Header
Uppdaterar så ofta jag kan!
Är positiv för respons;D

Busiga barn

När jag blir stor vill jag ha barn. På bilden är det ett barn som älskar att stöka till. På första bilden är hon tre och på den andra bilden är hon sju. Jag tyckte det var lite kul😁

Nästa inlägg handlar om mobbning!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min tanke var inte att lägga ut detta. Men det är väl aldrig fel att ta upp ett ämne man sällan pratar om.

Vi vet alla vad ordet cancer betyder. Ett samlingsnamn på alla cancer-sjukdomar, t.ex bröstcancer. Nu säger jag inte att man tappar håret av alla cancer-sjukdomar. Men det är det man oftast tänker på, jag menar om du t.ex ser någon på stan utan hår. Då är det cancer? Nej. Man får gå runt utan hår utan att ha cancer, vissa rakar till och med av sig håret för att stödja dem som har cancer.

Jag upprepade mig en del, jag vet! Hur som helst jag tycker det är jättesynd om folk som har förlorat vänner, familj what ever i detta, det har jag själv. Flest gamla drabbas av cancer, det är för att cellerna kan lätt bli sjuka när man är gammal.

Jag tycker att detta ämnet måste tas upp. Alldeles får få pratar om cancer. Det är inget jätte brutalt, det är bara celler som delar sig obegränsat. Cancer är väl inte sådär bara, det är jättetråkigt att uppleva och för den som förlorar. Men var inte rädd att ta upp det!!

Vill du veta mer om cancer? då kan du kolla på denna videon 👉 https://www.youtube.com/watch?v=0RwPXMvJjTA&t=165s 👈om berättar om vad cancer är, lite bättre än vad jag gör😄 Alla hashtaggar fuck cancer.

Nästa gång jag tar upp något sånt här kommer det handla om mobbning. Jag tänker göra detta till en grej OM jag får respons. Om ni skriver ämnen ni vill att jag ska prata om tar jag upp det. Är det ingen som skriver blir det inte av. Lik som ingen skrev frågor = det blev inte av.

Tack för ni läste😍👋

Likes

Comments

Förlåt att det inte kommit upp något. Har inte gjort så mycket på sims, och inte fått några frågor eller så, så jag har inte haft någon lust. På tisdag kanske det kommer upp något, eller imorgon?

💗💦

Likes

Comments

I förgår köpte jag 4 nya sims-spel. Det var Träningsprylar (stuff pack), Spadag (game pack), Klassiska glamourprylar (stuff pack) och Vildmarken (game pack).

Jag vet inte vad jag ska lägga ut😳😥 Men jag kommer i alla fall svara på frågor i nästa inlägg😜

Hoppas det inte gör något, men jag vill inte vara helt inaktiv.

Tack och hej❤

Sorgligt nog hade jag ingen bra bild till ämnet så ni får se en fin bild på staden (från stadsliv)

Likes

Comments

Alla i olika åldrar

Längst till vänster är åldringar, sen vuxna, sen ungdomar och sist tonåringar.

Det var detta jag tänkte lägga ut igår men inte hann.

Titta på den här👆 bilden och tänk efter lite.

Jag ska göra en Q&A också som kommer ut på tisdag😜

Jag vet inte vad jag ska skriva mer nu, så hej då💚💛

Likes

Comments

Information 

Jag skulle egentligen lägga upp ett inlägg med sims men sen hann jag inte klart.. Så jag lovar att det kommer innan lördag!😌 Och att jag inte har lagt upp något det senaste dagarna är för att jag har haft besök👫 Hur som helst ska jag göra en Q&A (questions and answers). Jag ska göra det på bloggen så snälla ställ frågor😁 Gå och följ mig på min instagram: simskajsa och skriv frågor på min senaste bild. Blir jätteglad för frågor.


Här nedan👇 är en bild från min kamera.


Likes

Comments

Hemma igen

Jag kom hem i tisdags kväll. Från hotellet i Malta åkte vi ca kl 3 på natten. Jag var hemma i Karlshamn ca kl 22/23.

Så jag har inte orkat lägga upp något för att jag var så trött.

Det kommer mer om detta senare!

Godnatt sötisar😘

Likes

Comments

Hej på er, alla mina söta läsare 

Detta skriver jag den 12/6! Jag gjorde så att det kom upp nu😁 Kort förklarat så är jag i Malta på språkresa om någon har missat det😚 Jag vill egentligen bara lägga upp detta för att jag inte vill vara inaktiv i två veckor. Men under texten kommer jag lägga in en bild från min kamera. Kanske ni blir lite underhållna ändå😂 Jag var 7 år, mina storasystrar hade fyllt 10 och vi var i Turkiet med pappa, mormor & morfar, en kusin och hennes föräldrar. Jag fotade mycket som liten😃 Skriv om ni vill att jag lägger ut kamera bilder då och då.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer😳 Så tack och hej leverpastej.

Likes

Comments

Imorgon hörrni😍 Då händer det grejer!! Jag ska åka till Malta imorgon😱😱💓 Första gången jag åker på språkresa men däremot inte den sista. Som sagt känner jag ingen nu men jag får garanterat en massa nya vänner där👍 Just nu ser jag allt på ett positivt sätt, jag har en bra inställning till det här och det kommer vara en upplevelse att komma ihåg hela livet😂❤❤

Detta innebär att jag inte kan lägga ut något nytt inlägg medans jag är borta😥👎 Men jag ska göra ett inlägg efter detta, som jag gör så att det kommer upp i mitten av veckan tänkte jag (det finns en inställning som gör att man kan bestämma när man vill att ett nytt inlägg ska komma upp) Förlåt för en dålig förklaring men bara så att ni vet det kommer det kanske ut ett inlägg medans jag är borta😊


Tack för att du läste detta och för att du förstår😜💙💙

Ni är bäst, Hejdå😌👋 (Jag vet att jag ha fler läsare än följare, så följ gärna också. Då blir jag jätteglad)

Likes

Comments

Insidan ut

Ser ni vilka det är? Ilska😡, Glädje😃, Vemod😢, Avsky😷 och rädsla😰 såklart❕

Från filmen "Insidan ut" 2015. Den är väldigt bra ska jag säga så jag kan rekommendera denna film😉

Dem är kanske inte bäst men dem finns i galleriet (community) att lada ner om ni vill😍 användarnamn: KAJLI1

PS jag hade inget att göra, så jag gjorde detta! För att flika in har jag sommarlov nu, slutade sexan idag😁

Goodbye for now💛💙

Likes

Comments

Tack för att du tittade in;D