Header

Efter några dagas velande angående hur jag skulle bygga huset, så har Celina och Melody äntligen flyttat in!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Say hello to Celina & Melody!

Med tanke på det nya prylpaketet som släpptes förra veckan kände jag att det var dags att göra en ny familj! Tröttnade tyvärr väldigt snabbt på paret Watson-familjen och kände därför att jag hellre utforskar det nya paketet tillsammans med en ny familj. Så här har vi dem! En riktigt kärleksfull moder vid namn Celina och hennes älskade, älskade dotter Melody. Jag hoppas det ska bli roligt att få följa dem och deras liv!

Likes

Comments

För att fira Annas födelsedag in i det riktiga vuxenlivet valde familjen att åka iväg på semester i några dagar! De grillade, badade, fiskade och bråkade lite då och då - men framför allt hade de en underbar tid tillsammans med mycket skratt och ett riktigt roligt födelsedagsfirande! 💗

Likes

Comments

Både Anna och David tycker att tiden verkligen susat förbi och nu har deras lilla bebis vuxit upp och ska börja skolan. Läxor, kompisar och massvis med bus väntar för lilla Mattias och han har vuxit upp till att bli en riktigt charmig pojke!

Likes

Comments

Anna och David väntar tillökning i familjen!! 💗 Vad tror ni det blir, en pojke eller en flicka?

Likes

Comments

Paret Watson har nu renoverat klart och flyttat in i sitt lilla hus. David har börjat jobbat som fotbollsspelare och Anna lyckades bli upptäckt som konstnär och jobbar nu med att måla tavlor samt att undervisa i konst. Deras vardag innehåller god mat, träning, utflykter tillsammans och självklart massvis av pussar och kramar mellan de två turturduvorna <3

Likes

Comments

Idag välkomnar vi en ny Sims-familj till vår lilla härliga bloggfamilj, nämligen paret Watson! Ett ungt par som nyligen gift sig och de är nu i full gång med att bygga och renovera sitt blivande hem.

David har stora ambitioner inom sporten och hoppas kunna bli en stjärna på fotbollsplanen en vacker dag. Han älskar träning och allt som har med hälsan att göra, men hans största prioritet ligger hos familjen och hans kärlek till Anna.

Anna är en otroligt ödmjuk kvinna med båda fötterna stadigt på jorden. Hon drömmer om ett fint hus att kunna bilda en liten familj i och brukar spendera sina dagar framför målarstaffliet medan David är på jobbet.

Välkomna till familjen, paret Watson!

Likes

Comments