seg skyldig for det. Negative er at det er siste dagen før det er mandag igjen. Min dag i dag består av å rydde hele leiligheten og vaske tøy. Det er det siste jeg har lyst til nå merker jeg men det må gjøres.
Jeg lånte en kjole av venninnen min om lørdag, de solgte den på Nelly.com før vet jeg, men vet ikke om den er der nå lenger men syntes den er så fin. Vil aldri gi den tilbake

Det kommer et bilde litt lenger ned av hele kjolen, jeg er så dårlig på å ta bilder når jeg er ute blandt folk,.
Jeg tenkte å ha et eget innlegg om hudpleie rutinen min, så hvis det er ønskelig så gi beskjed :)

Søndags kveld si.

Følg meg gjerne på instagram også https://www.instagram.com/sirielisabethn/
  • 232 Lesere

Likes

Comments

Blogg mote

Heei

Nå er det mandag igjen, og helgen bare raser forbi. Jeg sitter for øyeblikket med en katt på skuldrene som ikke vil gå vekk. Jeg er så heldig å passer naken katten til broren min, og hun fryser veldig fort, så hun legger seg hos meg så fort jeg setter meg i sofaen med et teppe. Nå skal dere få se ett bilde av henne, vennene mine syntes hun er forferdelig men jeg syntes hun er nydelig.

Hun ser veldig stakkarslig ut, men søt.

Nå har jeg kommet frem til at det er en del ting jeg må bli flinkere frem over mot vinteren. Jeg kjører blandt annet bil til jobb hver dag, og det blir mye kilometer på bilen og bensin. Så jeg skal prøve å begynne og ta bussen til jobb. Men det som er så teit med bussene mine er at de går 1 gang i timen, så rekker du ikke den første, må du vente en hel time på neste og det gidder man fort ikke i lengden. Men når vinteren kommer så bruker man mere bensin siden man vil ha en varm bil...

Noe annet jeg også må bli flinkere til er å prioritere dagene bedre. Når jeg kommer hjem, så har jeg en vane til å sove ett par timer for da er jeg sliten. Men da går hele dagen. Våkner jeg kl 19-20 tiden så blir man bare mer sliten, setter på en film frem til klokken blir 23 så legger man seg igjen. Veldig lite produktiv dag. Så jeg må begynne å trene. Det har jeg sagt helt siden jeg hadde ferie i august, og har ennå ikke klart å melde meg inn. Men motivasjonen er på bånn, og jeg merker jeg har ikke lyst til å begynne med det ennå. Men jeg vet man får mer energi av det, og da vil jeg kanskje ha mere overskudd. Jeg vet samtidig ikke hva jeg skal trene, eller om jeg gjør det riktig, så har dere noen tips til meg så blir jeg glad.

Likes

Comments

Fakta mote

Hei !

Nå blir det bare flere å flere pauser hele tiden, og bloggen går litt i glemmeboken. Men får å komme litt tilbake igjen så skal jeg ha 10 fakta om meg. Syntes alltid det er moro å lese andre sine blogger hvor de skriver det, så jeg får prøve også!

1. Jeg er utrolig redd for høyder! Hvis jeg står på en kjøpesenter og man står noen etasjer over å ser ned, så blir jeg helt dårlig inni meg. Historien bak til at jeg har fått så sykt høydeskrekk er at jeg gikk over Fredrikstad bruen når jeg gikk i 10 klasse, og etter det har jeg vært livredd for alt som har med høyder, spiller ingen rolle om det er 2 meter eller 100meter høyt, like ille uansett.

2. Jeg har aldri brukket noe! Og det er jeg veldig glad for. Husker hvis noen i klassen på barneskolen hadde brukket en arm, og fikk lov til å sitte på pc i timen får å skrive av tavlen var alle kjempe missunnlige. Men vi tenkte jo aldri på at det må være kjipt å dusje med pose på armen, ikke kunne bruke armen 100% som vanlig.

3. Jeg er allergisk mot katter! og mest sannsynlig flere dyr også. Helt siden jeg var liten så langt jeg kan huske så har vi hatt katter. Og når jeg fikk vite at jeg var allergisk mot det og kaniner ble jeg kjempe lei meg, men vi beholdt katten selvom. Nå har jeg en hund, og merker jeg mest sannsynlig er allergisk mot den også, det er utrolig kjipt men får bare ta allergi tabletter mot det! Nå har vi en naken katt i hus, så den reagerer jeg heldigvis ikke på.

4. Brukt altfor mye tid på extensions! Jeg vet faktisk ikke hvor mye tid og penger ikke minst jeg har brukt på Clips extensions eller keratin extensions. En gang på VG1 så hadde jeg kjempe langt hår, klarte å spare helt siden barneskolen, og i slutten av 1. vgs så bestemte jeg meg for å klippe det til skuldrene, selvom mamma frarådet meg det men jeg var fast bestemt på at det skulle jeg gjøre det. Angret jeg?
Har angret hver dag siden si. Hver gang jeg har kjøpt clip on, så får jeg det aldri til å ligge fint, så det blir bare liggende i en skuff for alltid, og jeg hadde keratin. Men det blendet seg ikke fint i håret mitt, så der var det penger rett i vasken. Så jeg har gått på mange smeller der.

5. Jeg har vært Europa mester i Drill! En gang i tiden da jeg drev aktivt på med drill så var jeg og jentene som jeg drillet med i Em i Frankrike og der stilte vi med Parade Corps. Og da vant vi! Kan fortsatt huske hvor gøy det var, året etter var det Em i Lillehammer og da kom vi på 2. plass. Jeg har også stilt i VM i drill men gjengen og angrer for at jeg sluttet.

6. Jeg elsker å lese bøker! Husker når Fifty shades of grey bøkene kom ut, uten å tulle så leste jeg alle 3 bøkene på under en uke. Jeg var helt hekta, og leste hele tiden. Når jeg var ferdig med de bøkene , så leste jeg Crossfire serien, Calender girl osv osv. Anbefaler disse bøkene veldig.

7. Jeg elsker filmer! Jeg føler jeg har sett alt som er av filmer snart, elsker kjærligets dramaer og fantasy filmer. Husker på ungdomskolen så fikk jeg ikke sove hvis jeg ikke så en film før jeg la meg til å sove på kvelden, og det ble veldig slitsomt men den vanen ble borte igjen heldigvis.

8. Jeg er veldig glad i mote! Jeg elsker å se på klær, finne inspirasjon til forskjellige antrekk men jeg hater å bruke penger på det. Jeg finner aldri noe når jeg først skal kjøpe meg noe, men når jeg bare titter så finner jeg alt jeg vil ha.

9. Jeg har vannskrekk! Jeg er veldig redd for å bade i vannet. Spesielt hvis det er mørkt vann som det er her hjemme, og med masse tang å sjøgress. Da får jeg så panikk, og bare vite at jeg ikke kan se det som er under meg freaker meg ut. Når jeg var i Rhodos og Thailand så var vannet helt krystall blått og det var så fint og varmt. Der badet jeg uten problemer. Men når jeg lå på bademadrass og jeg fløt litt for langt ut fikk jeg små panikk og måtte pent padle inn igjen.

10. Jeg har spilt Sims helt siden det kom ut! Så lenge jeg kan huske så har jeg spilt sims, og jeg gjør det ennå. Det er egentlig litt flaut å si siden noen syntes det er rart, men jeg er kjempe glad i å spille det og blir like gira hver gang det kommer en ny tilleggspakke!

Nå var dette mine 10 fakta, har du noen fakta om deg selv så del gjerne !


Likes

Comments

Q&A mote

Hei !

Nå har det gått litt over en uke siden jeg skrev sist. Nå skal jeg svare på noen av spørsmålene jeg har fått inn, so hope u like it!Hva er ditt største ønske/drøm?
- Jeg har utrolig lyst til å virkelig tørre å satse på bloggingen. Gjøre alt som kreves for å få det til, men det krever ekstremt mye tid og kapasitet, og ikke minst motivasjon. Så vi må se hva som skjer :)

Hva er din største frykt?
- Min største frykt er om noen av mine nærmeste eller venner generelt blir skadet. Er kjempe redd for det.

3 ting du ikke klarer å leve uten?
- Familie, mobil ( lol), venner

Favoritt film?
- nå er jeg to favoritt filmer, den ene er Disney filmen Vaiana, og den andre eller de andre er fast and furious serien!

Favoritt sminke?
- Nå har jeg veldig mye favoritt sminke men hvis jeg skal velge så er det merkene fra Benefit, Mac, Urban Decay, Too Faced, Anastasia Beverly hills!

Hvor ser du for deg om 10 år?
- Om 10 år så er jeg 30 år gammel. Da håper jeg at jeg er blitt gift, har vellykket jobb og kanskje 1-2 unger i hus.

Jakken din er så fin, hvor er den fra?
- Den gule jakken min er fra Zara. Stor fornøyd med den. Når jeg var på Findings Festival så var det ikke få som enten hadde den jakken eller i skinnjakke. Gult er kult.

Likes

Comments

Blogg mote

Hei!

God tirsdag!

Denne dagen startet ganske brått på for min del. Kaldt ute, grått og nå er det regn.. jeg tenkte at siden bloggen er relativ ny at jeg kunne hatt en spørsmålsrunde for at dere skal bli bedre kjent med meg!

Så send inn det dere lurer på i kommentar feltet så svarer jeg.

Likes

Comments

Blogg mote

Hei igjen!

I dag har jeg hatt en skikkelig fæl mandags følelse, helgen går så altfor fort og så er det på med ny uke, stå opp tidlig hver dag. I tillegg til at det er så grått og kjedelig ute at man bare blir trøtt av å se på det. Hver dag når jeg kommer hjem går det i samme rutinen, spise, sove , se på serie/ være med kjæresten også er det natta. Føler dagene bare flyr av sted, og det alt er september! Hvor sjukt er ikke det at sommeren er over alt og det snart er jul?
Gleder meg som en unge til jul uansett men da kommer snø, det blir glatt på veien og det er kaldt. Jeg personlig hater å fryse, det er det værste jeg vet om. Det var mitt klage innlegg for i dag, nå skal jeg ha en sikkelig hudpleie, ta ansiktsmaske fra Lush! De er de beste maskene jeg vet om. Så er det serie maraton. Føler jeg har sett alt nå, så hvis du har en serie å komme med så tar jeg imot forslag.
Likes

Comments