Tänkte bara berätta att jag och min sambo äntligen är klara med våran dotters rum ☺
Jag tycker rummet blev jätte fint och fick äntligen plats med alla hennes saker hehe och hon har en heeel fel. Hon är bortskämd lilla damen men faktiskt så är de mormor,farmor,farfar och hennes gudmor som är värst haha ... visst att jag är lite svag för henne också ibland , men vem kan säga nej till en sån goding liksom ☺

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hopp!
tänkte äntligen dra igång med bloggandet igen , har verkligen saknat de men tiden har bara inte funnits.
Men kan ju börja med att uppdatera er vad som hänt sen sist... har köpt radhuslägenhet ihop med min sambo och vår nu en underbar dotter på 1 år, så livet kan inte bli så mycket bättre än vad det är just nu ..hmm förutom att vi står och helrenoverar mitt i allt också haha.. så tiden är knäpp men tänkte iallafall försöka få ut ett inlägg om dagen med lite outfits och sånt som förr men även dotterns roliga utveckling och hur det är att vara småbarns förälder eftersom det förändrar det mesta i livet.
Så då vet ni hur det ligger till ☺

Likes

Comments

Äntligen fått hem den smidiga barnvagnen vi kollat på så länge :) Är verkligen super nöjd med valet då man kan ha bilbarnstolen ihop med chassit .. kan ju inte bli smidigare om tösen får för sig att somna i bilen :)

Imorgon ska vi även in på en ny viktskattning på flickan och förhoppningsvis bli igångsatt om de blir som vi vill! Hehe så man får gosa med henne nån gång :) <3

Likes

Comments

Kan inte fatta hur jag klarade att leva innan jag träffade dig,  du är verkligen min andra hälft och mitt allt!  Du är så mån om din lilla familj o nu får vi en liten dotter ihop.. kan inte fått en bättre pappa till lilla tjejen <3 Du är verkligen underbar och är så glad att jag har dig i mitt liv , vill verkligen att du ska veta de älskling <3 Vill leva resten av mitt liv ihop med dig och våra underbara bebisar! <3
Älskar dig högre än allt <3

Likes

Comments

Helt sjukt vad tiden går fort snart har vi våran lilla tös här <3 hehe men hon stannar säkert i magen till hon får sin vräkningsorder.
På måndag blir nästa TUL då får vi se om hon fortsätter växa som hon ska :) men procenten var ju bättre sist så är bara att hoppas på att den är ännu bättre nu :)

Men har märkt att man har väldigt sjuka drömmar på nätterna när man är gravid.. ibland kan jag vakna o ligga och fundera i evigheter på hur allt hängde ihop haha. men men är väl sånt som blir!

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på att sambon ska sluta jobbet sen blir det en tur med små kissarna.. curry  ska kastreras och lilla skorpan vart stereliserad förra veckan men såret har spruckit så blir en koll på henne oxå... lilla tösen <3
Medans bebisarna är hos veterinären får de även bli en tur till hm och se om man hittar nå dopkläder eftersom syrrans dotter ska döpas och jag inte kommer i någon kläder alls av de jag redan har, haha känner mig som ett fetto :) men kommer ju nå bra av de som tur är! 

Nä nu Ska jag göra lite te så jag kvicknar till ha en bra dag!

Likes

Comments

Japp som rubriken lyder så bär det snart av mot barnmorskan för rutin kontroll :) vet dock inte hur de ska gå till då jag inte änns orkat mig ur sängen och ätit frukost /lunch... men får väl tvinga mig upp och jalla lite :) sen efter de blir de städning på högnivå här hemma så de är rent och snyggt... och tvätta lär jag väl oxå göra eftersom jag inte har så mycket kläder jag kan ha just nu.. haha kul o va rund om magen!!

Likes

Comments

eller ah Lyxmiddag vet jag inte men riktigt gott är det med bacon och broccoli paj,  hehe måste ju göda lilla tösen i magen :)
va på ett till TUL och de visade sig att flickan vuxit till sig så nu är jag lugn igen efter all stress och oro,  är så skönt!
I lördags gick vi dessutom in i vecka 32 så nu kommer älsklingen snart så man får snoza bebis <3 längtar så de är helt sjukt!!!!! 

Bebis mage vecka 32 :)( o ja spegeln är skitig ;))

Likes

Comments

Var som sagt på TUL( tillväxtulltraljud)  igår då dom tycker att jag inte gått upp nå speciellt under graviditeten och visade sig att hon ligger på -21% tösen. Men liten mor liten dotter ;) hehe.. men blir ett till TUL om 2 veckor för dom vill se att procenten inte ökar utan minskar så håller tummarna! annars är hon väldigt pigg och kry lilla tjejen och det är ju de viktigaste trots allt :)
åhhh längtar så tills hon kommer,  bara 12 veckor kvar nu! :)

Likes

Comments

Fattar inte varför man inte kan få vara frisk nån gång under denna graviditet... vart akuten i måndags och fick beskedet att jag fått en kraftig uvi som krypit upp mot njurarna :( har så ont i ryggen så måste nog säga att detta är de värsta jag varit med om!  men som tur är mår lilla tösen bra o de va de som oroade mig mest! 
Men blir iallafall sängläge med film i några dagar nu tills värken i ryggen  ger sig...
ganska rörigt inlägg jag vet men är så när man inte riktigt är vaken i huvudet

..

Likes

Comments