Fuck you cuz you fucked me, fuck you cuz you fooled me, fuck you cuz I love you

Tror ikke på kjærlighet. Tør ikke tro på kjærlighet. Ikke lengre. Du brente meg med svijern. Sugde ut alt håp.. Lekte med meg. Surret meg rundt lillefingeren. Knuste selvtillitten min, i tusen millioner bittesmå biter. Kastet svartmaling over sjelen min. Sparket meg når jeg lå nede.

Så klart tror jeg ikke på kjærlighet..

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

i mørket er det lyst
i mørket kan jeg føle

smil og latter
svart og mørke

prestasjon og skjønnhet
svart og mørke

klær og sminke
svart og mørke

fest og sigaretter
svart og mørke

Likes

Comments

det er ikke det jeg syntes at jeg fortjente deg,

for jeg fortjener egentlig ingen ting

og spesielt ikke deg

men du var over alt

i hodet mitt, i hjertet mitt

men du var aldri her

Likes

Comments

Hei!

En uke inn i desember?! Jeg skjønner ikke hvor tiden blir av, den flyr bare forbi meg. I forrige uke var jeg på jobbreise i Trondheim og det var akkurat det jeg trengte nå! Ny inspirasjon og energi fra en helt nyåpnet avdeling med helt fantastiske mennesker. Jeg er takknemlig hver eneste dag for jobben min, men når man ligger der i hotellsenga med gratis italiensk TA-pizza og ser på skam så er man jo litt ekstra takknemlig.

De siste ukene har jeg følt meg litt umotivert og slapp, og det er ingen ting som tærer mer på samvittigheten min enn det. Men da jeg var tilbake igjen på min vanlige avdeling idag var det fullt kjør igjen heldigvis! 12 timers dag på 3 timers søvn, da vet du at motivasjonen er på topp. Det føles så deilig!

Fikk gjort unna enda litt mer kontorjobb her hjemme i sofaen når jeg kom hjem, så nå tar jeg en velfortjent kveld. Håper ikke jeg går inn i koma nå? Vanligvis er jeg veldig avhengig av søvnen min, men den siste uka har jeg levd på lykke og adrenalin, så vi får se hvor lenge det varer før det smeller denne gangen og jeg blir sur, sliten og gretten, haha!

Håper alle har hatt en fin tirsdag! Vi skrives <3

Likes

Comments

Dette var jo ikke den værste måten jeg kunne startet en ny uke på, akkurat. Jeg og Clara dro tidlig inn til byen idag og spiste en fantastisk brunch på BIT Solli plass, før vi gikk ute i solen mot togstasjonen. Der dro vi hver vår vei - hun til Sverige og jeg hjem igjen til leiligheten. Det har vært såå koselig å ha Clara på besøk, og heldigvis er det ikke lenge til hun kommer tilbake!

Nå ligger jeg på sofaen. Jeg har fri, men jobben går ikke av seg selv av den grunn. Jeg blir så utrolig stresset av meldinger, telefoner, spørsmål og planlegging som dukker opp non stop på fridagene mine. Jeg klarer liksom aldri helt å senke skuldrene. Jeg vet jo at det er sånn jobben min er, men det er vanskelig å venne seg til det hundre prosent uansett. Får liksom vondt i magen hver gang mobilen vibrerer eller ringer. Ikke bra.

Jeg har tenkt ganske lenge på å prøve ut yoga, det burde vel være bra for meg som er så mye stresset.. Dessuten har jeg jo fått helt angst for superhard trening etter at jeg sluttet med toppidrett. Det høres veldig rart ut, men alt som minner meg om den tiden er vanskelig, inkludert trening, dessverre. Så yoga er kanskje ett fint sted å begynne?

Nå skal jeg ta ti minutter med telefoner, svaring på mail og sms, og så skal jeg fortsette fridagen min hundre prosent igjen. Det er ett tips hvis du er som meg som ikke klarer å slappe av når du har ting hengende over deg. Sett av ett par minutter der du bare får det unna på rekordtid, og kan du slappe av. Det pleier å funke for meg, i alle fall <3

Likes

Comments

DA var lørdagen endelig her! Det føles... fantastisk! Det er en helt egen følelse å våkne opp til at det er lørdag, og spesielt når man ikke skal rett på jobb, som jeg har vært i litt for mange lørdager på rad nå.

Idag blir det en tur inn til byen for litt shopping, det er på tide å få kjøpt seg en vinterkåpe, nye varmere skinnhansker og en lue. Snøen har lagt seg tykt ute på bakken, men det synes jeg egentlig bare er veldig koselig! Jeg har faktisk tenkt til å se på ett nytt kamera også, evt ett nytt objektiv til det jeg har. Vi får se hva det blir til! Og senere i kveld kommer muligens Clara til meg, det blir koselig å se henne igjen. Så alt i alt - jeg har en bra lørdag i vente!

Ønsker alle en fin lørdag, gjør det beste ut av den <3

Likes

Comments

Dagene flyr av gårde før jeg rekker å blunke. Var det ikke nettopp helg? Men imorgen er det jo plutselig fredag igjen?

På videregående husker jeg at jeg følte at tiden gikk så ekstremt sakte hele tiden. At jeg liksom ikke kunne komme meg vekk derfra og det livet fort nok.

Jeg tenker ofte på det, at jeg er så takknemlig for hvor jeg er i livet mitt nå. Jeg har en jobb jeg elsker og trives med, og jeg trenger ikke å telle ned dager og timer til helg lengre. Det er så deilig, og jeg er så takknemlig for det.

Det er mange som er redde for å vokse opp, men jeg har egentlig aldri vært det. Jeg liker å vite at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil nå, jeg kan jobbe, studere, reise - hva som helst, når som helst. Og det å tjene sine egne, nokså gode penger, er en ekstremt stor befrielse. Det å ikke være avhengig av noen andre, føles så godt!

Husk å velge det livet som du trives med, hver dag. Livet er alt for kort til noe annet!

<3

Likes

Comments

I går ettermiddag satte jeg meg på Stockfletch for å få i meg litt koffein og prøve å skrive litt videre på boken min. Og jammen var ikke det ett dumt valg, for nå er jeg ett (veldig bra) kapittel rikere. Å skrive denne boken er absolutt ikke noe jeg stresser med, det kan gjerne ta flere år hvis det er det jeg trenger, men det føles godt at det går litt fremover.

Er det i det hele tatt sosial akseptabelt å sette seg på cafeen over gata for sin egen? Jeg følte meg nesten utro der jeg satt, men jeg klarer liksom ikke å slappe av når jeg sitter på samme cafeen jeg bruker 70% av min våkne tid på å drive. Så det fikk bli Stockfletch denne gangen. God kaffe og rolig stemning, men fortsatt en laang vei å gå til Espresso House sitt konsept med store lokaler, behagelige sitteplasser, koselig miljø og sprudlene baristaer. Men det er da bare min mening!

Kunne ikke dy meg fra å legge ved ett bilde av min lille perle. Espresso House på Hambros plass rett ovenfor Tinghuset - som jeg vil tørre å påstå at kanskje er Oslos fineste cafe. Her er vi seks jenter som jobber beinhardt hver dag for at gjestene våre skal få verdens beste kaffeopplevelse.

Men nok om jobb, jeg kom jo akkurat hjem derfra. Nå skal stive skuldre smøres inn i tigerbalsam, og en rumlende mage skal fylles. Vi skrives mer i morgen tidlig! <3

Likes

Comments

Kåpe fra 2nd day, weekend-bag fra Malene Birger, joggesko fra Adidas

De som kjenner meg vet at kåpen helt åpenbart skal være i svart, jeg hadde aldri funnet på å kjøpe en jakke i en annen farge. Men siden jeg ikke fant noen bra bilder av modellen i svart, fikk det bli beige på bloggen. Kan jo i alle fall late som om jeg kler farger her!

Weekendbagen har jeg sett på lenge, og jeg har faktisk den helt samme modellen bare i den mindre størrelsen. Elsker den, og bruker den hver eneste dag. Men den blir for liten så fort jeg skal være ett sted over natta, så skulle gjerne hatt begge! Da har jeg jo matchende vesker når jeg skal reise fremover også, woho!

Og så joggeskoene, da. Det er virkelig på tide at jeg tar meg selv i nakkeskinnet og kommer meg tilbake på trening. Jeg innbiller meg at jeg ikke har tid pga jobben, men det handler faktisk om å ta seg tid.

Nå må jeg løpe, skrives snart! <3

Likes

Comments

Nouw Magazine