Flytten, Hundarna

Suck! Kaoset! Nu är hundarna vaccinerade och har fått sina pass i varje fall.
Vi trängs med kartonger och packning och möblerna försvinner i snabb takt.
Funderar på att flytta hem till mammas hus med hundarna till helgen för att få en lite
mer "normal" och lugn vardag. Imorgon jobbar jag mitt sista pass. Känns lite vemodigt,
samtidigt som det ska bli otroligt skönt att kunna fokusera 100% på plugget samt ha mycket tid till att
hänga med släkt och vänner innan jag drar. Alex uppdaterar från Spanien att han trivs på arbetet
och att allt känns toppen!

Så skönt att komma ut och käka lite lunch med Elin idag och blunda för kaoset en stund.
Sov TOLV fucking timmar inatt! Denna stress och planering är inte att leka med!
Piggade upp barret med lite silver och huden med lite härlig fläckig och mörk St Tropez igår. Hehe

Likes

Comments

Flytten

New year, new me? Men nä! Kommer inte att skriva en rad om farliga kalorier eller viktmål.

Blir inget new me. Bara new home!
Min sambos familj har sedan något år eller två tillbaka varit bosatta i Spanien (Torrevieja) och både förra året och detta året valde vi att fira nyår där. Skillnaden i år var att Alex och vaknade upp på nyårsdagen i vår ALLDELES EGNA LÄGENHET!

Vi bokade våra biljetter tidigt då vi tänkt att det skulle bli en tradition att fira in det nya året tillsammans med hans familj, men i november kom han hem och utropade "Siri, jag har köpt en läääägenheet!" Och jag ba "eh, jaha, vart? Eller ska vi flytta eller. hm?" Det visade sig att han skaffat oss en liten lägenhet i Torrevieja i närheten av hans familj.

Under semestern var det bestämt att Alex skulle kika runt för att se om han hittade någon trevlig mäklarfilma där han skulle kunna börja jobba till sommaren. Yes... Dagen innan vi skulle åka hem fick han ett jobb som krävde att han skulle börja EFTER EN VECKA. Så lite chockade meddelade vi alla att vi skulle byta land typ omgående. Alex hann i princip bara hem och vända och jag har spenderat den senaste veckan med att sälja av hela bohaget här hemma. Lägenheten hyr vi ut i andra hand i ett år för att ha en säkerhet. Jag älskar ju vår tvåa på 73kvm med kakelugn i stan... MEN jag älskar solen mer, haha!

Så Alex har flugigt tillbaka och kvar är jag och hundarna och styr upp det sista. Jag har några pass kvar på jobbet och vaccin osv till hundarna att styra med innan vi kan komma efter. Jag är typ fortfarande i chock. Hur mycket det än smärtar mig att lämna mina nära och kära så lockar drömmen om att "Skaffa ett liv som man inte behöver ta semester ifrån" som det så klyschigt (men sant) heter. I Spanien kommer jag att kunna fokusera på mina studier utan att behöva arbeta extra, vilket betyder att jag kommer vara hemma med våra små odjur hela dagarna. Vilken lycka!

Jag har inte tvekat en sekund sedan vi tog detta spontana beslut. Givetvis har jag funderat mycket på mina syskonbarn och resten av familjen här hemma, men jag kommer bara att vara 3 timmar bort med flyg och de är ju givetvis alltid välkomna att hälsa på oss.


Vilket jävla äventyr hörrni!

Denna lördag spenderar jag dock lite mindre äventyrligt hemma hos Bannez. Han spelar tv-spel och jag kodar. Har deadline på en skoluppgift imorgon. Meeen. Med lite rödvin till så!


Likes

Comments

Search