Efter två år av längtan och saknad fick jag äntligen se mina stjärnor igen. Och de var lika bra som vanligt såklart. Hade inte de bästa förutsättningarna för att fota, då jag inte hade det objektiv jag ville, men knäppte några bra bilder i alla fall!
Men, det viktigaste för mig då, var mest att ha en bra kväll och verkligen njuta, och det gjorde jag. Och det var så himla underbart!

Bästa killarna! <3

Bilder tagna med en Nikon D3100 + standardobjektiv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Solen lämnade oss och det började regna. Typisk svensk sommar alltså. De flesta är nog ledsna över det. Men... det blir ju såå fina bilder då, så jag är nöjd!

Bilderna är tagna med en Nikon D3100 + Nikon 40mm macro-objektiv

Likes

Comments

Införskaffade för några veckor sedan en ny älskling till min lilla samling. Nämligen en SONY ALPHA 5100, en kompakt systemkamera, spegellös med vinkelbar display. Sjukt smidig att ha med sig när man åker någonstans eller bara för att ta vardagsfoton.

Testkörde den för någon vecka sedan när jag och min pojkvän var ute på promenad. Känner inte riktigt kameran än och vet inte 100% hur den fungerar, så det är absolut inte de bästa bilder jag tagit, men tänkte dela med mig ändå. Man kan inte alltid vara på topp. Sen behöver inte vardagsbilder som man mest ska ha för sig själv vara perfekta heller.

Denna kameran kommer följa med mig i princip överallt. Så fler den bilder med den kan ni definitivt räkna med.

Tycker det är ganska bra. För det kommer troligtvis bli ganska mycket vardagsbilder vilket betyder att ni kan lära känna mig bättre.

Likes

Comments

Detta blir sista ridsport-fotona på ett tag i alla fall, haha! Förstår om ni är lite trötta på det. För att va första gången jag fotar ridsport seriöst så är jag sjukt nöjd med bilderna, och ni kan förvänta er mer av detta, definitivt!

Vad tycker ni om min insats?

Likes

Comments

Här kommer del 2 med bilder från DIV3 i Grankärr. Tänker mig att jag delar upp dessa bilder på 3 delar. Så nästa del med foton som kommer ut blir sista delen.
Och visst är hästarna vackra? Känner suget efter att få börja rida igen när jag ser på dessa bilder. Åh!

Dessa foton har tagits med en Nikon D3100 + Tamron 70-300mm.

Likes

Comments

Här kommer del 1 med bilder från Division 3 i ponny hoppning. Denna gången gick det av stapeln hos Grankärrs Gränsryttare en bit utanför Gränna.

Bilder tagna med en Nikon D3100 + Tamron 70-300mm.

Likes

Comments

Gick ut i skogen och tog med kameran och fångade några fina blåsippor på bild. Är färgerna inte underbara? Passade även på att fixa en liten logga, vad tycks?

Taget med en Nikon D3100.

Likes

Comments

Var ute och fotade lite förra helgen vid sjön som ligger en bit ifrån där jag bor. Visst var det en sjukt charmig solnedgång? Älskar färgerna i bilen, så härligt och glatt.

Likes

Comments