Hej mina ankor!

Nu är jag i Åre på sportlovet och åker skidor som alla andra. Men men, det är ju det man gör nu.

Jag kommer ragea lite på Max nu för det har den f*cking värsta sörvisen i HELA världen. Påriktigt när det blir lite för många människor så går det påriktigt åt helvete.

Menar inte att vara elak mot Max måste bara få ut min ilska. Jag älskar verkligen deras mat, so no hate!

Insta: sirpa.05

Musical.ly: sirpa.05

Snap: super.unicorn6

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen ankor.

Jag tror att jag bara kommer prata ut mig lite och förklara vad denna blog handlar om så att ni förstår och inte bara 'varför i hela helvete bloggar hon nu?'. Anyway, denna blog tror jag ska handla om att jag bara kommer prata ut mig för att jag har anger problems och jag blir SKIT arg SKIT lätt.

Så ja, jag sitter på skolan just nu på SVn och hr absolut INGET att göra så jag bloggar. Egentligen ska jag söka på hälsa frågor till imorn fast fryrorna behöver inte så mycket frågor tycker jag.

Så här är min lilla uppdatering även fast jag blogga igår, så hajdå alla mins ANKOR!

insta: sirpa.05

musical.ly: sirpa.05

snap: super.unicorn6

Likes

Comments

Hej, alla mina små ankor!!

Jag är på skolan så jag bara ett snabbt inlägg här. Jag vet att jag inte har bloggat på SKIT länge men det är för att jag är lat. Anyway, jag tänkte bara prata om nått tror jag. Vet ej vad men ändå... Jag kommer att byta mellan det har och en schack tunering för att min motståndare drar aldrig! Jag har suttit här i 20 MINUTER och väntat på att hon ska dra sitt FÖRSTA drag.

Jag blir arg enkelt, det är bara vem jag är så jag kommer skriva väldigt mycket om det.

Nu måste jag gå och äta så jag måste avsluta.

Hejdå, och jag LOVAR att blogga oftare!


insta: sirpa.05

Musically: sirpa.05

snap: super.unicorn6

Likes

Comments

Har tråk så jag gör detta. Kan väl berätta om igår kanske. Igår hade vi i alla fall studie dag så mitt rapunzel hår blev avklippt! Har nu hår bara till axlarna. Super fint… Sen åkte jag hem till en kompis för att alla ville se mitt hår för jag har ALDRIG och jag menar ALDRIG haft kort hår. Anyway, när jag var sär fick jag reda på att tydligen så ska jag jobba som makeup artist när jag blir större. Så det var väl kul antar jag. Behövde sminka min kompis i en halvtimme för att hon skulle använda sminket i 10 sekunder i en musical.ly. Men vad gör man inte för musical.ly? Sen avslutades dagen med världens trögaste film (kolla INTE på Batman vs Superman. As tråk). Anyway hoppas att ni hade en bra dag och vi ses snart tror jag!

Sociala medier:

Insta: sirpa.05 & super.unicorn6

Snap: super.unicorn6

Musical.ly: sirpa.05

Likes

Comments

Sry för att jag inte bloggat på länge men now I'm here people så ta det chill! So, idag har jag i alla fall vart och åkt skridskor med klassen. Det va väl kul… Anyway, det var drama som alltid i vår klass fast det gick bra!

Sociala medier:

Insta: sirpa.05 & super.unicorn6
Snap: super.unicorn6
Musical.ly: sirpa.05

Likes

Comments

Det här är mitt första inlägg så sry om nått blir fel. Anyway, nu ska jag berätta lite om MIG!! Jag är nästan 12 och jag ÄLSKAR mat. Jag spelar innebandy och jag älskar att läsa. Kul liv liksom…

Jag har en lillebror och jaaa… det är mitt liv

Kommer nog lägga ut rätt så ofta! Men jaaa…

Insta: sirpa.05

Musical.ly: sirpa.05

Snap: super.unicorn6

Likes

Comments