Under en trevlig kväll i baren med några av sina tjejkompisar träffade Amber en kille vid namn Christer, som efter några glas tillsammans följde med henne hem. Där utvecklades småpratet snabbt till något mer flammande och Amber upplevde sin allra första kyss den kvällen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

The Sims Sverige la ut en trailer för det kommande expansionspaketet igår på deras Facebooksida och genom att ha sett trailer har jag enormt höga förväntningar på detta pack. Om ni kollat på trailern förstår ni nog att nya expansionspaketet kommer utspela sig i en storstad och ge oss Simmare möjligheter att låta våra Simmar bo i lägenheter och utforska nya ställen. I Sims 3 älskade jag att bo i lägenhet med mina simmar och utifrån det jag sett i trailern verkar detta pack inte vara en besvikelse!

Såhär lyder beskrivningen om expansionspaketet på The Sims hemsida;

"Ta med dina simmar till storstan och utforska allt den har att erbjuda, från myllret utomhus till unika situationer som bara uppstår när man bor i lägenhet. Uppfyll dina simmars drömmar i den mångsidiga staden San Myshuno och upptäck nya kvarter och festivaler.Upplev charmen och utmaningarna som följer med din sims första lägenhet och jobba dig upp till takvåningen som din sim längtar efter.

Upplev stadslivet
Upptäck livliga kulturfestivaler
Bo i lägenheter"

Jag hoppas verkligen att detta paket blir en stor hiss, då många av de tidigare paketen har enligt mig varit lite av en flopp vissa gånger.. Det finns en hel del jag saknar med Sims 4, men det tänkte jag ta upp i ett annat inlägg. Vad tror ni, kommer det nya expansionspaketet bli en hiss eller en diss? Kommentera gärna vad ni tycker och tror om det kommande paketet!

Likes

Comments

Efter några månaders (ej riktig tid) jobb med restaurangen har saker och ting börjat gå framåt för Amber! Hon har byggt ut den inre lokalen och satt in ett till bord och några fler stolar, byggt en vägg mellan toaletterna så istället för två toaletter finns nu fyra och även ställt in lite dekorationer för en hemtrevligare nivå.

Även personalen har fått gå på fler utbildningar och det resulterade snabbt i högre betyg från gästerna!

Likes

Comments

Det var en glad Amber som tog emot de allra första gästerna när restaurangen slog upp sina portar.

Med ett fint, enkelt och ganska litet kök rullar maten ut i omgångar. Det är faktiskt en av hennes bästa vänner hon anlitat som kock!

Och med denna överblicksbild på den än så länge ganska liten, men ändå mysiga och faktiskt rullande restaurangen är Amber ännu närmare att uppnå sin stora dröm - att äga en ekonomiskt oberoende och väldigt omtyckt restaurang.

Likes

Comments

Tjoho! Äntligen har Amber lyckats köpa sig en tomt att bygga sin restaurang på. Och som pricken över i:et ligger hennes blivande restaurang granne (!) med huset hon bor i, så det kommer vara enkelt att hålla ställningarna även fast hon jobbar som kock på annat håll! Tyvärr så tog hennes pengar överförda tillgångar slut alldeles för tidigt och det är en lång väg kvar att gå innan restaurangen kan öppna, men hon är på väg i alla fall och snart kan hennes högsta dröm slå in.

Såhär ser bygget ut i dagsläget, uppdaterar er så fort möjligheten att fortsätta bygga på det tillkommer!

Likes

Comments

Nu börjar det äntligen dra ihop sig för Amber att starta sin egna restaurang! Sparpengarna räcker precis till för att köpa den där lilla lokalen hon länge spanat in och ambitionerna är på topp. Uppdaterar er med före- & efterbilder när köpet är avklarat!

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaka här igen efter ett allt för långt avbrott! Jag tänkte fortsätta att spela på min sim Amber Stone och för er som missat vem hon är hittar ni det inlägget HÄR. Uppdaterar er snart med massor av nyheter från Ambers liv, so stay tuned!

Likes

Comments

Idag är det äntligen dags för mig att testa The Sims 4 Äta Ute och för att göra det lite roligare har jag gjort en ny sim - Amber Stone. Tanken är då att ni ska få följa Amber och hennes liv under tiden hon strävar mot sin dröm, att äga stans bästa och populäraste restaurang. Jag hoppas att ni kommer gilla denna story och så sätter vi igång med en liten snabb presentation av Amber!

Amber är en ung tjej som just precis har tagit ett extremt stort steg i livet. Hon tog nyss studenten från kockskolan, har flyttat in till sitt första egna hus och jobbar för stunden som diskplockare medan hon hela tiden aktivt strävar uppåt i karriären. Hon är ambitiös och självsäker, hon vet vad hon vill här i livet, och hon är väldigt glad av sig.

Hon älskar allt som har med mode och skönhet att göra och är otroligt modemedveten!

Sist men inte minst så är Amber otroligt generös och godhjärtad och även väldigt modig. Finns inte mycket som skrämmer henne utan oavsett vad så kämpar hon alltid på framåt!

Likes

Comments