Vet att alla redan skrivit det men, vad hände igår igentligen,,? Hur kunde min älskade Oscar åka ut??? Jag fattar inget!

//N

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tror jag ska skaffa tandsmycke, tycker det är så himla fint! Det kostar lite, men det skadar inte och om man vill ta bort det syns inget märke eller så. Men får se om det blir av, så som med allt annat! haha

Hoppas alla har ett bra lov! Puss o kram//N

Likes

Comments


Hej! Dålig uppdatering här, jag vet. Och det kommer nog bli det för min del resten av höstlovet. Är nästan inte hemma någon gång. Men Nicole får väl slita lite till med bloggen ;) När hon kommer hem!

Annars då?  Mitt höstlov såhärlångt har sett ut typ såhär, sova och äta. Njuter iallfallwink Har inga planer att börja längta till skolan, eller så. Juste! Det snöade i fredags, plus att det är skitkallt ute! Så nästa istid påväg? Snöar ju på höstlovet redan?!

// S

Likes

Comments

Lyssnade på den här låten konstant för ungefär ett år sedan och nu fick jag syn på den i spellistan igen. Så otroligt bra! Får rysningar, haha.

//N

 


Likes

Comments

Jag har börjar använda munktröjor nästan hela tiden nu, det är så mysigt och varmt, speciellt när det är sånt där mjukt ludd inuti. haha ja nu vet i det!

Tänkte bara säga att vi har faktiskt snackat med Hampus och det är lugnt med honom för han är mogen nog att förstå att det var skämt! Dessutom har han inte en jävla aning om vilka ni är som kommenterar och håller på o tror ni är något,. så stick här ifrån och käka chips istället det är fredag förhelvete.

A men puss alla andra goá människor och Hampus, eller a du är jju oxå go men.. hejdåda!

//N


 

Likes

Comments

OMG, det snöar ute! Vad gör jag inne? Ska ut och göra snöänglar! #världenslyckligaste

 

 

// S

 

 

Likes

Comments


Huuuuuhhh, asså seriöst, känner fortfarande inte mina tår, och jag har varit inne i en timme. Det är vinter utan snö ute. Men ändå mysigtangel Helt vanlig dag idag, med musik, swedish och elevens val. Lagom bra. Nu ska jag lyssna på världens bästa låt som jag har hittat  -->******<-- Hoppas ni har en bra onsdag! Tjaoo

// S

Likes

Comments