Header

Nu tar jag nya tag i Simmandet och välkomnar Havana Cabello med sin Cocker Spaniel Daizy. Jag har valt att göra en ny familj där jag utmanar mig själv att beta av alla Sims-prestationer en efter en. Meningen med det hela är att jag ska klara av allihopa, men vi får se hur lång tid det tar innan jag har spelat på en familj i 100 generationer.. 😉

För att ni ska få ett bättre grepp om vem Havana och Daizy är tänkte jag bara dra en kort liten beskrivning av dem båda två. Havana är en målmedveten tjej som drömmer om att bli en mästerkock jobbandes på en 5-stjärnig restaurang. Hon är ambitiös, väldigt glad av sig och ett stort fan av hennes lilla ögonsten Daizy, vilket faller sig ganska naturligt med tanke på att hon älskar hundar.
Daizy är en väldigt vänlig själ som är sin kära ägare trogen in i döden. Hon älskar att busa och leksaker är det bästa hon vet!

Sådär, nu tycker jag vi drar igång denna utmaning! Jag kommer uppdatera er angående deras vardagsliv - precis som vanligt, men när jag låser upp en prestation kommer jag lägga upp och skriva om hur svårt eller lätt jag tyckte det var att uppnå den! FÖRUTOM "spela Sims i 4 timmar" och "få en Sim att inte göra något socialt på 24 timmar". Jag tycker det är de lättaste prestationerna och inte värda att ta upp ett eget inlägg, hehe. Tror ni förstår vad jag menar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gos, gos och mera gos ♥

Dags för middag.

Resten av dagen spenderas med lek, antingen inomhus eller utomhus!

Akita leker såklart också en hel del, men det innebär mest att springa runt som en galning inne i huset haha!

Lite late night snack innan läggdags..

Sen är det dags att sova! Akita väljer varje natt att sova inne hos Melody, små sötnosarna <3

Likes

Comments

Äntligen är det dags för mig att ta tag i mitt Simmande och denna blogg igen, denna gång med hjälp av husdjuren! Jag har provat spela det nya packet ett tag, men på andra familjer. Nu är det dock dags att återgå till min kära Cartney-familj och denna gång har Melody fått en liten American Eskimo-valp vid namn Akita. Nu kör vi!

Likes

Comments

Det finns verkligen inget jag längtat så mycket efter som husdjur till simmarna. Är så taggad på att få ge Melody en liten hundvalp!

Likes

Comments

Efter några dagas velande angående hur jag skulle bygga huset, så har Celina och Melody äntligen flyttat in!

Likes

Comments

Say hello to Celina & Melody!

Med tanke på det nya prylpaketet som släpptes förra veckan kände jag att det var dags att göra en ny familj! Tröttnade tyvärr väldigt snabbt på paret Watson-familjen och kände därför att jag hellre utforskar det nya paketet tillsammans med en ny familj. Så här har vi dem! En riktigt kärleksfull moder vid namn Celina och hennes älskade, älskade dotter Melody. Jag hoppas det ska bli roligt att få följa dem och deras liv!

Likes

Comments