Det kan vara så att jag träffat campus snyggaste kille. Kanske till och med så att han inte är kille utan man. Klart man sett honom förut. Han är ju snyggast på campus. Dessutom är han engagerade och alla vet vem han är. Mest på grund av hans utseende.

Så gavs tillfället en fredag under introduktionen. Han stod själv i baren och det fanns en ledig plats bredvid honom. Jag var på bra humor och helt plötsligt stod jag bredvid och frågade varför han inte drack något starkare än en öl. Vi pratade lite och sen försvann han till ett bord med sina vänner. Efter en stund blev jag inbjuden till bordet av en av våra gemensamma vänner och jag satte mig bredvid honom. Vi pratade lite grann med varandra och efter det var det inget mer. Vi gick förbi varandra och satt i närheten av varann men pratade inte mer.

Vår gemensamma vän bjöd sedan med mig på nattmat och vi var fyra stycken som cyklade och gick till McDonald's en lite bit bort. Campus var en av dem. Vi skämtade lite i kön under en halvtimme och när vi alla fått vår mat var vi tillbaka på trottoaren där våra två gemensamma vänner skulle dela på en taxi och jag och Campus skulle cykla. 

Vi gav oss upp på cyklarna, skämtade lite med varandra och två kvarter senare när han skulle svänga var han på väg av cykeln för att säga hejdå. Snabb som jag var ropade jag godnatt och cyklade hem till mig själv. Nästan så att jag dissade snyggaste mannen på campus. Bra jobbat och så. 

Likes

Comments


​Veganen och jag träffades för nästan ett år sedan nu. Han är gäst på jobbet och där nästan varje dag med sina vänner. Vi lär känna varandra lite i taget och det visar sig en dag när jag öppnar cykelförrådet hemma att vi bor i samma hus. 

Därför blir det efterfest en kväll efter krogen. Han cyklar hem och jag får skjuts. Av mitt ex... Veganen och jag möts i trapphuset och han följer med mig upp till mig för att hämta dricka. Vi sätter oss på loftgången och delar på min redan öppnade flaska rödvin. Det blir kallt och vi går in till soffan. Jag vet redan vad som ska hända och det gör han också skulle jag kunna tänka mig. 

Enligt honom "Blir han kåt när han är full". Och jag förstår det. För jag har aldrig sett honom så här förut. Han ligger i soffan bredvid mig, har det blonda håret i en knut i nacken och skägget alldeles nära mitt ansikte. Vi kysser varandra och sedan flyttar vi oss de två metrarna till min säng. Det är sedan här han får sitt smeknamn. 

När vi är färdiga visar det sig att han är hungrig. Men vad har jag som är veganskt?! Inte ens nudlar. Jag köper ju alltid äggnudlar. Så han går de två våningarna ner till sig för att äta lite grann och jag vaknar nästa gång när han kliver in genom dörren och kryper ner i sängen igen. Därav Veganen. 

Likes

Comments


Så till historian om Ångest-Oskar. En mycket speciell sådan. 

En kväll när jag var på krogen mötte jag Oskar. Klart jag visste vem han var. Han var söt och dessutom hade jag pratat med honom en gång tidigare när vi jobbat tillsammans. Den här gången gjorde vi mer. När vi konstaterat att jag var singel och jag sagt hejdå till alla mina vänner med honom i släptåg började vi vandra uppför backen hem till honom. Min telefon ringde och jag spenderade största delen av vägen med att prata med min kompis. 

Väl hos honom gick det relativt fort. Problemet som uppstod var antagligen min fylla. När jag blir full vill jag gärna prata. Fnissa lite och tycka att allt är roligt. Det ville inte Ångest-Oskar. Det visade sig att han inte alls ville diskutera varför han inte hade rostbröd hemma utan bara ville stanna i sängen. 

Tre gånger sa jag att jag skulle gå hem innan jag faktiskt gjorde det. Ut genom dörren försvann jag, upp på cykeln och ringde mina vänner. Mina vänner som var på efterfest på andra sidan stan. Men vem hindrar det? Inte mig! 

Efter Ångest-Oskars dåliga humor och osköna personlighet blev jag ledsen och besviken på mig själv. Jag grät. En halvtimme susandes genom stan på min cykel, i telefonen med min allra längsta vän. Efter det har jag aldrig träffat på Ångest-Oskar igen. Jag vet inte om han hoppade av skolan och flyttade men jag har aldrig sett honom efter det.

Vi skulle kunna säga som så att det här är en av de få gångerna jag ångrat att jag delat säng med någon.

Likes

Comments


Det här med att hålla koll har börjat bli svårare den sista tiden. Våren lade några män till min lista av delade erfarenheter och sommaren har inte riktigt hållit igen den heller. Därför uppdaterar jag nu min tredje hålla koll lista. Då kanske jag kan radera anteckningen ur telefonen och ingen behöver klicka sig in på den som av en händelse och undra vad alla namn står för.

Jag älskar att mitt tidigare inlägg (det har även funnits en kortis här) angående detta slutade på nummer 11. Jag antar att vi bara fortsätter vid nummer 12. 

12. Var Göteborg

13. TT. Jag minns inte ens hur jag träffade honom. Han följde med hem till mig och det visade sig att han tyckte om mycket speciell närhet. Vad som gör historian ännu roligare är att han nu är tillsammans med min kollega. Oops.

14- Johan. 

15. Ångest-Oskar. Egentligen följer inlägg om alla män som jag träffat. De dyker upp framöver ska ni se! 

16. Veganen.

17. Dubbelnamnet.

18. Min äkta man.

19. Red headed Jens.

20. Sångaren. 

Så nu är jag alltså på nummer 20. Det har eskalerat ganska fort och även om det lagt sig lite ett tag de senaste veckorna så älskar jag fortfarande män precis lika mycket som tidigare. 


Likes

Comments

​Med tanke på hur dåligt jag mått över en del av mina val i våras beslöt jag mig för att göra något åt det. Något drastiskt. 

Tidigare har jag aldrig känt mig beroende av något men när jag bara timmar efter att jag haft sex får känslan av att jag inte haft det på flera veckor vet jag att något är fel. När jag bestämmer mig för att gå hem mitt i natten från en bortamatch och gråter hela vägen hem genom stan vet jag också att något är fel. När jag bara uppskattar mitt ex umgänge men ändå ligger med honom och mår dåligt över det redan innan det hänt vet jag också om att något är fel. 

Inspirerad av en av mina vänner beslutade jag mig för att göra något åt hur jag mår. Jag valde därför att leva i celibat den efterföljande månaden. Var det så att Johan eller Göteborg skulle komma tillbaka hade jag inte haft något emot att träffa dem igen men jag var inte intresserad av att träffa någon som får mig att må dåligt. 

Celibatmånaden flöt på ganska bra. Tills jag en kväll kom hem.... To be continued. 

Likes

Comments


För inte så länge sedan tyckte jag att det var ett skönt skämt att dra om att jag hittat en jacka en av gästerna på jobbet tappat bort.​ Vi pratade lite mer efter det eftersom han tyckte det var ett högst oskönt skämt då jag inte hittat jackan alls. Lyckligtvis fann jag den senare samma dag och bad om ursäkt tusen gånger för min osköna humor. Trots att jag faktiskt var rolig. Det tyckte jag och alla mina vänner också. 

Men så dog det ut i sanden och förra veckan när jag rensade min vänlista på Facebook tyckte jag inte att vi hade något utbyte utav att vara vänner där. Så I cut him loose. Tills igår. Då lägger han till mig som vän igen! Varför det?! 

Vi har inte pratat på en månad. Han är söt. Men vi har inte haft någon kontakt alls de senaste tre veckorna och jag har till och med erbjudit honom att gå in med mig på krogen eftersom jag slipper stå i kö. Inte ens det erbjudandet har han tagit till vara på. Men min vän på Facebook, det tänker han vara? Utan att gå ut med mig? Det är nästan så att jag blir upprörd! Men det är antagligen för att jag inte förstår vad han håller på med?! Varför ska vi vara vänner på Facebook utan att vara vänner i verkliga livet?

Likes

Comments

Johan är min bästa killkompis bästa barndomsvän. Ungefär en så kort historia. 

En onsdag när jag och min bästa kompis taggade till bestämde vi oss för att gå till studentpuben på Campus och där var både Johan och vår gemensamma vän. Tillsammans med några fler av deras kompisar. Efter en nästa färdigspelad omgång av Yatzy stängde puben och vi begav oss som de ensamma fem själarna på gratisbussen in till krogen i stan. Väl där sprang vi rakt till baren och fortsatte kvällen med att fylla våra törstande kroppar med mer alkohol och därefter dans. 

Eftersom min bästa kompis precis inhandlat en fritös slängde vi oss närmare tvåslaget in i en taxi för att åka hem till honom och fritera. Det var inte riktigt vad jag och Johan gjorde. Vi gick och la oss i soffan medan fritösen startades upp i köket. Och då kom det en hand. Trevligt eftersom han är snygg, trevlig och självsäker. Dessutom visste han vad han gjorde. Vi avancerade ganska fort och trots att det tog oss nästan en timme att komma igång, allra mest på grund av hans alkoholnivå, så var det bra. Åtminstone för mig. 

När vi vilat lite och jag duschat mellan kom handen tillbaka och jag misstänker att han därför var intresserad av mer. Men jag orkade inte. Delvis även för att våra vänner kommit in i samma rum. Jag misstänker nu i efterhand att det var därför han inte rörde mig under morgonen efter och att han under nästkommande kväll cyklade hem utan att följa med mig. 

Vi var nämligen på samma ställe även kvällen efter och drack tillsammans, vi tog sällskap och cyklade hem ihop eftersom vi skulle åt samma håll. Vi kramades och sa godnatt. Ingen nämnde något om att följa med ett kvarter extra och sova tillsammans, och nu sitter jag här och undrar om han hade svarat ja om jag hade frågat. 

Likes

Comments


Det känns som om det kan behövas en recap över de senaste två månaderna. Och att jag ens säger det känns helt sjukt men det har hänt mycket mer än nödvändigt under den tiden. 

Efter Göteborg kom TT, det är hans initialer och det är vad vi kallar honom. Men det var en månad efter Göteborg i tid. Han var udda. Som person, inte sexet. Därav fanns en liten ångest kvar inom mig när han hade gått hem på morgonen. Senare samma vecka var mitt ex tillbaka i stan över helgen och därför träffades vi, såg på "vår" film och låg med varandra. Vem är förvånad? 

Så gick det två veckor till och min bästa killkompis hade sin bästa barndomsvän hemma på besök. Johan. Johan får ett eget inlägg. Så pass spännande var det. 

Jag träffade Johan även på torsdagen men på fredagen följde jag med Oskar hem, Ångest-Oskar kallar vi honom nu. En mardröm. Inte nödvändigtvis han, utan snarare min upplevelse av det hela. Jag gick hem. 

Samma helg var mitt ex tillbaka igen och kom hem till mig efter en utekväll. Inte heller en speciellt trevlig upplevelse och jag har bestämt att göra något åt det. Inlägg om åtgärder kommer.

Likes

Comments


Nej, jag har inte varit på besök i Göteborg. Snarare tvärtom. På krogen under en fredag träffade jag en av mina kompisar och hans bihang. Bihang låter så negativt, men det tar sig ska ni se! Jag slog mig ner och pratade med den söte delen av bihanget som visade sig bryta något enormt på göteborgska och vara på besök just därifrån. Vi pratade en stund, gick till baren där jag träffade en annan av mina kompisar och lämnade göteborgaren för stunden. Återfunnen senare under kvällen hade han nu hittat en annan tjej att prata med och sen var det inte så mycket med det. Tills han kom fram till mig och mina vänner och började prata igen. 

En efter en lämnade mina vänner oss och när han föreslog att vi skulle gå och dansa tyckte jag det var det perfekta tillfället att ta med honom in under trappan. Eftersom jag jobbar på den klubb som är aktuell i just det här inlägget har jag full koll på vad som händer under trappan. Men då jag aldrig testat det själv förut var det här det perfekta tillfället. Så jag och Göteborg hånglade under trappan ett tag. Till min stora förtjusning uttryckte han flertalet gånger hur bra jag var på att kyssas. Oväntat men uppskattat och vi valde sedan att gå hem. På efterfest. Tillsammans. Bara för två. 

Väl hemma var det inga konstigheter. Han var trevlig, framåt och rolig. Trots sin kroppslängd visade han sig kunna helt andra saker men det som förbryllar mig är om han tyckte det var bra. Jag tror det. Han sa ingenting om det men vi låg med varandra sju gånger under natten och morgonen efter och vi har båda skavsår nu i efterhand. Betyder det i sig att det var bra?

Hälsningar Hisingen.

Likes

Comments


Så har jag kommit till det tillfälle då det absolut är över. En natt efter en kväll på stan delade jag taxi hem med en grupp druckna studenter där SSK-studenten var en av dem. Vi vände åt olika håll när vi lämnade taxin och jag swishade honom när jag kom hem. Eftersom han hade betalat. Då kom det snart efter en snap.

Trots att vi inte pratat med varandra mer än max tre ord när vi mötts på krogen de senaste två månaderna snapade han mig mitt i natten. Han frågade om jag var hemma och om vår deal fortfarande gällde. Det här tyckte jag självklart var den bästa möjligheten att tala om för honom att jag inte längre är intresserad utav att upprätthålla vår deal. Och det gjorde jag. Jag svarade att jag inte längre var intresserad. Och precis efter att den snapen gått iväg förvånade mitt fulla jag även sig själv och skickade en snap till. Där jag meddelade honom att jag träffat någon annan. När gjorde jag det?! Jag har uppenbarligen inte träffat någon annan, då hade jag skrivit om det här. Så fort jag talat om det för min bästis. Så varför sa jag det till honom?!

Morgonen efter vaknade jag och kände mig genast mycket mer mogen än kvällen innan och nyktra, mogna jag skickade SSK-studenten ett sms där jag talade om för honom att jag inte alls träffat någon ny och bad om ursäkt men tillade att jag ändå inte ville ses mer. Han tyckte det var lugnt och nu antar jag att vi kan hälsa på varandra som normala personer. Och inte som lögnare via snap. Herregud, vem är jag?!

Likes

Comments