Jeg er efter mange års pause begyndt at lave smykker igen, og dette er det meste design. Jeg er faktisk helt vildt tilfreds med resultatet! Man kan købe dem for 200kr.
Øreringene kan både sendes eller afhentes ved møde med mig i København og omegn :)
De kan laves med præcis de farver man kunne ønske sig, og mønster kan vi snakke om, hvis man har specifikke ønsker til det.
Hvad synes I? Er de bare helt no go eller hvad? ;)

Vi snakkes derude

P.S. For bestilling kontakt mig over Instagram på emilie.dasilva eller mail emiliedasilva1996@gmail.com

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har desværre ingen billeder at vise jer, men I kan godt glæde jer! Der er blevet SÅ fint, hvis I spørger mig ;) I dag har min kære far været forbi, og hængt lamper og spejle op med mig. Det gjorde altså vildt meget for lejlighedens helhed. Jeg skal nok få taget billeder snart - I promise.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg er blevet inspireret af blogger-darling Sandra Willer vedrørende en nøglepung. Selv her jeg i mange år haft en lille "sokke" lignende dims til mine nøgler. Når de ligger i sådan en, ridser se nemlig ikke mobil og andet nede i ens taske. Det synes jeg altså, er mega rart. Nu er det dog nok på tide, at jeg opgraderer lidt. Jeg har lige pt. øje på de to vist på billederne foroven. Specielt den fra Louis Vuitton taler til mig, men jeg må lige ud og se og føle på dem begge. Kender I det? Altså at man skal røre for at vide, hvad der er det rigtige?
Oh well...økonomisk set, så skal jeg liiiige spare rigtig meget sammen først. Så har massere tid at tænke i.

Likes

Comments

Hej alle sammen!
Jeg ville lige komme lidt ind på materialistisk glæde. Personlig er jeg sindsygt materialistisk. Jeg indrømmer det gerne. Da jeg fik fingrene i kjolen, jeg bærer på første billede kunne jeg ikke vente med at hoppe i den og vise den frem til ALLE! Da kjolen blev købt bredte der sig en lykke indeni mig, som en steppebrand. Lykke kan vise sig i mange afskygninger...for mig blandt andet i form af tøj, smykker, sko og tasker (og alle mulige andre dejlige materialistiske ting)
Derfor har jeg det rigtig stramt her midt i alt udsalgs-ræset...for jeg må ikke købe noget, da jeg har fået lejlighed. Stakkels Emilie...first world problems.
Selvfølglig kan jeg klare den, jeg elsker bare ting rigtig meget ;)
Men nu vil jeg så begrave mig i en anden form for glæde: glæden ved at være sammen med familie og venner. Det er nu også meget dejligt.
Og sig mig en gang, jeg er vel ikke den eneste, der føler glæde over materialistiske ting? Right? Oh well

Vi snakkes derude!

Likes

Comments

Jeg har altid ladet min højde begrænse mig indenfor mode i den forstand, at jeg altid har sagt, at "det kan jeg ikke gå med, fordi jeg er lav". Men nu siger jeg stop. Jeg lod mig begrænse for min drømmekjole (1st world problems, right?) fordi den gik til under knæet. Men nu stopper det. Jeg prøvede den på, og den var simpelthen bare SÅ lækker at have den på.
Nu er den købt, og jeg glæder mig som et lille barn til at gå med den!
I får billeder af den snarest, for den skal luftes til sølvbryllup på lørdag. Det bliver så godt!
Så til alle jer små pige derude: I skal ikke begrænse jer til en skid, føles det godt, så er det godt.
Vi snakkes derude

Likes

Comments

Jeg har store nyheder! Men først lidt baggrundshistorie: jeg har været boligsøgende siden jeg var 18 år gammel, men jeg fik kun tilbud, hvor jeg stod som nr. 10 og deromkring. Dog ikke så længe, men folk vil sgu ikke flytte fra de lejligheder, jeg var skrevet op til. Nok pga. den meget billige husleje. Nå men jeg har vist mig fra min tålmodige side i godt 3 år nu, og det gør jeg sjældent.
MEN! Nu skete det, jeg skal flytte. Jeg er simpelthen så lykkelig. Det bliver min første lejlighed nogensinde, så jeg er spændt på, hvordan det hele kommer til at gå. Forhåbentlig uden problemer og et køleskab, der på magisk vis altid er fyldt, også selvom jeg ikke har handlet.
Det kan godt lade sig give sig, right?
Det tror jeg.

Jeg glæder mig helt vildt til at kunne skrive lidt om indretning, hvilket jeg håber, at I er interesserede i derude :)

Vi snakkes!

Likes

Comments