Idag firar jag och Frida 16 hela månader tillsammans. Tiden går så otroligt fort, speciellt när man delar varje dag med varandra. Det ger mig en enorm glädje att få dela min vardag, mina tankar och känslor med en person som henne. Jag kan med handen på hjärtat säga att hon är det bästa som hänt mig då hon stöttar mig varenda dag, hon ger mig glädje på en nivå som jag aldrig upplevt innan och kärleken och den uppskattningen jag får ifrån henne är enorm.
Jag har egentligen inte tillräckligt med ord i mitt ordförråd för att förklara hur bra jag mår, hur lycklig och hur förälskad jag är. Men henne, henne älskar jag verkligen, med hela mitt stora bultande hjärta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förkylning, hosta, rosslig röst och en hängig kropp. Fan, jag har verkligen inte tid med detta då jag endast har 5 veckor kvar till mitt sista slutprov.. Men trots stressen så känns det ändå ganska bra för idag har vi strålande väder! Passade även på att borsta ur izzys päls då det är så varmt. Kan ju säga det att det såg ut som att hela hon följde med .. Hur kan en så liten varelse ha så mycket päls?!
Izzy kommer att ligga under hårdträning nu i några veckor. Varför? Hemlis för tillfället men det kommer bli jätte kul!

Likes

Comments

Så.. Nu har det gått ett år sedan jag skrev ett inlägg och mycket har hänt sedan dess.
I Maj åkte jag, Frida, Saga och Moa till London. Detta var första gången jag var utomlands utan mina föräldrar och dessutom så var denna resa den bästa resan jag någonsin haft.

Studenten är avklarad och det var en helt underbar upplevelse då jag helt ärligt inte trodde att jag skulle ta mig så långt. Det var en milstolpe i mitt liv som jag är så otroligt stolt över att jag nådde.

Sommaren spenderades på sommarjobbet men mestadels ute i Kolmårdskogarna tillsammans med flickvännen och hundarna. Det blev väldigt mycket soltimmar vid vattnet och lyckligtvis så lärde sig Izzy att vatten var ju roligare att simma i än att stå och skälla vid strandkanten.

I början på hösten flyttade jag och izzy in hos Frida och vi båda trivs helt super här. Började plugga distans i November och nu i början av april ska jag vara helt klar och jag kunde inte vara lyckligare över det. Jag är så otroligt skoltrött nu men det ordnar sig! Frida och jag har även firat ett år tillsammans (16 månader nu i mars) och izzy har fyllt 2.

Nog om det! Jag tänkte försöka ta upp det här igen med att skriva här för att det är skönt att kunna skriva av sig men också för att jag förmodligen kommer att babbla om allt möjligt (det har en tendens att sluta på det viset). Så, just nu ligger vi i sängen och tittar på Homeland. Imorgon blir det en tidig morgon då jag har mängder med plugg som måste bli färdigt.

Likes

Comments

J'me tire dans un endroit ou j'serai pas l'suspect
Après j'vais changer d'nom comme Cassius Klay
Un endroit où j'aurai plus besoin de prendre le mic
Un endroit où tout le monde s'en tape de ma life


Mycket har hänt sen jag skrev här senast. Jag har haft många fina och helt underbara stunder med min flickvän, Izzy växer så det knakar och har till och med nått 1-års sträcket nu. Hälsan svajjar som vanligt upp och ner för mig, trots att jag kämpar så gott jag kan emot det och tog till och med modet till mig och la mig under kniven för första gången i mitt liv.  Skolan rullar på och studenten börjar närma sig. Ska ta min klickertränardiplomering nästa vecka i Eskilstuna och alla helger fram till lovet är fullbokade med födelsedagsfiranden och fester med mina kära vänner. Har även planerat in en resa till London med flickvännen direkt efter studentkryssningen på lovet. 


Som ni ser så lever jag, jag är lyckligare än vad jag någonsin varit i hela mitt liv och jag har upptäckt att jag är en större, starkare och bättre person än jag var för bara ett halvår sedan. Jag har rensat undan allt som tryckt ner mig, jag har den mest fantastiska flickvännen jag någonsin kunnat drömma om vid min sida och det rullar på mot ljusare tider. 


Jag kan, om jag vill. Och ibland måste jag påminna mig själv om detta. 

         

När det svackar, så är det detta jag tänker på. Det är detta som får mig att se framåt, som får mig att kämpa mer än vanligt och det är detta som gör mig till den människa jag är idag. 

 

 

Likes

Comments

"Det är ren lycka jag känner.

Lyckan av att ha den vackraste, mest underbara människan att dela allt med.

 Min verklighet är en annan människas dröm."


Den där känslan av välbehag, samhörighet och trygghet. Den där känslan som är så fantastiskt underbar men som man samtidigt blir helt tagen av för att man inte kan förklara med ord hur man känner. Att helt och hållet kunna ge bort sig själv och allt inuti än själv till en person utan att vara det minsta rädd. Att ha någon som alltid är där, oavsett vad och stöttar upp mig när det är som jobbigast, håller om mig när det gör som ondast och som förstår mig till fullo.

Precis allt hon gör, gör mig mållös. Varje gång hon kysser mig, kramar om mig, varje gång hon rör vid mig och varje gång hon kollar på mig.. Det är någonting speciellt i det hela, det vet jag och det visste jag redan första gången vi träffades.

Händer flera gånger att min blick fastnar på henne, som om jag hamnar i någon slags trans, i extas på många sätt och vis .. det kanske ser ganska roligt ut men det är något jag inte kan rå för. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna något så vackert som henne och att ha henne nära, få somna med henne och få vakna upp dagen efter och det första jag ser är henne.. Skratta med henne, dela med mig av mitt liv med henne och att få ha någonting som är mer än bara en vanlig kontakt, mer betydelsefull, mer känslosam och en mer speciell kontakt än alla andra kontakter jag haft tidigare i mitt liv, oavsätt vad för sorts kontakt det varit, känns helt fucking underbart och jag känner mig så otroligt lyckligt lottad, hedrad, speciell.

Detta är en helt fantastisk tjej detta, verkligen.. Och jag älskar henne. Jag sannerligen älskar henne, ifrån topp till tå.


Min andra halva, bästa vän, kärlek och flickvän. Du är underbar som få och du har den glans som många saknar.

Jag ska göra allt för att du ska ha ett leende på dina läppar, för att du ska vara lycklig.  

   

Det finns mycket jag är, och det finns mycket jag kan vara. Det finns mycket jag inte gjort, men det finns också mycket jag kan göra. 
Det finns inte en chans i hela världsrymden att jag går ifrån detta nu. 

Likes

Comments

“My girlfriend is so far beyond beautiful.

My girlfriend is endearing,captivaing, ravishing, lovely, incredible,

overwhelming, adorable, alluring, enticing and radiant. She´s a stunner

- she´ll take your breath away before you have a chance to introduce yourself.

Her eyes constantly shine with joy, even in the midst of pain or sadness.

She is a mind that could tear yours to shreds.

She is just .. a beauty.”


Min kärlek - Varje dag, för dig, hos dig, med dig. Det är så jag känner att det borde vara. 

Din famn är min fristad.

 

Likes

Comments

 

“When I am with you, there is nowhere else I’d rather be. And I am a person who always wants to be somewhere else.”

Så förbannat kär. 


Likes

Comments

Perfektion - vi jagar ett ord utan mening. Vad är det att sträva efter? 
Dina brister gör dig vacker och unik, dina brister gör dig mänsklig.
Det är aldrig fel att vara anorlunda, tvärtom. Ibland är anorlunda det vackraste som finns.
"Att passa in" - Vi strävar efter fel saker.

 

"Imorgon är en ny dag" Det är sant, men jag tänker inte slösa bort min tid med att vänta på "imorgon".
Jag tänker inte heller leva i det som redan är förbi, vänta på att det ska komma tillbaka.
Däremot tänker jag leva för det jag finner viktigt och meningsfullt.
"Är du rädd för förändringar?" Det finns nog inget jag är mer rädd för,  men jag behöver dem för utan förändringar står jag still. Man bygger sin egen framtid därför letar jag som en idiot efter byggstenar.

För många tankar, för många ord, för mycket tid ödslad på funderingar och oro.
Allt jag behövde var att stanna upp och börja tänka, jag tror att det är där många gör fel.
 De springer och letar desperat efter något att leva för, de glömmer stanna och tänka.

 

Likes

Comments

Det krävs engagemang och intresse från båda hållen, inte bara från mitt. 
 Jag är så jävla trött på att vara den enda som försöker. Allt känns så jävla trasigt och därför kan jag inte hjälpa att jag frågar mig själv om allt är uppbyggt för att gå sönder och om alla löften är till för att brytas. 
Jag kan tyvärr inte försöka åt er även om jag ofta önskar det.
 - Varför? Allt skulle vara så jävla mycket enklare, det skulle vara svårare att bli sårad. 
Ni får helt enkelt fråga er själva om det är värt besväret att någon gång visa att ni faktiskt bryr er.
Om det är något ni skulle kunna tänka er att göra vill jag inte att det pågår i någon vecka men sedan går tillbaka till det innan, utan jag vill att ni håller erat ord och bevisar att ni förtjänat en andra chans. För jag ger inte ut dom lika lätt längre efter allt som hänt dom senaste veckorna.


Jag tror inte att folk förstår hur mycket jag verkligen kämpar med saker som händer i mitt liv för tillfället.
Tro det eller ej, men även jag behöver stöd ibland."Har du lärt dig att stå vid ditt ord? 
Sånt imponerar mer än ett leende"

Likes

Comments