En frygtelig kvinde har været ret omdiskuteret, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle tænke om den. Nogle mente, at den var satire andre ikke. Selv synes jeg ikke, at den er satirisk. Faktisk synes jeg, at det var lidt cringe at se den, men den satte rigtig mange tanker igang hos mig. Jeg mener at alle burde se den, kvinde som mand. For personligt mener jeg ikke, at det kun er kvinden der har problemer i den film, en det kan jeg snakke længe om ;)

Den her film er SÅ magisk! Jeg er normalt ikke super glad for musicals, men den her ramte mig virkelig. Plottet, scenariet og skuespillerne spillede bare. Det var en smuk film, og den bragte en masse følelser frem i mig, hvilket normalt ikke sker, når jeg "bare" ser en film.
Se den!

Jumanji var simpelthen så grinern. Jeg elsker Jack Black i den her film, og selvfølgelig også de andre skuespillere. Man griner fra start til slut, så hvis du har brug for en god komediefilm, så er Jumanji filmen du skal se.

Jeg har faktisk aldrig set en Star Wars film før, sååå måske er jeg ikke den bedste til at bedømme den her film. Dog synes jeg, at den var ok. Det var faktisk ret nemt at følge med i, hvem der var hvem, selvom jeg ikke har set de andre film.
Overordnet set synes jeg, at den var helt fin. Måske burde jeg lige få set de andre film også ;)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Okay billedet siger vist det hele...men jeg skal til Amsterdam! Det sker her i slutningen af januar, sammen med nogle tøser fra uni.
Det skal nok blive sjovt ;)
Jeg har været i Holland med min far og den del af familie for en del år siden. Så det bliver sjovt at opleve byen med et nyt crowd.
Har du været i Amsterdam før, eller er det også et af mange steder, der stadig ønskes besøgt?

Likes

Comments

Hej bloggen,
Så kom jeg altså lige til at købe lidt godter (læs 1 ting; jeg er ikke millionær) hos Louis Vuitton. Det er efterhånden noget tid siden, men jeg er lige så glad nu, som da jeg købte den.
Jeg har endnu ikke taget et specifikt foto af my little baby, men det bil jeg få gjort. Så hold øje på bloggen for at se, hvad der gemmer sig i kassen.

Måske nogen kan huske, hvad jeg ønskede mig fra Louis Vuitton for ikke så lang tid siden?

Likes

Comments

Jeg er efter mange års pause begyndt at lave smykker igen, og dette er det meste design. Jeg er faktisk helt vildt tilfreds med resultatet! Man kan købe dem for 200kr.
Øreringene kan både sendes eller afhentes ved møde med mig i København og omegn :)
De kan laves med præcis de farver man kunne ønske sig, og mønster kan vi snakke om, hvis man har specifikke ønsker til det.
Hvad synes I? Er de bare helt no go eller hvad? ;)

Vi snakkes derude

P.S. For bestilling kontakt mig over Instagram på emilie.dasilva eller mail emiliedasilva1996@gmail.com

Likes

Comments

Jeg har desværre ingen billeder at vise jer, men I kan godt glæde jer! Der er blevet SÅ fint, hvis I spørger mig ;) I dag har min kære far været forbi, og hængt lamper og spejle op med mig. Det gjorde altså vildt meget for lejlighedens helhed. Jeg skal nok få taget billeder snart - I promise.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg er blevet inspireret af blogger-darling Sandra Willer vedrørende en nøglepung. Selv her jeg i mange år haft en lille "sokke" lignende dims til mine nøgler. Når de ligger i sådan en, ridser se nemlig ikke mobil og andet nede i ens taske. Det synes jeg altså, er mega rart. Nu er det dog nok på tide, at jeg opgraderer lidt. Jeg har lige pt. øje på de to vist på billederne foroven. Specielt den fra Louis Vuitton taler til mig, men jeg må lige ud og se og føle på dem begge. Kender I det? Altså at man skal røre for at vide, hvad der er det rigtige?
Oh well...økonomisk set, så skal jeg liiiige spare rigtig meget sammen først. Så har massere tid at tænke i.

Likes

Comments