Hej hej 🌞
Tiden går snabbt och det gäller att vara med, min jävla höft ursäkta språket är så irriterande ond daglig spärr, svettas som en gris bara att gå ifrån vardags till köket och jag bor inte stort.
Annars mår jag bra solen skiner och mitt humör är på topp även lite smärta det är inget som jag kan göra något åt just nu.
Har beställ dieten som de rekommenderade innan operationen, så jag tänkte äta den ändå när den kommer, det skadar inte att redan börja, sen är det bara lyssna på doktorn.
Solen skiner och jäntan sover lite, sen ska jag ta oss ut. Måste ändå köpa blöjor. Gäller att planera så man inte sitter med skägget i brevlådan o förvånad.

Druckit kallt kaffe som mamma så är jag sist i näringsverksamhet just nu. Ironiskt tjockast hahaha.
När jag matade min dotter igår så känner jag i magen att det är något som inte Ska bara där, valkarna är i vägen. Otroligt att jag har ställt till detta för mig själv. Och fort går det. Jag är ändå tacksam för denna chans till förändring det gäller mitt liv som jag, och kunna finnas aktivt för barnen. Puss gå med dagens solsken

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Idag har jag jag varit på information om gastric bypass.
Så taggad vilken info, det är en resa att se fram emot.
Min mor var med som stöd det kändes faktiskt bra.
Nu imorgon bokar jag tid till att få träffa kirurgen och hoppas att han anser samma sak som jag.
Hjälp mig att få livet tillbaka.
Det är så häftigt med att se fler än mig be om hjälp.
Livet är fantastiskt och lätt för andra att säga hur jag bör äta. Det hjälper ju inte eftersom jag har problem med att begränsa mig själv. Skönt att kirurgen fattar vad det är för fel.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐

Likes

Comments

Ha en fantastisk afton, vi ska poppa lite musik och hoppas att vi dras med av musiken. Har glass i frysen som jag ska avnjuta nät ungarna sover 😂😂😂 nu lite toast med gräddost och kyckling. Idag har det varit en helt ok dag äldsta sonen åkt till Nyköping där han går i skolan. Så fick nån kram ses nästa gång. Nu lite fika innan partyt drar igång, kraaaam
❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej hej!
Idag var jag på en uppdatering av syn och hörsel, det behövs verkligen på mitt arbete gäller att vara med. Farligt att inte vara  uppmärksam. Flera tunga fordon åker in och ut samt att vi kör travers och kör flera ton.
Så jag klarade mig bra. Skönt att veta. Va va 😂😂😂
Min äldsta son är hemma så trevligt med att ha barnen hemma. Yngsta och äldsta sådan kontrast men kärleken går inte att bortse ifrån. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Så mycket kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej hej varit på BVC tagit 1 års sprutan på jäntan, hon blev jätte ledsen men gick över ganska fort tårarna  nu sover och yrar av denna upplevelse. Tuffen.  Hemma från arbetet med henne, jag arbetar som betare,kör travers och kör rör i olika syra bad. Spännande arbete i alla fall. Nu lite te och vila.
Ha en bra dag

Likes

Comments

Dagens tänk på att vissa positioner ser jag mindre ut, det är ju ett sätt att lura mig själv, lite fake it til you make it. Så fixerad att jag är så stor, det är tungt och jag svettas för minsta lilla rörelse ont i höften, svårt att komma upp från golvet när jag satt mig för att leka med min yngsta dotter , nån säger du är inte så stor nähä när jag inte når att torka mig efter toa besök, det är illa 🙃
Jag har låter detta vara eftersom mitt Focus är på väg datumet närmar sig mars månad längtar jag till, info om operation och hoppas att jag får datumet inbokad.  Det är inte rättvist mot varken barnen eller mig själv.
Jag förmår inte äta mindre  så att jag kommer att bli begränsad är min räddning, har hittat en grupp med lika sinnade anonymous eaters helt otroligt. Men problemet sitter i huvudet.  Glad och tacksam för att få möjligheten att vakna upp idag. Fridens liljor

Likes

Comments

Godmorgon, idag vaknade jag upp till sorg, min barndomsvän och före barnvakt åkte genom isen med sin 4 hjuling och drunknade. Det gör extra ont att höra hur människor hörde honom ropa på hjälp , vattnet är så kallt och med jacka och kläder och hjälm så väger man bly. Riktigt sorgligt. Mamma syskon barn och barnbarn kommer att få en jobbig tid framöver. Unga människor dör så onödigt, han visste ju vilket förrädiskt vatten det är  mycket väl bekant med sjön. Tankar kommer till min familj och påminner om tidigare smärta hur det känns att mista sina nära och kära. Va rädd om dig och varandra

Likes

Comments

Vardagsrummet är mitt palats, här tillbringar jag många timmar inte bara för att se på tv utan här händer det magi.
Jag har räknat dagarna till operation men innan det sker så är det informations träff. Jag längtar till första fotot sen varje månad,  har en plan. Protein drinkar och träning here i come.

Det finns massor av fina recept på nätet kommer att uppdatera så att jag minns min resa från start.

👑❤️

Likes

Comments

Söndag i rätt ordning, tänkte gå och besöka Sinnesrogudstjänsten så andligt och vackert med kyrka. Där finns underbart fina människor som är där av samma anledning. Lite fika. Annars väntar samtal med chefen på måndag och diskutera om min höft och eventuellt längre bort min operation gastric bypass så att vi har en plan. Det blir bra. Kram kram håll höjd #

Likes

Comments

Fantastiskt tid på badhuset lillan va så överväldigad över besöket, fanns mycket att inspektera i mammas trygga famn 🐟🐠🐟🐠🐟.
Nu vet vi att vi kan gå fler gånger och smaska i poolen.
Bra träning för höften, hade artros i höften. Träning och viktminskning kommer att hjälpa mig på fötter igen. Jag har haft b12 brist en längre tid och nu har jag även ätit tabletter för detta, det tog 2 veckor och nu börjar jag känna mig normal igen. Har haft en känsla av en depression men nu är det ok.
Så mycket åkommor jag drabbats av, det är sorgligt att vara aktiv i huvudet men kroppen orkar inte.
2 mars blir det kamera rätt ner i halsen gastroskopi för att se vad det pågår där. Sen 8 mars information träff om gastric bypass så redo för operationen, det kommer att ge mig livet tillbaka, kommer att kunna röra på mig som förr, idag som sagt börjat små små steg i badhuset. Sen blir det gym.
Spännande
Jag tackar livet för denna chans och det är något som jag kommer att följa så att jag inte hamnar i samma situation igen.
🕊️

Likes

Comments