Q&A mote

Hei !

Nå har det gått litt over en uke siden jeg skrev sist. Nå skal jeg svare på noen av spørsmålene jeg har fått inn, so hope u like it!Hva er ditt største ønske/drøm?
- Jeg har utrolig lyst til å virkelig tørre å satse på bloggingen. Gjøre alt som kreves for å få det til, men det krever ekstremt mye tid og kapasitet, og ikke minst motivasjon. Så vi må se hva som skjer :)

Hva er din største frykt?
- Min største frykt er om noen av mine nærmeste eller venner generelt blir skadet. Er kjempe redd for det.

3 ting du ikke klarer å leve uten?
- Familie, mobil ( lol), venner

Favoritt film?
- nå er jeg to favoritt filmer, den ene er Disney filmen Vaiana, og den andre eller de andre er fast and furious serien!

Favoritt sminke?
- Nå har jeg veldig mye favoritt sminke men hvis jeg skal velge så er det merkene fra Benefit, Mac, Urban Decay, Too Faced, Anastasia Beverly hills!

Hvor ser du for deg om 10 år?
- Om 10 år så er jeg 30 år gammel. Da håper jeg at jeg er blitt gift, har vellykket jobb og kanskje 1-2 unger i hus.

Jakken din er så fin, hvor er den fra?
- Den gule jakken min er fra Zara. Stor fornøyd med den. Når jeg var på Findings Festival så var det ikke få som enten hadde den jakken eller i skinnjakke. Gult er kult.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Blogg mote

Hei!

God tirsdag!

Denne dagen startet ganske brått på for min del. Kaldt ute, grått og nå er det regn.. jeg tenkte at siden bloggen er relativ ny at jeg kunne hatt en spørsmålsrunde for at dere skal bli bedre kjent med meg!

Så send inn det dere lurer på i kommentar feltet så svarer jeg.

Likes

Comments

Blogg mote

Hei igjen!

I dag har jeg hatt en skikkelig fæl mandags følelse, helgen går så altfor fort og så er det på med ny uke, stå opp tidlig hver dag. I tillegg til at det er så grått og kjedelig ute at man bare blir trøtt av å se på det. Hver dag når jeg kommer hjem går det i samme rutinen, spise, sove , se på serie/ være med kjæresten også er det natta. Føler dagene bare flyr av sted, og det alt er september! Hvor sjukt er ikke det at sommeren er over alt og det snart er jul?
Gleder meg som en unge til jul uansett men da kommer snø, det blir glatt på veien og det er kaldt. Jeg personlig hater å fryse, det er det værste jeg vet om. Det var mitt klage innlegg for i dag, nå skal jeg ha en sikkelig hudpleie, ta ansiktsmaske fra Lush! De er de beste maskene jeg vet om. Så er det serie maraton. Føler jeg har sett alt nå, så hvis du har en serie å komme med så tar jeg imot forslag.
Likes

Comments

Blogg mote

Hei!

Dette er min første post på denne bloggen. Jeg er alltid skeptisk til å starte en blogg for jeg vet aldri om jeg vil fortsette med den eller har tid og motivasjon. Men man kan alltids gi det en sjanse. Kort sagt så vil denne bloggen handle om min hverdag, makeup og mote.

Jeg er fortsatt ganske amatør på hele dette nouw blogg oppsettet så hvis noen har tips, eller vil komme med råd osv så tar jeg gjerne i mot alt jeg kan få. Jeg har en blogg på blogg.no men den har ikke vært i brukt på evigheter, og jeg sjekket ut dette nettstedet og likte oppsettet veldig. Så nå blir det spennende å se hvordan dette utarter seg.

Ved spørsmål så legg igjen en kommentar eller på mail sirinicolai@gmail.com

Likes

Comments