Idag blev det ingen tid vid havet, såg det på lite avstånd från bilen. får ta dubbel tid imorgon istället.
Dagen har känts lite skum, Trollfritt för ovanlighetens skull.
Nästan alla är tillbaka på jobbet igen efter sina lediga dagar. De flesta verkar utvilade och bruna. En härlig fika ute i solen med en jobbarkompis som jag saknat. Tyvärr känner jag att jag inte saknat mitt jobb, kanske dax för en förändring.
Ikväll går jag och lägger mig ganska så nöjd.

Dagens fundering.
Är det någon som anställer en medelålders kvinna?
Kanske någon som uppskattar en självgående och tänkande kvinna som är rak och ärlig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sakta men säker byggs stenhögen på höjden. Stenar som inte kanske inte ger något stabilt bygge. Rasar det då har man ju byggstenar att börja om med och lägga i en bättre ordning för stabilitet.
Imorgon skapar jag fler byggstenar till min stenhög.
Om någon med avsikt river mitt bygge framöver kommer det svida till med en sten i nacken om inte Karma hinner före.
Jag är ingen våldsam person, men även jag har gränser. Den gränsen har passerats med råge under en längre tid. psykopater lever sitt egna liv i sin egna förvridna värld, där alla lögner blir till sanningar.

Dagens fundering.
Havet ger mig bra energi och välmående fram tills de jävla.. Trollen förgiftar mig igen.
Orken börjar ta slut och symptom på stress visar sig och gör mig till någon jag inte är egentligen.
Ta en magnecyl och gå och lägg dig.

Likes

Comments

Nu har jag bara en liten grop kvar i själen, hoppas den självläker med tiden. Jag har gjort allt i min makt att slippa Trollen som aldrig ger upp. Gör livet lite svårare för dom att kontakta mig. Vuxen mobbning är bland det lägsta man kan ägna sig åt. Men Troll med psykiska sjukdom är påhittiga. Dom tror på alvar att deras lögner och påhitt är sanna. Hoppas det stannar vid påhitt och lögner.
Nu är min semester slut, sämsta och jobbigaste ledigheten jag någonsin haft.
Ny vecka och en nystart så här på hösten borde göra gott, ägna mig åt mitt jobb som egentligen är himla roligt.

Dagens fundering.
Tänk om man kunde få veta om karma slår in. Hade velat va en fluga på väggen så man finge bevittna tillslaget. Nu får man väl bara hoppas och tro på karma.

Likes

Comments

Idag tog jag en fika resa till en av mina favoritplatser på min ö.
Kaffe och macka i solen vid havet ensam. Det va ganska tomt på folk nu när semestrarna börjar ta slut.
Ganska skönt att vara singel och ensam ibland. Slippa se och höra folk bara höra naturens egna ljud, vattnet, träden och djurlivet. Man får tänka ifred utan störningar och tankarna kan vandra fritt.

Dagens fundering.
Med tanke på alla Troll som förpestar livet och förstör mina fria tankebanor och som gör mig till en irriterad tänkare. Kan man bli eremit, nunna och bara få vara ifred?

Likes

Comments

Underbar kväll vid havet. Trotts den starka och kalla blåsten satt jag i kvällssolen med lite kaffe bland alla fina stenar. Kitearna kämpade i
vinden, vilken hastighet dom fick upp i den starka vintern.
Fick en jättekick när jag kom hem och påbörjade lite hantverk gjort i ståltråd.
Nu går jag in i min sista semestervecka. Attan vilken tråkig semester det varit i år. Nästan 14 dagar med förkylning. Kan nog räkna på en hand de minnesvärda händelserna.
Imorgon blir en toppendag, ska långt in i mulleskogen till en gammal kompis. En sån kompis man inte träffar så ofta. Men när vi träffas kanske 3 eller 4 gånger om året så fortsätter vi där vi slutade sist vi sågs.Vår vänskap har varat sen 1982 och kommer vara livet ut.

Dagens fundering
Vart tog alla vänner vägen när dom hade semester?
Som singel på ön märker man skillnaden.

Likes

Comments

Hållt mig hemma idag. Tog en fika i trädgården mellan regnskurarna. Trodde jag va på bättringsvägen med min förkylning, nejdå. Förbrukningen av näsdukar har nästan fördubblats mot igår.
Satt ute nu på kvällen, fuktig härlig luft. syrrorna är nästan öronbedövande, inte alla som hör deras högfrekenta spelande. Djur och naturlivet på ön är stort. Tror inte jag skulle kunna bo i tätorten med asfalt och betong.

Dagens fundering.
Den har kretsat runt en älskad vän, det är hennes födelsedag idag.
Hoppas hon blir firad där hon nu finns på andra sidan.

Likes

Comments

Idag tog jag ett beslut som ska få bort trollen i mitt liv.Kommer bli svårt för en del troll med psykisk diagnos har svårt med att bli nekade. Just detta trollet är segt. Trollets lilla lakej gjorde beslutet mycke enklare.
Nu ser jag fram emot ett riskfritt liv med lugn och ro.

idag regnar det och jag nöjer mig med att njuta av stenarna från havet som bor hos mig. Tanken idag va kvällsfika nere vid havet. Får skjuta upp det till en annan dag med tanke på vädret.

Dagens fundering.
Funderar mest på en av mina vänner just nu. Hon miste sin mamma härom dagen. Hon har det tufft just nu, då hennes pappa blev akut sjuk ungefär samtidigt.
Varför händer allt på samma gång?

Likes

Comments

Bakom träden finns mitt hav. Imorgon blir det kvällsfika på stranden. Förhoppningsvis utan massa näsdukar och snytande, det här varit en envis bihåleinflammation. Kör mycke bil i jobbet och sista tiden har den sett ut som på reklamfilmen om nässpray. Öppna bildörren och det ramlar ut en massa näsdukar.
Detta med att blogga är som att ha en dagbok, bara jag som läser, förutom en som råkat tryckt på gilla knappen. Skillnaden mot fb är slående, inga påhopp eller elaka kommentarer.

Dagens fundering.
Inga trevliga funderingar just idag efter nattligt äventyr av det vidriga slaget.
Hur är folk funtade egentligen?

Likes

Comments

Ännu en dag i näsdukens tecken. Ett bra tips är att använda näsdukar med balsam. Då slipper man rödsnoken.
Jag är varken blåögd eller lättlurad, för dom som verkligen känner mig så är jag en rätt slipad människa med en intuition som fungerar lite för bra (tycker en del).
Att skicka en dräng som ska låtsas vara kompis och hjälpsam, ehh, nej funkar inte så bra. Så dagens krydda är att spela med och ovetande om falskspelet som pågår. Rätt roligt att se folk anstränga sig utan att få det dom är ute efter.
Att jag känner mig road av detta är ett sätt att inte bli galen. Skulle jag lägga negativ energi på detta skulle jag nog bli en trött och tragisk person. Konstigt nog mår jag rätt bra trotts den ständiga skuggan av dessa troll.

Dagens fundering.
Man kan göra många olika vägval i livet.
varför väljer en del den med mest taggiga stenar på?

Likes

Comments

Toppen väder för mig som har lite feber och hosta.
Det är turistfritt på stränderna idag, bara lite hundfolk dom är ju ute i alla väder.
Kollade lite på kitearna, bra vind för dom. ser himla kul ut. Funderar på om jag ska testa någon gång, inte idag tänker jag och snyter mig för hundrade gången.
Hem till soffan och vilan, zappar runt lite. Vaknar en timme senare, va nog inget bra program.
Haft nya problem med giftspridande människa idag igen, samma person som innan. För att inte min goda energi ska minska här jag nu börjat skratta åt den eländiga människan, det håller irritationen borta och jag skickar små smilygubbar istället för text.
Den gropen han gräver till mig och vill jag ska trilla ner i, den ramlar han nog själv ner i förr eller senare.

Dagens fundering.
Jag tror stenhårt på karma.
Varför får man nästan aldrig veta om den slagit till.
Gäller både ont och gott.

Likes

Comments