Härom dagen åkte jag över till fastlandet.
Svampskogen hägrade, oj va mycke svamp det finns i år. 3 dagar har jag torkat och rensat svampen jag plockade.
Imorgon bär det iväg till samma skog, vi han inte plocka ens halva området.
Kroppen är totalt slut och det är inte många delar som inte värker. Men det blir skogen i alla fall. Får en kompis med denna gången, blir kul med mänskligt sällskap och inte bara älgflugor, spindlar och fästingar.
Gofika med kaffe och smarriga mackor blir det också.

Dagens fundering.
Hösten kommer snabbt nu och massor har man att fixa med.
blommor ska in, veden staplas.
Kan vi kanske skjuta på vintern någon månad eller inta ha någon alls?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lågvatten i havet och så även hos mig. Lite sliten och lagom urless på det mesta. Men jag får rycka upp mig, ta mig i kragen.
Äta nyttig och god mat, ge mig ut till havet lite oftare, varit dålig på det en längre tid.Svampskogen blir det framöver, härligt med skogen ibland.
Får nog börja skriva listor på det som ska och borde ha gjorts för länge sen. Ägna mer tid till mig själv än till andra, håller på att avveckla lite projekt som är mer till andras fördel än min.
Orken är låg och värken i kroppen gnager på ork och humör. Märker själv hur bitchig och kort jag är ibland, inget tålamod med dumma människor.

Glädjande är dock att Trollen har gett upp, eller åtminstånde låtit mig vara ifred en längre tid.

Dagens fundering.
Att vara singel på ön är fridfullt, men otroligt kärlekslöst.
Glömt bort hur det känns att vara älskad och att älska någon.
Känns ganska fattigt.

Likes

Comments

Idag har jag varit på andra sidan havet och haft det skönt i solen. Blev lång lunch poolside hos en kompis. Rogivande med många kul och djupa samtalsämnen. Planerat en fest som blir till helgen, ser verkligen fram emot den. Samlat ihop ett gäng tjejer.
Det här varit Trollfritt en längre tid, tack och lov. Sovit 2 hela nätter utan uvi som gör sig påmind.

Dagens fundering.
Pool hemma, ja det vore kanske inte så tokigt. Men jag vill nog hellre ner till havet.
ingen vits med pool när man kan se havet från huset.

Likes

Comments

Ikväll blev det en liten tur ner till havet. Underbart vackert i slutet på en solig dag.
Dagen har bestått av att samla ihop allt som ska till återvinningen, va man sparar och hamsrar. Kanske inte hamstrar, snarare spara braatthagrejer.
Imorgon blir det sovmorgon, så skönt. Natten som gick sov jag hela natten, första natten på flera veckor. Uvin har nu försvunnit och livet är så mycke enklare.
Lite problemlösardag har det varit medan man sorterar saker, några lösta och några på gång. Rensa saker och rensa hjärnan allt på samma gång.

Dagens fundering.
Trattkantareller bör det nog bli mycke i år, varmt och regnigt. gäller att bygga upp ett nytt lager igen. Hoppas bör man.

Likes

Comments

Det går krusningar på havet och även så i mitt liv.
Ligger lite för mycke saker som måste lösas och det är lite bråttom. Det ramlar in det ena efter det andra i en strid ström. Men jag kallas ofta för stålkvinnan, men även jag behöver hjälp och stöd ibland.
Fixa allt så snabbt och bra som det bara går. Bryta ihop och vila får jag göra sen.
Ikväll blir det lite chips och tv, en god natts sömn och hjärnan och kroppen blir som ny igen.

Dagens fundering.
Allt för många tankar snurrar,

Likes

Comments

Blött är väl det första man tänker på den gångna veckan. Intagit massor med vatten för att hålla uvin på avstånd. Vatten utanpå i form av väldans mycke regnande. Havet i ruskväder är himla fint om man hittar lä och regnskydd.
Trollfritt väldigt länge nu. Verkar som trollet torkat ut. Känner mig väldigt harmonisk nu när jag sluppit psykopaten, hoppas det håller och jag får leva mitt liv ifred för evigt.
Snart dax att leta reda på långbyxor och strumpor, men det är ju lite för mycke sol och värme ibland.

Dagens fundering.
varför kan man inte vara hemma från jobbet 2 dagar pga sjukdom, utan att andra ska ställa till det så det blir massa extrajobb när man kommer tillbaka.

Likes

Comments

Vatten är min energin i mitt liv.
Dom sista dagarna har jag inte sett havet. Det har dock blivit mycke vatten ändå. Har hällt i mig i mängder med lite olika sura smakämnen.Det vill säga att jag fått urinvägsinfektion. Man vågar ju knappt gå ut, toan måste vara inom 10 sek avstånd. Känner mig som en disksvamp och det skvalpar nästan i öronen. Men vid strålande humör och på bättringsvägen.
Imorgon blir det jobb igen.
Idag såg jag Trollet, körde förbi här hemma med handen som skydd för att jag inte skulle känna igen. Trollet bor inte på min ö, bor ca 5 mil bort, så man undrar ju om den fege vågar ta personlig kontakt. Inget jag behöver oroa mig för, detta Trollet är en feg en. Terror via text och spridning av lögner gömd bakom en datorskärm.

Dagens fundering.
Det är ju fortfarande varmt ute enligt mig. Verkar som så fort folks semester tar slut drar dom på sig långbyxor, höst skor och jacka.

Likes

Comments

Trollen har försökt ta sig in igen via bulvaner, utan att lyckas. Känselspröten läser av alla som kontaktar mig, avslöjar sig genom att vara allt för trevliga och skriver annorlunda. Spelar spelet med svar som är mycke vänliga och trevliga, inga lögner och inga sanningar. Metarexpediotioner får dom söka hos någon annan, finns inte många som har något att erbjuda. Begränsar mitt umgänge med att umgås med folk som inte sprider eller berättar. Därför är jag mycke ensam och väljer neutrala samtalsämnen. Psykopater manipulerar och övertygar folk på de mest uppfinningsrika sätt. En vacker dag ger Trollet upp när det blir utsvulten på ny info.

Självklart blev det havet framåt kvällen, med mitt hantverk och kvällsfikat.

Dagens fundering.
Tänk om det blir is på havet i vinter, var ska jag söka mitt lugn och inspiration?

Likes

Comments

Trollfritt i över en vecka, mina byggstenar har hamnat i en bättre och stabilare bygge, när det känns ok ska jag lägga cement i mellan dom så ingen kan riva ner det igen.
Fredag och min kropp skriker av smärta, det gör den oftast på fredagar. Drar i mig lite värktabletter och går och lägger mig för en god natts sömn. Imorgon blir det lite jobb eftersom det strulat till sig en massa på jobbet.
Hoppas på regn imorgon så jag kan vara inne med gott samvete. Borde röja runt i trädgården i helgen, men den som spar hon har.

Dagens fundering.
Ser på nyheterna att Batra har en jobbig tid. Hon kanske gjort något fel. Ägnar mig inte åt att diskutera politik. Det jag ser är ren och skär vuxenmobbing. Ingen ska behöva utstå sån skit. Jag vet hur det är att genomlida denna vidriga skit.

Likes

Comments

Nästan 4 timmar tog det att äta lunch och dricka kaffe på maten idag.
Inte undra på när man sitter på första parkett intill det underbara havet. Bilden är tagen från matbordet, underbart väder 22 grader och liten bris. Det luktar havet och vi äter fisk som är fångad och tillagad av fiskaren med familj.
Tiden rinner iväg, kompisen och jag pratar om allt möjligt, både ytliga och djupa funderingar kring livet och vardagen.
Idag har det varit en underbar dag, går och lägger mig ikväll nöjd och med stramande solbränna i ansiktet. Havet, solen och sällskapet har gett mig styrka och energi.

Dagens fundering.
Efter en dag som denna undrar man varför folk inte tar sig mer tid för varandra. Sociala medier har medfört att människor tycker de håller kontakten med sina vänner bara dom lämnar en kommentar ibland på fb.

Likes

Comments