Haha aaså ni kanske tycker ja är världens torraste människa, men jag tyckte detta va lite kul då de inte fanns tallrikar, så fick äta ur en skål haha.. Kanske de nt va kul men men.. I alla fall ska snart ut o träffa en vän o så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans, som ni inte kanske visste så fick ja nått extremt otur igår? Dock tog ja aldrig upp det.. Vilket va konstigt för de brukar jag oftast göra, i alla fall.. Nog med att ja tappade bort ciggen, även min mage ville skoja, o de där med min spegel? O ljusen? Aa åkte rakt ner i golvet.. Kul! Men tur den va så gick den inte i sönder så den e fortfarande användbar, så får luta mig lite o sitta på golvet hela tiden när ja ska sminka mig lite jobbigt ibland men de gör inget haha, o sen hållde ja även på att trilla på en jävla matta.. What?! Men ja! Sen orkar man inte förklara själva allt men de va ungefär va som hände igår.. Lite bad luck igår va? Yes! Men idag har ja inte riktigt fått den oturen känner jag av så jodå. Men inte de jag igentligen skulle skriva nu men men, man kommer alltid på nya grejer vettni, men back to the ämne, idag har ja känt mig såå extremt sjukt jävlas trött.. Kan va att ja åt upp all godis.. Dock va de inre så mycket, men för lilla mig som nästan aldrig äter själva godis bara choklad e ja nt sådär van men surt godis vilket kanske kan mig nån form av konstig trötthet? Eller den enkla vägen att ja bara va nått extremt varm, men nu blir detta inlägg för långt o ni kommer nog nt palla läsa men nu avslutar vi här, känner jag av, e ju väldigt pratglad o gillar att skriva/prata mycket.. Så att. Men puss ♥️

Borta.. :(

Likes

Comments

Hej allesammans, har nyss kommit hem efter att jag tog en cigg med en vän o snackade lite skit & så, o även gick massa rundar runt o runt igen.. Ja kul liv.. I know i know.. I alla fall nu sitter jag i min lilla säng o gottar lite på godis o ska snart se klart min serie har jag tänkt.. Som heter One Tree Hill, sätt om serien 3 gånger nu, tecken på en riktigt grym serie för tjejer som gillar mycket drama, kärlek, o pysko grejer, perfect movie haha, nej men Gud känns som ja gör värsta reklamen men nej nej haha.

O hoppade även in i mina älskling mjukisar, vita, mysiga, o såå sköna, o Lena, älskar mjukisar o dör allt för det, så e det.

Likes

Comments

Hej allesammans! E jag den enda som tycker att julen/vinter e så himla mysig? Julgranar, gröt, snö o allt de dära! Dock e de lite synd att vi inte har fått nån snö här i Malmö.. Lite tråkigt men hoppas det kommer snart. Men tycker min balkon är så mysig för på vår gård har dem satt upp en liten gullig eller aa stor julgran o den är så himla mysig o blir så glad när jag ser den! Så himla mysigt! va tycker ni om vinter? O julen o allt de där?

Likes

Comments

Hej va nyss hos min psykolog o snacka mycket om min uppväxt.. Haha det kom lite tårar hit o dit o de va väldigt tungt ämne för mig.. Osv men fick ut de ja ville säga så de va skönt, så tå kte belöna mig själv med lite kebab tallrik o en skön dusch! Så nu ligger ja här ren o fin o ska hugga in medans jag kollar youtube:)

Likes

Comments

Hej allesammans! Om ni kanske inte redan visste de så flyttade jag för nåra veckor sen? Vilket ja aldrig har gjort i hela mitt liv, o va så nervös med allt,i början ville ja aldrig flytta o tänkte va? Men jag har ju alltid bott där i mitt liv? De kändes tungt att få lämna alla minnen o allt från dåligt till bra, o känns så skumt att aa inte längre va där, utan på ett helt annat ställe, men jag bröt ihop flera gånger för de hemmet betydde guld för mig, de va ett hem som ja alltid kände mig trygg på, o allt de där! I denna lägenhet e fortfarande allt nytt för mig o även för katitzi. Där ja bodde innan var likt landet fast det var de inte, men väldig likt, då de va lugn o trygg miljö, där de va en liten by där alla kände alla, o alla kände sig trygga på, o att få lämna barndomsminnen o allt de där, tog på mig väldigt starkt för de e som att bli sårad av nån kille elr nått jag vet inte! Men de kändes så konstigt o då jag aldrig har flyttat så har ju ingen aning om nånting! Men nu i efterhand så denna lägenhet e tusen gånger snyggare ! Men kommer ändå självklart sakna mitt gamla lilla hus där på ''landet''..

Likes

Comments

Hej allesammans, i detta inlägg tänkte ja ge lite tips o sådär för lite produkter håret m.m, hope you like it!

Denna produkt e för väldigt slitet o fult hår, varför ska ja tipsa om denna? Jo för enligt mig så fungerar den utmärkt mitt hår blir lenare, glansigare, mjukare, o mindre slitet, o de ska man självklart nt ta varje dag utan varannan dag, även när man väl ska använda produkterna så behöver man nt ta så himla mycket, de räcker att ta bara en liten skvätt o de räcker, o vf e den så bra för slitet hår? Jo för den innehåller massan proteiner som får håret att må mycket bättre samma som oss vi måste också ha de i maten osv för de e en överlevnad princip, o samma grej med håret, håret mår mycket bättre! Så denna produkt tipsar jag starkt till er med slitet hår!

Likes

Comments

nu ska man sova! Så puss & kramar till er alla o vi hörs imorgon ♥️

Likes

Comments

Tja! Igen, för nån dag sen så var ja ute o köpte två produkter till ögonbrynen, nämligen en ögonbrynstrimmer o nån nån grej som man kunde få färg och även forma dem hur man vill (den va skit bra). Men det jag vill komma fram till är att jag har ingen aningen om hur man ska få ta tag i batterierna till ögonbrynstrimmern? Nån som har en sådan o som vet vart man ska köpa de nånstans? För har ingen aning! Skulle uppskatta tips o ge hjälp! Tack i förhand♥️

Likes

Comments

Hej allesammans! Sorry sorry för att jag inte har skrivit på hela dan, har fullständigt glömt bort det då jag har varit rätt så stressad o upptagen hela dan, städat, fixat TV:en och även gått o handlat. Men nu ligger jag i min säng o dricker julmust o har allmänt tråkigt, har ingen skola imorgon heller, så de har sov morgon vilket e sjukt skönt! Men ska gå o lägga mig om nära minuter, ska bara va inne lite på youtube o så sen börja göra mig klar o även ge kanske lite tips på olika produkter till ansiktet, mot finnar (oren hud) m.m

Likes

Comments