Nu är det dags att införskaffa plaggen inför midsommar, sommaröppet eller alla andra fester som väntar. Det är oerhört viktigt att man skiljer på sommarfesterna mot de övriga under året. På sommaren är dem ljusa nyckelplaggen super viktiga, sen liva upp outfiten en del med nån rolig skjorta eller roliga accessoarer!

En beige linne kavaj från Bläck, slimfit(skräddarsydd passform), dubbelknäppt med öppen bröstficka: 1699;-

Ljusblå skjorta från Emilio, härlig slimfit skjorta med öppen krage: 499;-

Vita Chinos från Bläck, slimfit med snedda fickor: 699;-

Brunt flätat bälte från Saddler: 499;-

Samtliga varor finns på MQ.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu börjar solen komma fram från molnen och värmen stiger mer och mer, dags att införskaffa dig nya skjortor och shorts!

Antingen kör du på färgglatt på överkroppen eller underkoppen, valet är fritt!

En vit slimfit skjorta från Emilio: 499;-
Ett par gröna färgglada shorts från NN07, kortare variant med smal midja: 999:-

Båda varorna finns på MQ.se

Likes

Comments

Nu är det fredag, den kan spenderas båda med hårt tempo kanske uppladdning inför kvällens äventyr?
Varför inte starta dagen med en slapp outfit, enkel och stilren.
Något som är oerhört stort till i år är blommiga mönster, båda på tröjorn skjortor och byxor. Dem kanske inte ser ut som mycket när dem ligger vikta men så fort du får dem på dig ger det dem en helt ny attityd!


En blommig oversize t-shirt från Emilio med blommigt motiv: Pris 299;-

Samt ett par slitna tajta jeans från Emilio, ljus tvätt med härliga slitningar: 599;-

Båda plaggen finns på MQ.se

Likes

Comments

​Nu är sista inlägget på väg upp, så jag vill tacka för mig och kanske ni ser mig igen. Det kan bara framtiden utvisa!

Tack för mig, ha ett bra liv!

Likes

Comments

Hallå där gott folk!

Nu börjar denna uppgift röra sig mot sitt slut, så skall börja avsluta denna blogg nu!

Min helg var oerhört rolig, i lördags åkte jag och två polare åka upp till Stockholm, ​Vi märkte att vårat lokalsinne inte var det bästa, vi hade bil och att parkera den var inte det lättaste. Men dagen blev lysande. Köpte nya chinos från Mouli ett par beigea med mycket stretch oerhört sköna faktiskt.

Sen vid lunchen gick vi till Vigårda, en restaurang i Mood gallerian. Jag var så sjukt sugen på en kall öl och såg verkligen fram emot den. Hon i kassan bad självklart om leg och jag visade nöjt upp den, sen kommer det att där är et 20 års åldersgräns för alkohol. Så då var den lunchen förstörd!

Likes

Comments

​idag blev det ett par svarta LEE jeans, en blommig gant skor, en vit Ralph Lauren skjorta till en början/nu en jeansskjorta från J.Lindeberg, en under tröjan från Adrian Hammond och en skinnjacka utan nåt riktigt märke!

Likes

Comments

​Glömde säga att idag har jag mina nya skor från Gant, ett par tygskor/seglarskor med lila blommor på. Känns riktigt bra att ha ett par vågade skor för första gången!

Likes

Comments

Idag är det fredag, hade sovmorgon och under promenaden gick jag och köpte en kaffe. Så det blev en härlig vandring. 

Men lyckan varade inte länge, för när jag kom i till skolan insåg jag hade det hade blivit en kaffefläck på min vita Ralph skjorta, paniken började växa.​
Så det blev ett samtal till min vapendragare för att be han ta med en skjorta till mig vilket han gjorde!

Likes

Comments

Under förra veckan var det påsklov, det startades genom​ jobb på MQ fredag och lördag samt jobb på ICA under söndagen.På måndagen blev det lugnet för stormen eftersom på tisdagen bar det av på studentkryssning. Det hela började med att vi åkte in till stan och kollade lite kläder för att sen ta en mat bit och ett par öl på Oliwer Twist. Sen väntade en hemsk bussresan och trängsel i en hangar. 

Men så fort vi kom på båten blev man lyrisk. Började med att byta om till en mera party skjorta för att sedan bege sig till Tax Fren och köpa lite gott och blandat. Så det blev en platta, en rosé flaska och några sminroff ICE.

Nu bar det av till hytten för att börja bli lite på gasen, så det hälldes ner öl och vi körde allsång för hela slanten. Jag och en polare hade bestämt oss för att sjunga karaoke så efter en tids letande så blev det diggiloo diggiley med härlig publik. Efter det blev det lite lugnare för mig del, började snacka med en väldigt trevlig tjej och efter det hängde jag med henne och sov över i hennes hytt. 

Dag 2, blev lugn start med sömn tills 11, sen var det dags att säga adjö och bege sig till min hytt för att sova lite mer vilket inte gick så bra, så det började öppnas öl så var man igång igen.!

På torsdagen blev det jobb igen, för att sedan på fredagen bege sig till vanliga korgen, som resulterade i efterfest med främmande människor, så detta lov har varit i full fart och mycket härligt folk! Likes

Comments