Gick ut i skogen och tog med kameran och fångade några fina blåsippor på bild. Är färgerna inte underbara? Passade även på att fixa en liten logga, vad tycks?

Taget med en Nikon D3100.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var ute och fotade lite förra helgen vid sjön som ligger en bit ifrån där jag bor. Visst var det en sjukt charmig solnedgång? Älskar färgerna i bilen, så härligt och glatt.

Likes

Comments

Var ju ute och fotade lite i helgen som sagt. Här är resultatet. jobbade med både macro och telezoom, kändes bra och kul att växla lite mellan olika tekniker.

Vad tycker ni om resultatet? Några tips och knep till när jag fotar med macro nästa gång?

Likes

Comments

Titta på rosorna! Hur fina är dem inte?
Passade såklart på att fota dem och experimentera lite med vattendroppar tillsammans med mitt nya objektiv. Tyckte bilderna blev riktigt fina faktiskt. Lite dramatiska med det svartvita. Men ändå clean, najs.

Likes

Comments

För några veckor sedan fick jag möjligheten att fotografera min vän Jeff.
Valde att göra bilderna svartvita då jag kände att färgerna i bilderna inte var så charmiga och tycker att det blev mycket bättre såhär!

Bilderna är tagna med Nikon D3100.

Vad tycker ni om resultatet?

Kram.

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och testat mitt nya objektiv så tänkte att jag skulle visa upp lite av de bilder som jag tagit.
Än så länge är det lite svårt då jag inte riktigt lärt känna objektivet än och inte riktigt vet hur det fungerar. Menmen, detta är ju första gången så jag är ändå nöjd.

Brukar vanligtvis inte blanda svartvitt med färg, menmen, denna gången fick det funka tänkte jag. Är mest nöjd med sista bilden. Tycker det är riktigt coolt hur man ser solstrålarna som möter snön! Eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Här är de bästa bilder som jag tog när vi smällde raketer. Sjukt svårt att få bra bilder då det går så otroligt snabbt. Gott nytt år allihop.

Bilder tagna med en Nikon D3100.

Likes

Comments

Testade att fota månen med mitt zoom-objektiv jag har här hemma, men det är ju ganska svårt ändå. Tycker månen är sjukt fin och det är så många som får SÅ GRYMMA bilder på den. Hur gör ni???

Likes

Comments