Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Dette var jo ikke den værste måten jeg kunne startet en ny uke på, akkurat. Jeg og Clara dro tidlig inn til byen idag og spiste en fantastisk brunch på BIT Solli plass, før vi gikk ute i solen mot togstasjonen. Der dro vi hver vår vei - hun til Sverige og jeg hjem igjen til leiligheten. Det har vært såå koselig å ha Clara på besøk, og heldigvis er det ikke lenge til hun kommer tilbake!

Nå ligger jeg på sofaen. Jeg har fri, men jobben går ikke av seg selv av den grunn. Jeg blir så utrolig stresset av meldinger, telefoner, spørsmål og planlegging som dukker opp non stop på fridagene mine. Jeg klarer liksom aldri helt å senke skuldrene. Jeg vet jo at det er sånn jobben min er, men det er vanskelig å venne seg til det hundre prosent uansett. Får liksom vondt i magen hver gang mobilen vibrerer eller ringer. Ikke bra.

Jeg har tenkt ganske lenge på å prøve ut yoga, det burde vel være bra for meg som er så mye stresset.. Dessuten har jeg jo fått helt angst for superhard trening etter at jeg sluttet med toppidrett. Det høres veldig rart ut, men alt som minner meg om den tiden er vanskelig, inkludert trening, dessverre. Så yoga er kanskje ett fint sted å begynne?

Nå skal jeg ta ti minutter med telefoner, svaring på mail og sms, og så skal jeg fortsette fridagen min hundre prosent igjen. Det er ett tips hvis du er som meg som ikke klarer å slappe av når du har ting hengende over deg. Sett av ett par minutter der du bare får det unna på rekordtid, og kan du slappe av. Det pleier å funke for meg, i alle fall <3

Likes

Comments

DA var lørdagen endelig her! Det føles... fantastisk! Det er en helt egen følelse å våkne opp til at det er lørdag, og spesielt når man ikke skal rett på jobb, som jeg har vært i litt for mange lørdager på rad nå.

Idag blir det en tur inn til byen for litt shopping, det er på tide å få kjøpt seg en vinterkåpe, nye varmere skinnhansker og en lue. Snøen har lagt seg tykt ute på bakken, men det synes jeg egentlig bare er veldig koselig! Jeg har faktisk tenkt til å se på ett nytt kamera også, evt ett nytt objektiv til det jeg har. Vi får se hva det blir til! Og senere i kveld kommer muligens Clara til meg, det blir koselig å se henne igjen. Så alt i alt - jeg har en bra lørdag i vente!

Ønsker alle en fin lørdag, gjør det beste ut av den <3

  • 16 lesere

Likes

Comments

Dagene flyr av gårde før jeg rekker å blunke. Var det ikke nettopp helg? Men imorgen er det jo plutselig fredag igjen?

På videregående husker jeg at jeg følte at tiden gikk så ekstremt sakte hele tiden. At jeg liksom ikke kunne komme meg vekk derfra og det livet fort nok.

Jeg tenker ofte på det, at jeg er så takknemlig for hvor jeg er i livet mitt nå. Jeg har en jobb jeg elsker og trives med, og jeg trenger ikke å telle ned dager og timer til helg lengre. Det er så deilig, og jeg er så takknemlig for det.

Det er mange som er redde for å vokse opp, men jeg har egentlig aldri vært det. Jeg liker å vite at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil nå, jeg kan jobbe, studere, reise - hva som helst, når som helst. Og det å tjene sine egne, nokså gode penger, er en ekstremt stor befrielse. Det å ikke være avhengig av noen andre, føles så godt!

Husk å velge det livet som du trives med, hver dag. Livet er alt for kort til noe annet!

<3

  • 21 lesere

Likes

Comments

I går ettermiddag satte jeg meg på Stockfletch for å få i meg litt koffein og prøve å skrive litt videre på boken min. Og jammen var ikke det ett dumt valg, for nå er jeg ett (veldig bra) kapittel rikere. Å skrive denne boken er absolutt ikke noe jeg stresser med, det kan gjerne ta flere år hvis det er det jeg trenger, men det føles godt at det går litt fremover.

Er det i det hele tatt sosial akseptabelt å sette seg på cafeen over gata for sin egen? Jeg følte meg nesten utro der jeg satt, men jeg klarer liksom ikke å slappe av når jeg sitter på samme cafeen jeg bruker 70% av min våkne tid på å drive. Så det fikk bli Stockfletch denne gangen. God kaffe og rolig stemning, men fortsatt en laang vei å gå til Espresso House sitt konsept med store lokaler, behagelige sitteplasser, koselig miljø og sprudlene baristaer. Men det er da bare min mening!

Kunne ikke dy meg fra å legge ved ett bilde av min lille perle. Espresso House på Hambros plass rett ovenfor Tinghuset - som jeg vil tørre å påstå at kanskje er Oslos fineste cafe. Her er vi seks jenter som jobber beinhardt hver dag for at gjestene våre skal få verdens beste kaffeopplevelse.

Men nok om jobb, jeg kom jo akkurat hjem derfra. Nå skal stive skuldre smøres inn i tigerbalsam, og en rumlende mage skal fylles. Vi skrives mer i morgen tidlig! <3

  • 21 lesere

Likes

Comments

Mote

Kåpe fra 2nd day, weekend-bag fra Malene Birger, joggesko fra Adidas

De som kjenner meg vet at kåpen helt åpenbart skal være i svart, jeg hadde aldri funnet på å kjøpe en jakke i en annen farge. Men siden jeg ikke fant noen bra bilder av modellen i svart, fikk det bli beige på bloggen. Kan jo i alle fall late som om jeg kler farger her!

Weekendbagen har jeg sett på lenge, og jeg har faktisk den helt samme modellen bare i den mindre størrelsen. Elsker den, og bruker den hver eneste dag. Men den blir for liten så fort jeg skal være ett sted over natta, så skulle gjerne hatt begge! Da har jeg jo matchende vesker når jeg skal reise fremover også, woho!

Og så joggeskoene, da. Det er virkelig på tide at jeg tar meg selv i nakkeskinnet og kommer meg tilbake på trening. Jeg innbiller meg at jeg ikke har tid pga jobben, men det handler faktisk om å ta seg tid.

Nå må jeg løpe, skrives snart! <3

Likes

Comments

Interiør

Future living room? ;-) Ingen av disse fargene er noen favoritter hos meg, men wow - stilen og møblene er jo bare helt fantastisk! Dette gir meg så mye motivasjon til å fortsette å spare sånn at jeg kan kjøpe meg en liten leilighet før jeg begynner med studier. One day, dere! Jeg har faktisk tenkt til å lage ett eget innlegg om tips for å kjøpe seg sin første leilighet :-)

Jeg eeeelsker dette! Hos meg er det stilrene, klassiske store favoritter. De siste årene har jeg kun kjøpt møbler og pyntegjenstander i sølv, men nå begynner jeg å falle mer og mer over på gull (som alle andre?) haha. Og for ikke å glemme farge-detaljer. Jeg eier veldig lite eller ingen gjenstander i farger, men I min neste leilighet vil jeg ha noen få detaljer i mosegrønt. Sååå utrolig fint! Alt over er fra Ellos.no, ett bra tips for interiørshopping!

Well well, nok om interiør og leilighetskjøp, nå skal jeg planlegge London-turen jeg og Clara skal på i desember. Hardt liv, eller? Hehe, det gjelder å nyte livet mens vi enda har det :-)

Likes

Comments

Hallo! Da var mandagen her igjen, og jeg føler meg faktisk veldig klar for en ny uke! For en gang skyld har jeg fått i meg en ordentlig frokost, og fy så deilig det er å starte dagen sånn! Vanligvis begynner jeg jo på jobb kl 6, så jeg kan dessverre ikke skryte på meg at jeg er særlig flink med morgenrutiner eller frokost, det blir som regel bare rett ut av senga og ut døra til bussen. Men så setter jeg jo ekstra stor pris på dager som dette når de først kommer også da!

Nå skal jeg ha hjemmekontor i ett par timer, og så har jeg tenkt til å dra litt tidligere inn til Oslo og ta en kaffe før jeg fortsetter å jobbe. Jobb, jobb, jobb med andre ord, men det er jo sånn jeg liker det! :-)

Ha en superfin mandag, det skal jeg ha!

  • 30 lesere

Likes

Comments

Tanker

Å leve med en spiseforstyrrelse er det mest grusomme, vonde, forvirrende, torturerende og vanskeligste jeg noen sinne har opplevd. Når jeg tenker på det eller hører ordet, blir jeg fysisk uvel, jeg får vondt i magen og jeg kan kjenne angsten som kryper innpå meg.

Jeg prøver å glemme, for jeg vet at det aldri kommer til å bli helt bra. Det blir bedre med tiden, og man kan lære seg å leve med det, men det kommer aldri til å bli som det var før. Jeg har lært meg å holde sykdommen i sjakk nå. Men det krevde sitt. Det krevde to år av livet mitt i totalt mørke. Det krevde hele videregående, både resultatmessig og sosialt. Det krevde familieforhold. Det krevde det jeg elsket aller mest, dansen. Det krevde hele meg.

Å leve som ett spøkelse, det er ikke ett liv. For det er det man blir til slutt. Man klarer ikke forholde seg til andre mennesker. Kroppen og hodet er i kamp, døgnet rundt. Det som før var glede, kjenner du ikke igjen. Alt som har betydd noe, blir revet vekk fra deg, for det er ikke plass til mer enn sykdommen. Den er som en sjalu kjæreste. Lar deg ikke ha noe som helst annet enn den. Er på deg døgnet rundt, hakker på deg, ødelegger selvfølelsen din, selvtilliten din på en sånn måte ingen andre kan forstå. Hat får en ny betydning for deg, for du har aldri klart å hate noe så mye som du begynner å hate deg selv.

Å leve blir smertefullt. Hvert sekund som går føles som minutter. Du venter og venter, men hva er det egentlig du venter på? Jo, du venter på døden. For en spiseforstyrrelse utvikler seg bare en vei. Mot døden. Du kan aldri vinne med en spieseforstyrrelse, det er ett tapende spill med 100% sikkerhet. Men så tror vi jo alle at vi skal klare å vinne, håpet gir ikke slipp før det nesten er for sent., før vi ligger der mørbanket på bakken og ber om en siste sjangse til å gjøre alt rett.

Men vit at det finnes ikke noe rett i denne sykdommen. Du kommer aldri til å vinne. Så reis den ødelagte kroppen din opp, hev stemmen din og si så høut du kan "stopp". Bli sint. Bli sint på deg selv, bli sint på stemmene i hodet ditt. Fortell dem at det er ikke greit, det er ikke greit at du skal leve sånn. Aksepter at du har ett problem, og aksepter at du har en lang kamp foran deg. Men det er verdt det. Tro meg det er verdt det. For du kommer aldri til å bli kvitt det, men du kan velge mellom å lære deg å leve med det, eller å dø. Og du fortjener ikke å dø. For det finnes så mye mer som betyr noe. Det finnes ett vakkert liv med latter, gledestårer og kjærlighet. Alt det som spiseforstyrrelsen har tatt fra deg, det finnes fortsatt, men du må grave dypt etter det.

Her var jeg alvorlig syk. Men det kan ikke du se. Det kunne ikke vennene mine eller noen i nærheten min heller. Det finnes ikke noe fasitsvar på hvordan en spiseforstyrrelse ser ut, husk det.

Det er ikke verdt det, dere. Det er faen ikke verdt det. Ikke for noen.

Likes

Comments

Aaah, er det dette man kaller for en hvit drøm? Think so! Drømmer meg bort til Thailand og ser for meg selv på en båt med håret flagrende i vinden med solbrun hud og klærne ovenfor på meg. Som jeg gleder meg! Det er deilig å ha noe å lengte til, spesielt siden det ikke er aalt for lenge til heller.

Søndagen går mot slutten og i morgen er det tilbake på jobb. Forrige uke sto jeg bare 2 dager i baren, og jeg kjenner virkelig at jeg savner det. Hvor fantastisk er ikke det?! Jeg føler meg så heldig som trives så godt med jobben min. Men - uken starter med litt adminstrativt denne uka også, i morgen er det siste dagen i oktober, som betyr måndedsoppgjør. Alle varer skal telles, timer skal godkjennes, og papirarbeidet føles uendelig. Men jeg skal ikke klage, for før jeg rekker å si "kaffe latte" er det over og det har blitt tirsdag og jeg står bak kaffemaskinen med god-teamet mitt igjen.

Nå skal jeg ta meg en lang dusj og så blir det litt jobb før jeg tar en tidlig kveld. Håper alle har hatt en fin helg. Før du legger deg idag, så tenk på 3 ting du gleder deg til at skal skje fremover. Det er sånne små ting som i alle fall gir meg glede og motivasjon i hverdagen! <3

  • 36 lesere

Likes

Comments

Nouw Magazine