kommit hem från en vecka lite drygt på åland med alla mina simmare . vart en mycket bra vecka trotts sjukdom och sämsta sovplatserna i världshistorien inom träningsläger iaf .. haha .. summan är att ja är mycket nöjd .. trotts små skit .. hann hem i max fem minuter innan det var dax att halvspringa ner till jobbet för att gå på och jobba natten.. 1 av 2 . sitter nu här på min plats och funderar skarpt på varför tillit är ett sånt grovt problem när det kommer till killar ... kanske för att skit snack luktar lång väg eller kanske är jag bara naiv ... bränner mej själv igen möjligtvis ... ja menar ja får han till att visa sin bääästa sida och bevisa att det inte är så som ja ständigt tror ... men ändå kan ja absolut inte förmå mej att lita på honom när det kommer till vissa saker .. fett trött på att göra så... är det inte vinna eller försvinna ??? ... right?!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

suck... den här natten kommer bli riktigt riktigt långtråkig... glömde allt hemma som ja brukar ha med mej :/ så har inge å läsa å ingen dator... wtf to dooo... har inte ens en kortlek att roa mej med... å vimmerby är sååå dött ikväll haha ... får typ .. öh.. hm .. räkna gatustenar... bättre förslag nån??? please :)

Likes

Comments

födelsedagen över.. skönt nu kan allt vara som vanligt i ett år tills nästa ångest kommer för att man blir fett gammal.. trots att ja va super sjukt trött idag så blev det en bra födelsedag.. i morgon kommer ja iofs va piggare å kan va myycket mer mej själv haha.. fick fiina blommor och telefon å internet.. kan inte blivit bättre .. :) hoppas på en ännu bättre dag i morgon.. hade inte velat vara nån annanstans än i lilla vimmerby just nu . allt gör mej bara såå glad .. tack för det.. å tack för allt idag.. fantastiska människor ^^

  • 105 Readers

Likes

Comments

Och jag är kvar än ...helt otroligt... sitter här på jobbet på min födelsedag och funderar på allt som hänt från födsel till idag..

är helt sjukt hur mycket saker man kan komma över även fast man inte stunden när det händer aldrig tror att det kommer gå..

Men trotts all skit som hänt så står jag här idag i lilla Vimmerby med ett leende.... skumt ^^ men awsome 😄 mår äntligen bättre än nånsin känner jag ... och jag vet och GUD vet att jag har krigat för att komma hit... © 

nu blir det jobb två nätter till efter den här ..sedan blir det najs..chill med B & F ... bio möjligtvis på lördag ..nya apornas planet tror den kommer va tung (spoila inte) 😉 blir helt enkelt ett naajs födelsedags firande i lugn och ro utan alkohol .. YÄÄJ känns fett bra.. 

chilla vidare / JLikes

Commentsfår bli ett blogg inlägg såhär spontant mitt i natten från jobbet..

glömde ta med mig min älskade dator till jobbet... men lyckades övertala en vän att cykla hit klockan 3 på natten hämta mina nycklar och min dator och ta hit den... fantastiska människa som gjorde det med 😄

jobbar nu min tredje natt i rad men har en ledig dag i morgon...kommer bli gryyyymt =)

Lilla Vimmerby börjar faktiskt kännas riktigt bra...börjar få mkt bra folk omkring mej å har mitt nattjobb och självklart tränarjobbet för Hultsfred vilket är helt awsome  :D ser fram emot en kul höst med dom med början på träningslägret som vi lagt på Åland.

Det enda ja verkligen saknar från Stockholm är fotbollen...är ett helvete så svårt det ska va att få kolla fotboll i den här lilla hålan...fattar inte varför det inte finns en sport pub åtminstone.... nähä nu har ja lättat lite på skriv abstinensen iaf.... nu blir det film

all love / me

Likes

Comments

Jaha ... då börjar vi om på nytt... 

😄

Likes

Comments