Første Bali outfit! Det hele er faktisk fra en butik, vi opdagede på, der hedder Bamboo Blonde. Det var vildt varmt og fugtigt den dag, og vi hyggede maks.
Jeg vil helt klart anbefale jer at tage til Bali Bird Park, hvis I skal til Bali. Det var rigtig sjovt at have fuglene siddende på en. Til gengæld var der en skole derinde på samme tid som os...og de fandt os meget interessante. På et tidspunkt blev jeg seriøst sat på en bænk af nogle af dem, og så satte de sig ellers en efter en ved siden af mig og tog billeder. Det var super ubehageligt, og til sidst gik jeg bare. Der var gået uendelig lang tid, følte jeg. Så bom - I'm gone!
Det var faktisk en heldagstur, men I får lige resten senere, så indlægget her ikke bliver uendelig langt. I får lige nogle billeder fra parken herunder.
Vi snakkes!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Turen til Bali tog omkring 16 timer fra Danmark med mellemlanding i Singapore, og både min veninde A og jeg var friske, da vi ankom på vores første hotel på Bali. Så vi fik en hyggelig første dag med udforskning og vildt lækker mad hele dagen! Det var så lækkert. Vi boede på Ibis Hotel Legian Street, og det var et helt fint hotel. Det lå i hvert fald lækkert. Det tog sådan ca. 10 min. at gå til stranden og byen. Det eneste minus var, at det car så åbent, så man kunne høre alt, der foregik udenfor. Udover det, var det helt fint.
I får lige et billede af rooftop poolen på hotellet.

Måltid numero uno! Det var på Shelter, og det var helt vildt lækkert. Det blev også bare vores stamsted. Alle deres retter var geniale. Så hvis du skal til Bali, så tag på Shelter! Det er det bedste madtip jeg har til morgen og frokost - hands down.
Her fik jeg en avocadomad, en mango/jordbær smoothie og så delte A og jeg en frugtplatte. Det var forresten SÅ billigt. Det var næsten helt latterligt, men godt for os ;)

Så blev det aften, og vi skulle finde et nyt sted at spise. Det var virkelig svært faktisk, fordi der var så mange muligheder (I know...luksus problemer) Til sidst endte vi dog på noget, der hedder Moonlite, hvilket også er et hotel. Her fik vi en 3 retters menu bestående af:

Forretten var vandmelon med salat, feta og en lækker olie, som jeg desværre ikke kan huske, hvad der var i :(


Hovedretten var ris med kammuslinger og rejer, meget simpelt og helt utrolig lækkert.

Desserten var en lava kage med is og jordbær.

Det var en helt og aldeles magisk aften. Med en sindsyg solnedgang og livemusik på restauranten.

Det var lidt om min første dag på Bali. Ja, det handlede meget om mad, men det gør
Hele mit liv nærmest, elsker mad ;)

Vi snakkes derude.

P.S tror også det var den første dag (måske anden dagen) hvor vi blev helt voldsomt solskoldede...selv med faktor 30 minimum 1 gang i timen. Vinterbleg hud skal åbenbart meeeeget langsomt tilvende sig den stegende sol på Bali.

Likes

Comments

Som I måske ved, har jeg været på Bali i 1 dejlig måned! Og det kan varmt anbefales. Jeg ville virkelig bare ikke hjem derfra. Det var kun savnet til familie og kæreste, der trak lidt i en.
Jeg tænker, at jeg vil lave lidt forskellige små indlæg om min tur til Bali. Nogle indlæg vil omhandle outfits, andre begivenheder. Det her indlæg er bare en lille intro.
Jeg var afsted med en veninde fra gymnasietiden af, og det var simpelthen så hyggeligt. Kunne ikke forestille mig, at jeg skulle have gjort det med nogen anden. Vi var bare på bølgelængde hele vejen igennem mht. hvad man egentlig lige gad at lave, og det blev ofte til afslapning. Hvilket var helt fint, for når vi var på forskellige tours varede det hele dagen, og det drænede lidt en.
Men de dage skal I nok høre om senere. Det her var bare en hurtig intro og en "Hey alle sammen! Glem ikke lige, at jeg har været på Bali i 1 måned.."
Vi snakkes derude

Likes

Comments

Hej igen, efter en lang pause prøver jeg igen.
I dag (måske mere aften kl. er 22:30 da dette blev skrevet) skal det handle om inspiration. Hver gang en blogger laver en QA, så bliver de næsten altid spurgt om inspiration.
Og ved I hvad...jeg mangler fandme inspiration ud over det sædvanlige. Jeg har altid henvendt mig til andre bloggere for inspiration, men jeg synes altså, at det begynder at kede mig lidt. De helt store bloggere i DK kan efterhånden bare sætte sig tilbage og se der vælte ind med visninger efter blot at have skrevet 3 sætninger. Det er også helt fint. De fortjener det, de har jo trods alt arbejdet hårdt for det længe. Dog synes jeg, at det er kedeligt at læse. De store bloggere køber efterhånden også kun de helt store mærker, og det kan vi andre bare ikke følge med i. Og det er pisse nedern, men super godt for dem! Det er jo super flot, at de er kommet så langt med deres blog. Det hjælper bare ikke på inspirationen, man kan bare sidde her bag skærmen og være grøn af misundelse.
Nå men efter alt dette, så vil jeg bare sige, at jeg vil prøve at finde inspirationen i mig selv. Når jeg shopper, så tænker jeg kun på, hvordan det specifikke stykke tøj føles i maven, og ikke hvad en eller anden kendt blogger ville mene om det. Det gjorde jeg til tider før, og det dur ikke.
Jeg har en kæmpe respekt for alle bloggere, men savner inspiration fra dem på en eller anden måde. Jeg følger dem stadig, for de kommer fandme med nogle guldkorn nogle gange (damn it girls - how do you do it!)
Vi ses derude

P.S det er mest omhandlende tøj...for jeg har min indretningsguru blogger og hun er helt og aldeles fantastisk til at indrette

Likes

Comments

Altså hvad er der med Fashion Week og alkohol? Til Han Kjøbenhavn showet (som jeg skrev om her) fik man kun valget mellem vodka og...vodka. Jeg kan altså ikke lige vodka, eller alkohol for den sags skyld. Jeg drikker normalt heller ikke (lidt løgn, jeg drikker en gang i mellem), men jeg forstår ikke, hvorfor fashion=alkohol.

Altså jeg kan da godt se, at det ser lidt mere lækkert ud på billeder med en farverig drink i hånden versus et glas vand...men helt ærligt, man burde da i det mindste få valget om at kunne være foruden alkohol til Fashion Week.

Eller er det bare mig, der er mærkelig, fordi jeg ikke har lyst til at drikke alkohol 24/7 i en uge bare fordi det er Fashion Week?

Måske skulle jeg bare underkaste mig The Fashion Society, og få en drink i den ene hånd og en smøger i den anden?
Nej det sker dog ikke, men jeg må indrømme, at jeg er fascineret af denne kultur, og jeg vil så gerne forstå, hvorfor fashion=alkohol.

Er der nogen derude, der kan kaste lidt lys på mit problem? Jeg er lutter øre.

Likes

Comments

Da jeg var i London med min veninde, der var vi inde og se Harry Potter Studios! Det var SÅ fedt. I kid you not, når jeg sider, at jeg skal tilbage. Det var virkelig fedt at se tingene i virkeligheden. Det var simpelthen så surrealistisk, at jeg nærmest har gået i Harry Potter og co.'s fodspor. Prøv lige at overvej, hvor meget tid de har brugt der. Hele deres barndom har jo foregået der.

Jeg ville ønske, at jeg kunne vise jer alle mine billeder og videoer, men så vil dette indlæg ingen ende få, så I får bare lidt. Det er også lidt kedeligt, hvis jeg bare viser det hele. I skal jo også ind og se det! Altså det var bare så sjovt, og som barn (og mig selvfølgelig) får man et pas, hvor man undervejs skal finde The Golden Snitch, og så får man et mærke i sit pas. Det var underligt sjovt, og jeg vil gøre det igen, selvom jeg nu godt ved, hvor den er uden at skulle lede, men det vil stadig være sjovt.

Og ja min veninde og jeg kunne ikke dy os. Så vi købte altså det her billede, som vi fik tager derinde. No regrets! Det er altså et cute og sjovt minde at have fra vores tur, synes jeg. Og ærligt...jeg fik en stav og cloak, jeg var solgt. Så det skulle helt klart foreviges med et billede.

Så hvis I er en lige så stor Harry Potter nørd, som min veninde og jeg, så tag derind! Det vil I aldrig fortryde. Det var magisk at se Hogwarts in real life.

Uh et lille tip: tag selv derud og hjem igen. Vi tog på en tour, hvor blev blev kørt frem og tilbage fra studiet, og vi fik kun 3 timer derinde, så vi fik lidt stress på. Virkelig ærgerligt, da vi sagtens kunne have brugt mere tid derinde.

Likes

Comments