Header

Efter några månader boendes tillsammans har Nora och Eric äntligen renoverat färdigt (så gott som, det går att leva där nu i alla fall haha) hemmet! Det är fortfarande en hel del kvar som ska fixas med tomten och nedervåningen, men budgeten räckte inte riktigt till och det får helt enkelt vänta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jippi! Efter några månaders dejtande bestämde sig Nora och Eric äntligen för att bli officiella som par <3

De har även flyttat ihop med varandra och har blivit en härlig familj. Nu är husrenoveringen igång för fullt och Miranda är väldigt nyfiken på att få bo tillsammans med sina två nya familjemedlemmar!

Likes

Comments

Nora träffade en suuupersnygg massör på stadens spa och hon föll verkligen pladask..

Kort därefter började de att umgås som kompisar, men Nora tog sig modet till att fråga ut Eric på middag och han svarade ja!

Men frågan är.. Är det bara en dejt i Noras ögon eller känner Eric likadant..? Hmm, det kvarstår att se!

Likes

Comments

Som tur var kunde Nora släcka branden innan den hann sprida sig allt för långt.. Tyvärr är spisen helt förstörd och det finns inga pengar till att köpa något ny. Attans också!

Likes

Comments

Äntligen har Nora lyckats spara ihop tillräckligt mycket med pengar för att åka in till stan och investera i en ny möbel på loppmarknaden. Lila Miranda ville självklart följa med, men först.. ett bad!

Sen var det dags att möta upp Bridget nere på stan och gå en runda bland alla stånd som fanns där.

De lyckades även tajma in currytävlingen och Nora ställde upp med en väldigt självsäker attityd..

och hon lyckades vinna!! Priset var denna väldigt heta tröja haha 😉

Efter det var det dags för mor och dotter att bege sig hemåt!

Miranda somnade som en stock och den kvällen behövdes ingen godnattsaga för att hon skulle kunna somna.

Dagen efter provsatt Nora sin nya soffa som hon lyckades få med sig hem från loppmarknaden och hon tyckte det var väldigt skönt att slippa stå och kolla på TV. Vilket fynd!

Likes

Comments

Äntligen är det dags för Nora och Miranda att flytta in i huset! Tjoho ♥

De fick besök av deras granne, Bridget, redan första dagen och Nora blev väldigt glad över att få en bekant i denna nya stad. Det är alltid roligt att lära känna en ny vän!

Första matlagningen i det nya huset gick väl sådär.. Nora skar sig rätt så rejält på fingret, men tack och lov gick det att fixa med bara ett stort plåster!

När man inte har råd att köpa ett matbord får man stå! Lilla Miranda har dock fått med sig sin barnstol från deras förra hem, hon är alltid prio ett hos Nora ♥

Lekstund! Nora och Miranda spenderar mycket tid tillsammans och att kika på bildkorten med mamma är Mirandas favorit.

Hmm, ett nytt mästerverk eller ska denna duk också ner i soptunnan..? Förhoppningsvis blir den värd några kronor ute på marknaden.

Då var första dagen i huset avklarat och både Nora och Miranda sov som två stockar genom natten! Mysigt.

Likes

Comments

Efter mycket slit och nästan alla sparpengar har Nora lyckats renovera badrummet med nya kakelväggar och ett nytt kakelgolv samt installerat en toalett, ett handfat och en dusch. En billig spis och ett tillhörande kylskåp var det enda hon hade pengar att lägga på till köket.. För stunden sover både hon och Miranda nere i vardagsrummet utan tapeter och golvmatta och övervåningen (som ska bli deras sovrum i slutändan) står i dagsläget helt tom.

Den närmaste framtiden ser ut att bli ganska jobbig för familjen Jones, med tanke på hur lite pengar de har kvar och att Nora är hemma med Miranda utan ett jobb. Tack och lov får drömmen om att en dag bli en mycket berömd konstnär henne att tjäna några slantar om dagen i alla fall!

Likes

Comments

Varmt välkomna till min The Sims 4-serie: The Jones Family!

I denna serie kommer ni få lära känna den ensamstående mamman Nora och hennes dotter Miranda. I nuläget har Nora precis ärvt ett gammalt hus av sin farmor, som tyvärr gick bort av hög ålder för inte så länge sedan. Huset är dock i väldigt dåligt skick och Nora kommer behöva lägga alla sina sparpengar på att börja rusta upp huset. Förhoppningsvis kan hon och Miranda flytta in så fort kök och toalett går att användas, men det kommer nog dröja en längre tid innan huset står redo att kallas för "hem"!

Likes

Comments