View tracker

Tar en paus från bloggen då jag knappt har ork till allt skolarbete som bara väller in. Förlåt att jag alltid gör så här, egentligen borde bloggen vara en av mina prioriteringar, men jag orkar knappt nånting just nu. Hoppas ni förstår, kommer tillbaka när allt känns lättare. Kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det regnar utanför, dricker chai latte och lyssnar på Kent & Håkan. Hoppas ni också har en mysig morgon<33

Likes

Comments

View tracker

Några bilder jag tog i våras, men man skulle lika gärna kunna tagit de nu. Det ger mig en känsla av höst och värme<33

Likes

Comments

Fick nya rosor av bästa mamma! Tycker det blir så fint med extra mycket blommor och växter i mitt rum. En extra fin detalj helt enkelt.

Likes

Comments

Igår var jag och några vänner på halloween på liseberg! Det var så kul, men önskade dock att vi hann med alla spökhus då vi betalade 120 kr för att kunna gå in i alla, men men. Tror att vi ska dit nästa helg också men vi får se! Förlåt också förresten för alla mobil inlägg, ska verkligen försöka bättra mig nu på lovet och ladda upp massa bilder på datorn.

Likes

Comments

Igår var jag och några vänner i stan för att inviga höstlovet! Vi gick runt i affärer, till mc och espresso house. Sedan jag och 2 andra hem till mig och hade filmkväll. Så mysigt och idag ska vi till halloween på liseberg!

Likes

Comments

+ Alla fina färger på träden!! Ska ut någon dag med kameran och bara fota massa bilder. Det ända jag ser när jag går ut är orange, gult och rött, älskar det.

- Kylan. Att det känns som 5 minus grader på morgonen när jag ska till skolan känns inte så lockande. Dessutom blåser det jättemycket också, nä usch haha.
+ Att det snart är jul. För ett tag sedan var jag inte alls taggad på julen, men nu känns det tvärtom. Längtar till att lyssna på julmusik och att bara ta det lugnt på jullovet!

- Skolan. Nu känns skolan så himla jobbig och vi har minst 2 prov och 3 inlämningar varje vecka. Orkar knappt gå upp på morgonen och skolan lockar inte direkt mer. Vill helst ta en semester i en månad och sedan komma tillbaka till jullov.
+ Håkan och Silvanas nya singel. Älskar Silvanas och Håkans nya låt tillsammans! Tycker att de har gjort ett väldigt bra jobb, önskar dock att Håkans del hade varit lite större men annars är den helt perfekt.
- Tom plånbok. Jag är verkligen helt pank just nu, men får skylla mig själv eftersom det mesta av mina pengar går åt till mat, hahah. Vill helst ha så mycket pengar så jag inte blir stressad om jag köper en tröja för 200 kr, men så är det tyvärr inte just nu. Känner ni igen er?

Likes

Comments

Tog lite bilder på ett sätt jag inte brukar ta på, men tycker faktist att det blev lite annorlunda och fint. Vad tycker ni om bilderna?

Likes

Comments