Top and Pants - Pull&Bear/Coat - H&M/Shoes - Old ones/Earrings - Glitter/Bracelet - Dyrberg/Kern

Likes

Comments

My lazy morning

God morgon! Idag ligger jag i sängen och dricker varm choklad med grädde framför Harry Potter. En riktigt skön och perfekt morgon helt enkelt...om det inte vore för värken i ryggen suck!! Går på smärtstillande men det hjälper knappt. Aja, nog klagande, hoppas ni får en fantastisk dag trots regn och rusk. PoK

Likes

Comments

Om du hade beskrivit din dag med tre ord? Ryggont, regn och kämparglöd.
Har du skrattat idag? Ja, på jobbet som jag var på en sväng.
När grät du senast? Idag haha, av smärta på sjukhuset när hon tog en hammare och slog på ryggraden.
Saknar du någon just nu? Ja, Nils. Världens glädjespridare till människa!!
Är du sugen på något just nu? Hm.. ja en stor fet maraboukaka hade suttit fint. Och varm choklad med grädde.
Ditt favvoprogram för tillfället? Gills Grey's Anatomy, isåfall tar jag det hehe..
När kände du dig som lyckligast senast? Bra fråga. Måste nog varit studenten. Senast jag verkligen kände mig 100% lycklig. Tror inte man kan vara lycklig varje dag. Inte en enda människa! Jag känner mig ganska lycklig just nu men inte så som jag var på studenten haha!! Undrar om något kommer slå det? När min framtida man friar kanske haha?? Nä men jag kände mig 90% lycklig när jag var på Harry Potter Studion i London och även när vi åt på biobaren med mina kollegor från Hallbergs Guld.
Om du får gå tillbaka till en dag och göra om den, vilken hade det varit då? När jag senast mötte min farmor. Hade sagt hur mycket hon betydde för mig och att jag älskade henne så himla mycket. Jag hann aldrig säga det till henne även fast jag vet att hon visste om det. Men jag önskar jag hade sagt så mycket mer.
Bästa minne från 2016? Hm.. London kommer rätt högt upp på listan faktiskt. Har så länge velat åka dit. Så Harry Potter studion är definitivt ett bland dem bästa minnena!!! Sen Mallorca med bästis! Och när vi åt på biobaren med mina kollegor från Hallbergs Guld. Shit vad jag skrattade den kvällen, i 3.5timme flög tiden iväg och jag var så glad!
Dagens humör? Lätt irriterad men glad.
Dagens vill ha? En massa pengar till resa

Fem snabba
Chips/Godis
Mascara/Ögonbrynspenna
Bikini/Baddräkt
Uppsatt/Nedsläppt
Pasta/Sushi

Likes

Comments

Outfit soon on le blog

Hej lovers!! Allt bra med er? Med mig är det sådär.. Ryggen sviker och strålar ut i ryggen hela tiden så när jag var på akuten fick jag massa smärtstillande. Så kommer stanna hemma från jobb några dagar och ta det lugnt.. Så bloggen kommer vara på benen snart igen som tidigare, har haft så många bollar i luften på senaste att tiden blivit knappt

Likes

Comments

"Att våga släppa in någon är stort. Man tar en risk. Man lutar sig på någon annans axel för första gången. Antingen kan det bli det bästa man gjort, eller så kan det ha motsatt effekt. Men man måste våga testa, våga känna efter och våga släppa in någon igen. Men det kan ta tid, och det är okej.

Jag tror vi alla någon gång har haft svårt att våga släppa in någon igen efter att ha blivit sviken, lämnad o.s.v. Det viktigaste är dock att lyssna på sig själv. Man ska inte göra något bara för att man måste, man ska göra det för att man själv vill! Om hela kroppen skriker nej då ska man inte göra det. Då ska man inte släppa in en person igen. För då är man inte redo. Man är inte redo att eventuellt bli besviken och sårad en gång till.

Man måste verkligen lyssna på sig själv. När man är redo. Men frågan är bara hur lång tid det kommer ta? Hur lång tid tar det tills man vågar chansa? Hur lång tid kommer det ta tills man vågar acceptera en känsla igen? Hur mycket tid behöver man för att bli så stabil som tidigare? När kan man stå på båda benen samtidigt och bära en extra ryggsäck? Det är frågor man själv bara vet svaret, om man lyssnar på sig själv och känner efter."

Likes

Comments

Tonights dinner at Biobaren

Hej babes!! Sorry för utebliven uppdatering, har haft fullt upp. Vi körde go-cart med firman vilket var kul tills jag skadade ryggen.. ska in till akuten nu och kolla upp ryggraden för det strålar i hela ryggen.. anyways, nog klagande! Vi gick ut iallafall och dansade vilket var kul, har så roliga kollegor!! Och nu sitter jag här på biobaren efter att ha ätit hamburgare för att fira min pappa som fyller år! Nu ska jag skjutsa hem föräldrarna och bege mig mot akuten.. wish me luck! PoK

Likes

Comments

Which one???

Hej lovers!! Jag har ett problem.. är ju egentligen en glasögon-orm men trivs inte i mina nuvarande bågar. Så jag har lånat hem några par men fastnat för någon utav dessa två. Men vilken är bäst? Jag kan inte avgöra, behöver därför er hjälp!! Vilken är bäst??? Båda sitter jättebra och tycker båda är snygga men kan inte bestämma mig.

Likes

Comments