Okay okay, jeg har lige købt de her alt for lækre støvler fra Zara, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at man vitterlig ikke kan kan mærke, at de er høje. Jeg fik dem på udsalg til 199kr. sat ned fra 459kr. Det er da et røverkøb! De er så cool og lige tilpas punkede. De skal bare styles rigtigt, så er de ikke så voldsomme i sit udtryk. Jeg glæder mig i hvert fald til at style dem på alle mulige måder i fremtiden.

Uh det skal lige siges, at de er lidt store i størrelsen.

Indeholder affiliate

Likes

Comments

Åh hvis bare man kunne iføre sig dette lækre outfit! Jeg har allerede jakken - glæder mig til, at det bliver en anelse varmere i vejret, så jeg endelig kan gå med den. Støvlerne har jeg seriøst hede drømme om, de er så klassiske, men der er alligevel et eller andet specielt over dem.
I har vist alle sammen opfattet, at hættetrøjer er the shit at iføre sig, og den her lyseblå version er da for lækker! Et outfit lige efter mit hjerte.

Indeholder affiliate

Likes

Comments

Efter Hvisk eventet sidste lørdag, tog min veninde og jeg ned på Café Sommersko for at få lidt at spise. Hun fik deres Beef salad, og jeg bestilte deres Moules Frites, and I swear to God, it was good! Det var første gang nogensinde, at jeg smagte det , og jeg blev bestemt ikke skuffet. Bonues ved det var prisen, det retten kostede kun 150kr. hvilket jeg vil mene er ret billigt.

Vi var der forresten kl. 17, hvor de stadig har deres frokost menu. Jeg kender ikke deres middags menu (hedder det det?). Så hvis I vil være 100% sikre på at kunne få deres Moules Frites, så kører deres frokost menu til kl. 17.30.

(Sorry for billedekvaliteten...det er iPhone)

Likes

Comments

I lørdags var jeg til Hvisk event i deres nye hovedkvarter i indre København. Det var et super vellykket arrangement. Vi var ikke så mange stylister, men det gjorde det blot mere hyggeligt og intimt. På den måde fik vi også snakket lidt sammen på kryds og tværs.

Det startede faktisk med, at en veninde og jeg kom 30 min. for tidligt, så vi stod og snakkede med dem, der havde arrangeret eventet. Det var en super hyggelig måde at starte ud på, synes jeg faktisk.

Efterfølgende begyndte folk så småt at komme. Der var forfriskninger i form af drikkelse og kage! kagen var fra Lagkagehuset, så det var ikke helt dårligt. Til eventet kom Frederikke fra Fredesblog for at fortælle om sit samarbejde med Hvisk (det er hende, der har lavet emoji serien - mega cool!)

Derefter blev der annonceret, hvem der nu skulle have et samarbejde med Hvisk. Der blev trukket lod blandt stylisterne, og vinderen kan jeg desværre ikke finde lige nu (min hvisk side går lidt aok)

Så var det Iliridas (fra ilirida.dk) tur til at tale. Hun fortalte lidt om hende selv, hendes blog og den styling konkurrence vi havde til eventet. Hun skulle tage nogle billeder af os stylister, der havde stylet Hvisks smykker. Nu har hun fået til opgave at udvælge de bedste billeder og finde i alt 1 vinder. Så jeg er meget spændt på at se resultatet.

Da Ilirida var færdig med at forklare stylingkonkurrencen, fik vi kage, slappede af og begyndte på stylingkonkurrencen. My Bagup stod klar med et par designertasker, som man kunne gøre brug af til konkurrencen. Læs mere om My Bagup her


Havde helt glemt, at der var candyfloss! Jeg elsker seriøst candyfloss, så jeg kunne ikke en gang tage mig sammen til at tage et sødt billede med min veninde/fellow stylist - Jeg MÅTTE spise det med det samme!

Likes

Comments

Så er der noget nyt på beauty fronten. Jeg har lige fået fingrene i de her to ting fra L'Oreal, og jeg er helt tosset med det. Masken er en muddermaske, der renser huden og giver glød. Man behøver kun et tyndt lag for optimal virkning. Det sjove ved masken er, at mam kan se alle ens porer, når den er tørret ind. Det ser helt vildt ud! Meget tilfredstillende et eller andet sted. Når masken er tørret ind fjerner jeg den med en våd bomuldsklud, og så er ens hud ellers bare lækker og dejlig.
Neglelakken er ligeledes ny på min beauty-hylde, og den har den flotteste rosa farve. Normalt er jeg ikke til den smags farver, men den her fantastisk.

Indlægget er ikke sponsoreret.

Likes

Comments

​Lige et lille update på Hvisk fronten! Lige nu kører der en konkurrence derinde for os stylister med temaet grønt. Jeg valgte at gøre brug af create funktionen derinde of skabte dette. Hvis I vil finde ringene inde på deres hjemmeside, kan I gå via dette link her.  

Indeholder affiliate

Likes

Comments