My morningroutine

Morsning!! Ligger i sängen efter en dusch. I ena handen har jag min morgonrutin -smoothie. Idag har jag banan, kvarg, spenat, morötter, kardemumma, vatten och citron! I andra handen har jag ELLE. Är fortfarande krasslig men har druckit gurkmeja och ingefära 4 dagar i rad nu så vi får se om de hjälper. Hoppas på att kunna jobba fredag iallafall. Idag ska jag rensa ur min garderob och sen fixa rummet! Hoppas ni får en fantastisk dag! PoK

Likes

Comments

Jag har länge haft svårt att ta in att något som faktiskt känns okej för någon annan inte alltid behöver betyda att det är okej för mig. Förstår ni hur jag menar? Jag ska dra ett exempel.

Om vi säger att jag och en kompis ska ut en kväll på klubben, men så från början är det bara vi två.. när kompisen sedan säger att vi ska dra vidare till några av hennes kompisar som inte jag känner! Som för kompisen kanske skulle vara en no biggie om hon var i samma sits som jag då hon älskar att träffa nya människor, men som för mig är en helt annan grej. Jag tycker det är jobbigt att träffa nya människor, om jag inte måste, ex om man skaffar nytt jobb oså. Men det är fortfarande jobbigt! Det blir liksom en extra ansträngning från min sidan, vilket visst absolut kan ha o göra med dålig självkänsla/självförtroende. Men något som jag inte förstått förens nu de senaste åren är att det är okej. Man behöver INTE göra saker bara för att det är okej för andra. Sen säger jag inte att man inte borde utsätta sig för de saker man tycker är jobbigt för att komma över det. Men gradvis och till en sån gräns där man tycker det känns okej.

Vi är olika personer. Vi tycker och tänker olika. Vi känner olika. Därför är det så viktigt att vi respekterar varandra. För något som du tycker är okej och inte alls är någon stor grej kan vara helt annorlunda för någon annan. Det är så viktigt.

Likes

Comments

Dress - NAKD/Pants - Dr.Denim/Fishnet tights - BikBok/Shoes - NLY/Jacket - Zara/Bag - Mulberry/Shades - Rayban

Likes

Comments

Haft en sån mysig trerättersmiddag med min familj ikväll! Vi började med en räksoppa med dill. Till det så drack vi champagne.

Till varmrätt åt vi torsk, potatismos, morötter, tomat och smält smör till! Det var supergott.

Till efterrätt hade min lillebror gjort choklad fondant. Det var hälften marabou och hälften mörk choklad. Till det hade vi bär och vaniljglass till.. så sjukt gott!!!

Hoppas ni haft en mysig söndag! Jag själv ska krypa ner under täcket framför greys och fortsätta kurera mig. Är fortfarande halvsjuk...suck. Imorgon ska jag till Karlshamn till min kiropraktor och fixa till mina kotor uppe i skallbenet som flyttar på sig hela tiden. Later on! PoK

Likes

Comments

My new plant

Hur fin kaktus??? Köpte ju den i förrgår och lovade att visa er hur det blev när den åkte på plats i rummet. Visst blev det bra med krukan och lampan ihop? Love it!

Likes

Comments