Har köpt en ny kaktus! Tycker att mitt fönster är mycket finare nu med en stor kaktus än flera små. Älskar även min stora kruka som har mönster av marmor. Vad tycker ni?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var jag och pappa & hälsade på min syster som bor ute på Öckerö på vinterhalvåret. Det blåste, det var grått och kallt, men vi köpte massa naturgodis och hade det så mysigt. Ibland är det enkla det bästa!

Likes

Comments

Tycker att dagarna går oerhört långsamt samtidigt som kvällarna blir allt mörkare tidigare inpå. Sitter helst inne i mitt mörka rum med en kopp te & med 1 tänd lampa än att vara ute i det kalla vädret, you feel me? Ska försöka ta vara på hösten nu och gå till mysiga caféer, ta massa fina bilder och bara leva, liksom. Ibland måste man ju gå ut i rusket till väder för att känna något mer hehe.

Likes

Comments

​Min frukost bestod av 2 mackor med avocado, tomater, peppar och chiliflakes med isvatten. 

Likes

Comments

​Här är några outfits som jag tänkte skulle vara fina till hösten nu när det börjar bli lite kallare. Mycket beige/gråa/ljusa toner men jag gillar det väldigt mycket just nu!

Likes

Comments

​Här är några bilder jag har tagit på senaste tiden med min mobil. Bild 1 är bara en selfie jag tog i skolan när ljuset från fönstret var fint, hehe. Bild 2 är från förra fredagen när jag åt gott godis, bild 3 är på en (halv??) outfit och bild 4 är på några fina blommor nära mitt hus.

Likes

Comments

Den här dagen har känts som att den har gått segare och långsammare än vanligt och gång på gång efter varje helg som gått, känns måndagen som den värsta dagen. Att vi dessutom har massa nya prov gör det inte heller direkt bättre och man verkligen känner att stressen sätter in. Hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

​Här är några av mina senaste bilder på instagram! Heter @sirisophiaberg där. Har inte varit lika aktiv som jag brukar på insta för har inte känt lika mycket för att fota på sista tiden. Känner ni också så ibland?

Likes

Comments