Så er der noget nyt på beauty fronten. Jeg har lige fået fingrene i de her to ting fra L'Oreal, og jeg er helt tosset med det. Masken er en muddermaske, der renser huden og giver glød. Man behøver kun et tyndt lag for optimal virkning. Det sjove ved masken er, at mam kan se alle ens porer, når den er tørret ind. Det ser helt vildt ud! Meget tilfredstillende et eller andet sted. Når masken er tørret ind fjerner jeg den med en våd bomuldsklud, og så er ens hud ellers bare lækker og dejlig.
Neglelakken er ligeledes ny på min beauty-hylde, og den har den flotteste rosa farve. Normalt er jeg ikke til den smags farver, men den her fantastisk.

Indlægget er ikke sponsoreret.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

​Lige et lille update på Hvisk fronten! Lige nu kører der en konkurrence derinde for os stylister med temaet grønt. Jeg valgte at gøre brug af create funktionen derinde of skabte dette. Hvis I vil finde ringene inde på deres hjemmeside, kan I gå via dette link her.  

Indeholder affiliate

Likes

Comments

Hvis I ikke har hørt om Secondo endnu, så skal I skynde jer! Secondo er en app, hvor man kan sælge og købe ligesom Trendsales og lignende. Forskellen ligger så bare i, at Secondo holder på pengene indtil køber har modtaget pakken. På den måde undgår man misbrug af den måde at købe og sælge på. Jeg synes selv, at det er rigtig smart, og jeg har også gjort mit første køb derfra, som I vil se, så snart jeg har modtaget det. Appen fås kun til iPhone i øjeblikket, men man kan vist skrive sig op inde på deres hjemmeside, sådan at man får en besked, så snart appen kommer ud til Android. 

I kan se min profil her.

Likes

Comments

I er nødt til at prøve at lave den her pizza/burger/bolle dims! Den smagte SÅ godt. Jeg vil lige guide jer gennem nogle hurtige snapshots jeg tog undervejs.

Det I skal bruge:
• Et stort rundt brød
• Tomatsovs
• Mozzarella
• Pizzatopping
• 1 peberfrugt
• Cocktailpølser
• Basilikum
• Løg

1. Først skulle man udhule et stort rundt brød, for derefter at smøre bunden ind i tomatsovs. Husk at gemme brødets "låg", når I skal til at udhule brødet.

2. Nu skulle man ligge nogle skiver af mozzarella i.

3. Nu er det blevet tid til at putte pepperoni i.

4. Så det tid til lidt løg.

6. Nu lagde jeg cocktailpølser og rød peberfrugt i.

7. Så er der et ekstra lag tomatsovs i (kan godt springes over, da det godt kan blive liiiidt for meget, men hver sin smag)

8. Mere ost!

9. Mere ost - nu bare pizzatopping.

10. Til sidst skal man lægge "låget" på igen, drysse lidt mere pizzatopping ost på, og toppe det hele af med lidt mere pepperoni.

Man kan også tage lidt basilikum i blandingen, hvis man skal have lidt grønt, men kunne desværre ikke finde noget i dag.

Nu skal den så bare i ovnen på 175 grader i ca. 30 min. et voilà!

Nå men det var en lille opskrift herfra.

Likes

Comments

Jeg har lige netop afhentet det her fantastisk flotte tæppe i dag. Jeg er SÅ forelsket i det, og det giver bare rummet en helt speciel følelse.​

Likes

Comments

Hej bloggen, hermed dagens køb. Er helt vild med øreringene! De koster kun 80kr. i H&M og giver virkelig noget spice til ens outfit. Blusen er også fra H&M og nedsat med 50%. Normalt er der en snor i, men den havde de ikke. Så anskaffer nok en lædersnor til den. Tænker, at det ville være anderledes, men stadig holde det lidt sexede look.

Indeholder affiliate 

Likes

Comments

Instagram@emilie.dasilva