Hej!
Idag tänkte vi testa marabou Japp, reeses white chocolate peanut butter cups och amerikanska klubbor med smak av granatäpple och hallon! mmmh.

marabou japp:
Första intryck:Det smakade japp- det var väldigt krämigt vilket vi gillar
Smak:Kola och marschmallowaktigt
Utseende:som en helt vanlig marabou
Betyg:3/5 - 4/5

reeses peanut butter cups:
Första intryck:fin förpackning- luktar gott när man öppnar
Smak: smaken är salt och söt- den smakar som den med mjölkchoklad
Utseende: Vanlig
Betyg: 4/5-4/5


Klubbor:
Första intryck:ovanligt stor- Lite konstig yta
Smak: Känner mest hallonsmak- Smakar det den ska smaka
Utseende:se första intryck
Betyg: 3/5-3/5

trevlig helg!
TCSBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är en ensamstående mamma sedan igår då jag bestämde mig för att adoptera ett barn. Eftersom att jag tidigare har varit så ensam i mitt lilla hus i by Monte Vista känns det skönt att nu ha sällskap. Jag jobbar som polis och mitt mål är att skydda byn. Just nu jobbar jag bara som "desk jockey" alltså bara med skrivbordsjobb men jag hoppas att jag sakta men säkert klättrar upp till nästa nivå. Jag ville ha just det här jobbet eftersom att jag redan första dagen hemma fick inbrott… 

Det som är jobbigt med att vara känd är att paparazzis står utanför vårt hus. suck… Och när jag igår kissade på mig stod det om det i tidningen och jag var tydligen Monte Vistas skamfläck :(  Tydligen verkar ingen veta att mitt jobb är att skydda staden… Jag antar att sånt är livet!


Kram kram! /autumn

Likes

Comments

Hej alla simsspelare!

Mamma Lopez här igen👩. Nu har den lilla bebisen kommit!Hon är en gullig blondin (som sin mamma)👸. Hennes namn blev Pepper! Man Charlie (familjens geni) har börjat bli lite avundsjuk på alla sina syskon☝. Hon tycker tydligen att jag är för mycket med de. Vad ska en stackars mamma göra?

I alla fall så har jag träffat en ny man, vi vet vad som kan hända då


/Lopez🌊

Likes

Comments

Hej! Nu tänkte jag göra en recension på ett expansionspaket till the sims 3. Detta paket heter Monte Vista.Till det medföljer kläder,dekorationer och en helt ny värld som påminner om en liten by i Italien :)
HISS: världen är väldigt mysig och jag älskar att man kan ha på sig en solhatt!
DISS: paketet är väldigt svårt att ladda ner. I alla fall på en mac. Man kan inte spela på själva skivan utan man måste spela på den senaste paketskivan som man har laddat ner.

Spelet är väldigt kul och jag hoppas att ni gillade detta inlägg!

/TCS❤

Likes

Comments

Hej alla polare i poolen och kompisar i solen ni är mina bästisar i vått och torrt! Haha! Jag är sååå roliig!!

i alla fall. Lasse här till er tjänst med ett unikt fusk! Ja, ett fusk. Ett väldigt bra fusk!! Jag blir väldigt glad av det😝

I alla fall så håller du in shift och bokstaven C. då kommer det upp en vit rad högst upp på skärmen. På den ska ni skriva testingcheats true. Då är alla fusk som de kommer visa på bloggen upplåsta.. Då håller ni in shift och trycker på valfri sim. Sen trycker ni på behovsfusk och sedan på gör glad.. Då kommer alla simmens behov fyllas upp till topp! 

Genialt eller hur?

Glöm inte att ni ibland måste skriva testingcheats true igen. Detta kan ni göra hur många ggr ni vill!!

/Lasse🎐😄😜

Likes

Comments

vi är en familj som heter Lopez och bor i sims-världen. Jag Jennifer och är mamma över familjen. Jag har 3 barn (men ska tydligen få 100) Lorenzo, Ruby och Charlie är mina små änglar👼. Men det är en till som är påväg. Vad tycker ni att hen ska heta? Ruby är en busig liten unge🐯med en tvillingsyster vid namn Charlie. Hon är familjens geni📖. Sen har vi lilla lorenzo, Han är våran lilla atlet⚽. Nu har ni fått veta lite om vår familj. Vi lovar att meddela när tillskottet kommer👶.


           REGLER FÖR 100 BABYCHALLANGE;

​Målet med​ den här utmaningen är att lyckas få 100 små underverk😃

Detta kommer definitivt ta ett tag om du inte spelar sim dygnet runt (det rekommenderar vi inte)

Vi har spelat i ca 1 månad och har bara fått 3 barn. 

Man ska ha en kille för varje barn. Gör barnet när ni är på "romantic interest" sen frågar ni om ni bara kan vara vänner.

Om ni har några frågor, var inte rädda för att fråga dem!!


/familjen lopez och TcS🐟

Likes

Comments