En af mine bedsteveninder er begyndt at lave de smukkeste ringe! Ringene er 100 % upcycling sølv, som smeltes om til disse vidundere. Der findes ikke en eneste ring der er ens, da vandet former hver enkelt ring ganske unikt. Selve ringen former hun selvfølgelig i diverse størrelse så alle kan få fingrene i dem.
Hvis denne lille teaser har inspireret eller fristet dig til at se flere mulige designs på ringene - så gå ind og følg min søde veninde på Facebook eller Instagram (madebylea2002)
OBS SKYND DIG! Der er lige nu tilbud i resten af August måned... så vil du ikke være den første der ejer en af disse?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej damer!

Her kommer der endelig et lille sneakpeak ind i mit hjem og i de ting jeg holder allermest af herhjemme.

1: Vores skønne altan. Uheldigvis har solen svært ved at trænge ind mellem alle bymurrene i storbyen og lige præcis ramme vores lille altan. Men sol eller ingen sol, så elsker jeg at få lidt frisk luft i ansigtet og ligge og slænge mig her med en god bog.

2: Hyggehjørnet i stuen. I vores stue har vi et lille hygge hjørne. Her kan man ligeledes sidde med en god bog og lytte til noget god musik.

3: Vinreolen. Jeg synes den er så smuk og dekorativ. Reolen er bare fra IKEA og så har vi selv skårret den til så den passer i højden til vores køkkenbord. Jeg elsker den rustikke stil og ikke mindst at nyde et godt glas vin i weekenden. Nu mangler der bare lidt flere smukke flasker.

4: Køkknet. I vores køkken har vi de smukkeste limited edition PH-plakater i hhv. sort, rød og blå og så skal der selvfølgelig også hænge en PH-lampe til at fuldende det smukke look. Vi har rigtig mange designer ting og møbler, men mindst ligeså mange genbrugsmøbler og arvestykker. Jeg elsker mixet mellem det nye og det gamle.

5: Min Nespresso! Jeg kunne slet ikke undvære min nespresso maskine, ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden den!

6: Vitrineskabet. Et smukt og enkelt vitrineskab fyldt med nyt såvel som gammelt stel. Mit yndlings er mågestellet, som jeg har arvet fra min søde mormor. Hun elsker at komme på besøg og se, hvordan hendes ting kommer til sin ret hjemme hos os istedet for at stå inde i et skab hjemme ved hende selv... og vi klager bestemt ikke.


Hvis i kunne tænke jer at se flere billeder fra vores lille oase eller har spørgsmål til, hvor noget er købt så skriv en kommentar!

Likes

Comments

Som lovet kommer her nogle før/efter billeder fra vores lille (store) terrasse projekt i går. Vi har længe villet gøre noget ved vores næsten ubrugelige terrasse og havemøbler, men har bare hverken haft tid, overskud eller redskaberne til det. Nu har min søde far dog været ude og investere i en højtryksrenser, så det hele kunne blive rengjort nemt og hurtigt. Resultatet her og kun med vand fra højtryksrenseren - der er hverken brugt algerens eller andre kemikalier. Selvom hele vores terrasse projekt kommer lidt sent på sommeren, så håber vi at vi kan nå at få brugt det et par gange inden efteråret for alvor rammer os.

I weekenden får jeg alle mine bedste veninder på besøg, så nu skulle det altså bare være. I samme anledning fik vi slået den hyggeligste pavillon op, så nu krydser jeg bare alt jeg har og beder til at vi kan få i det mindste bare nogle timer på terrassen i weekenden. Nu mangler jeg bare at pynte lidt op med nogle puder, lys og blomster og så er jeg klar til at modtage gæster når weekenden melder sin ankomst!

Likes

Comments

I dag har både M og jeg haft en fridag, hvilket var rigtig tiltrængt! Den stod dog ikke kun på kæreste og dasedag, vi har nemlig haft en lang række praktiske ting der manglede en kærlig hånd herhjemme. Vi startede derfor morgen med den lækreste og billigste morgenmad på Globen Flakket ved Åen - her fik vi en morgenmadsbuffet for kun 42 kr. pr. mand (den perfekte pris for to studerende!)

Herefter var det bare hjem og i gang. Vi har brugt dagen på at rydde ud i vores alt vores tøj og sko - så gå endelig ind og følg mig (Sine Eriksen) på Tradono, hvis du mangler lidt billigt tøj eller sko. Vi har rengjort vores terrasse, slået pavillon op og ryddet op i kælderrum. Jeg kunne ikke være mere glad og tilfreds med vores nye terrasse, nu kan vi forhåbentligt endeligt komme til at bruge vores have og ikke mindst vores altan noget mere. I morgen vil jeg ligge før/efter billeder op af vores arbejde på terrassen.

Til frokost fik vi nem og hurtig mad - men det betyder bestemt ikke at det ikke var lækkert. Dette er min absolut yndlings frokost, hvis man ikke gider til at lave det helt vilde, men det stadig skal være en tand lækre. En skive rugbrød, 1/2 most avokado, et pocheret æg, lidt pynt og salt og peber på toppen. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal porchere et æg, så er der nogle ganske fine og overskuelige videoer på Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=c-K49pkXRaw

Så var der jo selvfølgelig også lige en lille sommerkage til eftermiddagskaffen (kaffen blev dog skiftet ud med Booster i anledning af dagens hårde arbejde)

Likes

Comments

Jeg har været så heldig at blive få lov at teste nogle skønne produkter fra Nuskin med henblik på at reklamere og sælge videre. Så gå ind på https://www.nuskin.com/nuskin.html og tjek deres produkter ud. Kontakt mig også meget gerne på sine.eriksen@hotmail.com eller meld dig ind i Facebookgruppen "Care4U By Sine", hvis du vil vide mere om nogle produkter, går og tumler med nogle problematikker eller bare vil have tilsendt nogle prøver.

Lige nu tester jeg muddermaske, eyelash serum, hårkur, teethwhitening, bodybutter og fire- og icewalker creme. Så min aften bliver brugt med hårkur, muddermaske, Outlander (pt. min yndlingsserie fra netflix) og en kop varm kakao.

Likes

Comments

Jeg har en rygrad som en regnorm… især når det kommer til sko. Jeg har dog reelt nok manglet hvide sneakers i længere tid, men om hvide sneakers er det smarteste køb til den kommende sæson det vil jo vise sig😂Jeg har i en uges tid nu kigget på de smukkeste sneakers fra Philip Hog på nettet. I dag tog jeg heldig-/uheldigvis en lille omvej på vej til frokost på Saichi med mine veninder. Og liige der i vinduet i Lollys Laundry i Latinerkvarteret der stod de. Efter frokosten måtte jeg jo lige hen og prøve dem og de var lige så smukke som på nettet. Heldigvis for mig fik jeg et par nye sko med hjem, uheldigvis gik mit kort endnu mere i minus. Det var jo meningen jeg skulle arbejde så jeg kunne få sparet nogle penge sammen.. Det må vel blive næste sommer så?

Min mor er ikke vild med skoene, men jeg er sikker på hun ændre mening når hun ser dem på👊 Jeg forestiller mig at skoene er den perfekte accessories til mit ellers meget farveforladte tøj.

Likes

Comments