Her d. 24.7.2017 var jeg med min mormor og lillesøster inde ved teatret slotsgården ved Odense slot.. Selve forestillingen varede 1 time og 30 minutter og de skuespillere der var med var Jacob Moth-Poulsen, Henrik Blauner Clausen, Rebecca Rønde Kiilerich, Sophie Zinckernagel, Thomas Nielsen og Jonas Kriegbaum..
Stemningen under hele aftenen var god, selvom vi ikke var så mange tilskuer - alle sad og grinede størstedelen af tiden og der var en positiv stemning.. Der var rigtig god samarbejde mellem skuespillerne og rigtig godt at publikum blev inddraget i selve forestillingen i og med der blev snakket til os og vi skulle give respons i form af svar.. Det var også godt med humor i forestillingen, hvor der blev grint en del hele vejen igennem.. Så aftenen har været rigtig god..🌺😊

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Her den 16.07.2017 havde jeg fødselsdag og fyldte 25 år.. Dagen blev fejret af det nærmeste familie - bestående af min mormor, morfar, mor og lillesøster, og jeg havde en rigtig god dag.. I løbet af dagen fik jeg fødselsdags gaver, som er gaver jeg har ønsket mig og er blevet rigtig glad for.. De ting jeg har fået i fødselsdags gave er to par tætsiddende haremsbukser/leggings (som jeg fik af min mor) - hånd creme + body lotion samt små beholdere til sådan noget som havregryn, mel, nødder etc. (som jeg fik af min søster) - to par haremsbukser, en ukulele samt plekter og en ridevest (som jeg fik af min mormor og morfar) - til sidst fik jeg en form for bluse, med trekvart ærmer (som jeg fik af min moster, onkel, fætter og kusine)..

Så dagen var rigtig god og det var ikke så galt at fylde 25 år, som jeg havde frygtet en smule..🌺😊

Likes

Comments

Tirsdag d. 27.6.2017, var jeg i Århus - Moesgaard Museum, sammen med min mormor, morfar, morfars brors kone, moster, kusine, mor og søster for at se forestillingen Røde Orm - fra det kongelig teater.. Hele forestillingen varede cirka 2,5 time inkl. pause.. Udover statisterne, var der af de professionelle skuespillere, der var med i forestillingen Andreas Jebro, Martin Hestbæk, Jens Andersen, Rasmus Botoft, Lars Simonsen, m.fl. Stemningen generelt under hele aftenen var god og alle så ud til at hygge sig.. Mine forventninger blev opfyldt og jeg var forventningsfuld og spændt på den positiv måde.. Der var masser af latter og humor.. Det var en fantastisk forestilling, god samarbejde mellem skuespillere, statister, heste (der var 2 heste med i forestillingen), musikken og belysningen.. Forestillingen levede op til mine forventninger - forstået på den måde, at det var lige så fantastisk, som de andre forestillinger jeg har set fra det kongelige teater - forestillingen foregik udenfor ved Moesgaard Museum under åben himmel..

Så alt ialt var aftenen en rigtig god..🌺😊

Likes

Comments

Så er 3 måneders praktik ved Daells Bolighus overstået og de 3 måneder er gået rigtig stærkt.. Jeg har i al den tid været caféen, hvor jeg stor set lavede det samme hver dag, men dagene var alligevel forskellige, da det kom an på hvor mange kunder der kom i løbet af dagen, men jeg fik lært en hel masse imens jeg har været der.. Selvom de ansatte har været søde og imødekommende, har jeg fundet ud af i de 3 måneder at det ikke er indenfor detail handel at jeg vil være i, men jeg synes at det var rart at få det prøvet af og se hvad det var for noget..Så selvom den sidste dag har været med lidt blandede følelser, så har det været en rigtig god, positiv og lærerig oplevelse..🌺😊

Likes

Comments

Dagen i dag var rigtig god, idet at jeg startede i praktikken og da jeg fik fri, tog min mormor, morfar, kusine, moster, mor, søster og jeg til Århus, da vi skulle se teater - Røde Orm.. Da vi kom til Århus mødtes vi med min morfars brors kone, da hun også skulle ind og se samme forestilling som os - min fætter var forhindret i at komme, så min morfars brors kone købte hans billet..

Men det var rigtig hyggeligt i Århus, hvor vi spiste på en restaurant kaldet bondehuset.. Det var et hyggeligt sted, hvor 6 af dem der var med fik laks, min søster fik mørbrad gryde og jeg fik wienerschnitzel.. Det smagte skønt, men jeg kunne slet ikke spise færdig, da jeg blev mæt.. Jeg spiste kun ca. det halve af den wienerschnitzel, da den var meget stor.. Men man kunne mærke og se på stedet at det lignede et bondehus, så det levede op til sit navn og der var ikke fyldt helt op med mennesker, men der var alligevel en del mennesker - jeg så også Julie Berthelsen ved restauranten..

Men for at vende tilbage til forestillingen, så var den fantastisk - jeg skal nok lave et opslag senere, hvor jeg skriver om selve forestillingen, men overordnet set var forestillingen fantastisk og stemningen hele aftenen igennem var rigtig god og forestillingen levede op til mine forventninger.. Så igen, så var dagen rigtig god og jeg hyggede mig rigtig meget..🌺😊

Likes

Comments

Som jeg har skrevet tidligere, så er jeg i praktik i Daells Bolighus i Odense, hvor jeg har været siden 3. april i år og jeg synes tiden er gået sindsyg stærkt.. Jeg mangler kun en uge tilbage, da jeg nemlig slutter fredag d. 30. juni.. Det er lidt med blandede følelser at det snart er slut, da jeg glæder mig til at få lidt sommerferie inden jeg skal starte i skole til august, men det bliver også lidt vemodigt at skulle stoppe i Daells Bolighus og sige farvel til nogle søde og imødekommende mennesker, som har taget godt imod mig i den tid jeg har været der.. I den tid jeg har været ved Daells Bolighus har jeg lært en hel masse og rykket mig en del - har også fået at vide at jeg har fået mere selvtillid og det har jeg også godt kunne mærke på mig selv, idet at jeg har taget mod til mig angående nogle ting jeg ikke var så glade for at skulle gøre (F.eks. stå alene ved caféen i ca. 2x 5 minutter og så også evt. betjene kunder og stå ved kassen imens jeg stod alene).. Så det har været en rigtig skøn tid.. Men for at vende tilbage til hvad jeg egentlig skrev, så er tiden gået alt for stærkt og jeg synes at tiden er gået alt for stærkt, men det har været en god tid..🌺😊

Likes

Comments

I dag var det sidste undervisnings gang og ride sæsonen på rideskolen er over, inden alle elevpony'er og elevhestene går på sommerferie og på sommergræs.. Selvom det kun er 6 uger de er på sommergræs og at jeg ikke har redet siden 5. april - grundet skade, kommer jeg til at savne at være blandt hestene, da de kan give mig ro i kroppen og i hovedet.. Men imens hestene og pony'erne holder sommerferie (som de fuldt ud har fortjent), kan jeg også holde mit ben i ro og komme sig lidt mere.. Så jeg glæder mig til efter sommerferien og se hvem jeg skal ride på og generelt til at være sammen med hestene igen..

Likes

Comments

Der er sket en hel masse siden sidst jeg har lavet en opdatering, så vil starte fra en ende af.. Da jeg blev færdig med grundforløb 2 til pædagogisk assistent og kom desværre ikke ind på hovedforløbet, så jeg har fået søgt ind på Tietgenskolen i Odense, rettet mod kontor..

Den tredje april startede jeg i praktik i Daells Bolighus, hvor jeg er frem til 30. juni.. Det er et rigtig dejligt sted og de ansatte er rigtig søde og jeg er i caféen fra klokken 10.00-14.30, så det er rigtig skønt.. Men der er så desværre sket det at jeg er kommet til skade med mit knæ, idet at jeg var til ridning og vi lige var blevet færdig med at ride og hoppede af hesten og fik et form for stød i knæ hasen (staves?) og var ved lægen dagen efter og fik at vide at der kom en revne i menisken og jeg skulle henvende mig igen efter 3-4 uger og efter en måned efter var det stadig ømt.. Jeg kom til lægen igen, der fik lavet en henvisning til en MR-scanning ved Odense universitets hospital (OUH) og fik det scannet d. 12.6.2017 og lægen ringede dagen efter og fortalte om resultatet af scanningen og der var som sagt en revne ved menisken, men mit korsbånd var åbenbart også foretrukket sig på højre knæ og det er så træls, så lægen vil sende en ny henvisning så jeg måske kan få en tidligere tid, så der kan komme styr på det.. Så håber at der snart sker noget..

Før jeg kom til lægen med mit knæ, fik jeg også bestilt et rejsekort, som jeg er rigtig glad for.. Det er sådan at jeg kan spille en smule klaver, men en tilfældig dag inde på youtube, fandt jeg en fyr der kunne spille på ukulele (lille guitar) og det blev jeg inspireret af og tænker at det vil jeg gerne prøve, så har fået bestilt en nodebog og ønsker mig så en ukulele i fødselsdagsgave, da jeg snart har fødselsdag.. Så er spændt på at se om det er noget der kommer til at ske noget på et tidspunkt..

Den 27.5.2017 var min søster og jeg inde og se den nyeste pirates of the caribbean film, da vi fik nogle billetter i advents gave af min mormor og morfar.. Jeg synes at filmen var fantastisk som altid.. I julegave fik min søster og jeg billetter til heste showet kaldet apassionata, som var et fantastisk og smuk show og det levede op til mine forventninger som altid..

Udover alle disse ting, så er min mor, søster og jeg endeligt flyttet tilbage til vores gamle adresse, men i stedet for at bo på 2. sal, er vi rykket til 1. sal i stedet for.. Så der er sket en hel masse i løbet af et halvt års tid, men det var en masse gode ting der er sket.. Så nu glæder jeg mig bare til at starte i skole her den 7. august..🌺😊

Likes

Comments

Nu har jeg været i praktik ved Daells Bolighus i Odense i en måneds tid og det har været nogle fantastiske uger indtil videre, selvom jeg har en skade (revnet menisk i højre knæ, grundet af være hoppet ned fra en hest).. Jeg skal være ved Daells Bolighus frem til den 30. juni, så har stadig nogle uger endnu, hvor jeg til dagligt er ved caféen og laver forskellige ting - sådan noget som fylde vare i køleskabet/fryseren, genopfylde F.eks. kaffe eller te kanden, samt vaske bestik, tallerkner og glas + sætte det på plads igen.. Så selvom det måske er det samme jeg laver stort set hver dag, er det alligevel forskelligt fra dag til dag, da det afhænger af hvor mange kunder der kommer i løbet af dagen.. Men de ansatte er rigtig flinke og imødekommende og hjælpsomme og jeg kan lide at være der..🌺😊

Likes

Comments

Så er det min 2. sidste dag på åbent læringscenter og min klasse og jeg er i fuld gang med oprydning, da min klasse og jeg er det sidste hold på åbent læringscenter og der lukkes helt.. Jeg tænker at det er på grund af besparelserne at vi er det sidste hold.. Det er lidt vemodigt, samtidig også rart at vi snart er færdige.. Der var eksamen torsdag og fredag d. 15. og 16. december, og det gik rigtig godt og jeg bestod min eksamen som var at bygge en børnehave som jeg havde lyst til at arbejde i.. Jeg kunne svarer på alle de spørgsmål der blev stillet og det skal siges at det var en gruppe eksamen, så jeg var inde til eksamen sammen med en anden.. Så alt ialt er dagene i dag og imorgen er lidt med blandede følelser..😊🌺

Likes

Comments