Hej på er igen! Några dagar sedan sist. Beror mest på att jag bara legat i sängen och inte gjort något. Orken är inte så stor. Känner mig så omotiverad till i princip allting.

Måndag är den dagen som jag liksom gjort något. Efter det har det inte hänt något alls. Men i alla fall, efter skolan i måndags begav jag mig upp till köpcentret i stan för att umgås lite med mamma. Träffar ju inte min familj så ofta numera eftersom jag bor hos J och inte riktigt har tiden att åka hem (samt att jag knappt orkar resa mig ur sängen). Så, igår bestämde vi träff och satte oss på Bada Bing för att käka. Jag beställde "Artisten" fast utan lök, tomat och pickles. Och herregud, det var den bästa burgaren jag ätit tror jag. Så himla god. Bara kolla på bilden!! Mums.

Sen har det inte hänt så mycket. Det st Jag bara mest ligger i sängen och tänker. Min kropp orkar typ inte. Jag mår ju inte så jättebra i allmänt, men jag brukar ändå göra saker och hålla igång. Nu vill jag mest ligga i sängen och gömma mig. Hela tiden. Sen har jag det jobbigt med mina humörsvängningar också, har ingen kontroll... men äsch, det blir säkert bättre snart.

Nu ska jag spela lite WoW och sen sova tror jag. Inte så mycket mer som händer idag.

Ha det bra så hörs vi! Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Längesedan sist, hah.

När jag och J vaknade igår så var hela världen utanför fönstret vit, och ovanligt stora snöflingor vräkte ned. Då var det dags igen. Vintern, halka, advent, jul och allt som hör till. Ganska mysigt om du frågar mig. Jag längtar jättemycket till julen då det är min favorithögtid på året, den är bättre än min egen födelsedag till och med.

Men, i alla fall, igår var vi ute och gick lite, och jag tog med mig kameran för att fånga ögonblicket. Här kommer några bilder.

Så kallt att det gjorde ont i fingrarna när jag skulle hålla upp kameran, men helt klart värt det tycker jag. Älskar ljuset bilderna, snön gör så himla mycket. Och personen i andra bilden, han tycker jag extra mycket om! <3

Vi hörs när vi hörs, kram!

Likes

Comments