Våren känns på ingång, även om väderprognosen säger att det ska snöa i veckan. Rabatten lyser i olika färger, blommor har slagit ut, solen skiner, värmen slår emot en och vårkänslorna flödar!

-

Efter två graviditeter ser inte kroppen ut som den gjorde innan. Men jag kämpar för att bli nöjd igen. Jag har kommit igång med rätt kost o motionerar varje dag, genom promenader osv. Jag hoppas att jag ska lyckas, jag hoppas att jag en dag ska bli nöjd, stolt och modig. Våga, vilja visa mig i kläder som jag känner mig fin i.
Att min mage numer pryds av "tigerränder" stör mig inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Dem är ett bevis på att mina två fina barn har växt inom mig, närmast mitt hjärta. Att min kropp har skapat dem, burit dem, vårdat dem.

Hur känner ni? Hur kom ni i form efter graviditeten?

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja nu har det ju gått en stund mellan inläggen igen.

Vi har vart tvungna att avliva min katt Pixie efter 6 år, hon blev sjuk och vi valde att inte börja bråka med henne med operationer osv. Det har resulterat i att vår andra katt diesel är jätte ledsen 😩

Vi har även haft två väldigt förkylda barn som resulterade i att Hugo slutade äta helt och gick ner över ett halvt kilo, han som redan låg för lågt i vikt pga att han stannade i vikt när amningen strulade. Nu har de som tur vänt men vågar inte amma mer 😔

Förra helgen döptes Hugo, det vart ett lyckat dop och Stella och hennes kompis rockade loss i kyrkan och underhöll alla!

Våren är på ingång och idag kommer vi köra en trädgårdsdag! Vi håller på att byter staket och ska rensa lite.

Ha en toppen dag! 🌷

Likes

Comments

Alltså deras nya kollektion 😍

Jag bara älskar den! Så himla detaljrik, rolig, unik och bara helt fantastisk fin!

Passa på nu att tävla om ett presentkort

http://signup.elodiedetails.com/ref/L5454462/

Likes

Comments

Oj vad senaste dagarna har innehållit mycket.

De började redan förra veckan med att Stella blev smått förkyld o så även Hugo. De blev värre o i söndags så kräktes Stella, vi trodde först de var magsjuka men kunde sen konstatera att de var allt slem från hostan. Så fortsatte de fram till i onsdags. Hon var hos läkaren som inte ville undersöka utan hävdade att de var en förkylning. I onsdags fyllde hon ju dessutom 2 år, vår stora tjej med hennes stora personlighet!

Hugo blev också snabbt sämre och igår slutade han andas då slemmet fastnade. Vi åkte snabbt in till barnakuten där dem direkt misstänkte rs. Som tur var så verkade de hjälpa med att spruta in koksalt i näsan för att spola bort slem o snor. Vi fick åka hem med ordinering koksalt en gång i timmen och att vi ska komma tillbaka om han blir sämre. Läkaren kunde även säga till 90% att även Stella har rs men eftersom hon är äldre så är de ingen fara :)

Vi kunde ju som sagt inte fira Stella mer än att sjunga, öppna paket o leka lite med play doh i soffan eftersom hon var sjuk. Igår hade vi ett litet kalas för min släkt o imorgon kommer Alex släkt. När Stella mår bättre har vi bestämt att hon ska få en heldag med firande på Leos lekland, favvo mat osv.

Nu ska jag dricka mitt kaffe o sen städa undan lite. Sova har de inte blivit mycket av, har sovit ungefär 8 timmar sedan tisdag morgon ..

Men reservkraft o kaffe löser de mesta. Kan ju iallafall säga att jag är glad att det är fredag!

Likes

Comments

Är det inte roligt? Det här fenomenet med att alla ska lägga sig i!

När vi väntade Stella så var de många som reagerade på att vi blev gravida så snabbt, det var så många som tvivlade på oss.
När vi sen blev gravida igen så kan ni ju bara gissa vilka kommentarer vi fick. De var ju så snabbt inpå, har vi inget annat för oss? Men hur ska ni klara de? Sen räcker de väl? Osv..
träffar jag någon gammal kompis eller bekant på stan så är de alltid: du bara föder barn, du får ju barn på löpande band, hur många är de nu? "Haha"

Det är tydligen jätte skrattretande och helt j*vla otroligt att jag är 27 år o har 2 barn med 2 år emellan... jag ser inte vad som är så otroligt extremt med de?

Jag är inte ung, jag har inte fött barn med 9 månader mellan o jag har inte en hel skolklass som de låter på den flesta.

Vi valde att skaffa täta barn för barnens skull. O ja, jag vill absolut ha ett till barn, inte nu men kanske om 6 år. Visst är jag knäpp?

Nä skämt åsido, lägg ner era kommentarer om ni inte har något positivt o klokt att komma med.

Likes

Comments

Ja ibland får bloggen hamna på hyllan när livet i övrigt tar all tid och energi. Men jag tänker inte ha dåligt samvete för de, tvärtom!

Jag vill o försöker vara den Mamma och sambo som min mamma var. Som sätter barnen först, försöker hålla relationen till mannen vid liv o samtidigt njuta av livet. Ibland sliter jag mitt hår o undrar vad jag gett mig in på, ibland fylls jag av så mycket kärlek till familjen att tårarna rinner, ibland står jag kvar några minuter extra i duschen för att hinna andas men jag älskar mitt liv, min familj o allt runtomkring!

Träffade 2 kollegor i veckan, eller en har ju slutat men vi arbetar i samma kommun iallafall ;) kändes skönt att komma ifrån, prata vuxet o få skratta åt annat än babblarna o Pippi lång! Även om de är ca 1 år kvar tills jag kommer börja jobba så känner jag redan en ångest eftersom jag inte vet vart jag kommer få jobba eller med vilka... usch dem tankarna ska jag försöka lägga åt sidan!

Nu ska jag dricka upp kaffet o städa lite innan kidsen vaknar igen!

Likes

Comments

Ja vi ska ju som sagt köpa ny bil och innan jag får körkort så har vi tänt köpa en billig bil, jag är trött på dyra bilar, de känns så jobbigt så fort någon lampa lyser..

Jag är sugen på Volvo, passat eller Skoda men Alex är nog mest inne på passat. Tur att han inte är så svår-övertalad ;)

Jag ska ju försöka ta tag i körkortet nu, försöka ta de snabbt o smärtfritt så de blir gjort någon gång. Nu lovar jag er alla att jag ska ha körkort innan 2017 är slut! Så nu de blir ju jätte pinsamt om jag inte har de = pepp!

Idag har vi haft tjej-shopping (+Hugo) Jag, min syster, mamma o mormor o Hugo har åkt runt på second-hand butiker, djuraffären o till sist Ica maxi för att mormor ska bjuda oss alla på söndagsstek imorgon så hon behövde handla lite (läs mycket)

Nu ska jag o Alex mysa o fira 3-års dag.

Tänk vad mycket vi har hunnit med, 2 barn, förlovning, frieri, flyttat 2 gånger, 4 bilar (+1), Gotland 6 gånger, Finland 1 gång, 2 kryssningar, osv osv.. jag älskar dig A ❤

Likes

Comments

Vilken härlig känsla.

Det är faktiskt en av mina favoritkänslor, när våren är på väg.

Fåglarna börjar så smått kvittra, solen är tillbaka o eftermiddagarna börjar bli ljusare.

Barnens garderober byter färgskala och tjocka kläder byts ut mot tunnare. Jag vågar inte ropa hej till våren riktigt än men har börjat beställa hem vårkläder, ta fram leksaker från lekstugan, sopat grus o målat naglarna i lite vårigare färger.

Idag ska vi köra premiär grillning hos syster och hennes familj, blir man inte väldigt glad av solen?

🌱🌷🌼

Likes

Comments

Att älska är att bry sig, att vilja ge sin tid, att svälja sin stolthet. Att älska är inte att visa alla andra hur "mycket" man tycker om någon. Att måla upp en fasad är det många som gör men att spela ett spel med en relation är inte att älska någon.


Låtsas inte något för en dag kommer sanningen fram.


——

Nej de är inte något mellan mig o A, jag är bara så trött på att vissa människor beter sig illa...

Likes

Comments

Ja jag har haft tandvärk sedan december. Dragit mig från att ringa o boka tid. Hittat på massa undanflykter o hoppats att värken ska försvinna.

Vilket den självklart inte har gjort... idag tog jag mig i kragen o ringde o fick tid i eftermiddag. Ska även till BVC nu om en halvtimme, hämta Stella, mellanlanda hos min mormor o sedan ge mig iväg igen, mot tandläkaren. I regnet.

Det är klart årets första regn ska komma den dagen jag ska gå fram o tillbaka 75 miljoner gånger.

Usch ge mig sol o vår!

Likes

Comments