Detta blir sista ridsport-fotona på ett tag i alla fall, haha! Förstår om ni är lite trötta på det. För att va första gången jag fotar ridsport seriöst så är jag sjukt nöjd med bilderna, och ni kan förvänta er mer av detta, definitivt!

Vad tycker ni om min insats?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kommer del 2 med bilder från DIV3 i Grankärr. Tänker mig att jag delar upp dessa bilder på 3 delar. Så nästa del med foton som kommer ut blir sista delen.
Och visst är hästarna vackra? Känner suget efter att få börja rida igen när jag ser på dessa bilder. Åh!

Dessa foton har tagits med en Nikon D3100 + Tamron 70-300mm.

Likes

Comments

Här kommer del 1 med bilder från Division 3 i ponny hoppning. Denna gången gick det av stapeln hos Grankärrs Gränsryttare en bit utanför Gränna.

Bilder tagna med en Nikon D3100 + Tamron 70-300mm.

Likes

Comments

Gick ut i skogen och tog med kameran och fångade några fina blåsippor på bild. Är färgerna inte underbara? Passade även på att fixa en liten logga, vad tycks?

Taget med en Nikon D3100.

Likes

Comments

Var ute och fotade lite förra helgen vid sjön som ligger en bit ifrån där jag bor. Visst var det en sjukt charmig solnedgång? Älskar färgerna i bilen, så härligt och glatt.

Likes

Comments

Var ju ute och fotade lite i helgen som sagt. Här är resultatet. jobbade med både macro och telezoom, kändes bra och kul att växla lite mellan olika tekniker.

Vad tycker ni om resultatet? Några tips och knep till när jag fotar med macro nästa gång?

Likes

Comments

Titta på rosorna! Hur fina är dem inte?
Passade såklart på att fota dem och experimentera lite med vattendroppar tillsammans med mitt nya objektiv. Tyckte bilderna blev riktigt fina faktiskt. Lite dramatiska med det svartvita. Men ändå clean, najs.

Likes

Comments

För några veckor sedan fick jag möjligheten att fotografera min vän Jeff.
Valde att göra bilderna svartvita då jag kände att färgerna i bilderna inte var så charmiga och tycker att det blev mycket bättre såhär!

Bilderna är tagna med Nikon D3100.

Vad tycker ni om resultatet?

Kram.

Likes

Comments