Det har varit ett fantastiskt och mycket händelserik år med en massa konserter och uppträdande på Grand, Borgen, Soundlevel, Hijazz, Hijazz Klubb, Bistro Cousteau, IFU Arena, och nu väntar SINGER&SONGWRITER NIGHT LIVE ikväll på Williams Pub och Julkonsert på Eriksbergskyrkan.
Succé efter succé och fullsatt varenda gång!

Mina artister gör enorma framsteg sceniskt och sångmässigt. De briljerar på scen, vinner tävlingar, skapar nya kontakter i musikbranschen och släpper egen musik och låtar. Jag hjälper dem på vägen dit.
Deras framgång är min framgång.
Jag är så stolt. Att jobba hårt, vara ihärdig och passionerad men framförallt tro på det man gör är det viktigaste för att lyckas.
Tillsammans skapar vi magi.
✨💥✨💥✨💥✨💥✨💥✨💥✨💥✨💥✨💥✨

2017 blir ett spännande år med nya projekt:
Sångakademi Bianca startar en kör/ensemble för professionella och amatörer!!!
Vi sjunger allt från klassiskt till jazz, soul, folk, vis, pop, blues, rock hits.
Möjlighet till uppträdande och konserter erbjuds.
Seminarier
Tillsammans med musikterapeut, psykoterapeut, singer&songrwriter och min sångelev Ditte Liss gör vi ett seminarium där vi använder sång i terapi syfte och ett sätt att bearbeta och utrycka sina känslor.
Sångtävlingar
Mitt mål är att organisera sångtävling för solister, sångare och låtskrivare.
Mer om detta nästa år.
Håll utkik på Sångakademi Bianca Facebook sida eller hemsida: www.sangakademibianca.se för mer info och intresseanmälan!

Välkomna till Sångakademi Bianca där dina drömmar förverkligas!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag älskar konstruktiv kritik. Jag respekterar konstruktiva människor med konkreta och kreativa förslag och idéer. Jag uppskattar och värdesätter människor som hjälps åt och lyfter varandra.
Det är nyckel till framgång och utveckling. Du får så mycket tillbaka när du ger till andra människor, som t.ex. livsmening, glädje och inspiration.


Däremot har jag ingen förståelse eller tolerans för avundsjuka och egoism som oftast går hand i hand.
Med framgång kommer mycket beröm men en hel del negativa människor som kommer att utnyttja varje tillfälle för att uttrycka sina destruktiva och negativa åsikter om dig och ditt jobb.

Dessa människor kommer också försöka dra ner dig för att de ska känna sig bättre och viktigare.
De kommer också att dyka upp och plötsligt finnas där i stunder när du har svårt för att visa omvärlden hur solidariska, hjälpsamma och underbara dem är för att sedan försvinna och frysa ut dig helt när det går bra för dig. Återigen det handlar om dem, inte dig!
Om du mår bra eller bättre kan de se det som ett hot för deras existens eller en tävling som de måste vinna. Men tävlingen är långt ifrån rättvis och korrekt. Självupptagna och avundsjuka människor har sina egna regler och villkor. De måste bli som de vill.

Självupptagna människor lever i sin värld och allt kretsar runt dem och deras behov. De har inte hänsyn, medkänsla eller respekt för andra. Sådana människor antingen attackerar eller gör offer av sig själva för att få ännu mer uppmärksamhet. De har svårt att kontrollera sina känslor.
Det bästa sättet att hantera sådana är att svara med leende på läpparna och ännu mer framgång.
Att diskutera med avundsjuka egoister leder absolut ingenstans. Det tar bara en massa energi.
Därför ska de ignoreras.
Bra tips är att du kan använda deras hat som drivkraft och motivation. För ju mer de hatar desto större bevis att det går bra för dig 😀😎

Låt inte andra dra ner dig. Tro på dig själv, jobba hårt och var ödmjuk. Respektera andra och visa hänsyn och medkänsla. Var korrekt. Kan de inte leva med din succé är det deras och inte ditt problem 😊

Likes

Comments


För att bli en bra sångare och artist krävs scenvana och erfarenhet att sjunga live inför publik. Scenspråk, interpretation, uttryck och samspel är ett sätt att underhålla publiken, fånga deras uppmärksamhet samt väcka känslor.

Att organisera konserter och spelningar är absolut det roligaste som finns. Ju fler live spelningar desto större möjlighet att bli upptäckt av en större publik, andra musiker/producenter och skivbolag. Sångakademi Bianca ser till att dess sångare och artister får möjlighet att uppträda ofta och på rätt platser!


Allt fler singer & songwriters inspireras att skriva låtar som produceras och spelas in på Sångakademi Bianca. Det är viktigt att ha inspelat material som man kan sedan lägga ut på sociala medier, delta i tävlingar, skicka låtar till skivbolag, ansöka om provsjungningar och liknande.


Sångakademi Bianca artister vidgar och skapar ett större nätverk och får andra intressanta erbjudande!
Att sjunga live inför publik är dessutom den bästa utbildningen och erfarenhet man kan få.

I september 2016 kommer Sångakademi Bianca i samarbete med MusikiUppsala hålla ett seminarium för osignade, nyblivna artister som är i början av deras karriär. Steg för steg kommer vi att guida er och ge tips på vad ni ska tänka på om ni vill bli professionella artister/musiker/sångare. Mer info om detta kommer snart!

Välkomna till Sångakademi Bianca 💫🎤✨🎼🎶🎸

Likes

Comments

Artistutbildning är fortfarande den populäraste utbildning på Sångakademi Bianca.

Artistutbildning är en utbildning som omfattar allt från sångteknik, scenspråk till låtskrivande och studioinspelning. Här slipas diamanter och framtidens stjärnor. Som kursdeltagare får man möjlighet att samarbeta med andra elever och uppträda på olika konserter och livespelningar som organiseras av Sångakademi Bianca.

För att bli en professionell sångare och artist krävs hårt arbete, övning och erfarenhet. Min uppgift är att förbereda er inför stora utmaningar inom musikbranschen så ni kan briljera med er sångteknik, repertoar, interpretation och bli självständiga och kompletta artister!

Likes

Comments

På måndag den 11-04-2016, kl. 21.00 kommer Sångakademi Bianca Singer & Songwriters uppträda på Hijazz Bistro Live Musik.
Det är en stor dag för alla 🎤🎶🎹🎸
Just nu pågår inspelning och produktion av låtar i Sångakademi Bianca studio.

Jag står för musikproduktion och musikarrangemang i några låtar vilket är absolut det roligaste jag har gjort.
Eufori, glädje och adrenalinrus är obeskrivliga när man är på toppen av sin kreativitet och plötsligt hittar en snygg komp, ackord, melodislingor och harmonier. Denna musikaliska flit man hamnar i är så oerhört mäktig och beroendeframkallande!
Det är vad musiken handlar om.


Jag har stora planer för mina artister och stora drömmar som driver mig framåt. Tillsammans skapar vi magi och jag hjälper dem att ta de första stegen i musikbranschen💪🏻
Detta är bara en början.

Likes

Comments

Ja och nu har även Melodifestivalen infekterats av politisk korrekthet som stinker dubbel moral och ren hyckleri. Man ändrar texten i den svenska national sången: "Jag vill leva, jag vill dö i Norden till jag vill leva, jag vill dö på jorden." Min fråga är: Varför? Till vilket syfte?
Vad är fel på Norden? Vad är fel på Sverige? Vad är fel på att känna sig som en svensk som önskar dö i Norden? Är det fel att känna sig stolt över att vara svensk och vilja dö i sitt land? Varifrån kommer skammen att känna sig svensk och inte våga vara stolt över sina traditioner, seder och kultur?

Gina må vara framgångsrik men hennes hyckleri kommer jag aldrig att acceptera.
Ginas antisemitiska uttalande finns dokumenterade.

Nu plötsligt ska folkvisor sjungas på hebreiska och arabiska med S.D. Finer?!
Gina och hennes allierade är väl medvetena om musikens makt och att människor kan manipuleras väldigt lätt med en "barnkör och tårar". Plötsligt blev Melodifestivalen en perfekt plats där människor som Gina kan göra sina politiska yttringar.

Låt oss vara objektiva.

Gina känner sig ständigt utanför det svenska samhället men var julvärd, programledare i Melodifestivalen flera gånger och hade dessutom flera egna program.

Låt oss istället vara realistiska.

Hur tolkar jag denna text? Gina verkar inte ha några problem med att lyfta fram sin arabiska nationalitet och sina politiska åsikter genom att påpeka att svensk identitet och nationalism är något att skämmas över som får andra känna sig annorlunda och utanför.

Hennes hyckleri är också kontraproduktiv.

Gina har känt sig utanför men hennes inre konflikter, komplex och problem att i första hand acceptera sig själv som hon är får inte missbrukas på det viset att hon både skuld och skambelägger svenskar för deras historia, rötter, nationalsång, traditioner och land de kommer ifrån.

  • 128 Readers

Likes

Comments

Som sångare och musiker måste du vara originell och unik.
Hitta egna vägar. Skapa eget.
Hitta en förebild och låt dig inspireras. Men kopiera aldrig din idol. Då blir du bara en kopia av originalet. Det är aldrig intressant. Människor vill känna och uppleva något nytt. Våga utforska, kasta dig i okända, töj gränser och utmana dig själv. Var kreativ, påhittig och använd fantasi. Du kanske kommer att misslyckas. Men det gör inget. Fortsätt att utforska tills du har lyckats. Poängen är att du inte ska ge upp. Allt som händer på vägen är lärorikt och kommer att forma dig till en mogen och mer strukturerad artist.

Det finns många som tar andras idéer och presenterar dem som egna. Det kan vara någons idé, förslag, låt, text, status.. Ja, vad som helst. Dessa människor kommer tyvärr inte att lyckas. Kopior kommer alltid att förbli kopior. Kom ihåg att trovärdighet och genuinitet går aldrig att kopiera. Det är unika och mycket värdefulla egenskaper som en människa besitter. Var rädd om dina idéer!

Det som gör mig lycklig och framgångsrik i mitt arbete att jag vill ge mer, jag vill lyssna, utmana, våga, uppmuntra och skapa.
Men framförallt vill jag vara aktiv och unik i mitt arbete. Jag går min egen väg och är inte rädd att misslyckas. Jag vet att jag har lyckats när jag ser att andra är nöjda och glada.
Din framgång är min framgång.


Foto: Jessica Lefvert

  • 143 Readers

Likes

Comments

Allt oftare kommer stressade, utbrända och trötta elever på sånglektioner.
Det intressanta är att dessa elever har aldrig missat en enda sånglektion. Det kallar sånglektioner för "livsviktiga", "veckans "höjdpunkt", "livsglädje och terapi".


Det är mycket tråkigt att många människor inte trivs med deras jobb. Vi spenderar många timmar på arbetet och det måste kännas fruktansvärt tungt att känna sig tvungen att gå till jobbet. Ångesten kryper fram, stressen förlamar en. Många blir deprimerade och utmattade, vissa får minnes och koncentrationsrubbningar.
Tänk så långt det kan gå....

Jag känner igen mig i detta. Jag har varit där. Man är fast i spiralen och kommer inte loss. Man är för rädd och ser en massa hinder och begränsningar. Slutligen blir man proffs på att dra ner sig själv tills självförtroendet har nått botten.

Vad gör man?
Ja! Man tar tag i saker och ting. Riskerar, vågar och satsar för att ändra sitt liv helt och hållet.
Men hur?!

1. Ha en plan. Vill du byta eller ändra ditt jobb och dina gamla vanor så ska du ha en eller flera realistiska plan och alternativ.
2. Kan du förverkliga det? Fråga, läs, undersök.
3. Jobba hårt för att uppnå och förverkliga dina mål. Var aktiv. Det minsta lilla framsteg du gör kommer som den största belöningen i form av enorm glädje och ökat självförtroende.

Är du passiv kommer du fortsätta vara fast i tunga kedjor av ångest och depression.
Motivation får du genom aktivitet.
Misslyckas du, har du åtminstone försökt! Och det är mycket bättre än att ångra sig en dag att man har aldrig vågat göra något för att förändra sitt liv.

Sången har en otrolig makt. Den läker själsliga sår. Den minskar stress, ångest, ilskan och depression. När man sjunger får man utlopp för sina känslor och hittar inre balans.
Självförtroende ökar. Andningen förbättras. Livsglädje väcks till liv!.

Många av mina elever har ändrat sina livssituationer tack vare sånglektioner och inspirerande coaching.
Det viktigaste är att våga och inte vara rädd.
Ha en realistisk plan. Och jobba hårt för att uppnå sina mål.


  • 190 Readers

Likes

Comments

Jag har länge reflekterat över mina framgångar det senaste året. Jag har länge funderat över all kraft, energi, mod, vilja, tro, motivation och självförtroende som krävdes för att man ska sluta tveka och frukta saker och ting i livet.
Jag har funderat på risker jag har tagit. Utan dessa skulle inte jag vara där jag är idag.
Varje liten steg, varje liten framgång gjorde mig starkare och säkrare på vad jag vill uppnå och förverkliga i mitt liv. Och jag intalade mig själv hela tiden att inget är omöjligt. Att det är nu eller aldrig som gäller.

Ur döden och smärtan föddes ett nytt liv. Ny start. Ur frustration och desperation föddes livsglädje, entusiasm, hopp och en stark vilja att skapa och utvecklas.
Min mor dog och en del av mig dog med henne. Men den andra delen ville leva, kämpa och vara lycklig. Och det är just det som min mor önskade sin dotter. Att leva och lyckas.

Trots den outhärdliga sorg och destruktiva tankar så visste jag innerst inne att jag är värd så mycket mer. Att jag KAN, bara jag VILL.
Jag lärde mig att vända det negativa till det positiva. Jag slutade tänka: "Det kommer inte att fungera" eller "Jag kan inte" eller "Det kommer aldrig att gå".
Jag slutade jobba på en plats där jag inte var uppskattad och där jag kände mig totalt instängd och begränsad.
Jag har omringat mig med människor som inspirerar, ger goda råd och som stödjer mig i mitt arbete.
Jag har blivit inspiration och förebild för många. Och det kan jag äntligen stå för!

I mars öppnade jag min Sångakademi vars popularitet har vuxit med rasande fart.
Varför?!
För jag VILLE det. Med viljan växer framgång.
Jag lade mycket kärlek, passion, hårt och disciplinerat arbete på min Sångakademi Bianca.
Känslan att det detta är bara början på något ännu större driver mig framåt med enorm kraft och fart.

  • 190 Readers

Likes

Comments

Idag har vi övat, filmat och spelat in den otroligt vackra och krävande duetten "Tell him" (C.Dion och B.Streisand).
Vilken inspiration, kraft och glädjerus jag kände när jag sjöng med Rebecka Kronberg!!!
Två artister/sångare och starka kvinnor som stöttar och lyfter varandra genom sång, musik, vänskap och hårt arbete.

Det bästa fredag man kan önska sig :-)

Snart kan ni lyssna på vår enastående interpretation av "Tell him" på Sångakademi Bianca och Rebecka Kronbergs youtube kanal!

  • 189 Readers

Likes

Comments