På torsdag ryker håret! Är väldigt velig på hur jag ska klippa det! Mitt hår är väldigt förstört så jag måste ta en bra bit! Det är nu man ångrar alla blekningar man utsatt håret för!

Dessa frisyrerna tycker jag är snygga! Får se om jag vågar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Underbara midsommar!
Vi firade med fina vänner och
vädret visade sig från sin bästa sida!
En mycket lyckad dag och kväll!
Lyckliga är vi som ha de finaste vännerna
man kan tänka sig!

Likes

Comments

Efter jobbet i lördags fick vi ett ryck och for iväg till Helsingborg! Lördagen spenderade vi i ett soligt Helsingör! Jag älskar känslan av slapphet när man kommer till Danmark! Vi satt länge på Torget och bara njöt av solen och all härlig musik!
Söndagen spenderade vi på stranden i Råå! Hur härligt? Det är slutet av augusti men ändå så varma och härliga dagar! Energin är nu påfylld så vi orkar med regniga dagar i höst sedan!

Likes

Comments

På semestern for vi till Stockholm och hade några underbara dagar! Vi besökte blandande Skansen, grönalund, Vasa museet och slottet!

Stockholm är ju en helt fantastisk stad på sommaren! Det är så härligt med allt vatten!

Likes

Comments

Den där känslan när man kommer hem efter semester o bara känner att det är faktiskt bäst hemma... Den känslan har jag nu. Efter några hektiska dagar i Stockholm njuter vi av lugnet på "landet" inga köer, ingen stötig trafik... Jo jag trivs bra här samtidigt som det är skönt att komma bort och uppleva storstadspulsen ibland!

Likes

Comments

Häromdagen gjorde vi en härlig utflykt med våra vänner till high Chaparral! Jag trodde att Olle skulle va livrädd, men han älskade det! Hans lilla pistol släppte han inte taget! Hit åker vi fler gånger!

Likes

Comments

När vädret är halv tråkigt åker vi till badhuset o badar för att trötta ut barnet 😀
När barnet väl är trött passar vi på att baka bullar! Himmel så goda de blev!

Likes

Comments

Idag har vi haft en kul dag på landet! Förtjusningen var blandad med skräck när Olles syssling kom med traktorn! Men hönorna och kossorna va jättekul!

Likes

Comments

Igår va vi riktigt hurtiga och begav oss ut på en cykeltur till vallsjöbaden! Det är så fint därute, vi fikade på köttbullemacka och glass! Det var massa folk eftersom thorleifs spelade, den lilla detaljen hade vi missat! Hade vi vetat detta hade vi nog åkt någonannan dag när det är lite lugnare!

Likes

Comments

Vilket härligt väder vi hade igår! Det gäller att ta vara på de soliga dagarna, vilket vi gjorde! Vi bjöd fina vänner på grillat och en god rabarberpaj med rabarber direkt plockade i trädgården! Sådana dagar vill vi ha fler!

Likes

Comments