Alltså titta???? Hur gullig högtalare. Den trillade ner i brevlådan idag och jag älskar den (mest för att den är så söt). Jag älskar ju att lyssna på musik så den här blir perfekt att ta med sig under resor men också in till badrummet när man ska fixa sig/duscha. Den gick för 229kr, vilket jag tycker är lite saftigt. Eller är jag bara snål? xx

Likes

Comments

Åh titta vilka härliga bilder som finns i mitt tumblr flöde, vill man inte bara åka utomlands nu?? Jo tack.

Hello my angels! Hoppas att ni har haft en bra onsdag hittills, I sure have. Idag har jag varit ledig från jobbet (skönt) och rensat min garderob. Herregud fick ihop fem överfyllda påsar med kläder jag inte använder längre och till och med helt nya kläder. Fy vad mycket onödigt man har i sin garderob. Dessutom har jag en ganska liten garderob men ändå få ihop så mycket som man inte använder = HELT SJUKT. Rensade även min klädhäst (säger man klädhäst??) där jag endast har mina jackor och rensade bort SJU jackor??? Jag är inte normal. Tänkte skicka med påsarna till mammas jobb, hon har nämligen en städerska från Polen. Hon brukar skicka ner mina kläder till ett barnhem i Polen. Känns bra i hjärtat barnen blir alltid så glada❤ xx

Likes

Comments

Brukar ni ha nyårslöften?? Jag brukar ha små mål som inte är helt orimliga haha. Tänkte lista upp dom här så kanske ni får lite inspiration till något också👽

Fortsätt träna: Har tränat kontinuerligt (4 dagar i veckan) i snart 3 år. HUR SJUKT?? Så ska absolut fortsätta detta året. Det är så himla skönt för mig att träna. Blir av med ångest och dålig energi direkt. Känns också otroligt skönt att man "orkar" göra fysiska grejer som att springa och lyfta ex. Nu behövs bara nya löparskor inför våren.

Mer tatueringar: Hehe, gjorde min första tatuering för snart 2 år sedan. Min familjs personnummer på handleden. Blev så himla nöjd med den så jag fortsatte med en raket och en astronaut på armarna, för min mormor som älskade rymden. Så nu har jag blivit beroende?? Haha några nya i år blir det nog allt!

Va positiv: Herregud jag är verkligen så NEGATIV. Tänker allting i negativa tankar, varför?? Jag måste bli mer positiv och tänka bra saker. Tillexempel när jag ska gå till jobbet ibland tänker jag att "jag pallar inte det suger" MEN har börjat tänka att "det blir roligt, jag har ju världens bästa kollegor!!" Och det hjälper så mycket, alltid bra att sprida positiv energi.

Tro på mig själv: MÅSTE jag bli bättre på. För varenda felsteg eller misslyckande vill jag bara ge upp allting. NEJ. Tänk istället att det inte är världens undergång om det inte går vägen första gången om det går vägen den femte gången. GE INTE UPP.

Bli bättre på att blogga: Jag har bloggat från och till i flera år, men nu är det faktiskt dags att ta tag i detta. Tycker att det är så skönt att skriva av mig och att bara sitta och skriva. SÅ några inlägg i veckan borde jag ju klara av vid sidan av jobbet?

Kom igen och gör 2018 till ditt år. xx

Likes

Comments