Altså hvad er der med Fashion Week og alkohol? Til Han Kjøbenhavn showet (som jeg skrev om her) fik man kun valget mellem vodka og...vodka. Jeg kan altså ikke lige vodka, eller alkohol for den sags skyld. Jeg drikker normalt heller ikke (lidt løgn, jeg drikker en gang i mellem), men jeg forstår ikke, hvorfor fashion=alkohol.

Altså jeg kan da godt se, at det ser lidt mere lækkert ud på billeder med en farverig drink i hånden versus et glas vand...men helt ærligt, man burde da i det mindste få valget om at kunne være foruden alkohol til Fashion Week.

Eller er det bare mig, der er mærkelig, fordi jeg ikke har lyst til at drikke alkohol 24/7 i en uge bare fordi det er Fashion Week?

Måske skulle jeg bare underkaste mig The Fashion Society, og få en drink i den ene hånd og en smøger i den anden?
Nej det sker dog ikke, men jeg må indrømme, at jeg er fascineret af denne kultur, og jeg vil så gerne forstå, hvorfor fashion=alkohol.

Er der nogen derude, der kan kaste lidt lys på mit problem? Jeg er lutter øre.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Da jeg var i London med min veninde, der var vi inde og se Harry Potter Studios! Det var SÅ fedt. I kid you not, når jeg sider, at jeg skal tilbage. Det var virkelig fedt at se tingene i virkeligheden. Det var simpelthen så surrealistisk, at jeg nærmest har gået i Harry Potter og co.'s fodspor. Prøv lige at overvej, hvor meget tid de har brugt der. Hele deres barndom har jo foregået der.

Jeg ville ønske, at jeg kunne vise jer alle mine billeder og videoer, men så vil dette indlæg ingen ende få, så I får bare lidt. Det er også lidt kedeligt, hvis jeg bare viser det hele. I skal jo også ind og se det! Altså det var bare så sjovt, og som barn (og mig selvfølgelig) får man et pas, hvor man undervejs skal finde The Golden Snitch, og så får man et mærke i sit pas. Det var underligt sjovt, og jeg vil gøre det igen, selvom jeg nu godt ved, hvor den er uden at skulle lede, men det vil stadig være sjovt.

Og ja min veninde og jeg kunne ikke dy os. Så vi købte altså det her billede, som vi fik tager derinde. No regrets! Det er altså et cute og sjovt minde at have fra vores tur, synes jeg. Og ærligt...jeg fik en stav og cloak, jeg var solgt. Så det skulle helt klart foreviges med et billede.

Så hvis I er en lige så stor Harry Potter nørd, som min veninde og jeg, så tag derind! Det vil I aldrig fortryde. Det var magisk at se Hogwarts in real life.

Uh et lille tip: tag selv derud og hjem igen. Vi tog på en tour, hvor blev blev kørt frem og tilbage fra studiet, og vi fik kun 3 timer derinde, så vi fik lidt stress på. Virkelig ærgerligt, da vi sagtens kunne have brugt mere tid derinde.

Likes

Comments

I torsdags var jeg til mit første Fashion Week show nogensinde, og jeg blev efterladt med lidt blandede følelser. Jeg var inde at se Han Kjøbenhavn med en veninde fra gym tid. Det var hyggeligt nok, men...

...hold nu kæft, hvor var det ulideligt at vente på, for det var seriøst iskoldt udenfor. Dørene skulle åbne 17:30, og showet skulle begynde kl. 18:00. Det endte så med, at dørene først åbnede kl. 18:00, hvilket betød, at min veninde og jeg (og alle andre) var tvunget til at stå ude i kulden i 30 min. mere, og man kom jo i god tid, så vi have stået udenfor en god portion tid inden da.

Da man så kom ind skulle man vente endnu længere...og man kunne sagtens have siddet derinde i de ekstra 30 min. man skulle vente. For da man endelig kom havde man kun så dan 10 min. til at nyde sin drink, og så skulle man ind på sin plads. Så det var ikke så hyggeligt, og man havde ikke rigtig en chance for at socialisere sig. Det var lidt ærgerlig, synes jeg.

Nå men nu til selve showet.
Det var mega fedt! Altså det var lidt specielt, but It's fashion, baby. Vi kom ind, og i midten af lokalet stod der et par fyre, der havde en løkke om halsen, og ved siden af dem stod der nogle mænd med rottemasker på. De skulle hænges! Det var lidt nervepirrende, og man ventede jo bare på, at det ville ske. Og! det må have været rigtige mænd, for jeg så deres hænder og fødder bevæge sig, men jeg forstår det stadig ikke helt, må jeg indrømme.

Tøjet var ret cool, og den hvide kjole med striberne måtte godt hænge i mit klædeskab. Jeg var ret vild med showet, og det var sjovt, at det var lidt anderledes. Da modellerne tl slut stillede sig op, begyndte spændingen at stige helt vildt! Nu vidste man, at de mænd ville blive hængt, og da det skete lød der et gisp fra publikum efterfulgt af en kæmpe applaus! Det var vildt at opleve, og jeg håber da, at fremtiden byder på flere shows for mit vedkommende.

Likes

Comments

Hej bloggen, jeg har i den senere tid tænkt lidt over det med farver. Jeg er selv blevet ekstremt glad for at afprøve nogle looks med lidt anderledes farver, end jeg er normalt går med.
Jeg har erhvervet mig et par lyserøde bukser, hvilket er meget ulig mig, da jeg altid har hadet lyseød (som i virkelig hadet) men nu ser jeg anderledes på farver. Jeg er vild med folk der blander farver på kryds og tværs f.eks. lyserød og rød. Normalt ville jeg mene, at det var et totalt no go, men jeg synes faktisk, at det kan se rigtig cool ud, hvis gjort på den rigtige måde. Det er også lidt sjovt, at vi i Danmark (der ellers er så minimalistiske og farveforskrækkede) er begyndt at omfavne farver - selv om vinteren. Jeg ser en masse i gadebilledet med store gule frakker og blå sko. Jeg er helt vild med denne udvikling, meeeen jeg holder mig stadig til én enkelt pangfarve af gangen. eksempelvis denne striktrøje fra Envii .

Indeholder affiliate

Likes

Comments

Da jeg var i London, havde min veninde og jeg bestilt billetter til Løvernes Konge Musicalen. Det var en af de fedeste oplevelser jeg længe har haft! Den var SÅ fantastisk smuk, og skuespillerne sang noget så vidunderligt. Jeg havde sindsygt høje forventninger, og musicalen levede helt klart op til dem alle sammen. Kostumerne var helt vilde! Altså der var alle dyr - selv giraffer og elefanter...det var helt vildt, hvordan de havde lavet kostumerne. Elefanterne var kæmpe store og maskerne, der blev brugt til løverne var virkelig godt lavet. Så selvom jeg sad et godt stykke bagud, kunne jeg tydeligt se udtrykkene på maskerne.

Og alt det andet selvfølgelig.

Det er helt klart en musical, som jeg vil anefale alle at se! Og by the way, så er jeg normalt slet ikke til musicals, så det siger lidt om, hvor godt den her var.

Så skal du til London, så tjek helt klart, om du kan komme ind og se Løvernes Konge - du vil ikke fortryde det.

Likes

Comments

Tilbage i december var en veninde og jeg i London, og det var seriøst den bedste tur ever. Vi fik lækker mad (som I kan se) I har måske en idé om min yndlingsmad...pizza og sukkersøde ting! Vi spiste 2 gange på Pizza Hut, og jeg sværger, at de laver de bedste pizzaer. Altså bare deres hawaii pizza var out of this world. Vi var på Pizza Hut på Oxford Street begge gange (FYI)

Og nu til det søde! De donuts var SÅ lækre. Vi fik dem ved Winter Wonderland. De var dejigt lune, og smagte himmelsk - med både sukker og chokolade på. Pandekagerne fik vi hos VQ, og de var også virkelig gode, med friske frugter og flormelis.

Jeg kunne godt finde på at rejse tilbage udelukkende pga. maden...don't judge me.

Likes

Comments