För några veckor sedan fick jag möjligheten att fotografera min vän Jeff.
Valde att göra bilderna svartvita då jag kände att färgerna i bilderna inte var så charmiga och tycker att det blev mycket bättre såhär!

Bilderna är tagna med Nikon D3100.

Vad tycker ni om resultatet?

Kram.

Likes

Comments

Godmorgon på er! 

Sitter just nu i bussen och väntar på att vi ska åka, mot stan och skolan.
Idag är den segaste och jobbigaste dagen på veckan. Är nämligen helt ensam hela dagen då mina vänner inte är i min grupp. Klassen delades upp i två grupper i början av 2:an och ALLA jag umgås med är i den andra gruppen.. det suger. Man känner sig ju inte lite ensam och utanför alltså..

Idag blir det bara skola, sen direkt hem och spela hihi. Har ju börjat spela WoW och jag kan säga er att börjar ni spela det så är ni fast sen. Så beroendeframkallande!

Aja, vi kanske hörs sen. Ha en bra dag!
Kram.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Vaknade till detta underbara utanför mitt fönster idag.
Känns surt att man inte kan gå ut och fota nu när det är så fint. Menmen, är man sjuk så är man och det finns inte mycket att göra åt det. Tyvärr.
Känner fortfarande ett tryck runt om mitt huvud, fryser konstant och har feber. Usch!

Så idag blir det bara att ta det lugnt och bli frisk förhoppningsvis.

Hoppas ni får en bra dag! Kram.

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu ligger jag i min säng. Känner mig inte riktigt kry om jag ska va ärlig. Har frysit konstant hela dagen även fast det är jättevarmt inne i vårt hus och jag är varm själv. Känner även ett tryck mot mitt huvud. Misstänker att feber och sånt är påväg. Nu på lovet med, roligt! ....NOT.

Idag har jag sångövat lite här hemma, men även varit ute och gått och sen typ tagit det lugnt.

Men nu ska jag faktiskt sova strax, hoppas jag känner mig bättre imorgon också, för då är det sångövning med de andra tjejerna.

Godnatt & kram på er.

Likes

Comments

Mål har väl alla, tänkte att jag skulle ta upp några av mina mål inför 2017, sådant som jag vill uppnå och göra, stora som små saker, under året som kommer.

Bli bättre och utvecklas inom makeup
Smink är något jag inte visar upp alls mycket på denna bloggen, men något som är ett av mina största intressen. Tycker det är jättekul och följer och kollar på en massa "beautygurus" på Youtube bland annat. Skulle väldigt gärna lära mig sminka bättre, men även våga ta ut svängarna lite, och våga ta ett steg utanför min comfortzone ibland, vilket även kan innebära att inte använda något smink alls, men också att sminka på ett sätt som jag vanligtvis inte skulle.

Utveckla mig inom porträttfotografering
Känner att detta är något jag inte gjort så mycket hittills inom mitt fotograferande, och dessutom att det är något jag verkligen vill bli bättre på. Detta blir lite av en utmaning för mig då jag tycker det är lite svårt att göra dessa bilder händelserika och intressanta. Vill att det ska vara något som ögat drar sig till och något som väcker tankar och intresse. Känner hittills att det inte riktigt är vad jag uppnått med de porträttbilder som jag tagit hittills. Har inte riktigt känslan för det än, haha! Men det är bara att kämpa på.

Jobba på mitt humör och med mina humörsvängningar
På senaste har jag blivit arg väldigt ofta och väldigt lätt. Mitt humör svänger ganska fort och jag känner att jag måste bli bättre på att hantera det så det slutar gå ut över mina nära och kära.

Ställa upp i fototävlingar
Vi har en tävling inom skolan där jag ställer upp med foton, men känner att jag skulle vilja nå ut till ännu fler och tänkte att detta skulle vara en jättebra start, förutom mitt bloggande.
Och eftersom det dessutom kan vara inom olika genrer med olika teman o.s.v så är ju även detta ett jättebra sätt att utvecklas som fotograf och kanske även få kritik från andra utifrån.

Bli bättre på att spara pengar
Små utgifter blir till stora och jag är EXPERT på att slösa, nu är det dags att lära sig att hålla i pengarna.

Fotografera månen & bli nöjd med resultatet
Fotade månen 2016 men känner att jag vill mer än att bara göra det där lilla. Jag vill känna att jag är 100% nöjd med bilden och det finns ingen som jag blev det med under 2016, dags att jobba mer på det under detta året.

Läsa ut 26 stycken böcker
För de som inte vet det så är ett av mina största intressen att läsa, och jag driver även en bokblogg som jag skriver om böcker på. Dock blev det inte alls mycket av läsandet förra året vilket var väldigt synd då jag har väldigt många bra böcker som väntar på mig i bokhyllan + att min bokblogg blev lidande pga detta. Detta året får det bli skärpning med det. En bok varannan vecka.

Färga håret rosa
Har ända sedan jag var liten velat ha rosa hår, tycker det är dags att skaffa det nu. Varför inte liksom? Har börjat gilla rosa mer och mer och jag lever ju bara en gång så let's do it!

Detta var några av mina tankar, funderingar och mål inför 2017. Sådant som jag verkligen vill göra. Hoppas det mesta blir av! När jag lyckas checka av något på listan eller adderar något mål uppdaterar jag er såklart.

Vad är era mål inför 2017?

Kram.


Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag helt okej.
Idag har varit en ta-det-lugnt-dag, även fast jag försökt plugga lite matte i förmiddags så slutade det ändå med att jag satt i soffan med datorn i princip hela dagen, haha! Så kan det gå ibland. Men tänkte faktiskt att jag skulle plugga lite om en stund, efter jag tagit en liten promenad.

Idag har jag varit ute och testat mitt nya objektiv så tänkte att jag skulle visa upp lite av de bilder som jag tagit. Än så länge är det lite svårt då jag inte riktigt lärt känna objektivet än och inte riktigt vet hur det fungerar. Menmen, detta är ju första gången så jag är ändå nöjd.

Brukar vanligtvis inte blanda svartvitt med färg, menmen, denna gången fick det funka tänkte jag. Är mest nöjd med sista bilden. Tycker det är riktigt coolt hur man ser solstrålarna som möter snön! Eller vad tycker ni?

Nytt år och nya möjligheter och mål, snart kommer det upp ett inlägg om mina planer och mål inför året, håll utkik!

Kram på er!

Likes

Comments

Här är de bästa bilder som jag tog när vi smällde raketer. Sjukt svårt att få bra bilder då det går så otroligt snabbt. Gott nytt år allihop.

Bilder tagna med en Nikon D3100.

Likes

Comments

Lovade er ju uppdatering på min samling med Pop Figurer inom Harry Potter-serien, här kommer mitt senaste tillskott, nämligen Severus Snape!
Fick den i julklapp av min fina vän Alexander och blev så glad. Har velat ha denna jättemycket eftersom Snape är min favoritkaraktär i HP. Och nu är den äntligen min. Åh!

Likes

Comments

God kväll på er!
Just nu sitter jag med en varm kopp te i sängen och myser. Det är så kallt och blåsigt ute så detta behövdes verkligen.

Idag har jag, precis som jag sa i morse att jag skulle göra, tagit det lugnt. Har suttit vid datorn och spelat Sims 4, kollat på Youtube och även varit ute och testat nya objektivet samt gått en promenad med familjen. Mys!
Känns skönt att kunna varva ned nu lite såhär emellan. Det är ju så sjukt stressigt och så nu omkring jul och nyår, så detta uppskattas!

Nu ska jag prata lite med mitt älskade hjärta Fredrik innan jag lägger mig för idag.
Sov gott, kram.

Likes

Comments