Har i dagarna sett klart "Blå är den varmaste färgen". Vilken film! Har sett den kanske två, tre gånger förut men har då spolat och hållit på som jag gör ibland när något går för långsamt eller jag är för nyfiken.

Hur som helst fick jag för mig att verkligen se den från början till slut. Och wow- jag är helt trollbunden! Alla detaljer, hur äkta allt känns. Läste på en del efteråt och de har tydligen inte använt sig av några stylister eller liknande, så unikt. Tycker dessutom det gör hela filmen: att allt är på riktigt och inte putsat eller förfinat.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu är jag nere i Skåne för att träffa släkt! Så mysigt, det var riktigt länge sedan och dessutom så skönt att komma bort från Stockholm. Jag åker dock hem efter helgen för jobb i en vecka till, men sedan blir det semester på riktigt. Längtar till Gotland, tror det kommer bli riktigt mysigt. I Augusti är jag fri att göra lite vad som, så det blir förhoppningsvis en sväng till västkusten och ut i Stockholms skärgård. Tänkte både tälta och försöka segla lite, har inte gjort det på länge. Ska försöka lära mig nya GPS:en också. Men nu håller jag på att somna!

Likes

Comments

​älskar dessa outfits. otroliga! så enkla och simpla färger och plagg, men ack så snygga. blir taggad på sommar!

alla bilder är från petras blogg

Likes

Comments

så stört drömmiga jackor. i högre prisklass men ändå! vill ha på mig nu.

båda från dagmar​

Likes

Comments

​klicka på de olika plaggen för att komma till respektive hemsida. 

Likes

Comments

Sockersöta (vilket uttryck) badkläder. Älskar dem, vill gosa in mig i dem direkt. 

från cos

Likes

Comments